تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 103 اولاول ... 387884858687888990919298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

اوکایری
    سبک و سلیقه‌ات هم که همچنان محفوظ مونده :‌دی
    Parasyte هر دو تا فیلمش Live action ساخته شده و تجربه نشون داده اینا هیچ وقت به گرد انیمه‌هاشون نمی‌رسن!
    Tokyo Ghoul هم خیلی خوب بوده. تصمیمات کانکی هم به خاطر شوک‌هاییه که بهش وارد می‌شه به خاطر دوگانگی که درگیرشه. کلاً سریال از نظر روانشناسی شخصیت‌ها خوب کار کرده و تا اینجا که سطح خودش رو خوب حفظ کرده و ارزش دیدن داره.

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هان؟ چی؟ چه کسی ما را صدا کرد

سلام علیکم

ینی اینا برای گروهه خونیه من مساعدن؟ توکیو غول!!! ( فارسیش چی شد) رو چند وقت پیش که داشت میومد تا قسمت 6 اش دیدم
    بد نبود ولی چون کامل نیومده بود ی مقدار حس و حال میخواست دنبال کردنش، همین وان پیس رو داریم دنبال میکنیم برای هفت پشتمون بسه

تا چه قسمتیش اومده اون ؟

لطفا لینک دانلود پاراسایت رو هم به صورت زیر میزی برسونید ببینیم چی میگه

2. 2 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

هان؟ چی؟ چه کسی ما را صدا کرد

سلام علیکم

ینی اینا برای گروهه خونیه من مساعدن؟ توکیو غول!!! ( فارسیش چی شد) رو چند وقت پیش که داشت میومد تا قسمت 6 اش دیدم
    بد نبود ولی چون کامل نیومده بود ی مقدار حس و حال میخواست دنبال کردنش، همین وان پیس رو داریم دنبال میکنیم برای هفت پشتمون بسه

تا چه قسمتیش اومده اون ؟

لطفا لینک دانلود پاراسایت رو هم به صورت زیر میزی برسونید ببینیم چی میگه
    سلام
    از توکیو غول دو تا فصل 12 قسمتی اومده و داستانش همچنان ادامه داره و فصل سوم هم در راهه. البته داستان انیمه از فصل دوم با مانگا تفاوت داره و معلوم نیست چطور ادامه پیدا کنه.
    ادامه‌ی مانگاش هم هنوز در حال انتشاره و با این وضع انیمه یا ممکنه قسمت‌های زیادی داشته باشه یا خیلی راحت سرهم‌بندی بشه! باید صبر کرد و دید.
    فعلا همون Parasyte رو خواستی ببین...
    داری وان پیس می‌بینی؟ خب پس به چیز دیگه فکر نکن

4. 3 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

سلام
    از توکیو غول دو تا فصل 12 قسمتی اومده و داستانش همچنان ادامه داره و فصل سوم هم در راهه. البته داستان انیمه از فصل دوم با مانگا تفاوت داره و معلوم نیست چطور ادامه پیدا کنه.
    ادامه‌ی مانگاش هم هنوز در حال انتشاره و با این وضع انیمه یا ممکنه قسمت‌های زیادی داشته باشه یا خیلی راحت سرهم‌بندی بشه! باید صبر کرد و دید.
    فعلا همون Parasyte رو خواستی ببین...
    داری وان پیس می‌بینی؟ خب پس به چیز دیگه فکر نکن
    سلام

ممنون مرتصی جان
    همیشه آذوقه میرسونی شما، خدا خیرت بده

میگم این هارد ساب اولی که فرستادی به زبان انگلیسی هست سابش؟

والا ناروتو رو چند ماه پیش شروع کرده بودم دیدن اولاش زیادی بچه ازیه گذاشتم کنار
    وان پیس رو هم که 3 سالی میشه شروع کردم انصافا فیلر و کشش رو کم کنن انیمه خوبیه برای پشت هم دیدن

مانگا خون خیلی نیستم یعنی خیلی دوست دارم چند صد گیگ هم دانلود کردم ولی فرصت نکردم زیاد، مخصوص برسرک رو خیلی دوس دارم بخونم مانگاش رو

دیگه با توجه به اینکه درگیر مزدوح شدن و این چیزا هستم خیلی وقت نمیکنم انیمه و سریال اینا هم ببینم ولی خدا قسمت کنه پیگیر واکینگ دد و z nation و super natural هستم

البته گین تاما رو هم برسم هر از گاهی مبینم تا طرفای 100 قسمتش رو دیدم، جالبه ولی ی مقدار خسته کننده میشه چند قسمتی هاش

Last edited by DaRiOuShJh; 26-12-2015 at 11:47.

6. 2 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

سلام

ممنون مرتصی جان
    همیشه آذوقه میرسونی شما، خدا خیرت بده

میگم این هارد ساب اولی که فرستادی به زبان انگلیسی هست سابش؟

والا ناروتو رو چند ماه پیش شروع کرده بودم دیدن اولاش زیادی بچه ازیه گذاشتم کنار
    وان پیس رو هم که 3 سالی میشه شروع کردم انصافا فیلر و کشش رو کم کنن انیمه خوبیه برای پشت هم دیدن

مانگا خون خیلی نیستم یعنی خیلی دوست دارم چند صد گیگ هم دانلود کردم ولی فرصت نکردم زیاد، مخصوص برسرک رو خیلی دوس دارم بخونم مانگاش رو

دیگه با توجه به اینکه درگیر مزدوح شدن و این چیزا هستم خیلی وقت نمیکنم انیمه و سریال اینا هم ببینم ولی خدا قسمت کنه پیگیر واکینگ دد و z nation و super natural هستم

البته گین تاما رو هم برسم هر از گاهی مبینم تا طرفای 100 قسمتش رو دیدم، جالبه ولی ی مقدار خسته کننده میشه چند قسمتی هاش

خواهش می‌کنم. لینک سایت thehylia هاردساب انگلیسی هست (از فن‌ساب BakedFish)... با کیفیت بهتر و سافت‌ساب خواستی از گروه horriblesub بگیر، تورنت > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناروتو مانگای بهتری داره چون انیمه خیلی فیلر داره و کیفیتش هم راضی‌کننده نیست داستان هم اوج خوبی داره ولی اواخرش افت زیادی پیدا می‌کنه. به جاش Hunter × Hunter ببینی خیلی انتخاب بهتریه!

وان پیس فیلر کم داره اما به جاش انیمه رو یه جاهایی زیاد کش دادن تا فاصله رو با مانگا حفظ کنن. از انیمه‌های بلند وان پیس رو حتما باید دید.

به سلامتی پس داری متاهل می‌شی خب فعلاً وان پیس رو برسون پخش هفتگی بعداً دیگه شاید همینم فرصت نکنی... گینتاما رو هم حیفه نبینی

Parasyte هم به زودی به لیست Anime Recommended پست دوم این تاپیک اضافه خواهد شد

8. 3 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خواهش می‌کنم. لینک سایت thehylia هاردساب انگلیسی هست (از فن‌ساب BakedFish)... با کیفیت بهتر و سافت‌ساب خواستی از گروه horriblesub بگیر، تورنت > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناروتو مانگای بهتری داره چون انیمه خیلی فیلر داره و کیفیتش هم راضی‌کننده نیست داستان هم اوج خوبی داره ولی اواخرش افت زیادی پیدا می‌کنه. به جاش Hunter × Hunter ببینی خیلی انتخاب بهتریه!

وان پیس فیلر کم داره اما به جاش انیمه رو یه جاهایی زیاد کش دادن تا فاصله رو با مانگا حفظ کنن. از انیمه‌های بلند وان پیس رو حتما باید دید.

به سلامتی پس داری متاهل می‌شی خب فعلاً وان پیس رو برسون پخش هفتگی بعداً دیگه شاید همینم فرصت نکنی... گینتاما رو هم حیفه نبینی

Parasyte هم به زودی به لیست Anime Recommended پست دوم این تاپیک اضافه خواهد شد
    مرسی
    hunter x hunter رو اتفاقا زیاد شنیدم دربارش
    به نظرت برای گروه سنی بالای 30 سال مناسبه

وان پیس رو آخه آدم دو ماه نبینه 3 ساعت بزاره کلش رو مببینه باز سر جنگای آخریشون هم که آدم زیاد میتونه بزنه جلو 5 قسمت کتکت میخوره ی قسمت میزنه

ممنونم انشالله دست به شما باشه، ی جوری وقت میزاریم برای اینا هر چند خانوما دل خوشی از این چیزا ندارن میگن چیه اینا

پاراسایت رو هم گذارشتم دانلود بشه ببینمش سر فرصت

میگم این attack on titan فصلی جدید اومد براش؟ خیلی وقته خبری ازش نیست

10. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوستان تورنت پاراسایت رو هم از لینکی که مرتضی جان زحمتش رو کشید رو VPS دانلود کردم

کسی خواست یک ندا بده

Parasyte - the maxim - Kiseijuu - Sei no Kakuritsu

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

مرسی
    hunter x hunter رو اتفاقا زیاد شنیدم دربارش
    به نظرت برای گروه سنی بالای 30 سال مناسبه

وان پیس رو آخه آدم دو ماه نبینه 3 ساعت بزاره کلش رو مببینه باز سر جنگای آخریشون هم که آدم زیاد میتونه بزنه جلو 5 قسمت کتکت میخوره ی قسمت میزنه

ممنونم انشالله دست به شما باشه، ی جوری وقت میزاریم برای اینا هر چند خانوما دل خوشی از این چیزا ندارن میگن چیه اینا

پاراسایت رو هم گذارشتم دانلود بشه ببینمش سر فرصت

به ظاهر و شروع ساده‌ی هانتر هانتر نگاه نکن وقتی ببینی متوجه یه تضاد خاص و جالبی درش خواهی شد
    تنها عیبش هم اینه که مانگاکاش خیلی تنبله و وقفه‌های طولانیش باعث شده انیمه تا اطلاع بعدی متوقف بشه
    سال 2011 استودیو Madhouse برگشت از اول انیمه رو ساخت اما بازم بعد از 148 قسمت به مانگا رسید و متوقف شد!
    خواستی ببینی همین سری 2011 رو ببین که ریتم تندتری داره. این انیمه فیلر ندارد!

محتوای مخفی: Hunter  

خب پس من بیکار بودم وان پیس رو جاروکش دیدم :‌‌دی البته تیتراژ و معرفی و خلاصه‌ی اول هر قسمت رو یه بار ببینم قسمتای بعد دیگه ردش می‌کنم که خودش حدود 5 تا 8 دقیقه در هر قسمت میشه. بخش‌های کشدار و فلش‌بک‌های تکراری هم می‌شه رد کرد، فکر کنم حدود 30-35 قسمت هم فیلر داشت دیگه خیرشو ببینی

البته این موارد به خصوص توی انیمه‌های بلند دیگه عادی شده!
    یادمه توی گینتاما هم چند قسمت به این موضوع که چطور انیمه رو کش داد و آب گرفت اختصاص داده بودن

13. 2 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iljimae1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

فكر كنم چند وقت پيش چشمم خورد يه جايي كه انگار براي سال 2016 ( همين امسال ) فصل 2 انيمه Attack on titan مياد. همچنين انگار تو همين امسال هم فصل 3 انيمه Sword Art Online تو راهه

15. 2 کاربر از iljimae1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

فكر كنم چند وقت پيش چشمم خورد يه جايي كه انگار براي سال 2016 ( همين امسال ) فصل 2 انيمه Attack on titan مياد. همچنين انگار تو همين امسال هم فصل 3 انيمه Sword Art Online تو راهه
    مرسی
    انیمه جالبی هست.

فعلا که سر من به این گرمه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ha.com/hosein/Movie/Series/Ash%20vs%20Evil%20Dead/Ash-vs-Evil-Dead-season-1-cover-large.jpg
    خشونتش مثله سری فیلم هاش خوبه

البته پاراسایت شریف هم در حال دانلود شدنه
    هانتر اکس هانتر هم تورنتش رو گرفتم مونده دانلودش ولی دقیقا نمیدونم برای چه سالی هست
    Last edited by DaRiOuShJh; 04-01-2016 at 13:42.

17. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iljimae1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

مرسی
    انیمه جالبی هست.

فعلا که سر من به این گرمه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ha.com/hosein/Movie/Series/Ash%20vs%20Evil%20Dead/Ash-vs-Evil-Dead-season-1-cover-large.jpg
    خشونتش مثله سری فیلم هاش خوبه

البته پاراسایت شریف هم در حال دانلود شدنه
    هانتر اکس هانتر هم تورنتش رو گرفتم مونده دانلودش ولی دقیقا نمیدونم برای چه سالی هست
    خیلی اهل خشونت و بزن بزن نیستم مگر اینکه کمدی هم داشته باشه ( مثل فیلم های استاد جکی چان )

پاراسایت هم موقع انتشارش هر هفته دنبال می کردم و تا آخرش دیدم. اما از نظر من با اینکه شروع خوبی داشت اما خوب پیش نرفت و آخرش خیلی جالب تموم نشد .شاید هم زیادی فلسفی بود و من حالیم نشد ! . موزیک های متن فوق العاده ای هم داشت.

تو چند وقت گذشته هم سریال میخک رو دیدم که انصافا محشر بود. همیشه عاشق سریال ها و انیمه هایی با محتوی تلاش و انگیزه و هدف بودم. اگر ندیدید پیشنهاد می دم که حتما ببنید . هم کمدی هم با محتوی ( ببخشید دیگه می دونم اینجا جاش نبود اما ژاپنی بود گفتم بگم )

19. این کاربر از iljimae1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •