تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 88 از 328 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

من چرا ازدواج نمیکنم??????خدایا ببین چه سوالی!!!!!!!!باز یاد بدبختی هایی افتادم که چند ساعتی بود فراموششون کرده بودم،با دیدن این تاپیک داغ دلم تازه شد،خب بزار بگم چرا
    1.چون باید دوسال از بهترین سالهی جوونیم رو برم سربازی،جایی که فقط عمرم تلف میشه و جوونیم میسوزه،جایی که هیچ سودی برای کشور نداره و همش هزینه ی بیخودیه
    2.چون یه بابای پولدار ندارم تا یه کارخونه داشته باشه تا برم توی شرکتش،تا دستم بره توی جیب خودم،تا درآمد داشته باشم
    3.چون بابام نه جانبازی داره نه سهمیه ای که بتونم باهاش از سربازی معاف بشم و در استخدامی ها اولویت داشته باشم و دانشگاه ازاد رو مجانی بخونم
    4.چون یه بچه پولدار نیستم
    [حذف شد]
    با سلام
    متاسفانه شما تنها دلیلتون برای مجرد موندن خدمت سربازی هست!!! شاید غافل هستین که بسیاری از سربازا هم اکنون متاهل هستن من خودم الان سربازم ولی اصلا دلیل مجرد موندنم خدمت نیست!!
    همچنین قابل توجهتون باشه که تمام کسر خدمت ها برداشته شد!! پدر بنده بیست و خورده ای ماه سابقه حضور در جبهه داشت که هیچی نصیبم نشد
    همچنین اضاف کنم بنده هم بچه پولدار نیستم چون دلیل نداره که شخصی تا پا به این دنیا میزاره توی رفاه کامل به سر ببره!! بلکه با سعی و تلاش میشه به اسایش و رفاه هم رسید ....
    و به نظرتون ازدواجی که پولش رو پدرتون بده
    دستتون هم توی جیب پدرتون باشه ؛؛؛ چقدر دوام میاره!!
    شما که حاضر نیستید دو سال خدمت کنید چطور میتونید مسئولیت یه عمر زندگی رو بر عهده بگیرید؟ ( خیلی عذر میخوام اما از نظر بنده همون بهتر که افرادی مثل شما مجرد بمونن )

2. 5 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

دليل ازدواج نكردن من بيشتر مسئله مالي هست . يعني فك كنم همش مالي باشه .
    خدمت هم رفتم اما تا وقتي از لحاظ مالي به يه حداقلي نرسيدم كه نميتونم پا پيش بزارم.

4. 3 کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    متاسفانه شما تنها دلیلتون برای مجرد موندن خدمت سربازی هست!!! شاید غافل هستین که بسیاری از سربازا هم اکنون متاهل هستن من خودم الان سربازم ولی اصلا دلیل مجرد موندنم خدمت نیست!!
    همچنین قابل توجهتون باشه که تمام کسر خدمت ها برداشته شد!! پدر بنده بیست و خورده ای ماه سابقه حضور در جبهه داشت که هیچی نصیبم نشد
    همچنین اضاف کنم بنده هم بچه پولدار نیستم چون دلیل نداره که شخصی تا پا به این دنیا میزاره توی رفاه کامل به سر ببره!! بلکه با سعی و تلاش میشه به اسایش و رفاه هم رسید ....
    و به نظرتون ازدواجی که پولش رو پدرتون بده
    دستتون هم توی جیب پدرتون باشه ؛؛؛ چقدر دوام میاره!!
    شما که حاضر نیستید دو سال خدمت کنید چطور میتونید مسئولیت یه عمر زندگی رو بر عهده بگیرید؟ ( خیلی عذر میخوام اما از نظر بنده همون بهتر که افرادی مثل شما مجرد بمونن )
    تو چی میدونی ما چی میکشیم
    هه..نقد میشم ولی نقدتو نمیپذیرم..چون ادم احساساتی هستی

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر

دوستان گرامی

حتما و حتما احترام متقابل رو حفظ کنید ؛ در صورت عدم رعایت به ناچار مجبور هستیم خودمون این احترام متقابل رو برقرار کنیم /

نقدشخصی نظرات و دیدگاه افراد به صورتی که از موضع بالا نگاه بشه تاپیک رو به حاشیه میکشونه .

این که برخی پستها حذف و ویرایش نمیشه دلیلی برمورد دار نبودن اون پستها نیست ؛ صرفا به این خاطره که تا جای ممکن تلفات نداشته باشیم در انجمن /

پیشاپیش ممنون از توجه و همکاری دوستان /

7. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

شما که حاضر نیستید دو سال خدمت کنید چطور میتونید مسئولیت یه عمر زندگی رو بر عهده بگیرید؟
    ببخشید این نظر شخصی شماست و ایشون هم نظر شخصیشون این بود که خدمت عمر تلف کردنه که من هم با هاش موافقم ولی اینکه کسی نره خدمت چطوری میتونه مسولیت زندگی رو بر عهده بگیره و یا اینکه کسی که دستش تو جیب باباش باشه یا اصلا با یه پول باد آورده میتونه یا نمیتونه تشکیل خانواده بده یا نه رو بهتر بذاریم خود افراد تصمیم بگیرند و تشخیص تونستن یا نتونستش رو هم بزاریم بر عهده خودشون

بهتره هر کسی جای خودش تشخیص خوب و بدش رو بده چرا که زندگی خودشه و مسولیتشم با خودشه و البته شاید که اینجا همه هم نظر نباشیم اما نظرات شما و دیگران همه محترم هستش .

9. 4 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

تو چی میدونی ما چی میکشیم
    هه..نقد میشم ولی نقدتو نمیپذیرم..چون ادم احساساتی هستی

Sent from my MT11i using Tapatalk 2
    با سلام
    نظر شما محترم و در نتیجه برای من هم قابل احترامه.
    اما اینکه میگی تو چه میدونی ما چه میکشیم!! ... نه عزیز حقیقتا نمیدونم مشکل شما چیه اما اگر مواردی بود که در بالا گفتین !!!
    فکر کنم وضعتون از سرباز متاهلی که هم اکنون سر پست برجک هست خیلی بهتر باشه!! ( البته اگر با قانون پست در سربازی آشنا باشید)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi-ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام سلام... بحث سرِ چیه؟
    بگید کمکتون کنم
    چی کی میخواد عروسی کنه؟ شام؟ کجا؟
    من با نظر اکثر دوستان موافقم هرکسی نظرشون طبق شرایط مالی و شخصی خودشونه ... شرایط اقتصادی فرهنگی اعتقادی خانوادشون و مخصوصاً خود فرد که آیا به حداقل شرایط مورد نیاز رسیده یا نه

من از خودم شروع میکنم ... سربازی هم نرفتم هیچ وقتم نمیرم چون معافم !!! کر بد نکنید کاملاً سالمم حالا بماند چرا...
    فعلاً زن هم نمیخوام پس پیام شخصی هم ندید .. مخصوصاً با شمام

در مورد دلیل اصلی کاهش ازدواج خب عواملش خیلی زیاده ... ولی دلایل مهمش به نظر من:

1- چشم و هم چشمی ها و سخت شدن شرایط مالی برای ازد
    2- اهمیت دادن به تحصیل که به نوعی شاید باعث بالارفتن سن ازدواج شده که جوانان از اون سن شادابیشون میگذره
    3- کمتر شدن اعتقادات ...!
    4- نادیده گرفتن خانواده ها به جوانان!ً!!!!!!!!!!!!!!! یعنی این خانواده ها هستن که باید شرایط ازدواج رو برای فرزندانشون در سن مناسب فراهم کنن!!
    5- سخت کردن شرایط ازدواج همانند مهریه و جشن سنگین ازد!!!
    6- ماه عسل هم گه بدون ماشین نمیشه رفت منظورم امکاناتی بود که از پسر توقع دارن مثل ماشین خونه ..

13. 3 کاربر از mehdi-ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شما ها هنوز دارین بحث میکنین !؟ خیلی جالبه
    مثل کسی میمونین که میدونه دلیل فلان مشکلش چیه ولی هی داره کارای دیگه میکنه تا اصلا اصل ماجرا رو یادش بره !

15. 5 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

ســـلام... در دوسال خدمت ما مجبور هستیم خدمت کنیم ، بدون هیچ دلیلی.. برای هرکس که بگی زور داره خصوصن با وضع کار و وهم و سرگشتگی دوران پس از خدمت که یک فرد درش قرار
    میگیره. اما آیا واقعن میشه خدمت رو با زندگی مقایسه کنیم ؟ نه... این مقایسه به نظر من اشتباه و کاملن نابجا هستش.

از طرفی این رو هم بگم این کـه بگیم من به خاطر مـشکل سربازیم ازدواج نمیکنم بازم اشتباس... الــــان دیگـــه تقریبن شرایط سربازی برای همه یکسانه و مث قدیم تبعیض وجود نداره ، به جز
    یک نکته که عرض کردم. شما این دو شخص رو در نظر بگیر :

آ- کسی که وضع مالی خونوادش خوب باشــه قـــاعدتن پس از خدمت هیچ مشکلی براش پیش نمیاد چون خونوادش راحت پشتشو میگیرن. یعنی بعد از خدمت بدون اینکه بخواد به خودش بجنبه
    پول لازم برای ازدواج و حتی خونه رو داره.

ب- حالا به یکی فک کن که خونوادش از لحاظ مالی بدبخته ، باید درس رو بخونه ، بعد بره خدمت ، خدمت رو که انجام بده حداقل 25 سال سن داره ، بعد از خدمت باید بزنه توی سر خودش تا یک کار
    پیدا کنه بره سر کار یک پولی جمع کنه تا بــتونه ازدواج کنه ، با توجه به وضع موجود دیگه با کمتر از 10 تومن که نمیشه زن گرفت میشه ؟ و با توجه به وضع کاری حال حاضر برای پس انداز این مقدار
    پول باید حداقل 3 سال وقت بزاره ( اگر کار خوب پیدا کنه ، که اونم محاله ) ، وام ازدواج هم که دیگه ماشالا کلن دارن تعطیلش میکنن...

خداییش کی موفق تره بین این دو نفر ؟ بله آقا یک سری افراد یک مشکلاتی دارن که قشر متوسط و دارا حتی خیال این مشکلات هم براشون محاله.

پولداری خوشبختی نمیاره ، ولی بی پولی قطعن بدبختی میاره

سلام .
    شما پرونده ی دو چیز خطرناک رو باز کردین که میتونه ریشه ازدواج رو از بیخ و بن دربیاره و بنیاد خانواده رو به بادِ فنا بده :
    1- قانع بودن یا نبودن به یک نفر که در غرب بهش میگن ONE MAN-WOMAN
    2- مقايسه ی همسرش با همه ی کسانی که قبل از ازدواج باهاشون ارتباط داشته .(این موهاش اینجوری هست اما اون یکی اونجوری بود - این دستاش اینجوری هست و اون یکی اونجوری بود و غیره ) .

فقط خدا میتونه ازدواجِ یک همچین کسی رو از ناکامی و شکست نجات بده

سلام. البته این بیشتر یک نظر و حدس بود که خودم دارم.. منظورم هم از تنوع طلبی این نیست که خصوصیات ظاهری طرف برام تکراری بشه. منظور
    نوع اخلـــاق و منش فرد هست
    اونم بستگی به شخص مخاطب من داره ، بله من از انسان یکنواخت بطور غیر قابل وصفی، متنفرم. ولی اگه یکی مث خودم ( تنوع گرا ) پیدا بشه ، مطمئنن اینجا مشکلی پیش نمیاد.
    Last edited by A M ! N; 27-12-2012 at 21:54.

17. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حالا که صحبت از قرارها اولیه برای آشنایی قبل از ازدواج شده, اگه اجازه بدید نکته ای
    که خودم واقعا بهش اعتقاد دارم بگم شاید بکارتون اومد
    منظور ار عشق بیشتر اون جا تو دل باز کردنهای اولیس, نه اینکه آقایون عشقشون تو چشمشونه

"آقایون با چشم عاشق میشن, خانوم ها با گوش"

نکته ای ساده ولی بسیار ارزشمند, البته در نظر داشته باشید که طبیعتا این مسئله برای انسان هایی
    که در سلامت روانی و اخلاقی به سر میبرن صحت داره وگرنه کسی برای معیار 4م ازدواجش اخلاق حتما
    از این قانون مستثناست.

19. 2 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •