یعنی اینقدر معتادی که حاضری هرکاری بکنی؟![]()
یعنی اینقدر معتادی که حاضری هرکاری بکنی؟![]()
چشتون دراد منم isp رو عوض کردم دوباره هم میخوام بیام سرور
دوباره کسی بخواد از ما تیغ بزنه با هرچی دم دستمه میریزم سرش کاری میکنم از خونه نتونی بیرون بیای!![]()
هرکاری
فقط اینو برا من درست کنید، بدنم درد میکنه.
حتی تو فکر اینم که برم نسخه ی Xbox ش رو ارجینال بگیرم.
دادا شما سرعتت چنده ؟ پینگ 0 هم باشه از سرور ریسیو نکنه یا همون مپ رو دانلود نکنه به درد لایه جرز دی وار میخوره
به 256 هم میشه بازی کرد اما 128 اگه باشی اصلا نمیشه همش تو فضایی چون مپ رو دانلود نمیکنه
شما ایراد از ریسیو کردنته از سرور چون که سرعتت پایینه
هیچ اشکال دیگه ای نمیشه باشه
آره خدایی منم بهت Potion میدم بری بکشیش Item هاشو بگیری
راستی خوب کاری کردی بیا دمه خونه ی من بساز ازت محافظت میکنم
__________________________________________________ _______________________________________________
راستی آقا جواد بیا این خونه هایی که الکی درست میکنن بعد از بازی میرن یا میان درست میکنن بعد میرن یه جا دیگرو خراب کن مپ به .. رفته به خدا
راستی بچه ها کسی بلده Blaze درست کنه ؟ اینhirade میگفت تو خونم Blaze داررمبلد بودید بگید لازم دارم
![]()
Last edited by mehrankhanhoy; 30-05-2012 at 22:57.
تست سرعت صفحه قبل گزاشتم سرعتم نزدیک 2 مگابیته ( سرعت دانلود حدود 250 کلو بایت بر ثانیه) پینگ هم 46 تا این سرور.
من داشتم توی فروم خود ماین کرافت رو میگشتم طرف با سرعت 10 مگابیت هم این مشکلو داشت که خدارو شکر هیچکدومشون به نتیجه نرسیده بودن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من همه ی این خطاها رو در چند مرحله گرفتم، دارم سعی میکنم بقیشونم بگیرم، با ما باشید
Last edited by Xx Hossein xX; 30-05-2012 at 23:43.
1 چیزی بگم دیدید هر چی میشه میگن آنتی ویروسو off کن ؟ حالا تو هم خاموش کن شاید شد![]()
عجبا بد بخت انقد ماین کرافت رو دوست داره 4 گیگ پرونده
من دیگه کم آوردم تو یه چیت هستمن که اومدم تو بازی register کردم بعد بازی کردم هیچ کودوم از این مشکلاتم نداشت
نمیدونم چته دیگه
آقا هر کی ماین کرافت بازی میکنه بیاد آواتارشو عکس ماین کرافت بزاره باحال میشه![]()
Last edited by mehrankhanhoy; 31-05-2012 at 12:00.
عجبا بزار دیگه![]()
من که الان چاکس زدم دارم یه ویدیو دانلود میکنم از یو .....اگه بشه میام این جا بهتون میگم
سرور ترکید ؟من یه 30 مین پیش توش بودم سالم بود که
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)