تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 124 اولاول ... 387884858687888990919298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1237

نام تاپيک: Need for Speed: Most Wanted - 2012

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

واقعا بازی جالبیه

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

بازی کردم ولی واقعا نا امید شدم که اینقدر سازنده بازی ضعیف هست این کجا و اون کجا!
    من کاری به این ندارم که چون ماشین آپگرید نشده واسه همینن فرمونش سخته ماشین گاری هم که باشه وقتی با سرعت 150 تا می ری با یه حرکت به سمت راست و چپ روشو بر نمی گردونه بلکه تغییر مسیر میده من موندم سازنده گیم پلی این بازی ایا توی عمرش پشت فرمون نشسته و به این نتیجه رسیده که یه ماشین اگه هندلینگش بهبود پیدا نکرده باشه واقعا این طوری میشه یعنی استون مارتین رو اگه نبری آپگرید کنی اگه فرمون رو تکون بدی توی سرعت 180 روشو بر می گردونه و می ره توی دل دیوار؟
    گرافیک بازی حتی 1 صدم فورتزا هاریزون نیست اینو هرکی اعتراض داره بیاد نشون بدم البته قبلش باید داروی ضد سکته مصرف کنه اگه تاحالا با گرافیک فورتزا هاریزون مواجه نشده. خط داستان بازی هم اصلا جذاب نیست و مشخصه که با یه روند تکراری می خواد سر ته بازی رو هم بیاره. خلاصه واقعا برای افرادی که اکس باکس دارن اصلا توصیه نمی کنم برای PC باز ها هم که راهی جز این نیست که به گیم پلی بازی عادت کنن چون انتخاب دیگه ای در کار نیست عادت نکنن چه کنن. آدمی نیستم که از این بابت خوشحال بشم دوست داشتم این بازی کیفیت بهتری داشت تا کسانی که PC گیمینگ می کنن ببینن که ریسینگ به چی می گن. این واقعا کیفیت پائینی داره...
    البته باید این رو هم بگم من این رو روی PC تست کردم این احتمال وجود داره که اگه روی ایکس باکس ببینم نظرم اینقدر هم بد نباشه در مورد گرافیک.... چون معتقدم توی تغییر جهت ها FPS بازی حتی از 10 هم میاد پائین تر چون سرگیجه می گیرم وقتی تغییر مسیر میدم ... ولی هیچ بحثی در رابطه با گیم پلی ضعیف و غیر حرفه ای بازی وجود نداره گیم پلی بازی واقعا بد هست و امیدوارم با قیمت صفر ریال برسه دستم واسه ایکس باکس چون 100 سال سیاه واسه تست کردنش هم خرج نمی کنم براش... همین 5.5 گیگ هم که دانلود کردم بسه... گرچه مکنه الان چند نفر از اعضای غیر رسمی سازمان مبارزه با شکستن حق کپی رایت بریزن سرم و بگن اگه پول می دادی پای بازی اینو نمی گفتی جوابم اینه که من فورزا هاریزون رو هم مفت گیر آوردم پس ربطی به پول دادن نداره بازی اگه بازی باشه عاشقش میشی.
    دوستداران و فن های این بازی از من به دل نگیرن ولی من شخصا حتی سر سوزن نپسندیدم و ترجیح می دم با یه گیم جذاب تر اوقاتم رو پر کنم.
    موفق باشید

تقریبآ به قسمت هاییش گیر دادی که باعث شده این بازی نمره بیاره

3. 3 کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من فقط نظرات شخصیم رو گفتم دوستان پس نیازی به دادگاه نیست موفق باشید خوشحالم می بینم که دوستان از این بازی راضی هستند این رو از ته دل میگم

5. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بازی کردم ولی واقعا نا امید شدم که اینقدر سازنده بازی ضعیف هست این کجا و اون کجا!
    من کاری به این ندارم که چون ماشین آپگرید نشده واسه همینن فرمونش سخته ماشین گاری هم که باشه وقتی با سرعت 150 تا می ری با یه حرکت به سمت راست و چپ روشو بر نمی گردونه بلکه تغییر مسیر میده من موندم سازنده گیم پلی این بازی ایا توی عمرش پشت فرمون نشسته و به این نتیجه رسیده که یه ماشین اگه هندلینگش بهبود پیدا نکرده باشه واقعا این طوری میشه یعنی استون مارتین رو اگه نبری آپگرید کنی اگه فرمون رو تکون بدی توی سرعت 180 روشو بر می گردونه و می ره توی دل دیوار؟
    گرافیک بازی حتی 1 صدم فورتزا هاریزون نیست اینو هرکی اعتراض داره بیاد نشون بدم البته قبلش باید داروی ضد سکته مصرف کنه اگه تاحالا با گرافیک فورتزا هاریزون مواجه نشده. خط داستان بازی هم اصلا جذاب نیست و مشخصه که با یه روند تکراری می خواد سر ته بازی رو هم بیاره. خلاصه واقعا برای افرادی که اکس باکس دارن اصلا توصیه نمی کنم برای PC باز ها هم که راهی جز این نیست که به گیم پلی بازی عادت کنن چون انتخاب دیگه ای در کار نیست عادت نکنن چه کنن. آدمی نیستم که از این بابت خوشحال بشم دوست داشتم این بازی کیفیت بهتری داشت تا کسانی که PC گیمینگ می کنن ببینن که ریسینگ به چی می گن. این واقعا کیفیت پائینی داره...
    البته باید این رو هم بگم من این رو روی PC تست کردم این احتمال وجود داره که اگه روی ایکس باکس ببینم نظرم اینقدر هم بد نباشه در مورد گرافیک.... چون معتقدم توی تغییر جهت ها FPS بازی حتی از 10 هم میاد پائین تر چون سرگیجه می گیرم وقتی تغییر مسیر میدم ... ولی هیچ بحثی در رابطه با گیم پلی ضعیف و غیر حرفه ای بازی وجود نداره گیم پلی بازی واقعا بد هست و امیدوارم با قیمت صفر ریال برسه دستم واسه ایکس باکس چون 100 سال سیاه واسه تست کردنش هم خرج نمی کنم براش... همین 5.5 گیگ هم که دانلود کردم بسه... گرچه مکنه الان چند نفر از اعضای غیر رسمی سازمان مبارزه با شکستن حق کپی رایت بریزن سرم و بگن اگه پول می دادی پای بازی اینو نمی گفتی جوابم اینه که من فورزا هاریزون رو هم مفت گیر آوردم پس ربطی به پول دادن نداره بازی اگه بازی باشه عاشقش میشی.
    دوستداران و فن های این بازی از من به دل نگیرن ولی من شخصا حتی سر سوزن نپسندیدم و ترجیح می دم با یه گیم جذاب تر اوقاتم رو پر کنم.
    موفق باشید
    اگر با کیبورد بازی میکنید طبیعی هست ! روی کیبورد یا دکمه پایینه یا نیست . یعنی از تاچینگ خبری نیست . یعنی شما نمیتونی جهت چپ رو یک کمی فشار بدی که چرخها یکدفعه ای نچرخند ! روی کینکت هم که بازی خداست حتمن امتحان کنید .
    در مورد فورزا هم به نظر من فقط گرافیک داره ، گیم پلی ۰ یا اصلن زیر ۰ !
    هر چند که من کلا Burnout رو ترجیح میدم

7. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

متاسفانه الان چند سالی میشه که سازندگان بازی دیگه به سمت ابتکار حرکت نمی کنند و فقط قصد سود با حدعقل هزینه ممکن را دارند
    مخصوصا در پلتفرم pc
    دلیلش هم کاملا روشن هست :
    1-پیچیدگی های بسیار بیشتر این پلتفرم نسبت به xbox و ps3
    2-پیشرفت بسیار سریع تر پلتفرم pc
    3-وجود برادران بسیجی و سلحشور همچون اسکیدرو و ... که لطف بسیار زیادی به گیمرهای pc دارند از جمله هموطنان عزیز و همیشه ما را مستفیز می کنند
    4-سادگی و کم هزینه بودن طراحی بازی برای دو کنسول دیگه

کلا همه ی این عوامل دست به دست هم دادند تا سازندگان میل چندانی به حضور قدرتمند در کنسول pc نداشته باشند و متاسفانه الان چند سالی میشه که اول یک نسخه در سایر کنسول ها تولید و عرضه میشه و سپس در کنسول PC عرضه می شه

9. 4 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

موفق باشید
    'گرافیک بازی میتونست بهتر باشه ، ولی کنترل و هندلینگ و در کل گیم پلی بازی خیلی خوب درومده، گیم پلی بازی از اونایی هست که سالیان سال ازش یاد خواهد شد .....

در مورد داستان هم شاید برای رده سنی زیر 12 سال داستان سرایی خوب باشه این بازی نیازی به داستان نداره

فیلم گیم پلی بدون برخورد هم تو فروم تو صفحات قبل موجوده اونم با Hard

11. 3 کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

4-سادگی و کم هزینه بودن طراحی بازی برای دو کنسول دیگه

کلا همه ی این عوامل دست به دست هم دادند تا سازندگان میل چندانی به حضور قدرتمند در کنسول pc نداشته باشند و متاسفانه الان چند سالی میشه که اول یک نسخه در سایر کنسول ها تولید و عرضه میشه و سپس در کنسول PC عرضه می شه
    با پوزش از شما :

۱ - ساخت بازی برای کنسول راحت تر / سخت تر از PC نیست .
    ۲ - PC کنسول نیست گرامی .

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    دوستان من تمام ریس ها رو انجام دادم و سه تا از ریس ها ماست وانتد رو هم انجام دادم
    حالا باید چی کار کرد؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بگردید ماشین های پارک شده رو پیدا کنید و ریس اونها رو هم انجام بدید.از توی بیلبورد پریدن و کلا کارهای جانبیم مدنظر قرار بدید.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

بگردید ماشین های پارک شده رو پیدا کنید و ریس اونها رو هم انجام بدید.از توی بیلبورد پریدن و کلا کارهای جانبیم مدنظر قرار بدید.
    یعنی ریس جدید یا نقشه جدید نداره مثل نسخه های قبلی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •