ای خدا بگم چی کار کنه اونی رو که کنسول رو اختراع کرد
اگه نبود الان ما داشتیم دمو میزدیم
اما نوش جون اونایی که دارن بازی میکنن
یکی بیاد ویدیو بازی رو که خودش کرده بذاره![]()
ای خدا بگم چی کار کنه اونی رو که کنسول رو اختراع کرد
اگه نبود الان ما داشتیم دمو میزدیم
اما نوش جون اونایی که دارن بازی میکنن
یکی بیاد ویدیو بازی رو که خودش کرده بذاره![]()
اون دوتا ویدئوی آخری رو حتما ببینید....
----------
خب یه پی اس3 بی صاحب پیدا شد ، امشب دمو رو دانلود و صبح بازی میکنیم
بشدت دوست دارم چندتا از خصوصیات اولیه بازی فوتبال رو تست کنم ، ببینم چجوریه![]()
من که چیزی تو عکس العمل دروازه بان ندیدم
خبری از بیکام ا لجند یا مستر لیگ نیست >>؟؟؟؟؟؟؟؟
من گفتم این نظر من هست دعوا هم نداریم. ضخیم هم نوشتم. نگفتم هم که حق با منه.
نظر شما بقیه که میگن گیمپلی خیلی تغییر کرده، کاملاً قابل احترام هست و من به نظر شما احترام میگذارم.
ولی من فکر میکنم اسم تغییر موتور بازی و FOX ENGINE و نظرات قبلی، بدجوری روی نظر شما تأثیر گذاشته و یک عینک خوشبینی خیلی قوی گذاشتید. من که شخصاً چیز خیلی جدیدی توی گیمپلی ندیدم. وقتی FIFA به نسخهی NEXT-GEN رفت، از روی فیلم کاملاً تغییرات معلوم بود! بازی کلاً متحول شده بود. ولی در این نسخه با توجه به تغییر موتور بازی، تغییر جالب توجهی اصلاً معلوم نیست. البته هرسال دقیقاً همین مسئله هستش و نظرات واقعی رو وقتی که نسخهی بعدی بازی در راهه باید خوند! وقتی یک بازی در چند نسخهی قبلیش ضعیف عمل کرده باشه، معلومه که طرفداراش هرسال امید دارند.
من اتفاقاً امسال میخوام اگه خوب بود، PES بازی کنم! تازه اگر خوب بود، Original رو میخرم. چون به خاطر اینکه FIFA در نسخهی PC امسال اصلاً انگار تغییری نسبت به سال قبل نداده و تمام تمرکز رو برای XBOX ONE گذاشته.
ضمناً از نظر من PES 2013 در مقابل FIFA 13 واقعاً چیزی برای گفتن ندارد. اگر هم واقعاً میخواستید عادلانه برخورد کنید، پستی رو که گذاشته بودم و به EA شدیداً انتقاد کرده بودم رو هم میذاشتید.
از نظر من EA یک کلاهبردار حرفهای هست که هر سال یه بامبولی سر مشتری در میاره.
من استفاده کننده هستم و هیچ کدوم از این دو شرکت هیچ ربطی به من ندارند. هرکدام بهتر باشه، اون بازی رو بازی میکنم. مرض ندارم که وقتی میبینیم یه بازی بهتره برم بازی ضعیفتره رو بازی کنم!
![]()
Last edited by afshin-434; 29-08-2013 at 20:57.
دوستان گل یه مسلمونی هست ویدیو های یوتوب که آقای رومل گذاشتن رو یه جا دیگه بزارن مام ببینیم ویدیو ها رو ؟ ما از یوتوب محرومیم
مشکل همیشگی دروازهبان PES اینبار در 2014 انگار دروازهبان این بازی فقط این یک حرکت رو بلده. رو زمین رو هوا 80% مواقع این حرکت مسخره رو انجام میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
با پوزش فراوان بخاطر پرسیدن این سوال ((سرعت اینترنت به شدت پایینه نمیتونم برم صفحه های قبلی را بخونم))
بازی برای Pc به تاریخ خودمون کی میاد ؟!
بازم عذرخواهی میکنم اگه سوالم تکراری بود
من Highlight ها رو دیدم:
- گرافیک و نورپردازی به خصوص در شب، عالیه. یه لحظه فکر کردم فوتبال واقعیه!(به نظر من)
- عکسالعملهای بوفون کاملاً عادی بود و چیز خاصی نداشت! دروازهبانی که نتونه اون توپا رو بگیره به درد لای جرز میخوره. عکسالعمل دروازهبان توی FIFA هنوز خیلی سرتر از PES هست.(به نظر من)
- به زمین خوردن بازیکنها خیلی خیلی مسخرست و اغراق آمیزه! انگار میخواد پرواز کنه و در یک لحظه انگار اصلاً جاذبهی زمین وجود نداه! زانوی بالوتلی گیر کرده به زانوی مدافع حدود 0.5 متر پرت میشه بالا بعد میفته زمین. یا صحنههای زیر! وقتی برخورد انجام میشه، بازیکن صاف میفته زمین عین جسد:
- در صحنهی زیر، به دلیل باگ گرافیکی بازیکن به طرز عجیبی میفته زمین بدون برخورد با بازیکن آبی!(اصلاً با عقل جور در نمیاد طرف تکل رو زده 1 متر اونور تره بازیکن هنوز روی هواست!)
- در صحنهی زیر ملاحظه میکنید چقدر مسخره بازیکن داره سقوط میکنه
- و این صحنه!
![]()
Last edited by afshin-434; 29-08-2013 at 21:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)