شهريه رو كه وزارت بهداشت مصوب كرده يه چيزي كمتر از دانشگاه آزاد هست شايد بشه گفت 70% دانشگاه آزاد.
درضمن هيچكدوم از درساتونم تطبيق نميدن كه شهريتون كاهش پيدا كنه ها
شهريه رو كه وزارت بهداشت مصوب كرده يه چيزي كمتر از دانشگاه آزاد هست شايد بشه گفت 70% دانشگاه آزاد.
درضمن هيچكدوم از درساتونم تطبيق نميدن كه شهريتون كاهش پيدا كنه ها
براي زيست 100% نمره از درصد كنكور هست براي شيمي هم كه همون نمره نهايي رو دخيل ميكنن چون شيمي رياضي و تجربي فرق نميكنه.
براي فيزيك و رياضي هم در زيرگروه هاي مختلف فرق ميكنه مثلا در زير گروه پزشكي فكر كنم 17درصد حسابان و 19 درصد فيزيك رو تطبيق بدن.
دوستان کتاب آموزش دیف خوب چی سراغ دارین؟
ممنون از همگی
دوستان من رشته هنر هستم ، الان یه چند هفته میشه شروع کردم .
زبان معنی کلمه بلدم ، به نظرتون متاب درک متن زبان انگلیسی (شهاب اناری) بدردم میخوره شبی 2 تا ریدینگ و کلوز بزنم ؟
ادبیات هم معنی کلمه و املا و تاریخ ادبیات بلدم فقط مشکلم قرابت معنایی هست میخوام بدونم سبطی جواب میده اگه از الان شروع کنم فصل دوم رو بخونم ؟
دینی هم فقط سال دوم خوندم و سال پیش ، 5 تا درس سال سوم رو بگید که حتما ازش سوال میاد تا بخونم .
البته من دانشجو هستم (نیمه دولتی) وقتی ببینم رتبه کنکور ایده ال هستم میخوام انصراف بدم .
اگه میشه یه درصد بندی هم میذارم بهم بگید رتبه چند میاد :
ادبیات : 50
دینی : 50
زبان : 80
عربی: 20
درک عمومی هنر: 35
خلاقیت نمایشی: 35
خلاقیت موسیقی: 30
ترسیم : 0
درک عمومی ریاضی و فیزیک : 20
خواص و مواد : 10
ممنونم
دوست عزیز خلاقیت تصویری رو نگفتین
بدون اون
حدود رتبه اکتسابی: 180-160
اونم 40 میتونم بزنم چون پارسال 43 زدم !
من اگر نرم مدرسه ممکنه چه مشکلاتی پیش بیاد ؟ (به جز انضباط)
دوستان من هرکاری میکنم دینی رو نمیتونم بالا بزنم چکار کنم؟
معمولا مشکل خاصی نیست
درباره انضباط هم فکر نمیکنم انچنان سخت گیری بشه چون خود کادر مدرسه هم تا حدودی هوای کنکوری هارو دارن
دین و زندگی واقعا به جز متن چیزی نداره
من با یه رتبه 200 صحبت کردم گفت که فقط خود کتاب رو خونده البته زیاد
به طوری که خط به خطشو حفظ بوده و دینی هم 90 زده بود
میتونید کتاب های مهر و ماه هم استفاده کنین که به جز متن یه سری تحلیل آیه و این چیزارو هم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)