تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 148 اولاول ... 387884858687888990919298138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نه حذف نشدیم بازی رفت و برگشته
    و بازی برگشت 2 هفته دیگه تو اولدترفورد هستش
    درمورد بازی هم دیگه حرفی نمونده امیدوارم برگشت جبران کنیم چون رسیدن به فینال هر تورنمنتی خیلی واسه روحیه خوبه
    اگه وضعیت تیم در صورت رسیدن به فینال جام اتحادیه خوب بشه یک چیزی

ولی اگه برفرض بریم فینال با وضعیت فعلی بخوریم به من سیتی آماده این روزا که کار زاره

فرگی کبیر که چند ماه قبل گفته بود مویس اگه بتونه در اولین فصل حضورش یک جام کسب کنه عملکردش میشه قابل قبول توصیف کرد

تنها فرصتش هم برای بردن جام جام اتحادیس
    Last edited by clau; 08-01-2014 at 11:31.

2. 7 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مويس: ناکامي جزئي از فوتبال است

سرمربي منچستريونايتد با وجود شکست برابر ساندرلند در نيمه نهايي جام اتحاديه باشگاه‌هاي انگليس آرام به نظر مي‌رسد و به آينده تيمش اميدوار است.
    منچستريونايتد در دور رفت نيمه نهايي جام اتحاديه انگليس با نتيجه‌ دو بر يک برابر ساندرلند تن به شکست داد تا مويس خطر اخراج را احساس کند.

سرمربي منچستريونايتد با وجود نتايج کابوس وار تيمش در فصل جاري به آينده اميدوار است. او پس از شکست برابر ساندرلند گفت: احساس مي‌کنم که همه چيز در حال بهتر شدن است. به زودي روند نتايج ما بهتر خواهد شد. تنها چيزي که در حال حاضر به آن احتياج داريم کمي شانس است. منچستريونايتد در ديدارهاي اخير بدشانس بوده است. همواره در رختکن احساس مي‌کنم که بازيکنان براي بهتر شدن نتايج تيم از جان مايه مي‌گذراند. درست است که ما بازي برابر ساندرلند را واگذار کرديم اما ديدار برگشت هم باقي مانده است. بي صبرانه در انتظار ديدار برگشت هستم.

او افزود: از يک مربي آن هم در تيم منچستريونايتد همواره پيروزي خواسته مي‌شود. منچستر در ديدارهاي اخير خود با هدايت من موفق نبوده است، اما اين جزئي از فوتبال است. نمي‌توان به راحتي چيزي را به دست آورد. مربي منچستريونايتد همواره در چالش به سر مي‌برد. درست است که بازي را برابر ساندرلند واگذار کرديم، اما بازيکنان بازي خوبي را به نمايش گذاشتند و اين مرا خوشحال مي‌کند. واکنش بازيکنان در زمين برايم بسيار مهم است. ما گل اول را دريافت کرديم و بلافاصله گل تساوي را به ثمر رسانديم. بر اين باورم که بازيکنان منچستريونايتد در ديدار امشب به جز دقايق ابتدايي خوب ظاهر شدند. هنوز ديدار برگشت باقي مانده است و ما به پيروزي اميدوار هستيم.

مويس ادامه داد:‌ ساندرلند بازي خوبي را به نمايش گذاشت، بايد به ستايش از بازيکنان اين تيم بپردازيم. با اين حال اين را هم بايد بگويم که بازيکنان ميزبان تنها در پانزده دقيقه‌ اول بازي تيم برتر ميدان بودند، بعد از آن اين ما بوديم که توپ و ميدان را در اختيار گرفتيم. آنچه در ديدار امشب برايم خيلي جالب بود، حمايت تماشاگران منچستريونايتد بود. مي‌خواهم از همه آنها تشکر کنم. تشويق آنها در ديدار امشب بي‌نظير بود. همه حاضران از من و تيمم حمايت کردند. آنها مي دانند که مرحله سختي را پشت سر مي‌گذاريم. چه بسا تا الان منچستريونايتد را در چنين روزهاي سختي نديده باشند. با اين حال بايد بگويم که براي بهتر شدن نتايج تيم تمام تلاش خود را مي‌کنم. در ديدار امشب پنج هزار هوادار منچستريونايتد حضور داشتند. آنها قانع شدند که تيم شان با وجود شکست بازي خوبي را به نمايش گذاشت. به همين خاطر دست از تشويق برنداشتند. تنها چيزي که من و بازيکنان منچستر مي‌توانيم بگويم اين است که هواداران ما بي‌نظير هستند.

سرمربي منچستريونايتد به عملکرد داوري در ديدار تيمش برابر ساندرلند معترض است. او گفت: داور يک ضربه آزاد به نفع ساندرلند گرفت که باعث گل اول آنها شد. اين در حالي بود که اصلا خطايي بر روي بازيکن حريف انجام نداديم. آن صحنه اصلا خطا نبود. در حالي که بازي يک بر يک بود و در آستانه زدن گل دوم بوديم داور به سود ميزبان ضربه پنالتي گرفت. آن صحنه هم بسيار مشکوک بود. داور به خوبي اين صحنه را نديد اما کمک داور با قاطعيت ضربه پنالتي را نشان داد. من شگفت زده شده بودم. پذيرفتن چنين تصميمي سخت است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آنها قانع شدند که تيم شان با وجود شکست بازي خوبي را به نمايش گذاشت
    پ.ن: من موندم با چه رویی میاد مصاحبه میکنه بازی قبل که گفت به اندازه کافی تلاش نکردیم - اینم از مصاحبه جدیدش

4. 7 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

از نظر من بهترین کار اینه که به موفقیت تیم در این فصل دل نبندیم اما برای موفقیتش دعا کنیم
    اینجوری اعصابمون کمتر اذیت میشه
    من فکر میکنم هنوز هم نتایج تیم و افتش کاملا طبیعی و نرمال هستش
    دلایلم
    1- تیمهایی بودن که با ثبات سه چهار ساله مربیشون و موفقیتهای زیاد بعد از رفتن اون مربی کاملا سقوط کردن یا نتایجون ضعیفتر شد
    مثلا مورینیو از هر تیمی رفته اون تیم افت کرده
    گواردیولا از بارسا رفت بارسا دیگه اون بارسا نشد
    پس وقتی کسی مثل سر آلکس حدود 3 دهه مربی یه تیم باشه طبیعیه که بعد از رفتنش اون تیم افت کنه

2- اغلب بازیکنای تیم دوران فرگوسن رو تجربه کردن و این کار مویس رو سخت تر میکنه
    چون حالا مویس همزمان باید دو کار انجام بده هم ذهنیت خودش رو به بازیکنا منتقل کنه هم ذهنیت فرگوسن رو از بازیکنا جدا کنه
    در صورتی که مربیهای تازه وارد در تیمهای دیگه معمولا فقط باید زمانی رو برای منتقل کردن ذهنیت خودشون به بازیکنا صرف کنن
    اگر لیست بازیکنا با اومدن مویس تغییرات حداقل 40 درصدی داشت میشد از مویس انتظار داشت که زودتر در تیم تفکرش رو جا بندازه
    در اصل اغلب بازیکنای ما هم با بازیکنای دیگر تیمها متفاوت هستن درست مثل تفاوت فرگوسن و ثباتش در منچستر با سایر مربیها
    اونها تا حالا منچستر رو با بکگراند سر آلکس دیدن اما حالا به یکباره همه چیز تغییر کرده
    مویس اگر به سیتی یا چلسی میرفت 70 درصد مشکلات فعلی رو نداشت اما توی منچستر به خاطر مسائلی که گفتم به زمان بیشتری احتیاج داره

3- موفق نبودن تیم در فصل نقل و انتقالات تابستانی پیش از فصل که یکی از مهمترین دلایل نتیجه نگرفتن تیم هست هم دلایل زیادی داشت که یکیش شاید برگرده به انتخابهای اشتباه مویس
    ولی ما نباید فراموش کنیم که با رفتن فرگوسن بیش از 50 درصد انگیزه ستاره ها برای اومدن به منچستر از بین رفته و این دیگه تقصیر مویس نیست
    شما مطمئن باشید اگر فرگوسن بود هم تیاگو میومد هم فابرگاس اما باید به اونها حق داد که از اومدن به تیمی که متحول شده و ثبات همیشگیش رو از دست داده و بازی در اون با ریسک زیادی همراهه هراس داشته باشن

ما با کمک خدا سالها از وجود نعمتی مثل فرگوسن بهره مند شدیم و آقایی کردیم
    حالا هم باید صبور باشیم و به جای گیر دادن به این و اون و دنبال مقصر گشتن کاری کنیم که تیم احساس نکنه بدون حامی شده
    براتون جالب نیست که با وجود این نتایج بسیار بد هنوز اولدترافورد پر از تماشاگر میشه...
    Last edited by +ali; 09-01-2014 at 00:16. دليل: ویرایش یکی دو جمله و کلمه

6. 7 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

8. 2 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

باشگاه ما اونقدر افتخار بی حرف و حدیث داره که حالا حالا ها کسی دلش براش نمی سوزه.
    این اوضاع باید چند سال ادامه داشته باشه تا دل متنفرا سیر بشه.
    گرچه من فکر نمی کنم این اوضاع اونقدر دووم بیاره و دوباره عقده ای ها به وضعیت زمان رئیس برمیگردند.

10. 6 کاربر از manxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

برای بازی امشب رونی و ونپرسی رو نخواهیم داشت
    حالا کی میخواد موقعیت سازی کنه؟!

12. 3 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

باشگاه ما اونقدر افتخار بی حرف و حدیث داره که حالا حالا ها کسی دلش براش نمی سوزه.
    این اوضاع باید چند سال ادامه داشته باشه تا دل متنفرا سیر بشه.
    گرچه من فکر نمی کنم این اوضاع اونقدر دووم بیاره و دوباره عقده ای ها به وضعیت زمان رئیس برمیگردند.
    ما هم دوست داریم منچستر به سطح اول فوتبال برگرده اونم با رکوردهای خارق العاده اش که فرگوسن یکی یکی پشت سر هم کسب میکرد.

14. 3 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

ما هم دوست داریم منچستر به سطح اول فوتبال برگرده اونم با رکوردهای خارق العاده اش که فرگوسن یکی یکی پشت سر هم کسب میکرد.
    من درجه ی تعصبم اونقدر بالاست که معمولا پست های هوادارای غیر یونایتد رو تشکر نمی کنم. قدر خودتو بدون
    ولی جدی همینجوری هوادارای یونایتد اعصابشون خطخطیه، دیگه وقتی شما میای ترول میزاری، مثل نمکیه که رو زخم می پاشی. البته میدونم شما قصد خیر داشتی.
    برای بازی امشب رونی و ونپرسی رو نخواهیم داشت
    حالا کی میخواد موقعیت سازی کنه؟!
    دقیقا نمی دونم مشکل از کجاست، رفتن رئیس خودش مصیبت کمی نیست حالا ناداوری و مصدومیت هم قوزبالاقوز شده. خدا آخر عاقبت این فصل رو ختم به خیر کنه.

16. 8 کاربر از manxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پیروزی 2-0 مقابل سوانزی رو تبریک میگم ...
    نیمه اول معمولی بودیم هرچند بازم هم می تونستیم تو همین نیمه گل بزنیم ولی نیمه دوم تیم خیلی خوب بازی کرد
    خیلی راحت این نتیجه می تونست 4-0 یا 5-0 باشه
    همه امروز خوب بودن ولی واقعا عدنان فوق العاده بود خیلی پتانسیل داره خیلی...

18. 6 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

برد رو تبریک میگم
    عدنان عالی بود..فوق العاده یعنی.والنسیا خوب.اورا هم خوب بود.همه خوب بودن
    کاگاوا هم تو پست اصلیش بازی کرد و خیلی خوب هم جواب داد

20. 6 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •