ميدونم. قبلاً خيلي با نورتون کار کردم ولي تا حالا حجم آپديت اوّليّه از 100 مگابايت بيشتر يادم نمياد.
به نظرم چون از ارائهي نسخه نهايي نورتون مدّت نسبتاً زيادي ميگذره که در مهر ماه بود واسه همين حجم آپديت اوّليّه اش زياده.
ميدونم. قبلاً خيلي با نورتون کار کردم ولي تا حالا حجم آپديت اوّليّه از 100 مگابايت بيشتر يادم نمياد.
به نظرم چون از ارائهي نسخه نهايي نورتون مدّت نسبتاً زيادي ميگذره که در مهر ماه بود واسه همين حجم آپديت اوّليّه اش زياده.
چند هفته پیش حدود2هفته فکر کنم
145مگابایت بود اپدیت اولیش
سلام
عزیز من تازه نورتون آنتی ویروس 2014 رو نصب کردم ولی یه مشکلی هستش الان اپدیت افلاین رو از سایتش گرفتم به تاریخ دیروز نصبش کردم ولی وقتی روی live update کلیک میکنم 130 مگابایت دیگه میخواد دانلود کنه !!!!! ممنون میشم بگید مشکل کجاست در ضمن میشه تایم آپدیت انلاین رو تغییر داد مثلا کردش 2 ساعت یکبار و ...
مشکلی نیست، چند وقت پیش من هم یک آپدیت حجیم داشتم...
آپدیت آفلاین فقط قسمت های خاصی از محصول مورد نظرتون رو به روز میکنه و درنتیجه هنگام آپدیت آنلاین مجددا باید تمام آپدیت رو دانلود کنید و یک پروسه عادی هست.
من هفته ی پیش اپدیت کردم (بعداز نصب) حدود 200 مگ دانلود کرد و عادی هستش چون خیلی وقتیه که نسخه جدید نیامده ...
سلام دئستان یه سوال فوری دیروز یهو نورتون یه ارور داد بعدش خود به خود sonar غیر فعال شد ... الان من موندم چی کار کنم .. فکر کردم ریست کنم درست میشه ولی اوروز که روشن کردم نشد باید چی کار کنم از نو نصب کنم یا کار دیگه ای میشه کرد ؟ ممنون میشم کمکم کنید رو مخمه اذیتم می کنه
میتونید با استفاده از Norton removal tool برنامه رو حدف و سپس مجددا نصب کنید، عملا مشکل باید حل بشه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک جدید از نورتون به من میدین .. آخه فایلی که دارم قدیمی و اگه پاک کنم اپدیتا میپره دیگه.....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان
چطور میتونم نورتون DNS رو فعال کنم در سیستمم؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)