تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 130 اولاول ... 387884858687888990919298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1298

نام تاپيک: درخـــــواســـــت مــــدار خـــــود را ايــــــنــــــجـــــا مــــطـــرح كــنــيـــد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

14 led & grand

می شه بگین این گراند مدار یا اتصال به زمین مدار چیه من که واقعا گیج شدم در ضمن یه سوال دیگه وقتی یک پایه LED رو (معمولا +) به میکرو وصل کردم پایه ی دیگرشو به چی وصل کنم؟

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می شه بگین این گراند مدار یا اتصال به زمین مدار چیه من که واقعا گیج شدم در ضمن یه سوال دیگه وقتی یک پایه LED رو (معمولا +) به میکرو وصل کردم پایه ی دیگرشو به چی وصل کنم؟

با تشکر
    گراند یه نقطه از مداره که به عنوان مبنا (0) در نظر میگیریم و ولتاژ نقاط مختلف مدار نسبت به اون نقطه سنجیده میشه. پایه ی منفی اون LED رو با یه مقاومت به زمین( یا سیم منفی باتری) وصل کن .

3. این کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

14

مثلا تو این عکس وقتی پایه های 18 تا 25 پرت پرینتر رو به هم لحیم کردم باید اونو به کجا وصل کنم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به سیم منفی منبع تغذیه وصل کن.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

14

به سیم منفی منبع تغذیه وصل کن.
    این کابل وقتی که به کامپیوتر وصل می شه می تونه برق خودشه از کامپیوتر بگیره و دیگه به باتری وصل کردنش از نظر من توجیه پذیر نیست
    اصلا چه لزومی داره که پایه ی منفی باتری به کامپیوتر وصل شه در صورتی که هر پین خودش جریان الکتریکی داره
    Last edited by mohammadmother; 01-07-2010 at 10:51.

داره خودمونی میشه eshgh_namordeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام - آیا میتونیم چند میکروفن خازنی را موازی به هم وصل کنیم ؟ میخواهم مثلا در یک اتاق در 4 جهت مختلف بزارم که صدا کامل ضبط بشه
    بعدش هم میکروفونهای خازنی کوچیک در بازار هست که تغذیه هم میخوره معمولا برای دوربین مدار بسته استفاده میکنند ، میخواستم از اونها چهار عدد بگیرم به یک کابل متصل کنم ، مشکلی ایجاد نمیشه ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کابل وقتی که به کامپیوتر وصل می شه می تونه برق خودشه از کامپیوتر بگیره و دیگه به باتری وصل کردنش از نظر من توجیه پذیر نیست
    اصلا چه لزومی داره که پایه ی منفی باتری به کامپیوتر وصل شه در صورتی که هر پین خودش جریان الکتریکی داره
    اگه خود کامپیوتر منبع رو تامین میکنه پس شما فقط باید اون سیمهایی که گفتید رو به پایه GND)10) از اون آیسی وصل کنید.

سلام - آیا میتونیم چند میکروفن خازنی را موازی به هم وصل کنیم ؟ میخواهم مثلا در یک اتاق در 4 جهت مختلف بزارم که صدا کامل ضبط بشه
    بعدش هم میکروفونهای خازنی کوچیک در بازار هست که تغذیه هم میخوره معمولا برای دوربین مدار بسته استفاده میکنند ، میخواستم از اونها چهار عدد بگیرم به یک کابل متصل کنم ، مشکلی ایجاد نمیشه ؟
    اونجوری بعید میدونم بشه مستقیم میکروفن ها رو باهم موازی کرد.
    فک کنم باید با یه مدار میکسر اونا رو به هم وصل کنید. مثلا" برای هرکدوم یه تقویت کننده ی یک ترانزیستوری درست کنید و خروجی ترانزیستورها رو با مقاومت به هم وصل کنید.
    Last edited by Peji2010; 01-07-2010 at 16:48.

9. 2 کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

14

اگه خود کامپیوتر منبع رو تامین میکنه پس شما فقط باید اون سیمهایی که گفتید رو به پایه GND)10) از اون آیسی وصل کنید.
    حالا پایه ی GND همون آی سی رو به کجا وصل کنم؟ در ضمن تو شکل شماتیک مدار من اون پایه ی آی سی با GND ای وی آر یکی می شه و با هم به GND وصل میشن
    یه سوال دیگه هم داشتم تون این عکس منظور از 0 چیه که با پیکان بنفش مشخص کردم
    یه سوال دیگه اینکه من یه قسمتی از شکل رو با رنگ قهوه ایی تو مسیر بسته گذاشتم که همون طور که می بینید VCC 5 V به 0 مدار وصل شده آخه چطور همچین چیزی می شه؟

Last edited by mohammadmother; 02-07-2010 at 12:21.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو این مدار نوشته VCC=5 اونوقت شما میگید این مدار لازم نیست به منبع وصل بشه؟ پس این پایه رو میخاید به کجا وصل کنید؟
    این مدار یک آداپتور میخاد که سیم مثبتش به VCC=5 وصل میشه و تمام نقاطی که با علامت زمین مشخص شدن به سیم منفی آداپتور وصل میشه. منظور از 0 هم همون 0 ولته. VCC به 0 وصل شده؟؟ من که همچین چیزی نمیبینم! من فقط یک خازن میبینم که این دوتا به اون خازن وصل شدن. اینکه مشکلی نداره!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تو این مدار نوشته VCC=5 اونوقت شما میگید این مدار لازم نیست به منبع وصل بشه؟ پس این پایه رو میخاید به کجا وصل کنید؟
    این مدار یک آداپتور میخاد که سیم مثبتش به VCC=5 وصل میشه و تمام نقاطی که با علامت زمین مشخص شدن به سیم منفی آداپتور وصل میشه. منظور از 0 هم همون 0 ولته. VCC به 0 وصل شده؟؟ من که همچین چیزی نمیبینم! من فقط یک خازن میبینم که این دوتا به اون خازن وصل شدن. اینکه مشکلی نداره!
    من نگفتم که به منبع تغذیه احتیاج نداره من گفتم که از طریق باتری ولتاژش تامیین می شه و احتیاجی نیست که به کامپیوتر وصل کنیم حالا بی خیال
    می شه بگین اگه نخاییم که از خازن استفاده کنیم باید چی کار کنیم ?
    اگه می شه به این تایپیک یه سری بزنید تو این تایپیک شخصی اومده بجای باتری از ریگلاتور استفاده کرده و من متوجه نشدم که GND و VCC ای وی آر رو چجوری وصل کرده
    ممنون می شم یکمی توضیح بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •