تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 293 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بله بله بالاخره رونالدوی چینی هم اومد که شما واقیشو دیدین
    شما بدونید که اگه رونالدو و ریوالدو و .... بقیه اگه تو تیمی مثل تاتنهام بازی میکردن قطعا ندیده بودمشون چون تو تیمه بزرگی نبودن که نشونشون بدن

در مورد نیمار درست حق با شماست اوکی؟
    اون دستمون وقتی هنوز بازی بیل رو ندیده وقتی میاد میگه بازیکن خوبی نخواهد بود و تماشاگر پسند بازی نخواهد کرد من چی باید بگم؟؟؟؟؟
    بعد رئال سریعترین ضد حمله رو داره و با اومدن بیل ضد حمله هاش بسی سریعتر و بهتر خواهد بود
    منظور از بازیکن تاپ رونالدو بود عزیز بازیکن هایی مثل کاکا و ... منظورم نبود ( قبلش خرید رونالدوی برزیلی و زیدان و .... ) ( امیدوارم منظورمو گرفته باشین که دیگه نیاز به توضیح بیشتر نباشه)
    شما مدیر های ایرانی رو با خارجی اونم یکی مثل پرز مقایسه میکنین؟؟؟؟ همین مقایستون باعث میشه جوابی براتون نداشته باشم
    کار ندارم ارزش بیل چقدر بوده چون هر کسی یه نظری داره مطمئن باش پولشو در میاره واگرنه نمی خریدش
    بیل مهاجم نیست و انتظار گلزنی زیاد رو ازش نداریم

+

در آخر من جوری صحبت کردم مگه؟؟؟
    اون داره میگه مثل .... باید بدو دنباله توپ بعد حرف من یه جوری بوده؟؟؟؟

بهتره با کمال آرامش نظراتمونو بگیم
    سلام.دوست من ما که با هم دعوا نداریم.من میگم اگر کسی به نظر دیگری انتقاد داره باید درست جواب بده.اگر اون طرف هم نظرش رو با توهین داده باید تذکر بهش داد نه با همون لحن صحبت کرد.
    درسته گرت بیل به درد سیستم رئال مورینیو میخورد ولی باید دید سیستم کارلتو چجوری هست؟(در این مورد نظری نمی دم چون خیلی بازی های رئال رو در این فصل ندیدم.)
    من با این قسمت حرف شما در مورد کاکا کاملا مخالفم.اون زمانی که کاکا به رئال اومد جز بهترین های جهان بود و نامزد دریافت توپ طلا بود.(فکر کنم سال 2008 بود).غیر از این میخواهی:روبینیو ، روبن ، اشنایدر و ..... .
    در مورد مدیر که من مقایسه نکردم فقط برای یه لیگ دیگه مشابه آوردم.
    در مورد ارزش بیل شما موافقان این قیمت رو بگید.البته بزرگان فوتبال.با توجه به شرایط اقتصادی اروپا این قیمت برای این بازیکن در این سطح برای چه کسی قابل توجیه هست؟نظر پلاتینی رو هم در مورد این قیمت میدونی که؟ولی حالا من کاری به دیگران ندارم به نظر شما این قیمت مناسب هست؟آیا بازیکن بهتر از اون تو این پست نیست؟
    انتظارات از بازیکن رو هم صد در صد هوادار تعریف نمیکنه و مربی تعیین میکنه.ولی خوب به نظر من حداقل انتظار از این بازیکن در این پست فرار های به موقع ، شرکت در ضد حمله های سریع ، فضا سازی برای مهاجم نوک(حتی تغذیه مهاجم) و ... هست.بعد لیگ جزیره فیزیکی تر از لیگ اسپانیا هست و لیگ اسپانیا بیشتر تکنیکی و تاکتیکی هست و به نظرم لیگ برزیل تشابه بیش تری به لیگ اسپانیا داشت تا لیگ جزیره به این لیگ که این از فاکتور ها و زمینه ساز موفقیت این دو بازیکن (نیمار و بیل)هست.
    +
    در مورد اون موضوع هم من اومدم یکم جو رو آروم کنم تا دعوایی پیش نیاد شرمنده اگر ناراحت شدی.

2. 2 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام.دوست من ما که با هم دعوا نداریم.من میگم اگر کسی به نظر دیگری انتقاد داره باید درست جواب بده.اگر اون طرف هم نظرش رو با توهین داده باید تذکر بهش داد نه با همون لحن صحبت کرد.
    درسته گرت بیل به درد سیستم رئال مورینیو میخورد ولی باید دید سیستم کارلتو چجوری هست؟(در این مورد نظری نمی دم چون خیلی بازی های رئال رو در این فصل ندیدم.)
    من با این قسمت حرف شما در مورد کاکا کاملا مخالفم.اون زمانی که کاکا به رئال اومد جز بهترین های جهان بود و نامزد دریافت توپ طلا بود.(فکر کنم سال 2008 بود).غیر از این میخواهی:روبینیو ، روبن ، اشنایدر و ..... .
    در مورد مدیر که من مقایسه نکردم فقط برای یه لیگ دیگه مشابه آوردم.
    در مورد ارزش بیل شما موافقان این قیمت رو بگید.البته بزرگان فوتبال.با توجه به شرایط اقتصادی اروپا این قیمت برای این بازیکن در این سطح برای چه کسی قابل توجیه هست؟نظر پلاتینی رو هم در مورد این قیمت میدونی که؟ولی حالا من کاری به دیگران ندارم به نظر شما این قیمت مناسب هست؟آیا بازیکن بهتر از اون تو این پست نیست؟
    انتظارات از بازیکن رو هم صد در صد هوادار تعریف نمیکنه و مربی تعیین میکنه.ولی خوب به نظر من حداقل انتظار از این بازیکن در این پست فرار های به موقع ، شرکت در ضد حمله های سریع ، فضا سازی برای مهاجم نوک(حتی تغذیه مهاجم) و ... هست.بعد لیگ جزیره فیزیکی تر از لیگ اسپانیا هست و لیگ اسپانیا بیشتر تکنیکی و تاکتیکی هست و به نظرم لیگ برزیل تشابه بیش تری به لیگ اسپانیا داشت تا لیگ جزیره به این لیگ که این از فاکتور ها و زمینه ساز موفقیت این دو بازیکن (نیمار و بیل)هست.
    +
    در مورد اون موضوع هم من اومدم یکم جو رو آروم کنم تا دعوایی پیش نیاد شرمنده اگر ناراحت شدی.
    سلام
    باهم دعوا نداریم که دوست عزیز
    تو پست قبلیم گفتم قیمت بیل زیاد و .... ( تو پست قبلیم هست )
    بله در مورد کاکا درسته یکی از بهترین ها بود ولی متاسفانه نشد که تو رئالم خوب باشه حالا به هر دلیلیپ
    اما روبینیو و اسنایدر به نظرم خیلی موفقتر از کاکا بودن
    در مورد سیستم کارلتو (میدونم اینجا جاش نیست) فقط یه چیز بگم که به نظرم هنوز جا نیفتاده تا بشه خوب نظر داد ولی اگه همینجوری باشه که با سیستم مورینیو خیلی فاصله خواهد داشت که خوب نیست چون سیستم مورینیو جوری بود که از همه ی بازیکناش به خوبی استفاده میکرد ولی الان .....
    در آخر هم باید بگم باید دید بیل چه طور بازی میکنه شاید بتونه با شرایط جدید خودش وقف بده و شایدم نتونه که ...
    +
    دشمنت شرمنده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

هیجی دیگه

ونگر خرید کرد اونم به چه ارزشی ؟؟ اوزیلو خریده . بعد راسل در انتظار نشسته ما با این دفاع مدعی بشیم
    باز به غیرت ونگر

5. 4 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

بیاید خدامونو شکر کنیم که راسل اینیستا رو نمی فروشه

بخشی از ناراحتیِ ناشی از نخریدن دفاع برطرف شد

7. 2 کاربر از Demon_342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خبر قطعی و رسمی در مورد مصدومیت بوسکتس دارید؟
    فعلا که فقط گفتن تو بازیهای ملی این دو هفته نیست. طولانی تر نشه خیلی خوبه
    ==============================
    راستی تعجب میکنم که بعضی از دوستان منتظر خرید بارسا بودن. اونم تو این ساعتهای انتهایی! زوبی زارتا دو هفته پیش گفته بود دیگه خریدی نخواهیم داشت. در حال حاضر زوبی زارتا به شدت مرد شماره یک خریدهای بارسا است. حتی اظهار نظر راسل هم در مقابل اظهار نظر زوبی زارتا بی اهمیته. این اختیار تامیه که خود راسل بهش داده و البته در زمان پپ به خاطر کاریزمای بالای پپ و محبوبیت زیادش اونقدرها خودش رو نشون نمیداد. فعلا هم ایشون نظرش اینه که اگر قراره یه مدافع بیاد باید هم خوب و کامل باشه و تمام نیازهای بارسا رو برآورده کنه و هم اینکه قیمتش زیاد نباشه :|
    شاید هم مسوولای بارسا میخوان تو این فصل کاری کنن که توقع هوادارها یکم بیاد پایین. باخت نیمه نهایی به بایرن هم شروع این قضیه بوده البته این قضیه خیلی چیز بدی هم نمیتونه باشه. دوباره تبدیل میشیم به طرفدار تیمی که با بردش جلوی مثلا ختافه تو زمین حریف یک هفته خوشحالی کنیم (شوخی کردم بارسا هنوز هم شماره یک دنیاست و بقیه تیمها هم اینو میدونن)
    =============================
    برای من بارسایی جالبترین انتقال این روز آخر رفتن ساخو به لیورپول بود. یعنی تیمی که دنیل اگر (یکی از اصلی ترین گرینه های مدنظر بارسا) رو داره اومد و ساخو (یکی از مدافعهایی که این اواخر به بارسا لینک میشد) رو با قیمت نسبتا خوب 18میلیون یورو از تیمی گرفت که نه تنها حاضر نشده بود تیاگو سیلوا رو به ما بده بلکه مارکینیوس رو هم از چنگمون درآورد و نشوندش رو نیمکت.
    آدم یاد ماجرای خواستگاری رفتن های "آقای هم ساده" تو کلاه قرمزی میفته
    Last edited by romantic; 03-09-2013 at 04:02.

9. 9 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

Isaac Cuenca > تموم شدن قرداد قرضی با آژاکس و برگشت به تیم

11. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

رونالدو (برزیلی و -----):

بازیکنی که الان بازی میکنه و من دوست داشتم که میتونستم باهاش هم بازی باشم؟

- مسی

==============

بازی بعدی کینگ لئو، سه شنبه 19 شهریور

- پاراگوئه - آرژانتین، مقدماتی جام جهانی 2014
    - اگه آرژانتین این بازی رو ببره، صعود میکنه به جام جهانی

============

تیتر روزنامه El Mundo Deportivo 02.09.2013

حمله کنید !
    - بارسا فرصت برای زدن گل های بیشتری داشت که دیگو آلوز به آنها اجازه نداد
    - مربی به خاطر هتریک مسی باید قدر دان او باشد. ارتباط میان مسی و نیمار رو به بهبود بوده و والدز بسیار محکم بود.
    - 9 جام از 9 سوپر کاپ و در لالیگا مسی با 5 گل آقای گل است

=============

تیتر روزنامه Sport 02.09.2013

مسی بهترین است
    - او در مستایا آتش بازی کرد . هتریک در 40 دقیقه
    - بارسا به کمک ستارگانش به یک پیروزی پر درسر دست یافت
    - والنسیا 2 - 3 بارسا
    - بیل در رئال - کاکا در میلان . آرسنال به دنبال اوزیل
    - والنسیا در آتش بازی به نام است. این جمله یعنی مسی برای جشن و شادی آتش بازی میکند تا مردم بسیاری را خوشحال کند

=================

13. 10 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

امسال یه حسی بهم میگه از ناحیه دفاع خیلی ضربه بخوریم.واقعا این سیاست های راسل پدر ما رو در آورده دو سال هست ما مشکل دفاع داریم.

15. 3 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

امسال یه حسی بهم میگه از ناحیه دفاع خیلی ضربه بخوریم.واقعا این سیاست های راسل پدر ما رو در آورده دو سال هست ما مشکل دفاع داریم.
    آره ، منم واقعاً نگرانم . مثلاً تو همین بازی با والنسیا 3 تا زدیم و 2 تا خوردیم . این طور باشه در مقابله با تیم های بزرگ به مشکل بر می خوریم .

17. 3 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

داوید ویا رو بارسا همش 5.1 میلیون یورو فروخت؟؟؟؟؟
    چقدر ارزون؟؟؟؟
    موقع خرید خیلی بیشتر از اینا براش داده بود بارسا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •