تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 146 اولاول ... 387884858687888990919298138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام بله.
    eq3 ارزونترین مقریه که تقریبا میشه گفت همه فن حریفه.
    هم اگر بخاین باهاش دستی و بدون موتور کار کنین پیچ های حرکت ریزش کاملا مناسب قرار گرفتن.
    هم دوربین قطبی کننده اش امکان قطبی کردن نسبتا دقیق رو میده.
    هم امکان اپ دیت به گوتو داره. یا آپ دیت به دو موتوره.
    خلاصه به حد ظرفیت خودش که نیوتونی 6 اینچ و شکستی تقریبا 5 اینچه کاراییش بالاست.

داره خودمونی میشه hamedsheikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

5 قطر دهانه معادل تلسکوپ های شکستی در مقایسه با تلسکوپ های بازتابی

با سلام

آیا می توان بین گشودگی ها ی بازتابی و شکستی رابطه ای برقرار کرد به اینصورت که هر قطر دهانه بازتابی (با توجه به کاهش نور به وسیله آینه ثانویه) با چه قطری از شکستی ها برابر است؟

آیا شکستی 120 میلیمتر می توان از نظر میزان نور ورودی و تصویر برابر با یک 6 اینچ بازتابی دانست؟

شما بین دو اپتیک بالا کدام را انتخاب می کنید؟

در آغاز فعالیت mobile-enj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام آقا بابك
    من بالاخره تلسكوپ دابسوني 8 اينچ خودم رو تموم كردم .
    واقعا نتيجه رضايت بخش و عالي بود
    نسبت كانوني 5.91 و طول لوله هم چيزي حدود 124.5 سانت شد
    همه چيز رو عالي و با طراحي خودم تموم كردم و از فروشگاه آسمان شب مخصوصا جناب آقاي بهرنگ تفرشي بابت تمام كمك هاشون تشكر ميكنم ( واقعا بسيار با حوصله و با شخصيت هستند)
    اما در مورد تلسكوپ :
    من با يه چشمي 25 ميل (با بزرگنمايي حدود 50 )قرص مشتري رو با اقمارش رصد كردم و نوار قهوه اي رنگ مشتري رو ديدم ولي قرص مشتري به سفيدي مي زد
    حالا دو تا سئوال:
    1- تو اين بزرگنمايي آيا ديدن يك نوار قهوه اي رنگ مشتري طبيعي هست يا من بايد كاملا رنگي مشتري رو ميديدم ؟
    2- با چشمي ultra wide 6.3 ميل ( بزرگنمايي 200 برابر )هم فقط همون نوار رو ديدم ولي از وضوح تصوير به شدت كاسته شد و باز هم قرص مشتري با يه نوار غير واضح ديده شد آيا نبايد مشتري تو اين بزرگنمايي كاملا رنگي با عوارض اون ديده مي شد ؟
    3- با اين افت كيفيت تصوير در بزرگنمايي 200 برابر اگر با يه بارلو 2x‌ بزنم تا به ظرفيت نهايي تلسكوپ خودم كه 400 هست برسم آيا بازهم افت كيفيت خواهم داشت يا نه ؟ اگر جواب مثبت هست پس اين ظرفيت نهايي 400 برابر باري تلسكوپ 8 اينچ چيز به درد نخوري خواهد بود .
    4- من براي تنظيم آئينه اوليه بر روي سل اصلي سه پيچ تنظيم و براي آئينه ثانويه يك پيچ اصلي طولي و سه پيچ تنظيم ريز زاويه اي طراحي و ساخته ام تلسكوپ خودمو به روش سعي و خطا ، هم خط كرده ام اگه ميشه در خصوص روشهاي تشخيص تنظيم نبودن آئينه ثانويه و اثرات اون روي تصوير نهايي يه توضيح مختصري بفرمائيد.
    با تشكر از شما دوست عزيز

در آغاز فعالیت mobile-enj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بابك خان كجايي ؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض خريد تلسكوپ

سلام خدمت دوستان و اساتيد عزيز

من مدتي هست كه ايت تايپك خوب ميخونم و چند سالي هستش كه تو فكر خريد يه تلسكوپ خوب هستم حالا از شما كمك و راهنمايي ميخوام

اينطور كه من متوجه شدم از بحثهاي دوستان بهترين گزينه تا قيمتهاي مناسب دابسوني 8 اينچ هستش اما يه ايراد بزرگ داره و مشكل در حمل و نقلش هست اونم من كه ماشين ندارم حالا ميخواستم يه تلسكوپ بهم معرفي كنين كه قدرت و امكاناتش درحد همين دابسوني يا بهتر باشه ولي سبك باشه و داراي كيف كه بشه راحت جابجاش كرد خيلي متشكرم

داره خودمونی میشه s_red_boy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من میخوام دوربین دو چشمی بخرم که 200 متر رو بیاره به 3 یا 4 متری
    ارزونترینش چیه؟
    اگر نیست چی نزدیک به اینه ؟؟؟

داره خودمونی میشه s_red_boy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض این دوربین چجوریه واسه من؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام آقا بابك
    من بالاخره تلسكوپ دابسوني 8 اينچ خودم رو تموم كردم .
    واقعا نتيجه رضايت بخش و عالي بود
    نسبت كانوني 5.91 و طول لوله هم چيزي حدود 124.5 سانت شد
    همه چيز رو عالي و با طراحي خودم تموم كردم و از فروشگاه آسمان شب مخصوصا جناب آقاي بهرنگ تفرشي بابت تمام كمك هاشون تشكر ميكنم ( واقعا بسيار با حوصله و با شخصيت هستند)
    اما در مورد تلسكوپ :
    من با يه چشمي 25 ميل (با بزرگنمايي حدود 50 )قرص مشتري رو با اقمارش رصد كردم و نوار قهوه اي رنگ مشتري رو ديدم ولي قرص مشتري به سفيدي مي زد
    حالا دو تا سئوال:
    1- تو اين بزرگنمايي آيا ديدن يك نوار قهوه اي رنگ مشتري طبيعي هست يا من بايد كاملا رنگي مشتري رو ميديدم ؟
    2- با چشمي ultra wide 6.3 ميل ( بزرگنمايي 200 برابر )هم فقط همون نوار رو ديدم ولي از وضوح تصوير به شدت كاسته شد و باز هم قرص مشتري با يه نوار غير واضح ديده شد آيا نبايد مشتري تو اين بزرگنمايي كاملا رنگي با عوارض اون ديده مي شد ؟
    3- با اين افت كيفيت تصوير در بزرگنمايي 200 برابر اگر با يه بارلو 2x‌ بزنم تا به ظرفيت نهايي تلسكوپ خودم كه 400 هست برسم آيا بازهم افت كيفيت خواهم داشت يا نه ؟ اگر جواب مثبت هست پس اين ظرفيت نهايي 400 برابر باري تلسكوپ 8 اينچ چيز به درد نخوري خواهد بود .
    4- من براي تنظيم آئينه اوليه بر روي سل اصلي سه پيچ تنظيم و براي آئينه ثانويه يك پيچ اصلي طولي و سه پيچ تنظيم ريز زاويه اي طراحي و ساخته ام تلسكوپ خودمو به روش سعي و خطا ، هم خط كرده ام اگه ميشه در خصوص روشهاي تشخيص تنظيم نبودن آئينه ثانويه و اثرات اون روي تصوير نهايي يه توضيح مختصري بفرمائيد.
    با تشكر از شما دوست عزيز
    سلام
    مبارک باشه.
    1 کاملا طبیعی هست.
    2:. کمی غیر عادیه.توی بزرگنمایی بالا نور کم میشه . وضوح تصویر کم میشه میدان دید محدود میشه اما نه در حدی که کمربند رو ناواضح دید. توی بزرگنمایی 200 بهترین شرایط دید مشتری رو دارید با تلسکو÷تون و باید بتونید موج های اطراف کمربند رو هم ببینید. ممکنه تلسکو÷تون از هم خطی خارج شده باشه. البته درباره رنگ نه . مشتری رنگ چندانی ازش دیده نمیشه. لکه سرخ هم که الان نارنجیه کمرنگه و سخت تفکیک میشه.
    3: تلسکوپ شما 400 برابر رو راحت جواب میده. حتما اشکالی هست ( یا ممکنه انتظار شما بالا باشه)
    4: یه ستاره ÷ر نور رو مرکز تصویر بزارید. بعد تصویر رو از فوکوس خارج کنید. ستاره به شکل یه قرص در میاد. این قرص باید دایره باشه ( بیضی نباشه ) و همه دوایری که میبینید هم محور باشن. دوم اینکه رصد بزرگنمایی بالا سیارات سایه دار میشن ( شبیه سایه ای که تصویر تلویزیون داره)
    ÷یشنهاد میدم یه هم خط کننده لیزری بگیرید برای تلسکو÷تون . یا : توی یکی از شماره های اخیر مجله نجوم روش هم خط کردن تلسکو÷ آموزرش داده شده. شماره مجله یادم نیست. اون مطلب خیلی به درد میخوره.

9. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و اساتيد عزيز

من مدتي هست كه ايت تايپك خوب ميخونم و چند سالي هستش كه تو فكر خريد يه تلسكوپ خوب هستم حالا از شما كمك و راهنمايي ميخوام

اينطور كه من متوجه شدم از بحثهاي دوستان بهترين گزينه تا قيمتهاي مناسب دابسوني 8 اينچ هستش اما يه ايراد بزرگ داره و مشكل در حمل و نقلش هست اونم من كه ماشين ندارم حالا ميخواستم يه تلسكوپ بهم معرفي كنين كه قدرت و امكاناتش درحد همين دابسوني يا بهتر باشه ولي سبك باشه و داراي كيف كه بشه راحت جابجاش كرد خيلي متشكرم
    سلام
    میتونم بگم نمیشه.
    تلسکوپی در این امکانات ( یعنی اونم باید 8 اینچ باشه) و کوچکتر فقط میتونه رده کاسگرین ها باشه. فرضا یه اشمیت کاسگرین 8 اینچ حدود 2.5 میلیون فقط اپتیکش هست و حدود 1 میلیون پایه اش. خود این پایه هم به خاطر همراه داشتن وزنه هاش سنگینه. جدا از این که نصب و راه اندازیش زمان بره.
    من پیشنهاد میکنم یه دابسونی بگیرید از نوع فلکسی تیوب که لوله جمع شونده است که تا حدودی ابعاد کم میشه زمان حمل و نقل.
    در هر حاب هر که تلسکوپ 8 اینچ خواهد جور وزن و اندازه اش را کشد.
    کیف حمل هم جدا گانه برای تلسکوپ ها قابل تهیه است.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    من میخوام دوربین دو چشمی بخرم که 200 متر رو بیاره به 3 یا 4 متری
    ارزونترینش چیه؟
    اگر نیست چی نزدیک به اینه ؟؟؟
    شما به بزرگنمایی بالای 50 برابر احتیاج دارید. دو چشمی با این ابعاد نیست ( اسباب بازی هست البته که الکی روش مینویسن 100 برابر که واقعی نیست.)
    یا میتونید تلسکوپ بگیرید یا تک چشمی های زوم دار.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این دوربین ها رو حتما باید روی پایه استفاده کرد .

دوربین های لینکتون من نظری نمیدم. فقط دوچشمی 40 برابر واقعی نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •