تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 332 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

ای خدا بگم چی کار کنه اونی رو که کنسول رو اختراع کرد
    اگه نبود الان ما داشتیم دمو میزدیم
    اما نوش جون اونایی که دارن بازی میکنن
    یکی بیاد ویدیو بازی رو که خودش کرده بذاره

2. این کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dik

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

دوستانی که میگن گیم پلی بازی تغییر آنچنانی نکرده و البته نظرشون محترم هستش ولی با این حال من چند تا ویدئو از یوتیوب از نسخه دموی پلی استیشن 3 میزارم و یقین دارم در بعضی صحنه ها از عکس العمل دروازه بان ها دهنتون باز میمونه و واقعا گیم پلی بازی تغییر نکرده ؟ من در شگفتم که این حرف رو میزنین !!!

یک ویدئوی کوتاه از عکس العمل فوق العاده دروازه بان که اشتباهش رو جبران میکنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک ویدئو از هایلایت های بازی واقعا عالیه خصوصا عکس العمل های بوفون که واقعا بی نظیره

دوتا هم گیم پلی ویدئو با تنظیم دوربین گیمر که خیلی تنظیم دوربینش خوبه و کیفیت انیمیشن ها بازی رو میتونین ببینین
    اون دوتا ویدئوی آخری رو حتما ببینید....

----------

خب یه پی اس3 بی صاحب پیدا شد ، امشب دمو رو دانلود و صبح بازی میکنیم
    بشدت دوست دارم چندتا از خصوصیات اولیه بازی فوتبال رو تست کنم ، ببینم چجوریه

4. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

من که چیزی تو عکس العمل دروازه بان ندیدم

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

خبری از بیکام ا لجند یا مستر لیگ نیست >>؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ول کنید با نظرات یه سری رو کلا باید گذشت ازش مثلا نظراتی که مایلی کهن و سلحشور میدن
    کسی که همچین نظری میده :

دیگه معلومه نظرات بعدیشم از سر چی هست ...
    حالا کل ملت هم بیان بگن به امثال سلحشور و ...که کلا نظر نده و حرفات الکیه به خردش نمیره ادامه میده
    من گفتم این نظر من هست دعوا هم نداریم. ضخیم هم نوشتم. نگفتم هم که حق با منه.
    نظر شما بقیه که میگن گیم‌پلی خیلی تغییر کرده، کاملاً قابل احترام هست و من به نظر شما احترام می‌گذارم.
    ولی من فکر می‌کنم اسم تغییر موتور بازی و FOX ENGINE و نظرات قبلی، بدجوری روی نظر شما تأثیر گذاشته و یک عینک خوش‌بینی خیلی قوی گذاشتید. من که شخصاً چیز خیلی جدیدی توی گیم‌پلی ندیدم. وقتی FIFA به نسخه‌ی NEXT-GEN رفت، از روی فیلم کاملاً تغییرات معلوم بود! بازی کلاً متحول شده بود. ولی در این نسخه با توجه به تغییر موتور بازی، تغییر جالب توجهی اصلاً معلوم نیست. البته هرسال دقیقاً همین مسئله هستش و نظرات واقعی رو وقتی که نسخه‌ی بعدی بازی در راهه باید خوند! وقتی یک بازی در چند نسخه‌ی قبلیش ضعیف عمل کرده باشه، معلومه که طرفداراش هرسال امید دارند.
    من اتفاقاً امسال می‌خوام اگه خوب بود، PES بازی کنم! تازه اگر خوب بود، Original رو می‌خرم. چون به خاطر این‌که FIFA در نسخه‌ی PC امسال اصلاً انگار تغییری نسبت به سال قبل نداده و تمام تمرکز رو برای XBOX ONE گذاشته.
    ضمناً از نظر من PES 2013 در مقابل FIFA 13 واقعاً چیزی برای گفتن ندارد. اگر هم واقعاً می‌خواستید عادلانه برخورد کنید، پستی رو که گذاشته بودم و به EA شدیداً انتقاد کرده بودم رو هم می‌ذاشتید.
    از نظر من EA یک کلاه‌بردار حرفه‌ای هست که هر سال یه بامبولی سر مشتری در میاره.
    من استفاده کننده هستم و هیچ کدوم از این دو شرکت هیچ ربطی به من ندارند. هرکدام بهتر باشه، اون بازی رو بازی می‌کنم. مرض ندارم که وقتی می‌بینیم یه بازی بهتره برم بازی ضعیف‌تره رو بازی کنم!
    Last edited by afshin-434; 29-08-2013 at 20:57.

