من هم یک زمانی این مشکل تو رو داشتم و بعد فهمیدم از مموری کارتمه
به طور موقت مموری کارتتو عوض کن و تست کن اگر دیدی با مموری کارت دیگه هم این مشکلو داره ببر به تعمیرر کار نشون بده ولی اگه بر طرف شد مموری کارتتو عوض کن
من هم یک زمانی این مشکل تو رو داشتم و بعد فهمیدم از مموری کارتمه
به طور موقت مموری کارتتو عوض کن و تست کن اگر دیدی با مموری کارت دیگه هم این مشکلو داره ببر به تعمیرر کار نشون بده ولی اگه بر طرف شد مموری کارتتو عوض کن
پوک کد سیم کارتتو از توی سند سیم کارت بردار اگر هم نداری برو از مخابرات بپرس
پین کد رو سه بار اشتباه بزن از تو پوک کد می خواد پوک کد رو وارد کن و بعد از اون رمز جدیدی رو که می خوای بدی رو وارد کن
به همین راحتی ولی هواست باشه اگه 7 بار پوک کد رو اشتباه وارد کنی سیم کارتت سوخته
[QUOTE=navid_ice_heart_128;1063885]كدوم k را مي گي k310 ,k510,k700,k800,k810,k750 اگه منظورت k750 بايد بگي كا هفت صدو پنجاه اي جاوات[/QUOTE
گوشی درجه یک همیشه جوات می شه نه گوشی آشغال
هنوز اگه توی یک فروشگاه گوشی گوشی 6600 رو ببری تاییدش می کنند اما هیچ کس 7610 رو تایید نمی کنه
با سلام خدمت دوستان.
با اجازه دوستان من هم حدوده یک هفته است که این گوشی زیبا رو خریدم. الان هم دارم تمام پست های این تاپیک رو می خونم تا یک وقتی سوال تکراری نپرسم. ولی چیزی که هست و مهم برای پرسیدن اینه که چند روزه وقتی برام sms میاد توی inbox به ترتیب ذخیره نمی شه و یک جایی اون وسط ها جا خوش می کنه. برای رفع این مشکل چی کار باید بکنم.
یک سوال دیگه هم داشتم اون هم اینکه باتری این گوشی در حالت silent و حالت دیگه چه مدت کار می کنه. آخه من فکر می کنم که گوشیم زود به زود شارژش تموم می شه.
ممنون.
Last edited by soltanmahdi; 11-05-2007 at 07:20.
اگر درست شد لطفا یه خبری هم به ما بده ....
ممنون ...
plz کمکم کنید من برای خود گوشی قفل گذاشتم وقتی گوشی رو روشن میکنم مینوسیه
phone lock code الان یادم رفته چی گذاشته بودم plz help mE
سلام
بچه ها من ميخوام 1)مستر ريست كنم اما نميدونم كدي كه ازم ميخواد چيه البته كدهايي رو كه قبلا به هر دليلي داده بودم رو امتحان كردم اما جواب نداد
2)تن صداي مكالمه من هم تا اخر زياده اما صداي مكالمه خيلي ضعيفه البته چند روزه اينجوري شد
آياk750 ممورري 2gb را ساپورت ميكند؟
بله عزيزم ساپورت ميكنه
ممنون.ميدوني مموري 2gb اصل قيمتش چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)