واقعا بازی جالبیه
تقریبآ به قسمت هاییش گیر دادی که باعث شده این بازی نمره بیاره![]()
من فقط نظرات شخصیم رو گفتم دوستان پس نیازی به دادگاه نیست موفق باشید خوشحالم می بینم که دوستان از این بازی راضی هستند این رو از ته دل میگم
اگر با کیبورد بازی میکنید طبیعی هست ! روی کیبورد یا دکمه پایینه یا نیست . یعنی از تاچینگ خبری نیست . یعنی شما نمیتونی جهت چپ رو یک کمی فشار بدی که چرخها یکدفعه ای نچرخند ! روی کینکت هم که بازی خداست حتمن امتحان کنید .
در مورد فورزا هم به نظر من فقط گرافیک داره ، گیم پلی ۰ یا اصلن زیر ۰ !
هر چند که من کلا Burnout رو ترجیح میدم![]()
متاسفانه الان چند سالی میشه که سازندگان بازی دیگه به سمت ابتکار حرکت نمی کنند و فقط قصد سود با حدعقل هزینه ممکن را دارند
مخصوصا در پلتفرم pc
دلیلش هم کاملا روشن هست :
1-پیچیدگی های بسیار بیشتر این پلتفرم نسبت به xbox و ps3
2-پیشرفت بسیار سریع تر پلتفرم pc
3-وجود برادران بسیجی و سلحشور همچون اسکیدرو و ... که لطف بسیار زیادی به گیمرهای pc دارند از جمله هموطنان عزیز و همیشه ما را مستفیز می کنند
4-سادگی و کم هزینه بودن طراحی بازی برای دو کنسول دیگه
کلا همه ی این عوامل دست به دست هم دادند تا سازندگان میل چندانی به حضور قدرتمند در کنسول pc نداشته باشند و متاسفانه الان چند سالی میشه که اول یک نسخه در سایر کنسول ها تولید و عرضه میشه و سپس در کنسول PC عرضه می شه
'گرافیک بازی میتونست بهتر باشه ، ولی کنترل و هندلینگ و در کل گیم پلی بازی خیلی خوب درومده، گیم پلی بازی از اونایی هست که سالیان سال ازش یاد خواهد شد .....
در مورد داستان هم شاید برای رده سنی زیر 12 سال داستان سرایی خوب باشه این بازی نیازی به داستان نداره
فیلم گیم پلی بدون برخورد هم تو فروم تو صفحات قبل موجوده اونم با Hard
با پوزش از شما :
۱ - ساخت بازی برای کنسول راحت تر / سخت تر از PC نیست .
۲ - PC کنسول نیست گرامی .
سلام
دوستان من تمام ریس ها رو انجام دادم و سه تا از ریس ها ماست وانتد رو هم انجام دادم
حالا باید چی کار کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگردید ماشین های پارک شده رو پیدا کنید و ریس اونها رو هم انجام بدید.از توی بیلبورد پریدن و کلا کارهای جانبیم مدنظر قرار بدید.
یعنی ریس جدید یا نقشه جدید نداره مثل نسخه های قبلی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)