سلام
برای من هم همین مشکل هست ویندوز 32
ممنون
سلام
برای من هم همین مشکل هست ویندوز 32
ممنون
برید تو سیستم آلوده و درایو هایی رو که میخواید اسکن کنید تو گزینه اشتراک گذاریشون permission رو روی full قرار بدید
و دسترسی everyone رو به لیست دسترسی ها اضافه کنید
شاید درایو های شما الان فقط به صورت only read اشتراک گذاری شده باشن و آنتی ویروس نتونه دسترسی کامل به فایل ها داشته باشه، این کار رو انجام بدید شاید مشکلتون حل شد
البته شاید هم باید از آنتی ویروس هایی استفاده کنید که قابلیت پشتیبانی از اسکن شبکه رو داشته باشن، من نمیدوم آنتی ویروس کومودو این قابلیت رو داره یا نه
Last edited by fb.atheist; 08-03-2013 at 13:20.
من فايروال كومودو رو دارم دركنار يه آنتي ويروس ديگه .آيا آپديت ديتابيس آنتي ويروس كومودو فايده اي هم داره وپيشنهاد ميكنيد؟(ديتابيس رو دانلودكردم اما بخاطر حجمش ميپرسم اگه فايده اي نداره نريزم )ممنون
رو ویجت کمودو نشون میده دو تا از فایل هام تو سند باکس داره اجرا میشه از کجا و کدوم مسیر دقیقت متوجه این کار بشم ؟
سلام
اگه فایروال کومودو دارید، آپدیت را میخواهید کجا بریزید؟؟؟
همون جایی که نشون میده رو کلیک کن....
کلیک میکنم برنامه کیل سویچ باز میشه ، ولی سر در نمیارم اینجوری
وقتی برنامه KS باز شد، روی فایل کلیک راست کن و بعد properties را انتخاب کن..... اطلاعاتی از فایل بهت نشون میده....
مثلاً:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این 4 تا بالایی اگه بود مشکلی نیست.... پاکسازی سندباکس را هم میتونی بزنی. لیست فایلهای ناشناخته را هم چک کن.
سلام....
1 سوال برام پیش اومد و اونم اینکه توی ks در قسمت processes در حال که عدد 56 رو نشون داده ولی هیچ فایلی رو در حال اجرا نشون نمیده... اصولا اینجا چه فایلهایی مگه قرار میگیره؟![]()
سلام
در منوی بالای ks گزینه veiw سپس تیک show all processes بزنید.
ميشه درقسمت scannersبريزم ديتابيس دراونجا موجوده ولي فقط 9 مگ هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)