تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 311 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 3106

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم

داره خودمونی میشه ramsam2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    >>مهاباد<<

پيش فرض

سلام به داداشای گلم خسته نباشید چند تا سوال دارم ممنون میشم منت بزارید کامل جواب بدید:
    1.این یک قسمت چرا زرده؟چی میگه؟؟ چیکار کنم؟؟
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

2.امروز یوزر و پسوورد بهش دادم اپدیت شد تو این عکس ینی اپدیته؟؟ مشکلی نداره؟؟

3.این قسمت اپدیت سرور چرا خاموشه؟ بدرد چی میخوره این؟؟ چیکار کنم؟خاموش باشه چی میشه؟؟؟

4.علامت سمارت سکورتیم اون پایین چرا اینطوریه؟؟چیکار کنم؟؟

5.این چیه یوهو اورد؟؟؟ چیکار کنم؟؟؟

در ضمن ویندوزم 7 هست 64 بیت یه دنیا ممنون میشم کمکم کنید

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

سلام. من فقط میتونم مشکل اولی رو بگم: parental control: یک سری تنظیمات هست برای اونهایی که سیستمشون رو دست بچشون میدن میتونن با این سیستم یک سری محدودیت هایی رو اعمال کنند . این سیستم برای gamenet ها و بخصوص کافی نت ها کاربرد داره البته میشه تو خونه هم ازش استفاده کرد و برای یه سری برنامه ها رمز گذاشت و از شر آدم های کنجکاو (فضول) و خرابکار در امان ماند.

اونای دیگه رو هم من مشکل دارم. ممنون میشم اساتید بیان و توضیح بدن.

3. 2 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام به داداشای گلم خسته نباشید چند تا سوال دارم ممنون میشم منت بزارید کامل جواب بدید:
    1.این یک قسمت چرا زرده؟چی میگه؟؟ چیکار کنم؟؟
    سلام دوست عزیز :

1. پرنتال کنترل همونجور که دوستمون گفتن برای محدود کردن دسترسی کودکان و افراد دیگه به سیستم و اینترنت و یا سایتهایی مشخص است که با پسوردی که شما بهش میدید عمل میکنه...اگه همچین مشکلاتی ندارین غیرفعالش کنین تا کمتر از منابع سیستمتون استفاده بشه.
    2. آپدیته.همیشه برای اطمینان تاریخ آخرین آپدیت رو که با رنگ آبی (1.1.2013 مثلا برای دیروزه مال شما )مشخص هست و اینکه اگه بهر دلیل آپدیت ناموفق باشه مطمئن باشین اخطار بهتون میده و آگاه میشین.
    3. این قسمت برای تغییر سرور آپدیت هست.مثلا اگه بخوایین از سرور دیگه یعنی آدرس سایت دیگه آپدیت کنین یا آپدیت آفلاین انجام بدین باید فعال باشه .البته اگه همیشه آنلاین آپدیت میکنین مهم نیست و بطور پیش فرض روی سرور نود32 تنظیم هست.
    4. (آیکنش)علامتش طوری نیست همینطوری هست.اون علامت خطر برای فعال نشدن جزییات لایسنسته.آیکون نسخه 5 با 4 فرق کرده.اگه موس رو ببری روی آیکون بهت میگه مشکل داره یا نه.یا اینکه زرد(بعلامت هشدار) و قرمز (بعلامت اخطار )میشه.
    5. اخطار پروتکول آی سی ام پی هست... پست زیر رو بخونید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1. به نظر من شما اول پستهای اول این تاپیک و یا راهنماهای طرز کار با ضدمخربتون رو بخونید تا لااقل بتونید باهاش راحت کار کنید و از کار با اون لذت ببرین....اگرم زیاد مثل من به زبان انگلیسی مسلط نیستین میتونید از ضد مخربهایی که فارسی هم هستند استفاده کنید ....
    Last edited by aylar6888; 03-01-2013 at 03:00.

5. 3 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    >>مهاباد<<

پيش فرض

داداشم اولا ممنون که جوا ب دادی
    1.الان تو سوال 2 تصویر 2 رو نگاه منید لاینسم نیست ینی اگه همین طوری باشه برنامم بعد از یه مدت خراب نمیشه؟؟
    2.الان برنامم کامل هستش؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

داداشم اولا ممنون که جوا ب دادی
    1.الان تو سوال 2 تصویر 2 رو نگاه منید لاینسم نیست ینی اگه همین طوری باشه برنامم بعد از یه مدت خراب نمیشه؟؟
    2.الان برنامم کامل هستش؟؟
    الان هیچ مشکلی نداره.آپدیتم هست...
    شما از لایسنس قانونی دارید استفاده میکنید؟
    1-لایسنس شما اکتیو نیست و دارید از تریال تایم استفاده میکنید...(یا از یوزر پسورد تریال)
    مهلت لایسنس تریال شما توی تاریخی که گفته 23.1.2013 تموم میشه.اگه لایسنستون ارژیناله قبل از اون تاریخ حتما لایسنستونو اکتیو کنید...(روی همون نوشته آبی : UPDATE LICENCE DETILES کلیک کنید و مراحل اکتیو کامل رو طی کنید.میتونید مثلا 22.1.2013 اکتیو کنید چون تا اونموقع ورژن تریل شما اعتبار داره)اگرم ارژینال نیست که با ازکار افتادن یوزر پسورد دوباره برای آپدیتهای بعدی بهش یوزر پسورد جدید بدید.
    پیروز باشید...
    Last edited by aylar6888; 03-01-2013 at 03:04.

8. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    >>مهاباد<<

پيش فرض

نه داداش یوزر پسووردمو از سایت گردو پرفتم کل سایتارو کردم میشه زحمت بگشی منت بزاری یه یوزر پسوورد واسه لاینسم به پ.خ بفرستی یه دنیا ممنون میشم میشه؟؟؟؟ خداشاهده سایت نمونده نرم نیست

ینی اگه لاینسمو اپدیت نکنم بعد از اینکه مهلت اپیدتم تموم شد دوباره با یوزر پسوورد جدید اپدیت کنم نمیشه؟؟ اینطوری برنامم خراب نمیشه؟؟

داره خودمونی میشه Ravaru's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ورژن 4 نسخه Smart Security رو از بخش Uninstall Program ویندوز پاک کردم و خواستم ورژن 5 رو نصب کنم که با اروری مواجه شدم که گویا به این دلیل بود که اثراتی از ورژن قبلی باقی مونده بود,با استفاده از برنامه Eset Uninstaller در حالت Safe Mode طبق دستورات برای پاک کردن کامل نسخه قبلی عمل کردم در ضمن به صورت دستی پوشه های Eset موجود در Program File و Program Data رو هم پاک کردم و دوباره به نصب ورژن 5 اقدام کردم,ارور قبلی تکرار نشد اما این بار قبل از تمام شدن فرایند نصب ناگهان خود به خود Roll Back میشه و متاسفانه نصب انجام نمیشه!!
    مشکل از کجاست؟ راه حل چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

ورژن 4 نسخه Smart Security رو از بخش Uninstall Program ویندوز پاک کردم و خواستم ورژن 5 رو نصب کنم که با اروری مواجه شدم که گویا به این دلیل بود که اثراتی از ورژن قبلی باقی مونده بود,با استفاده از برنامه Eset Uninstaller در حالت Safe Mode طبق دستورات برای پاک کردن کامل نسخه قبلی عمل کردم در ضمن به صورت دستی پوشه های Eset موجود در Program File و Program Data رو هم پاک کردم و دوباره به نصب ورژن 5 اقدام کردم,ارور قبلی تکرار نشد اما این بار قبل از تمام شدن فرایند نصب ناگهان خود به خود Roll Back میشه و متاسفانه نصب انجام نمیشه!!
    مشکل از کجاست؟ راه حل چیه؟
    سلام :
    یکی از بزرگترین مشکلات نود همین آنیستال کردنشه.مخصوصا اگه اونو کرک کرده باشین که.....
    اگه همه این کار ها رو کردین فقط میمونه رجیستری که باید آثار رجیستری نود مثلا با نرم افزار سی کلینر از داخل رجیستری ویندوزت پاکسازی بشه. (که من شخصا این کار رو با هیچ نرم افزاری برای پاکسازی اثرات رجیستری توصیه نمیکنم مخصوصا برای انتی ویروسها که زیر شاخه های زیادی در محیطهای مختلف رجیستری ایجاد میکنن و پاکسازی احتملا یه مشکلو حل و چند تا مشکل بهتون اضافه میکنه)
    پس آخرین حالت اینه که به احتمال خیلی بالا سیستم شما ویروس داره...
    با یا اسکنر خوب مثل کومودو کلینینگ یا با یه دیسک نجات سیستمتون رو اسکن و پاکسازی کنید مشکلتون به احتمال زیاد حل میشه....چون از نود اونم ورژن 4 استفاده کردین و نود قدرت ویروسیابی و پاکسازی کمی در مقابل تروجانها داره شاید سیستمتون آلوده ست....
    Last edited by aylar6888; 04-01-2013 at 02:24.

12. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab.hiro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    کره خاکی

پيش فرض

سلام به همه دوستان

آقا من دیروز یوزر و پسورد گرفتم ESET V6 رو گذاشتم رو آپدیت اما هر بار این ارور رو داد:

لطفا راهنمایی کنید دوستان دیگه اعصاب برام نذاشته

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    >>مهاباد<<

پيش فرض

یعنی اگه مدت لاینسم تموم بشه دیگه نمیتونم با یوزر و پسورد ها اپدیت کنم؟

اونطوری باز تاریخ لاینسو واسم تمدید نمیکنه؟

واسه لاینس چیکار کنم توروخدا؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •