تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 197 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض اولیایی: منتقمی جانشین رویانیان می‌شود/ می‌خواهند انتقال مدیریت آبرومندانه باشد!

خبرگزاری پرسپولیس : مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال با بیان اینکه بهروز منتقمی در پرسپولیس جانشین محمد رویانیان خواهد شد،گفت: وزارت ورزش می‌خواهد با منتقمی یک انتقال مدیریت آبرومندانه داشته باشد.

کاظم اولیایی درباره احتمال استعفای کفاشیان و تغییر در فدراسیون فوتبال، اظهار داشت: بالاترین رنج ورزش ما در حال حاضر از سیاست گذاری‌های کلان است. وزارت ورزش هنوز تعریفی از استراتژی ورزش ندارد چه برسد به استراتژی حرفه‌ای در فوتبال. به همین خاطر برنامه بلند مدت و میان مدت در فوتبال ما تدوین نشده است.

وی افزود: این در حالی است که ملاک ارزیابی مدیران با برنامه‌ها و سرعت اجرای برنامه‌هایشان است. پس وقتی که برنامه‌ای وجود ندارد نمی‌توان ارزیابی درستی از فدراسیون فوتبال است. خود وزارت ورزش با برنامه‌ای که 60 سال پیش نوشته شده اداره می‌شود. به همین خاطر بر ورزش ما سلیقه حاکم شده است، آن هم سلیقه افراد سیاسی که ریشه اختلاف نظرها در همین مسئله است.

مدیرعامل پیشین باشگاه پاس و استقلال با بیان اینکه اعمال تغییرات در فدراسیون، به نفع فوتبال نیست، یادآور شد: مگر از تغییرات قبلی نتیجه‌ای به دست آمده که الان بخواهیم دست به اصلاحات بزنیم؟ در حال حاضر بر تصمیمات ما حاکمیت احساس جاری است و مدیران سیاسی هم از این احساس سوء استفاده می‌کنند.

اولیایی یکی از نتایج حضور افراد سیاسی در ورزش را هزینه بی نتیجه دانست و با اشاره به باشگاه پرسپولیس، گفت: هزینه این فصل پرسپولیس در تاریخ سابقه ندارد ولی به خاطر اینکه مبدا تصمیم گیری اشتباه بوده، این همه هزینه نتیجه‌ای نداشته است. البته به همین خاطر است که بهروز منتقمی را به پرسپولیس آورده‌اند تا محمد رویانیان محترمانه برود چون وزارت ورزش دیگر تحمل رویانیان را ندارد!

وی خاطرنشان کرد: وزارت ورزش می‌خواهد با منتقمی یک انتقال مدیریت آبرومندانه داشته باشد. برای اینکه دیگر از وزراتخانه سئوال نشود چرا از روز اول محمد رویانیان انتخاب شد که حالا باید برود.

مدیرعامل پیشین پاس در خصوص اینکه گفته می‌شود رویانیان یکی از گزینه‌های ریاست فدراسیون فوتبال است، تصریح کرد: اگر اینطور باشد که فاجعه در فاجعه است! دیگر بدتر از این نمی‌شود. البته در مجمع نیم بند فدراسیون هستند آدم‌های فوتبالی ریشه دار که اجازه این کار را نخواهند داد.

اگه سردار بره خیلی ید میشه من که مخالفم

2. 4 کاربر از Masoud.73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه somaye1988's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آیا این مرغ همسایه فقط برای رویانیان غاز است؟

برد پرسپولیس در شیراز باعث ایجاد برخی حاشیه ها شد که دامنه آن به برنامه نود هم کشیده شد.
    پس از برکناری مانوئل ژوزه و روی کار آمدن یحیی گل محمدی، نوع بازی سرخپوشان به گواه اکثر کارشناسان عوض شده و ادامه این روند نوید روزهای خوبی برای هواداران پرسپولیس می دهد اما...

ماجرا درست بعد از بازی با فجر شروع شد. یک ماه بعد از انتقال رضا حقیقی از فجر سپاسی به پرسپولیس، سرپرست فجر سپاسی تازه فیلش یاد هندوستان می کند و هوس می کند یادی از یک ماه پیش کند... او در مصاحبه با یکی از خبرگزاری ها از انتقال یک میلیارد و دویست میلیونی رضا حقیقی می گوید!!

ابتدای امر یک سوال مطرح است؛ تا قبل از صحبت های سرپرست محترم فجر سپاسی، چه کسی اسم ایشان را می دانست؟ شرط می بندم شخص عادل فردوسی پور هم نام عاری را نشنیده بود!