8. 3 کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان گل یه مسلمونی هست ویدیو های یوتوب که آقای رومل گذاشتن رو یه جا دیگه بزارن مام ببینیم ویدیو ها رو ؟ ما از یوتوب محرومیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

مشکل همیشگی دروازه‌بان PES این‌بار در 2014 انگار دروازه‌بان این بازی فقط این یک حرکت رو بلده. رو زمین رو هوا 80% مواقع این حرکت مسخره رو انجام می‌ده.

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

دمو هنوز واسه xbox نیومده؟

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با پوزش فراوان بخاطر پرسیدن این سوال ((سرعت اینترنت به شدت پایینه نمیتونم برم صفحه های قبلی را بخونم))

بازی برای Pc به تاریخ خودمون کی میاد ؟!

بازم عذرخواهی میکنم اگه سوالم تکراری بود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستانی که میگن گیم پلی بازی تغییر آنچنانی نکرده و البته نظرشون محترم هستش ولی با این حال من چند تا ویدئو از یوتیوب از نسخه دموی پلی استیشن 3 میزارم و یقین دارم در بعضی صحنه ها از عکس العمل دروازه بان ها دهنتون باز میمونه و واقعا گیم پلی بازی تغییر نکرده ؟ من در شگفتم که این حرف رو میزنین !!!

یک ویدئوی کوتاه از عکس العمل فوق العاده دروازه بان که اشتباهش رو جبران میکنه

یک ویدئو از هایلایت های بازی واقعا عالیه خصوصا عکس العمل های بوفون که واقعا بی نظیره

دوتا هم گیم پلی ویدئو با تنظیم دوربین گیمر که خیلی تنظیم دوربینش خوبه و کیفیت انیمیشن ها بازی رو میتونین ببینین
    من Highlight ها رو دیدم:
    - گرافیک و نورپردازی به خصوص در شب، عالیه. یه لحظه فکر کردم فوتبال واقعیه!(به نظر من)
    - عکس‌العمل‌های بوفون کاملاً عادی بود و چیز خاصی نداشت! دروازه‌بانی که نتونه اون توپا رو بگیره به درد لای جرز می‌خوره. عکس‌العمل دروازه‌بان توی FIFA هنوز خیلی سرتر از PES هست.(به نظر من)
    - به زمین خوردن بازیکن‌ها خیلی خیلی مسخرست و اغراق آمیزه! انگار می‌خواد پرواز کنه و در یک لحظه انگار اصلاً جاذبه‌ی زمین وجود نداه! زانوی بالوتلی گیر کرده به زانوی مدافع حدود 0.5 متر پرت می‌شه بالا بعد میفته زمین. یا صحنه‌های زیر! وقتی برخورد انجام میشه، بازیکن صاف میفته زمین عین جسد:

- در صحنه‌ی زیر، به دلیل باگ گرافیکی بازیکن به طرز عجیبی میفته زمین بدون برخورد با بازیکن آبی!(اصلاً با عقل جور در نمیاد طرف تکل رو زده 1 متر اونور تره بازیکن هنوز روی هواست!)

- در صحنه‌ی زیر ملاحظه می‌کنید چقدر مسخره بازیکن داره سقوط می‌کنه

- و این صحنه!
    Last edited by afshin-434; 29-08-2013 at 21:54.

14. 3 کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •