بالاخره لینک دانلود بازی توی سایت های ایرانی اومد . البته بازی هنوز کرک نشده ولی لینک دانلود بازی منتشر شده .
اسکیدرو هم لینک ها رو گذاشته .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره لینک دانلود بازی توی سایت های ایرانی اومد . البته بازی هنوز کرک نشده ولی لینک دانلود بازی منتشر شده .
اسکیدرو هم لینک ها رو گذاشته .
Last edited by B3HZ@D; 23-09-2012 at 04:16.
کی گفته ؟ خیلی بعیده !
نه درسته
امسال نتونستند لیسنساشو بگیرن...
ان سایت skidrow نیست لول جعلیه
انها سایت ندارند هه هه هه
من سعی میکنم گیرشون بیارم باهاشون صحبت کنم ببینم چی میگند ولی انها 2 هفته زودتر از اتشار جهانی بازی رو خرند و دارند میدونید چرا؟ اگه گفتی معلومه که باهوشی
Last edited by italodance; 23-09-2012 at 09:24.
سلام
اومدم به کسی از بچه های پی ای اس بر نخوره ولی من از زمانی که فیفا 11 بازی کردم دیگه پی ای اس بهم نمیچسبه امسال هم با اینکه واقعا پیشرفت داشته ولی بازم باهاش حال نکردم
حالا ببینید با این سیستم که دارم امسال میتونم فیفا روی لاو بازی کنم پارسال که تونستم
نه تحریم نیست و به راحتی میشه به سرورهای EA توی بازی وصل شد . تنها مشکلی که هست و مهم هم نیست اینه که از توی خود اریجین نمیتونی بازی بخری . ولی ما که از سایتهای ایرانی کد بازی رو میخریم پس واسمون مهم نیست که این بخش سیلتره .
من خودم فیفا 12 رو ارجینال دارم . فقط حواستون باشه موقع دانلود بازی از اریجین ممکنه به مشکلاتی بربخورین . مثل اینکه من تا 7 گیگ دانلود کردم و اخراش بود ولی یهو خود نرم افزار دانلود رو پاک کرد. ولی شاید حالا که دیگه بتا نیست مشکل نداشته باشه .
درسته مال خود اسکیدرو نیست اما منبع اصلی دسترسی به کرکهای گروههای مختلف هستش که اولین بار اونجا قرار میگیره . همچنین اپدیتهایی که خود کرکرها برای بازی ها میدن .
به نظر من سیستمت جواب میده.امیدوارم کارت گرافیکتم خوب باشه
خبر موثق :
فیفا 13 نسخه ی پی اس 3 ،4 شنبه شب یا نهایت 5شنبه صبح با قیمت 180 تا 200 تومن تو ایران قابل دسترسیه
یعنی تنها کاری که با Origin داریم اینه که کد بازی رو از یکی از سایتهای ایرانی بخریم و فایل exe اصل رو با Origin فعالسازی بکنیم و بعد اون دیگه برای اتصال به سرور EA نیازی به Origin نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)