این رو که میدونم! تمام وقتم روبرای هنر وقف میکنم! از نظر قانونی پرسیدم. آیا مشکلی پیش نمیاد در ثبت نام ؟؟
ئه ینی الان از همین azmoon.net ثبت نام کرد؟؟
ولی اینکه زده کارشناسی ناپیوسته . ؟
مهلت همون تا 25 ام هست؟
این رو که میدونم! تمام وقتم روبرای هنر وقف میکنم! از نظر قانونی پرسیدم. آیا مشکلی پیش نمیاد در ثبت نام ؟؟
ئه ینی الان از همین azmoon.net ثبت نام کرد؟؟
ولی اینکه زده کارشناسی ناپیوسته . ؟
مهلت همون تا 25 ام هست؟
از سیستم پاسخگویی خود سنجش پرسیده بودم الان دیدم جواب دادن و گفته اصلی رو ریاضی بزنم و هنر رو علاقمندیاین رو که میدونم! تمام وقتم روبرای هنر وقف میکنم!از نظر قانونی پرسیدم. آیا مشکلی پیش نمیاد در ثبت نام ؟؟
پس باید یه کارت 10 تومنی دیگه بخرم دیگه؟ رفتم تو قسمت خرید کارت اعتباری هرکاری میکنم میزنه خطا! مجدد تلاش کنید !
(منظورم قبل از ورود به صفحه بعدش هست که بانک رو انتخاب میکردیم همون قسمتی کارت مورد نظر و تعدادش رو میزنی و پایینشم اسم وفامیل و شماره تلفن و کد امنیتی داره! این چیش مشکل داره که خطا میده؟)
دوست عزیز واسه ثبت نام نگران نباش،احتمال خیلی زیاد تو اسفندم دوباره میتونی ثبت نام کنی فقط تو این مدت هم از سازمان سنجش و هم مدرسه ای که میخوای پیشو (سال چهارم) توش بگذرونی شرایطتو پیگیری کن،چون اگه اشتباه نکنم نظام ترمی واحدی به سالی واحدی تبدیل شده تو سال چهارم یادت نره حتما از سنجش مشکلتو پیگیری کنی
اقا چرا نمیشه کارت دانشگاه پیام نور رو خرید اینترنتی کرد پیغام خطا میده !
توی صفحه قبل هم گفتم برای منم این پیغام میاد. از صبح تا حالا دارم امتحان میکنم
احتمالا به علت شلوغی سرور باشه ...
کسی نمیدونه؟ الان من باید برای آزاد کاری انجام بدم یا همون ثبت نام سراسریم بسه؟
سلام
مهلت ثبت نام تا ساعت 24 فرداست؟
سلام دوستان. به نظرتون محل برگزاری کنکور رو از رو آدرس تعیین میکنن یا این که بستگی به محل تحصیل دوره دبیرستان و پیش داره؟
من میخوام برم رشته ربان خارجیبرای کنکور سراری باید دوتا10300 بخرم یا 1 کافیه
یه رشته ربان انگیسی جز رشته های بذون کنکور هست یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)