تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 139 اولاول ... 387884858687888990919298138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

برد 1-1
    به نفع داور رو به همه تبریک میگم

واقعا داوری بیخودی داشتیم
    هم به نفع ما و هم به نفع رئال بد داوری کرد
    البته بیشترش به نفع رئال بود

عیبی نداره
    خیلی دوست داشتم بازی 2-2 بشه که نشد

ایشالا تو زمین خودمون میترکونیم

یعنی واقعا بازیکن های ما در سطح فوق ستاره بازی کردن ها
    ولبک رو داشتین
    و باز هم این برد رو به داوری تبریک میگم
    فن پرسی خیلی بد بازی کرد اصلا نبود من ندیدمش
    ول بک عالی بود

باز هم در بازه بان ها ستاره بودن

دلم خیلی برای فرگی سوخت وقتی داشت از پله ها میومد پایین
    و داور 4 عوضی بهش میگفت آروم باش

من اون لحضه که داور بالای سر نانی ایستاد به خودم گفتم نکنه داور خر بشه بهش کارت قرمز بده

خیلی حیف شد یه تیم مثل منچستر میاد 1 سال زحمت میکشه بعد یه داور در حد فوتبال کوچه بازاری میزارن واسه این دیدار حساس.

نمیدونم والا دیگه چی بگم می خوام برم داور رو خفه کنم

ایشالا این فصل 2 جام رو میگیریم

2. 9 کاربر از mjt10063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

دوستان حرف های مورینیو رو جدی نگیرید !
    این آدم موذی یا به اصطلاح دشمنای 3 هفته قبلش و طرفدارایی که بعد از برد بارسا پیداشون شد ( همونایی که از اختلاف امتیاز 13 امتیازی بهش خرده میگرفتن) این حرف ها رو زده که فشار روی رئال و داور بازی رو کم کنه و تونست با این کار خشم یونایتدی ها رو کم کنه اما واقعیت چیز دیگه ای هست ...
    همه دیدن که رئال تو 56 دقیقه چی بود !!!
    وقتی گل اول رو یونایتد زد نا امیدی از سر و روی مورینیو و بازیکناش میبارید ...
    یونایتد بعد از اخراج میشه گفت 10 دقیقه تو شوک کامل بود و فکر بازیکن ها درگیر ...
    رئال واقعا دیشب برد حقش نبود....چه تو بازی رفت چه بازی برگشت....موقعیت های گل 100% (یعنی محاجم مقابل دروازه بان نه شوت از پشت 18 ) یونایتد خیلی بیشتر از رئال بود....
    در کل همه دیدن که بازی خوب و منتقی رو کی انجام داد ...نیمه اول کاملا بازی تحت کنترل بود ... همه میدونن که فوتبال بالانس بین دفاع و حمله هست و یونایتد داشت عالی کار رو ادامه میداد که داور همه رو منعجب کرد ...
    ظاهرا یه پنالتی هم رو اورا گرفته نشد که تو دقیقه 83 میتونست لحظات اخر بازی رو جذاب کنه ...
    اما به حر حال به قول فرگوسن جاهایی هم بوده که ما مستحق باخت بودیم و اشتباه داوری به نفع ما بوده اما به نظر من اشتباه به این فاحشی اونم تو چنین سطحی از فوتبال کمی عجیب به نظر میاد ...
    از باخت خوشحال نیستم اما به این میبالم که کلورلی / ولبک/رافائل/ مقابل ژابی آلونسو و رونالدو و اوزیلی میدرخشن که رئال پز پولهایی میلیاردی که واسه خریدنشون داده رو میده !
    این هدف یونایتد هست که سال به سال داره به پخته تر شدن نزدیک میشه ...
    ما باید به این ها افتخار کنیم و ومطمئن هستم فصل بعد بسیار هماهنگ تر تو رقابت ها ظاهر میشیم....
    همه دیدن که کی تاکتیک رو باخت کافیه از دقیقه 1 تا 56 بازی رو نگاه کنید ...
    اما
    We Always Come Back Stronger

4. 15 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دی یانگ محکم ضربه میزنه به آلونسو، اخراج نمیشه، بعد نانی رو هوا میخواد توپ رو بزنه و اصلا بازیکن رئال رو نمیبینه و اخراج میشه! شکی نیست وب تو ورلد کاپ اشتباه کرد... ولی خداوکیلی مقایسه کنید آخه! داوره احمق میخواد خودشو معروف کنه، یونایتد باید ضرر ببینه...

6. 10 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

جونيت بچه خوبيه ها!عيارش تو اين چند ساله مشخص شده!فقط با يه نظر كه نميشه فوري حكم صادر كرد توجيه منطقي داره كارش حتما!

خوب رئال هم تيم خوبيه ولي انصافا اين گيگز عجب بازيكنيه!!فوق العادس تمام نشدني يكي از بهترينهاي منچستر بود ديشب!

8. 9 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اصلا باورم نمیشه که اینجوری باختیم .
    رئال کوچیکترین شانسی جلوی ما نداشت ...
    حالم از هرچی داوره بهم می خوره.
    و از رئال مادرید
    چه فیلمی بازی می کردن، لوپز و آربلو آ ، اصلا بازیگری توی خون ایناست، اون از راموس بازی رفت اینم از این دو تا .
    آخه بازی کثیف تا چه حد ؟ به چه قیمت ؟

10. 10 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دی یانگ محکم ضربه میزنه به آلونسو، اخراج نمیشه، بعد نانی رو هوا میخواد توپ رو بزنه و اصلا بازیکن رئال رو نمیبینه و اخراج میشه! شکی نیست وب تو ورلد کاپ اشتباه کرد... ولی خداوکیلی مقایسه کنید آخه! داوره احمق میخواد خودشو معروف کنه، یونایتد باید ضرر ببینه...
    این همون داوری بود که جان تری رو جلوی بارسا اخراج کرد، البته اون که کاملا صحیح بود ولی خب کلا دست به اخراجش خوبه. ایشون به طور متوسط هر سه بازی یک کارت قرمز مستقیم نشون میده، سابقه اخراج مستقیم بالوتلی رو هم داره

12. 12 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از وقتی پست دادم یه خورده آروم تر شدم
    ولی بازم هر بار به او صحفه فکر میکنم و داور ابله رو میبینم که داره به نانی کارت میده
    یاد کارت قرمز رافائل میوفتم و داغ دلم تازه میشه

اخه این چه وضعیتی اه دیگه
    اگر بازی رفت بود یه حرفی یا بازی توی لیگ بود بازم سگ تو ضرر
    این که نمیشه
    هر بار تو بازی برگشت چنین جامی به خاطر یه کارت قرمز و اخراجی
    جام رو از دست بدیم

14. 5 کاربر از mjt10063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

همه دوستان نكات رو گفتن من هم بگم فقط يه كم زياده :

1: قبل از بازي اومدم پست دادم گفتم خدا ميدونه فرگي به رافائل چه نكاتي و متذكر شده و در طي بازي ديديم كه يكي از بهترين بازيكنان و تاثير گذارترين بازيكنان بود و اين قدرت فرگي رو ميرسونه كه ميتونه از بازيكني كه در بازي رفت اونقدر افتضاح بازي كرد اين بازي رو بگيره.....

2: اصولا بعد از هر گلي تيم برنده سعي در آروم كردن بازي داره تا از شور و انگيزه بازيكنان تيم حريف كم كنه و اونا به مراتب روحيشونو از دست بدن و منچستر هم بعد از گل داشت اين كارو ميكرد كه يه دفعه با شوك اخراج نا عادلانه ناني مواجه شد و نتونست وظيفه آروم كردن بازي به خوبي انجام بده گل اول خورد.

3: گذاشتن گيگز پا به سن گذاشته همه رو شوكه كرد ولي در عمل ديديم كه گيگز با اون سن بالاش با توجه به پست بازيش به راحتي تونست راه هاي ارتباطي رونالدو رو ببنده و رونالدو در عمل محو شد......

4: بازي كردن ويديچ هم تا حدودي دور از انتظار بود ولي باز ديديم كه چند موقعيت گل رو كرنر ها ايجاد كرد....

5: داوري هم كه افتضاح بود... تعداد اندكي از ناداوري ها : اخراج ناني-- نگرفتن پنالتي براي اورا-- نگرفتن پنالتي براي رافائل--( اگه رو هر كدوم از اين خطا ها به راموس يه كارت زرد نا قابل هم ميداد راموس اخراج مي شد)

6: از حق نگذريم وجود مودريچ در رئال يك نقطه مثبته براي اين تيم از دقيقه اولي كه وارد زمين شد وجودش كاملا محسوس بود و وسط زمينو عملا بعد از ورود مودرچ چند دقيقه اي از دست داديم و اين مودرچ اگه افت نكنه به راحتي چند وقت ديگه فيكس رئال ميشه.....

7: همان طوري كه اطلاع داريد اين شبكه سه صداي ورزشگاه رو تا اونجايي كه ميتونه كم ميكنه ولي ديشب اينقدر صداي ورزشگاه زياد بود كه كم كردن صدا توسط شبكه هيچ تاثيري نداشت و معلوم ميشه كه با غيرت ترين طرفداران مال منچستر هستند.....

8: طبق روال معمول چند سال گذشته به تيمي باختيم كه متكي به ستاره بود ولي همچنان بر اين تاكيد داريم كه ستاره نداشته باشيم.....

16. 8 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان درسته که تحمل باخت به دلیل اشتباه داوری سخته ولی مهم نیست یونایتد تیم بزرگیه.
    به امید روز های بهتر و گرفتن 2 جام دیگه.

18. 6 کاربر از begotten بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی دوست داشتم این فصل 3 جام رو بالای سر ببریم ولی حیف . . .
    بازی با رئال دیگه تموم شد. بیشتر تمرکز رو باید رو بازی حساس روز یکشنبه مقابل چلسی در جام حذفی بزاریم.
    اگر در مقابل چلسی پیروز بشیم راهمون تقریبا هموار میشه.
    من هم مثل بقیه دوستان که گفتن ، افتخار میکنم که طرفدار منچستر هستم.

20. 7 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •