5سالی از من بزرگتره
ولی مهم تفاهمه
+
بازی هجومی اصلا به گروه خونی میلان نمیخوره
5سالی از من بزرگتره
ولی مهم تفاهمه
+
بازی هجومی اصلا به گروه خونی میلان نمیخوره
رایکارد و فن باستن که به درد نمیخورن . شما ببین توی این مدت این دو مربی پیشنهاد قابل توجهی داشتن ؟!چیه؟ خیالات برت داشته؟
+
در مورد مربی (اگر بخوان آلگری رو بردارن) من با ریکارد و فن باستن موافقم. میتونه تجربۀ خوبی برای تیم باشه. یه تغییر سبکی هم باشه خوب میشه. البته زدنیک زمن هم فراموش نشه. من همیشه عاشق اون تفکر سراسر هجومیش بودم البته شاید به درد میلان نخوره.
زدنیک زمن هم که اصلا توصیه نمیشه ... این جور تفکرات به درد فوتبال نمیخوره و نامتعارفه . الان یک نگاه به رم و میانگین گل خورده ای که داشته دقیقا نمایانگر اشتباه بودن این نوع تفکره .
به نظرت اون موقع که 4 تا 4 تا از میلان میخوردین و همیشه حذف میشدین , چه تیمی بازی هجومی رو به نمایش میذاشته ؟! میلان یا بایرن ؟!بازی هجومی اصلا به گروه خونی میلان نمیخوره
+
جیانلوکا دیمارزیو توی وب سایتش گفته که فردا صبح جلسه پایانی بین آلگری و مسئولان میلان برگزار میشه و از اون طرف سیدورف همینطور داره به نیمکت میلان نزدیک تر میشه و جدی ترین گزینه برای سرمربیگری میلان در فصل آینده است.مثل این که قراره به سیدورف قراردادی سه ساله ارائه بشه . به غیر سیدورف دو گزینه دیگه مد نظر میلان هست به مام های روبرتو مانچینی و دویس مانجیا یا مانگیا{مربی تیم ملی جوانان ایتالیا} که من این یکی رو ترجیح میدم .من موندم سیدورفی که تا همین چند هفته پیش به عنوان بازیکن شناخته میشده کی رسید که مدرک مربیگری در این سطح بگیره ؟! چطور میخواد نیمکت تیمی مثل میلان رو کنترل کنه ؟!
برلوسکونی هم چشم بازار رو کور کرد با این مربی انتخاب کردنش ...![]()
من اون بازی 1-4 رو یادم نیستش
ولی اون بازی 2-2 و همچنین بازی برگشت 0-2 تو آلیانز رو تا جایی که یادمه((به خصوص بازی برگشت)) این بود که میلان اصلا حمله نمیکرد و هیچ بازی هجومی رو به نمایش نمیزاشت
فقط گل میزدش![]()
بهتره اون بازی هم یادت بیاد .
در ضمن اون بازی که 2 بر 2 مساوی شد در سن سیرو میلان بیشتر حمله کرد و بایرن روی دو تا سانتر توسط فن بویتن و اشتباه دیدا به گل رسید .
توی آلیانز هم میلان وقتی با 2 گل جلوی میافته دیگه دلیلی برای حمله ی بی مورد نبود و بازی رو کنترل کرد و به مرحله بعد هم رفت![]()
اینجا دعوا سر خانومه بندس یا سر مربی بعدی میلان...؟؟؟؟
بر اساس آخرین گزارشات منتشره در نشریه گاتزتا دلوسپورت گالیانی سرانجام موفق به دفاع از آلگری در برابر برلوسکونی نشد و خبر اخراج این مربی ایتالیایی به زودی رسمی می شود!
نخست وزیر سابق ایتالیا و مالک ثروتمد باشگاه میلان با انتشار همان نامه معروف و جنجال برانگیز از خودش پیرامون آلگری در شبکه رسمی باشگاه میلان و خبرگزاری اسپورت مدیاست آب پاکی را بر دستان گالیانی ریخت و حتی در بخشی از آن نامه گفته بود در صورت نیاز تغییر اساسی تر در ساختار باشگاه " کنار گذشتن گالیانی() " انجام خواهد داد
نشریه رمی کوریره دلوسپورت در تازه ترین گزارش خود خبر از حضور مالدینی() و سیدورف بر روی نیمکت فصل آینده میلان داده که احتمالا سیدورف مربی و مالدینی به نوعی مشاوره و دستیار او خواهد شد
Last edited by H A M A S; 22-05-2013 at 12:13.
چزارشون یا پائولوشون؟؟؟
بچه ها الان یه خبر خوندم که برلوسکونی میخواد روبرتو دونادونی رو به سن سیرو بیاره..همینطور نوشته بود پیپو اینزاگی هم میخواد بیاد..اینارو تو گاتزتا دلو اسپورت نوشته بود..حالا چقدر درسته نمیدونم..اگه شما میدونید لطفا خبرای جدیدو بزارین.
پائولو...
چزاره به علت کهولت سن تایید صلاحیت نمیشه
با دونادونی اصلا حال نمیکنم![]()
اگه یادتون باشه چند ماه پیش پائولو مالدینی ابراز ناراحتی کرده بود که چرا بهش توجه نمیشه و کلاً ناراحت بود که از تجربه هاش استفاده نمیشه.
از اونور هم گالیانی و هم برلوسکونی (و همۀ میلانی ها) مالدینی رو دوست دارن. حالا این سئوال مطرح میشه که الان تو این وضع که تیم مثل الاکلنگ رو نقطۀ تعادل هست (هم میتونه رشد کنه و یه تیم جوون و قدرتمند رو تشکیل بده و هم میتونه طرحش شکست بخوره) آیا مدیریت باشگاه باید ریسک کنه و نفراتی که تجربۀ مربیگری رو ندارن بیاره روی نیمکت یا اینکه مربی های کارکشته رو به کار بگیره.
من خودم فکر میکنم نباید یهو به کسی که مربیگری نکرده مسئولیت بزرگی داد.
الان بین این همه اسمی که برده شده مانچینی کارنامۀ بهتری داره. فکر کنم باید بهش فرصت بدن.
کلاً بین مربی های بزرگ کیا بیکارن؟
لیپی و کاپلو و ...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)