درود بر دوستان
اینم اطلاعات مودمم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مشکل دانلود ندارم ولی مشکل تایم اوت و پینگ دارم
درود بر دوستان
اینم اطلاعات مودمم:
من مشکل دانلود ندارم ولی مشکل تایم اوت و پینگ دارم
ببین وقتی مشکل سرعت نداری نداری پینگ و تایم اوت مربوط به خطت نمیشه واز سرویس دهنده هست.من الان نویزم رو 60 هست کیفیتم 12.
نویز شما معمولی نسیت .میتونی بگی پهنای باند خطت رو یکم بکشن پایین تا نویزت کم بشه.
ولی تا اونجایی که من میدونم پینگ و تایم اوت ربطی به خط نداره ومشکل از شرکت ارائه دهنده هست
سلام بر همگی من اطلاعات مودم رو چک کردم SNR Margin بالا ست که این خوبه اما Attenuation هم خیلی بالا که این یکی بده!!ادر کل اساتید محترم چاره کار چیه در ضمن من خط تلفن رو عوض کرم و از نوع روکش دار استفاده کردم که گرون هم بود و مودم رو هم تازه عوض کردم. سرعتم 2m هست.(کسی نیست جواب من رو بده !!!)![]()
Last edited by mohsen_860240537; 02-10-2013 at 10:21.
لطفا جواب بدید
Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 196 168 Attenuation (0.1 dB): 390 184 Output Power (0.1 dBm): 195 124 Attainable Rate (Kbps): 6316 1058 Path 0 Downstream Upstream Rate (Kbps): 4096 693
خط من attenuation خیلی بالایی داره .. مشکل کجاست ؟؟ الان با اینترنت 2mb سبانت پینگ من بالای 120 هست ولی دیگران که همین نت رو دارن پینگشون زیر 10 ـه .. ممنون میشم راهنماییم کنید
خطت که مشکلی نداره نه نویز داری و نه سیگنال از دست میده به نظر که خوب میاد
خطت که مشکلی نداره نه نویز داری و نه سیگنال از دست میده به نظر که خوب میاد
Attenuation (0.1 dB): 390 184
این تاپیک گفته اگه بالای 60 باشه یعنی خیلی بده ! الان ماله من بین 180 تا 390 ــه .. جطور خوبه ؟![]()
نویزت بالا هست ولی نه زیاد البته با توجه به کیفیت خطت گفتم چون کیفیتت خوبه این نویز هم زیاد مشکلی ایجاد نمیکنه ممکنه به خاطر پهنای باندت باشه یا فاصلت با مرکز مخابراتیت اگه میخای پایین بیاری نویزت رو اول برو دم در تست بگیر ببین اوضاع چجوریه.بعد بگو پهنای باند خطت چنده اگه زیاد بود زنگ بزن که کمش کنن احتمالا خوب میشه
ببین نویزت که زیاد نیست خوبه کیفیت خطت هم خوبه موضوع پینگ و تایم اوت به شرکت ارائه دهنده مربوط میشه ونه به خط
نویزتون 39 هست 0.1 جلوی attenuationهست هر عددی که باشه اینطوری نشون میده
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)