اما باخت فجر در روز درخشش رضا حقیقی که واقعا گمشده قرمزها در خط هافبک است باعث می شود تا زخم کهنه آقای عاری بابت از دست دادن حقیقی سر باز کند! ایشان مدعی است که باشگاه پرسپولیس یک میلیارد به حقیقی داده اما صدایش در نمی آید که بابت یک نیم فصل برای بازیکنی که اگر صبر می کرد و پایان فصل می شد و یک پاپاسی هم نصیب ایشان و تیم فجر نمی شد، 600 میلیون گرفته اند.

ایرادی به این مساله وارد نیست چرا که در فوتبال حرفه ای برای موفقیت یک تیم، گاهی باید دست به جیب شوی اما اینکه خوابت ببرد و بعد از یک ماه و درست بعد از باخت به پرسپولیس یادت بیاید که پرسپولیس چقدر به رضا حقیقی داده(به فرض صحت 1/250) نشان دهنده چیست؟
    غیر از این است که می خواهی اذهان رسانه و فوتبالدوستان را از باخت تیمت و بازگشت دوباره پرسپولیس به مسیر نتیجه گیری منحرف کنی و ....

به شخصه محمد رویانیان بابت برخی عزل و نصب ها و میدان دادن به برخی افراد انتقاد دارم که به قول دکتر دادکان؛ هیچ دیکته ننوشته ای غلط ندارد! اما به دور از هرگونه حب و بغض آیا رویانیان در طی این مدت به لحاظ کارهای درآمدزایی و ... بد عمل کرده؟
    مدیرعامل پرسپولیس در همان هفته اول تیمش با تبلیغ و اسپانسر به میدان می رود اما تیم رقیبش که مدیرعامل محترمش دریافت لقبی را یدک می کشد که مدعی است تا زنده هست هیچکس نمی تواند این لقب را در ایران دریافت کند، با سابقه چندین برابر رویانیان حضور در عرصه فوتبال، دست آخر دست نیاز به سوی رویانیان دراز می کند!

صحبت از ریخت و پاش ها و هزینه های بالا برای جذب برخی بازیکنان از سوی رویانیان مطرح است!
    اینکه رویانیان هم ممکن است بالاتر از سقف قرارداد داده باشد چیز عجیبی نیست چون خودش هم به این قضیه اعتراف کرد در همان ابتدای شروع لیگ اما سوال اینجاست: آیا این مرغ همسایه فقط برای رویانیان غاز است؟

دوستانی که برخی نقاطشان به قلقلک آمده برای پرداخت های رویانیان، آیا این حس ریخت و پاش بیت المال را برای باشگاههای دیگر مثل سپاهان و استقلال هم بکار می برند؟

رقم قرارداد جواد نکونام با استقلال چقدر است؟ اصلا باشگاه استقلال بابت این انتقال چقدر هزینه کرده؟ چقدر به مهدی رحمتی پرداخت کرده؟ باشگاه سپاهان چطور؟ بابت انتقال همین خلعتبری به تیمشان در حالیکه پیوستنش به پرسپولیس قطعی شده بود، چقدر داده اند که او را به اصفهان کشاند؟

دوستان یکبار تکلیف خودمان را با خودمان و دیگران مشخص کنیم! اگر ریخت و پاش و خارج از سقف قرارداد دادن بد است، فقط برای رویانیان و پرسپولیس بد نیست برای همه بد است!

عادل فردوسی پور را به عنوان یک گزارش گر خوب و حرفه ای می شناسم و البته به برنامه اش را خصوصا در زمانی که به زوایای پنهان دلال و دلال بازی می پرداخت احترام می گذارم اما ...

عادل هم گاهی به بی سوژه گی می خورد و برای اینکه برنامه اش به روز مره گی دچار نشود از دیگران مایه می گذارد! خصوصا وقتی دو نفر را به جان هم می اندازد و به کناری می رود و خنده هایش تا بناگوش باز می شود!
    به عقیده نگارنده، اینگونه عمل کردن از سوی یک مجری حرفه ای و کسی که استاد یکی از بزرگترین دانشگاههای ایران است، جالب نیست.

عادل فردوسی پور اش یکبار از فتح الله زاده دعوت می کرد و در خصوص کمپی مرحوم حجازی سوال می کرد که چگونه ساخته شد و چه برنامه دیگری باشگاه استقلال برایش دارد؟!

کاش از رویانیان می خواست که در طی حضور بیش از یکساله اش در پرسپولیس چه کرده و چه زیر ساخت هایی برای این تیم بوجود آورده و .... و سپس با شنیدن صحبت های خود رویانیان، قرارداد حقیقی را پیراهن عثمان می کرد!

رویانیان هفته گذشته در مصاحبه ای گفته بود: دیگر به یقین رسیده ام که اوجگیری پرسپولیس، برای برخی ناخوشایند است که اینچنین باید از رقیبان خودش و از خودی هایش هم بخورد!!

فوتبال ما چه به لحاظ فنی و چه به لحاظ اخلاقی و چه به لحاظ فکری و پایه ای می خواهد حرفه ای شود؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 5 کاربر از somaye1988 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رویانیان هنکه را می خواست ؛وینکو انتخاب یحیاست

میشائیل هنکه علاقه مند به حضور مجدد در فوتبال ایران است

سایت گل - این روزها خبر اول باشگاه پرسپولیس آوردن یک دستیار خارجی برای یحیی گل محمدی است .
    رویانیان و گل محمدی تصمیم خود را برای آوردن یک دستیار گرفته اند .به گزارش گل برای انتخاب دستیار رویانیان نظرش روی هنکه مربی آلمانی فصل گذشته استقلال بود تا او را به پرسپولیس بیاورد . این مربی هم که اکنون بیکار است موفق حضور در پرسپولیس بود اما یحیی گل محمدی با حضور او در کادرفنی پرسپولیس مخالفت کرد و حتی اصرارهای رویانیان هم باعث نشد تا یحیی حاضر به حضور هنکه شود .
    یحیی گل محمدی هم بگوویچ را خواسته است که این موضوع تا فردا ظهر نهایی خواهد شد. حسن بگوویچ ، هماهنگی کامل این مربی کروات با یحیی است. او قبلا یک بار در اوایل دهه 80 باعث بازگشت یحیی به سطح اول فوتبال ایران شده . این دو سابقه کاری خوبی با هم دارند و در حال حاضر هم منتظر امضای قرارداد هستند.

.........................
    آهان این بود
    هنکه! خیلی مربی خوبیه
    حالا وینگو هم زیاد بد نیست اما به نظر من هنکه قطعا انتخاب بهتری بود

(توی پرانتز این پست رو در راستای این پستم گفتم:

محتوای مخفی: پست قبلی 
    اینکه با پیشکسوتها و فلان، اینها رو بریزین دور! تیم مربی درست حسابی و دوره دیده میخاد
    اما اگه میخان مربی خارجی بیارن، این مربی فصل پیش استقلال کی بود؟
    که اوایل همون فصل، پرسپولیس هم دنبالش بود
    بعدا وسطهای فصل هم توی استقلال با پرویز ......... یکم حرفش شده بود
    اسمش یادم نیست که اینهمه آدرس دادم

خلاصه همون! اون خیلی مربی خوبی بود
    همون رو بیارن خیلی خوبه
    اوایل فصل هم مثل اینکه بی تمایل نبود بیاد پرسپولیس

)
    Last edited by yoosef_st; 05-01-2013 at 18:10.

6. 3 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام دوستان

امروز نتایج بازی ها طوری رقم خورد که ما اگه بازی با گهر رو ببریم ، تا رده ی هفتم بالا میاییم و 28 امتیازی میشیم .

راستی جواد کاظمیان برای تراکتور گلزنی کرد .

و درآخر داشتم نیمه ی اوله بازی با ذوب آهن و استقلال رو میدیدم ، تماشاگرها میگفتن " پرسپولیس قهرمان "

موفق باشید.
    Last edited by Mr.Mazmamfi; 05-01-2013 at 19:28. دليل: اشتباه چاپی !!!

8. 6 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه somaye1988's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان

امروز نتایج بازی ها طوری رقم خورد که ما اگه بازی با گهر رو ببریم ، تا رده ی هفتم بالا میاییم و 28 امتیازی میشیم .

راستی جواد کاظمیان برای تراکتور گلزنی کرد .

و درآخر داشتم نیمه ی اوله بازی با ذوب آهن و تراکتور رو میدیدم ، تماشاگرها میگفتن " پرسپولیس قهرمان "

موفق باشید.
    ذوب آهن که با استقلال بازی داره ..
    کاظمیان این فصل بجز اون گلی که بازی اول زد دریغ از یه حرکت مثبت ...حالا اونجا هنوز 2 هفته س رفته گل زده براشون ..
    Last edited by somaye1988; 06-01-2013 at 23:59.

10. این کاربر از somaye1988 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

زايد: پس از داربي گفتند مثل مارادونا محبوب شدي

روزنامه آيريش اگزمينر چاپ ايرلند با ايمون زايد مهاجم سابق تيم پرسپوليس گفت‌وگو کرده است. مصاحبه‌اي که بيشتر درباره شهرآورد تهران و تغيير شرايط اين بازيکن پس از اين بازي است.

به نقل ازايسنا، در اين گزارش آمده است: همه‌ي ما مي‌دانيم که گل زدن در فوتبال باعث مي‌شود تا بازي تغيير کند. اما ايمون زايد قطعا مي‌داند که گل زدن باعث مي‌شود همه‌ي حرفه‌ي فوتبالي به طور کلي تغيير کند. ايمون زايد در مصاحبه با آيريش اگزمينر در اين‌باره گفت: فوتبال اينجوري کمي مسخره به نظر مي‌رسد. يک بازي و فقط 10 دقيقه مي‌تواند همه چيز را تغيير دهد.

در بازي استقلال و پرسپوليس در شهرآورد بزرگ تهران، در حالي که 80 هزار نفر در ورزشگاه حضور داشتند، ايمون زايد بازي را از روي نيمکت نظاره‌گر بود. او در آن زمان يک ماه بود که تازه به پرسپوليس پيوسته بود و با توجه به اين‌که هنوز در اين تيم جا نيفتاده بود اميد زيادي به بازي کردن در آن ديدار نداشت. اين اميد با بازي ضعيف پرسپوليس در نيمه‌ي نخست و عقب افتادن تيم برابر استقلال کمرنگ‌تر نيز شد.

ايمون زايد درباره‌ي بزرگ‌ترين شب تاريخ تقويم فوتبال ايران گفت: سرماي سوزاني در ورزشگاه حاکم بود؛ کاملا يخ‌زننده. من در رختکن زماني که بين دو نيمه برق ورزشگاه رفته بود و استاديوم در تاريکي فرو رفت تنها يک استکان چاي خوردم. سرمربي در تاريکي محض با بازيکنان صحبت مي‌کرد. سپس شنيدم يکي از بازيکنان مي‌گويد ايمون، ايمون مربي مي‌خواد تو گرم کني! وارد زمين تاريک آزادي شدم و نورهاي يکصد گوشي همراه تلفن در بين تماشاگران چشمگير بود. صحنه‌ي بسيار زيبا و رويايي بود.

زماني که برق آمد او تا دقيقه 60 بايد منتظر مي‌شد تا مربي او را به زمين بفرستد. تا آن زمان پرسپوليس 2 بر صفر عقب افتاده بود. 10 دقيقه بعد آنها 10 نفره نيز شدند.

زايد در اين‌باره مي‌گويد: با خودم فکر مي‌کردم نمي‌خواهم بازنده باشم اما به نظر مي‌رسيد همه چيز تمام شده است و خيلي جالب است که همه چيز به يکباره تغيير کرد. در دقيقه 75 من وارد زمين شدم. در دقيقه 80 توانستم گلزني کنم. حسم به من مي‌گفت که منتظر باش و تماشا کن. 2 دقيقه بعد گل دوم را زدم و به خاطر مي‌آورم که به خودم مي‌گفتم خدايا چه شبي! بازي 2 – 2 مساوي شد، يک نتيجه رويايي بود. اميدوار بودم اين نتيجه تا پايان باقي بماند. سپس در دقيقه 91 يک باره به سمت دروازه حريف حمله کرديم. زماني که مدافعان آنها را جا گذاشتيم توانستم توپ را پشت به دروازه کنترل کنم و با يک چرخش گل سوم را به ثمر برسانم! من تنها بازيکن تيمم بودم که در محوطه جريمه حريف حاضر بودم. لحظه‌ي خاصي بود و خيلي سريع رخ داد. آن‌قدر سريع که نتوانستم آن را هضم کنم. بيشتر شبيه يک حس خاص بود؛ يک حس سورئال. تازه توي رختکن متوجه شدم که چه کاري انجام داده‌ام. زماني که يکي از هم‌تيمي‌هايم به من گفت مي‌دوني چکار کردي؟ من گفتم نه نمي‌دونم، و او گفت مي‌دوني که مارادونا چقدر در آرژانتين محبوب است؟ تو الان همان اندازه محبوبي.

ايمون زايد که در پايان سال 2011 دري‌سيتي ايرلند را ترک کرد، به تيم پرسپوليس پيوست. او در دري‌سيتي موفق شد بهترين بازيکن ليگ ايرلند شود. مهاجم 29 ساله زماني که پيشنهاد حضور در ليگ ايران به او رسيد اندکي درنگ کرد و سپس تصميم گرفت که تجربه بين‌المللي براي خود داشته باشد.

ايمون زايد درباره‌ي حضور در ليگ ايرلند و بازي براي تيم ملي ليبي گفت: مدير برنامه‌اي که من را به پرسپوليس آورد بازي‌هاي من را نديده بود و فقط فکر مي‌کرد که مي‌توانم بازيکن خوبي باشم و فکر مي‌کنم درست حدس زده بود. او به من زنگ زد و گفت تو بازيکن بزرگي هستي و قصد داريم تو را به خدمت بگيريم. به اين ترتيب من به تيم پرسپوليس پيوستم.

قبل از حضورم در ايران يک تصوير کلي از آن در ذهن داشتم. فقط چيزهاي بد در مورد ايران شنيده بودم اما آنها به من گفته بودند که ايران مردماني مهمان‌دوست دارد؛ چيزي که من خيلي آن را دوست دارم. آنها به من گفتند که دليلي ندارد از زندگي در ايران بترسي. من در ايران فقط با ميک مک‌درموت يکي از اعضاي کادر فني تيم ملي ايران رفت و آمد داشتم و او بود که من را با شرايط زندگي در ايران آشنا مي‌کرد. او به ايمون زايد يک نصيحت باارزش نيز کرد. مک‌درموت به زايد گفت هرچقدر پول که به تو پيشنهاد دادند تا زماني که در ايران هستي مطمئن شو که آن را اول بگيري، اگر نگيري بايد براي گرفتن پولت دعوا کني.

چند روز قبل از کريسمس، ايمون زايد به تهران سفر کرد تا قراردادش را با اين تيم فسخ کند و سپس به دوبلين پايتخت ايرلند برگشت تا کريسمس را در اين‌جا سپري کند.

ايمون زايد ادامه مي‌دهد: مشکل رييس پرسپوليس بود، نه مربيان تيم که او را به خدمت گرفتند. زماني که ايمون زايد به پرسپوليس آمد مصطفي دنيزلي مربي پرسپوليس بود و زماني که ايمون زايد مي‌خواست خودش را در اين تيم نشان دهد به يکباره مربي تيم عوض شد و اين کار را براي ايمون زايد سخت کرد.

ايمون زايد ادامه مي‌دهد: مانوئل ژوزه سرمربي جديد پرسپوليس در اولين تمرين تيم به او گفت تو کي هستي و در چه پستي بازي مي‌کني؟ ژوزه به من گفت مي‌خوام باهات صادقانه حرف بزنم، من تو را به خدمت نگرفتم و هرچه از تو ديده‌ام در تمرينات بوده.

زايد در ادامه درخصوص مشکلات خود در ايران گفت: بازيکنان نمي‌توانستند انگليسي صحبت کنند. مربي شما را نمي‌شناسد. من تمام مدت روي نيمکت ذخيره‌ها بودم و زماني که آلودگي هوا در تهران خيلي بد بود من مدام خون‌دماغ مي‌شدم. بنابراين شرايط بسيار سختي داشتم و از خودم سوال کردم براي چه اين‌جا هستم؟ در ادامه با توجه به نتايج ضعيف پرسپوليس، رييس باشگاه به سرمربي تيم گفت من اين بازيکن را به خدمت گرفته‌ام، تيم خوب عمل نمي‌کند، بنابراين به او شانس بازي کردن بدهيد. بنابراين يک نيمه براي پرسپوليس بازي کردم که بازي صفر – صفر به پايان رسيد و سپس پنج روز بعد شهرآورد تهران فرارسيد.

هت‌تريک در بازي قبل استقلال و پرسپوليس باعث شده بود تا ايمون زايد در کانون توجهات قرار بگيرد. زماني که ايمون زايد به هتل برمي‌گشت، يک پيرمرد که در يک مراسم عروسي شرکت کرده بود، يک هزار دلار به ايمون زايد داد که به نظر مي‌رسد به خاطر عملکرد خوب زايد در دربي سال گذشته بوده است و بقيه مردم نيز همزمان براي او دست مي‌زدند و عکس مي‌گرفتند.

ايمون زايد در ادامه درباره‌ي تغيير حرفه بازيگري‌اش پس از هت‌تريک در دربي تهران گفت: همه چيز براي من پس از آن ديدار تغيير کرد. سايت گل مرا به عنوان بازيکن هفته انتخاب کرد و بازيکناني نظير دروگبا و فرناندو تورس پشت سر من قرار گرفتند و شايد اگر همان موقع به ايرلند برمي‌گشتم مي‌توانستم با محبوبيتي که براي به ثمر رساندن اين سه گل براي پرسپوليس به دست آورده بودم با يک تيم ايرلندي خيلي سريع قرارداد امضا کنم. آن زمان مربي به من احترام گذاشت و اين براي من بسيار مهم بود. به مربي و بازيکنان نشان دادم که مي‌توانم بازي کنم.

زايد در ادامه گفت: برابر الشباب در ليگ قهرمانان آسيا در حضور 86 هزار تماشاگر يک بار ديگر هت‌تريک کردم و 3 گل اول تيم‌مان را در پيروزي 6 بر يک تيم‌مان برابر اين تيم به ثمر رساندم و در تمام نيمه‌ي دوم تماشاگران نام مرا صدا مي‌زدند. آنها سپس مرا آقاي هت‌تريک صدا مي‌زدند.

زايد در مدت حضورش موفق شد طي 15 بازي 12 گل به ثمر برساند؛ چيزي که براي مسوولان باشگاه و هواداران اتفاق بي‌نظيري بود.

ايمون زايد در ادامه گفت: تحريم‌هاي بين‌المللي عليه ايران باعث شده بود تا قيمت دلار به شدت در اين کشور افزايش پيدا کند و چون بازيکنان خارجي پول‌هايشان از طريق دلار پرداخت مي‌شود، کم‌کم مجبور بودند ايران را ترک کنند و حتي چندين بازيکن نيز شکايت خودشان را در اين خصوص به فيفا اعلام کردند.

درباره ايمون زايد اما قضيه اندکي فرق مي‌کرد. خروج او از پرسپوليس دوستانه بود؛ اگر آن را اجتناب‌ناپذير ندانيم. باشگاه با او تسويه حساب کرد تا او بازيکن آزاد شود. زماني که وي به ايرلند برگشت پيشنهادات زيادي به او رسيد اما درست قبل از کريسمس او سرگرم مسافرت بود. او حتي يک پيشنهاد هم از امارات دريافت کرد.

همزمان ايمون زايد در رده ملي نيز توانست به موفقيت‌هايي دست پيدا کند. اگرچه او در چهار بازي دوستانه به دليل مشکلات کارت بازي نتوانست براي تيم ملي ليبي قبل از حکومت جديد بازي کند اما فدراسيون جديد فوتبال ليبي به او گفتند که اين مشکل به زودي برطرف خواهد شد و مي تواند در مقدماتي جام جهاني برزيل در ترکيب تيم ملي ليبي حضور داشته باشد و چرا که نه. همان‌طور که ايمون زايد مي‌داند در فوتبال تقريبا هر چيزي مي‌تواند رخ دهد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 10 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ایران

12 بدون شرح

14. 10 کاربر از Masoud.73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

1. بگوويچ پس از 8 سال به پرسپوليس برگشت

سرمربي سابق پرسپوليس که سال‌هاي سال در فوتبال ايران حضور دارد، امروز (يکشنبه) با امضاي قراردادي به طور رسمي به پرسپوليس پيوست تا به عنوان دستيار يحيي گل محمدي در تيم مطرح پايتخت فعاليت کند.

با حضور بگوويچ او نقش دستيار نخست گل محمدي را ايفا مي‌کند. اين در شرايطي است که در زمان حضور بگوويچ در پرسپوليس به عنوان سرمربي ، گل محمدي يکي از کاپيتان‌هاي پرسپوليس در ليگ چهارم بود

2. پيوس: دلال‌ها بگوويچ را به پرسپوليس آوردند

فرشاد پيوس در مورد شرايط تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پرسپوليس اين‌روزها وضعيت خوبي دارد و نتايج رو به رشدي را کسب کرده است، بازيکنان انگار منتظر بودند ژوزه برود و محکم به کار بچسبند تا نتايج خوبي بگيرند. زمان ژوزه، پرسپوليس به هيچ وجه هماهنگ نبود و بازيکنان به خاطر اينکه مربي را دوست نداشتند با تمام توان بازي نمي‌کردند و کم‌کار بودند. پرسپوليس از لحاظ مهره‌اي هيچ مشکلي نداشت اما بازيکنان دل به کار نمي‌دادند .

به گزارش فارس ، وي افزود: اميدوارم شرايط از اين هم بهتر شود البته عيار گل‌محمدي هنوز سنجيده نشده چون مقابل فجر اين تيم چندين بازيکن خود را در اختيار نداشت. پرسپوليس برابر صنعت نفت به تساوي 2 بر 2 رسيد و در ديدار با ملوان در شرايطي بازي 6 بر صفر شد که مسابقه در جام حذفي برگزار مي‌شد،‌ همانطور که مي‌دانيد شکست يک بر صفر با شکست با اختلاف گل بيشتر در جام حذفي تفاوتي نمي‌کند و درهرصورت شما حذف مي‌شويد، من فکر مي‌کنم حق ملوان باخت با آن نتيجه نبود.

پيشکسوت تيم فوتبال پرسپوليس در مورد اينکه آيا براي تيمي مثل پرسپوليس که داراي هوداران بي‌شماري است کم کاري بازيکنان به دليل دوست نداشتن سرمربي مي‌تواند توجيه پذير باشد؟ اظهار داشت: فکر مي‌کنم 6 يا 7 بازيکن پرسپوليس با جان و دل بازي نمي‌کردند. اين تيم بازيکنان توانمندي دارد اما در آن مدت به هيچ وجه خوب کار نمي‌کردند که پس از رفتن ژوزه دوندگي و شور و اشتياق بازيکنان بيشتر شد. نبايد چنين اتفاقي مي‌افتاد و هواداران عزيز پرسپوليس لطمه مي‌خوردند، فکر مي‌کنم پرسپوليس ديگر نبايد به دنبال ليگ برتر باشد چرا که در نهايت به رتبه‌اي بالاتر از پنجم دست نخواهد يافت، آنها بايد تمرکز خود را روي مسابقات حذفي قرار دهند.

پيوس درمورد حضور بگوويچ به عنوان مربي در پرسپوليس گفت: واقعاً کار مديريت در اين انتخاب اشتباه بود، وقتي به حسين عبدي قول مي‌دهيد که او پس از بازگشت از کلاس مربيگري از انگليس، به عنوان مربي فعاليتش را در تيم آغاز کند کنار گذاشتنش کار بسيار اشتباهي است. اخلاق پهلواني و مشتي‌گري کجا رفته است؟ يک پرسپوليسي تمام عيار که از تيم‌هاي پايه به رده ملي رسيد و تمامي مدارج مربيگري را طي کرده است کنار مي‌گذاريد و آن‌وقت بگوويچي که از لحاظ فني در شرايط پائين‌تري قرار دارد را به تيم مي‌آوريد؟ فکر مي‌کنم رايزني و دلال بازي باعث رقم خوردن چنين اتفاقاتي مي‌شود و اگر شرايط اينطور باشد پرسپوليس به هيچ‌جا نمي‌رسد.

وي افزود: مي توانستند حداقل يک تلفن به حسين عبدي بزنند و سپس يک مربي خارجي را مي‌آوردند. بگوويچ آن‌سالي که در پرسپوليس حضور داشت هيچ کار خاصي انجام نداد. دلال بازي‌ها باعث شد او به پرسپوليس بيايد، بگوويچ در تيم پاس همدان که قدرت زيادي دارد حضور داشت، چندباخت برنامه ريزي شده را متحمل شدند و سپس بعد از دادن استعفا به پرسپوليس آمد، اين کارها به هيچ وجه درست نيست و نمي‌توانند آينده خوبي را براي فوتبال ما به همراه بياورد، رويانيان به عنوان مديرعامل پرسپوليس بايد جلوي اين کارها را بگيرد و اينجا نقش مديرتي معلوم مي‌شود.

پيوس تأکيد کرد: انشاالله پرسپوليس در ادامه به موفقيت برسد. وقتي اين تيم برنده مي‌شود انگار ما به پيروزي رسيديم و از خوشحالي مردم خوشحال مي‌شويم اما به نظر من پرسپوليس با اين طرز تفکر راه به جايي نخواهد برد. با اين کارها باعث شدند پيشکسوتاني که زحمات زيادي کشيده‌اند دلخور باشند.

وي در مورد اينکه آيا در کميته پيشکسوتان باشگاه پرسپوليس حضور پيدا خواهد کرد؟ تصريح کرد: به جلسات اين کميته ها که به هيچ وجه پابرجا

يستند نمي‌روم، ما با دوستان‌مان دور يکديگر جمع مي‌شويم و چندوقت يکبار فوتبال بازي مي‌کنيم، پنجعلي، فنوني زاده، نعيم‌آبادي، قليچ، يوسفي و ... پيشکسوتاني هستند که هميشه با يکديگر ارتباط داريم. هر کسي که خودش را ارزان نفروشد بسيار ارزش دارد، بودند سرپرستاني که اعلام کردند برخي پيشکسوتان خودشان را با دو ميليون مي‌فروشند، اما اشتباه مي‌کردند. پيشکسوتان انسان‌هاي بزرگي هستند. هر کس که دلش با پرسپوليس باشد خود را با ميلياردها تومان هم نمي‌فروشد و اين افراد که چنين صحبتهايي مي‌کنند بايد فکري به حال خودشان بکنند.

پيوس در مورد ديدار پرسپوليس در جام حذفي مقابل نفت تهران خاطرنشان کرد: فکر مي‌کنم بازي خوبي را مشاهده کنيم، نفت تهران تيم قدرت‌مندي است که در نيم فصل بازيکنان توانمندي را جذب کرده است، ابراهيم زاده به عنوان يک مربي کاربلد کارش را بدون حاشيه در اين تيم دنبال مي‌کند. پرسپوليس نيز در اين روزها نتايج خوبي کسب کرده و شرايط بهتري نسبت به قبل دارد، سرخپوشان اگر بتوانند از موقعيت‌هاي خود استفاده کنند، روز رويايي در پيش خواهند داشت، توان بازيکنان پرسپوليس بسيار بالا است و اميدوارم با کسب پيروزي بتوانم دل هواداران را شاد کنند.

ا
      ین آقای پیوس همیشه ساز مخالف میزه همیشه از اول شروع لیگ همیشه مخالف بود

گزارش تمرين امروز پرسپوليس

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 11:20 امروز در ورزشگاه درفشي فر برگزار شد . در اين تمرين پرسپوليسي ها به مرور کارهاي تاکتيکي پرداختند.

* برخي بازيکنان با ماسک‌ تمرين کردند و شوخي هاي آنها درمورد هواي آلوده تهران نيز در نوع خود جالب بود. پرسپوليسي‌ها در شرايطي که به رشته کوه‌هاي البرز نگاه مي‌کردند با فريادهاي بلند خوشحالي خود را بابت ديدن کوه‌ها اعلام مي‌کردند. روز گذشته آلودگي به حدي بود که هيچکدام از کوه‌ها ديده نمي‌شد.

* کريم باقري با لباس شخصي در محل تمرين حضور داشت.

* 10 هوادار پشت درهاي بسته تمرين امروز را زير نظر داشتند.

* گل‌محمدي در حاشيه تمرين امروز 10 دقيقه با بازيکنان درخصوص بازي با نفت به گفت‌و گو پرداخت و اعلام کرد با وجود اين آب و هوا چاره اي جز تمرين کردن نداريم.

* يک ساعت از تمرين پرسپوليس گذشته بود که وينگو بگوويچ که با قرمزپوشان قرارداد منعقد کرده به همراه شيريني در محل تمرين حضور پيدا کرد، وي ابتدا خوش و بش گرمي با باقري داشت و سپس مراسم معارفه او در رختکن برگزار شد. خوش و بش وينگو با کريمي نيز در نوع خود جالب بود. پرسپوليسي‌ها به شوخي از او پرسيدند: شال قرمزت کجاست؟!

* قرمز پوشان پيگير احتمال تغيير مکان بازي پرسپوليس و نفت از تختي به آزادي بودند.

* صحبتهاي کي‌روش سوژه اصلي تمرين پرسپوليسي‌ها بود.

16. 8 کاربر از Masoud.73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان

و درآخر داشتم نیمه ی اوله بازی با ذوب آهن و استقلال رو میدیدم ، تماشاگرها میگفتن " پرسپولیس قهرمان "

موفق باشید.
    درسته ولی بعدش یه چیزه دیگه می کن که علیه پرسپولیسه

18. 6 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

الآن وینگو اومده دستیار گل محمدی بشه؟؟؟!!!!!!!!!!!!جل الخالق من اصلاً درک نمی کنم چرا اومده؟خیلی از عبدی و پیروانی و پیوس پروین سرش میشه؟
    اگه این بابا حاشیه گنده به زودی درست نکرد
    خدایا توبه

ویرایش:
    یه بازیکن الآن پرسپولیس می خواد با این هیبت برای جمع کردن تیم:
    Last edited by وین رونی; 06-01-2013 at 14:47.

20. 6 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •