تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 176 اولاول ... 387884858687888990919298138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هارد اگسترنال 2 ترابایت میخوام که ضد ضربه و ضد شوک باشه؟؟؟
    میخوام خیلی عمر کنه
    من هاردو زیاد اینور و اونور میبرم
    اطلاعاتمم برام خیلی مهمه
    خواهش میکنم یه مدل عالی معرفی کنید
    سلام.

با توجه به حساسیت هارد دیسکها ، خرابی و از دست دادن اطلاعات یک مسئله کاملاً عادی هست. اگر اطلاعات برای شما مهم هست باید روی دو یا چند هارد دیسک ذخیره کنید. حتی مدلهای ضد ضربه و شوک هم امنیت کامل و صد درصدی ایجاد نمیکنند. با اینحال میتونید از سری Armor (برند Silicon Power) یکی را انتخاب کنید . ADATA هم چند مدل ضد ضربه دارد.

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    The WD1003FZEX has a single platter and reads slightly faster. The WD1002FAEX has 2 platters and is the older model.

کاملا صحیح میباشد ولی گویا سری FAEX دارای دو PLATTER میباشد و FZEX دارای یک PLATTER و هر کدام مزایا و معایب خودشان را دارند یعنی مزیت اون یکی SEEK TIME پایینتر و مزایای دیگری یک PLATTER بودن
    سلام .

در مورد تعداد Platter ها درست ولی "slightly faster" در جمله انگلیسی بیشتر اشاره به Sequential Transfer rate دارد که به خاطر افزایش چگالی ذخیره سازی هر Platter هست. با اینحال بهبود در Sequential Transfer rate تاثیر چندانی در افزایش سرعت بوت OS و اجرای نرم افزار ندارد.

WD1003FZEX

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WD1002FAEX

4. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اینهم یک تست نسبتا ضعیف بر روی مادر بورد P5Q ایسوس
    پست 455

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا عطا
    هاردهای وسترن گرین 6 ترابایت به تهران رسیده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام آقا عطا
    هاردهای وسترن گرین 6 ترابایت به تهران رسیده؟
    بله امده در تهران موچوده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    چندین سوال داشتم که ذهنم درگیر کرده
    1- در هنگام فرمت unit size باید رو چه مقداری باید باشد ایا بسته به نوع هارد هست یا فرقی نداره و کدامش بهتره و تاثیرات اون چیه؟
    2- در هنگام خرید هارد لیبل که بر روی هارد زده شده کدوم قسمتش برای اینکه بفهمیم سرعت بالای دارد اونو نگاه کنم و باید به کدوم گزنیه ها توجه کنم برای انتخاب یک هارد سریع که خوب بوت کنه و برنامه هارو و بازیهارو سریع انجام بده مخصوصا نرم افزار ستگین مثل اتو کد - فتو شاپ
    3- ایا کش هارد تاثیری در سرعت داره ایا sata 1 با sata 3 فرقشون در چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    چندین سوال داشتم که ذهنم درگیر کرده
    1- در هنگام فرمت unit size باید رو چه مقداری باید باشد ایا بسته به نوع هارد هست یا فرقی نداره و کدامش بهتره و تاثیرات اون چیه؟
    2- در هنگام خرید هارد لیبل که بر روی هارد زده شده کدوم قسمتش برای اینکه بفهمیم سرعت بالای دارد اونو نگاه کنم و باید به کدوم گزنیه ها توجه کنم برای انتخاب یک هارد سریع که خوب بوت کنه و برنامه هارو و بازیهارو سریع انجام بده مخصوصا نرم افزار ستگین مثل اتو کد - فتو شاپ
    3- ایا کش هارد تاثیری در سرعت داره ایا sata 1 با sata 3 فرقشون در چیه؟
    سلام .

1. بنظرم روی همان مقدار پیشفرضی که ویندوز انتخاب میکند یعنی 4096byte بگذارید. در مورد تاثیرات عملی سایزهای متفاوت کلاستر و مزایا و معایب هر کدام پیشنهاد میکنم این سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را مطالعه کنید.
    2. بدیهی هست که اطلاعات مربوط به سرعت و کارایی و ... هارد دیسک روی لیبل درج نمیشود و فقط به یکسری از مشخصات کلی مثل مدل نامبر ، سال تولید و گاهی اوقات Jumper setting و ... اکتفا میشود. اطلاعات مربوط به پرفورمنس هارد دیسک را باید از طریق منایع دیگری مثل جستجو در اینترنت و ... کسب کنید. بعنوان مثال در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک تفاوت سرعت مدلهای قدیمی و جدید یکترابایتی WD Black مشخص هست. هارد دیسک WD1002FAEX گرچه Sequential Transfer rate پایینتری دارد در عوض Access Time/IOPS بهتری دارد که در بوت سریعتر سیستم عامل و اجرای نرم افزار موثرتر هست.
    3. من میتونم هارد دیسکهایی معرفی کنم که با وجود Cache بالاتر سرعت پایینی در مقایسه با هارد دیسکهایی با Cache کمتر دارند. بنابراین فقط به Cache توجه نکنید ولی در صورتیکه از یک سری هست پس مدلی را انتخاب کنید که Cache بالاتری دارد. مثلاً دو مدل WD Blue یک ترابایت موجود هست که یکی از آنها 64MB Cache و دیگری 32MB Cache دارد و بهتر هست که مدل اول را انتخاب کنید.
    در مورد اینترفیس ؛ اگثر هارد دیسکهای موجود در بازار SATAIII هستند با اینحال سرعت حتی سریعترین هارد دیسکها در حدی هست که SATAII هم کفایت میکند.

10. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون از راهنمایتون
    پس برای اینکه بدونیم کارایی هارد در سرعت بالا هست یا پایین باید به access time اون دقت کنیم ؟
    شما بین هارد
    Seagate NAS HDD ST2000VN000 2Tb و

Western Digital Caviar Black 2Tb

کدومو پیشنهاد میدهید برای من اجرای نرم افزار های سنگین که به سرعت باز شوند مهم هستند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنمایتون
    پس برای اینکه بدونیم کارایی هارد در سرعت بالا هست یا پایین باید به access time اون دقت کنیم ؟
    شما بین هارد
    Seagate NAS HDD ST2000VN000 2Tb و

Western Digital Caviar Black 2Tb

کدومو پیشنهاد میدهید برای من اجرای نرم افزار های سنگین که به سرعت باز شوند مهم هستند

1. اگر میخواهید سرعت اجرای نرم افزارها ، لودینگ بازیها ، بوت ویندوز بهتر باشد باید به پارامترهایی مثل Access & Seek Time/IOPS توجه کنید. ولی اگر هارد دیسکی Sequential Transfer rate خوبی داشته باشید بیشتر در Copy/Paste فایلهای پرحجم موثرتر هست .

2. مدل دوم را انتخاب کنید. ظاهراً مدل اول 5900rpm هست و بیشتر مناسب برای NASـها . دو مدل WD Black همچنان تولید میشوند WD2002FAEX و WD2003FZEX که بهتر هست WD2002FAEX را انتخاب کنید مگر اینکه در بازار پیدا نکنید.

3. پیشنهاد میکنم به خرید SSD درایو هم فکر کنید که انتظارات شما را بیشتر برآورده میکند.

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دو مدل WD Black همچنان تولید میشوند WD2002FAEX و WD2003FZEX که بهتر هست WD2002FAEX را انتخاب کنید مگر اینکه در بازار پیدا نکنید.
    عطا جان مگه اون یکی چی کم داره و یا چه مشکلی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •