Paris(FRA)
vChelsea(ENG)
خوب همانطور که حدس میزدم با پی اس جی افتادیم قرعه خوبیه به خصوص اینکه بازی اول هم اونا میزبان هستند
Paris(FRA)
vChelsea(ENG)
خوب همانطور که حدس میزدم با پی اس جی افتادیم قرعه خوبیه به خصوص اینکه بازی اول هم اونا میزبان هستند
میتونست بهتر ازاین باشه.تو نیمه نهایی می خوریم به بایرن
زیاد فرقی نمیکنه اونطرف هم رئال یا بارسا هستند
قرعه خوبيه از لحاظ مربي ها...بلان استراتژيست نيست!اما بازيكن خفن زياد دارن!
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب قرعه ای نسبتا خوبی خوردیم
کلا بین 3-4 تیم زیاد فرقی نمی کرد به کدوم بخوریم
پی اس جی از نظر مهره که فوق العاده ست و مطمئنا بردنش کار سختیه ولی اگه می خوایم به جایی برسیم باید از سد همه تیم ها بگذریم
اینکه توی بازی رفت میهمانیم هم خیلی خوبه
کلا از این به بعد دیگه همه بازی ها فشرده ست و جای هیچ اشتباهی هم نیست چه توی لیگ چه لیگ قهرمانان
نه دوباره برای دور بعد قرعه کشی میشهمیتونست بهتر ازاین باشه.تو نیمه نهایی می خوریم به بایرن
قرعه كشي ميشه واسه نيمه!
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعتراض مورينيو به تصميم اتحاديه فوتبال انگليس
ژوزه مورينيو سرمربي تيم فوتبال چلسي اعلام کرد به اتهام رفتار نامناسب که اتحاديه فوتبال انگليس در پي اخراج در ديدار شنبه شب برابر آستون ويلا عليه وي مطرح کرد اعتراض خواهد کرد.
در اين ديدار پس از آنکه راميرس هافبک چلسي از داور کارت قرمز دريافت کرد مورينيو ضمن ترک محوطه فني براي اعترض وارد زمين شد و کريس فوي داور اين بازي او را از روي نيمکت مربيان اخراج کرد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از لندن، مورينيو با اعلام اينکه اين اتهام را قبول ندارد گفت: «روز دوشنبه طي جلسه اي از خود دفاع خواهم کرد و اکنون قصد ندارم در اين خصوص چيزي بگويم.»
اتحاديه فوتبال انگليس در بيانيه اي اعلام کرد، وارد شدن مورينيو به زمين بازي در حدود دقيقه 90 بازي برابر آستون ويلا و نزديک شدن وي به داور رفتار نامناسبي بود.
بر اساس قوانين اتحاديه فوتبال انگليس مربيان اجازه ندارند در طول برگزاري مسابقه از محوطه فني مشخص شده خارج شوند.
با اين حال مورينيو پس از بازي با آستون ويلا اعلام کرد علاوه بر او چندين نفر ديگر نيز از محوطه هاي تعيين شده براي کادر فني خارج شده بودند.
سر مربي چلسي گفت: «من چند متر به داخل زمين رفته بودم اما به جز من حدود 10 نفر ديگر نيز آنجا بودند. علاوه بر من دو دستيار من به همراه پل لامبرت (سرمربي آستون ويلا) و دستياران او نيز وارد زمين شده بودند. اتفاق ديگر آن لحظات اين بود که گابريل آگبونلاهور از پشت به راميرس حمله کرد. »
مورينيو گفت: «اگر من به سبب حضور در زمين اخراج شدم چرا ديگران اخراج نشدند و چرا بازيکني که به بازيکن ديگر حمله کرد از زمين اخراج نشد؟»
مورينيو درخواست کرد فوي که ويليان مهاجم برزيلي چلسي را نيز اخراج کرد از اين پس نبايد بازي هاي اين تيم را قضاوت کند.
اين دومين بار است که مورينيو دراين فصل از رقابت هاي ليگ برتر انگليس از زمين اخراج مي شود. وي ماه اکتبر نيز در ديدار برابر کارديف سيتي از روي نيمکت اخراج و هشت هزار پوند جريمه شد.
varzesh3
به نظرم قرعه نسبتا سختیه
اگه ابرا یا کاوانی رو فرم باشن کارمون تمومه:|
دورتمند و منچستر و حتی بارسا رقبای ضعیف تری بودن نسبت بی پاریس
ولی ما شخصی به اسم مورینیو داریم که هر کاری از دستش بر میاد![]()
صعود از این دور کاملا به خط دفاعی وابسته هست
اگه چک، ایوا و کیهیل رو فرم باشن صعود کردیم
به نظرم قرعه متوسطی خورد بهمون ... رئال و بایرن سختر بودن ... بارسا توو یه سطحی بود و دورتمند و منچستر و اتلتیکو ضعیفتر ... بلان مربی باهوشی نیست اما تیم پر مهره ای در اختیار داره ... باهوشو با برنامه بازی کنیم نیمه نهایی توو چنگمونه ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)