حالا شما اگر یه کول پد گیر اوردی یه تست بگیر ببین چجوریاست. حتما خبرشو بده بهمون![]()
حالا شما اگر یه کول پد گیر اوردی یه تست بگیر ببین چجوریاست. حتما خبرشو بده بهمون![]()
اقا به همه میگم یه کولپد معرفی میکنم بیست رو رد میده
deep cool muti core x6 واقعا خوبه
این روزا که نمیرسم اصلا ولی سر فرصت حتما یه بازی نصب میکنم و با کول پد و بدون کول پد تست میکنم خبر میدم.
آقا من با دیپ کول x6 چک کردم تقریبا 7 ،8 درجه لپ تاپ رو خنک کرد. حداکثر دما به حدود 83 رسید. قبلا به 90 هم رسیده بود.
عه این که عالیه!!!!
یه رندر هم بگیر که سی پی یو روی 100% کامل باشه. نتیجش رو بهمون بگو
این جوری باشه منم یکی میگیرم
قیمتش چنده؟
رندر از چی بگیرم؟ با چه برنامه ای؟ قبلا یه ulead داشتم که الان رو ویندوز 8.1 نصب نمیشه. یه برنامه سبک واسه تست بگین تا نتیجشو بگم. اینم که من گرفتم 52 تومن قیمتش شد. البته شاید ارزونتر هم گیر بیاد ولی این مدل رو بخاطر قدرت هوادهی خوب و 4فنه بودنش من گرفتم. هر چند ورودی هوای این لپ تاپ خیلی کوچیکه و در پایین لپ تاپ قرار داره ولی این کول پد کارشو خوب انجام میده. ضمنا واسه من قبلا وقتی بهش فشار میومد یکم روی لپ تاپ مخصوصا قسمت خروجی هوا گرم میشد ولی با روشن بودن هر 4فن کول پد سطح لپ تاپ خیلی خوب خنک شده بود. واسه من که کاملا ملموس بود
پس منم باید برم تو کارش یدونه بگیرم.دوستان یه سوال.من بتل4 بازی میکنم با لپتاپم به صورت ملموس دما میاد روی 75 حدودا اما کالاف4 یا همون مودرن1 بازی میکنم دما بیشتر میشه.این در حالیه که مودرن3 هم بازی میکنم اصلا اصلا اصلا خروجی گرما داغ نمیشه و احساس میکنی داری وبگردی میکنی.!!!!!! این قضیش چیه...
من راستش زیاد اهل بازی نیستم که جریان اینا رو بدونم. ولی شمام صبر کن تا من باز سر فرصت یه تست دیگه بزنم اگر رضایت بخش بود اونوقت شما هم از کول پد استفاده کن.
آها بله چشم حتما منتطر تست شما هستیم....
میگم شما از کدوم سایت گرفتی؟؟؟ میشه اسم سایت و بگی ؟؟؟ چون الان من هر چی سرچ میکنم بالای 60 تومنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)