خرابی که اتفاق میفته حالا اگه یکی از این دوتا خراب بشه
خرج کدوم کمتره؟
خرابی که اتفاق میفته حالا اگه یکی از این دوتا خراب بشه
خرج کدوم کمتره؟
قطعا پژو هزینه کمتری براتون داره . شما فقط به معقوله تعویض روغن رو در نظر بگیری. قیمت روغن elf (که برای l90 باید استفاده بشه) و روغن های موجود برای پژو.!
همون سمند seبگیر،چون کارت طلایی داره.اینو نمایندگی ایران خودرو به خودم گفت.
دلیلش هم اینه که هر ماشینی بگیری خرابی تو شاخشه،پس سمند بگیر که کارت طلایی داره خدمات بیشتری بهش میدن![]()
سلام
دوستان بین مدل های زیر کدوم از نظر کلی ارزش خرید رو دارند ؟
رانا tu5
سمند سورن ef7
سمند سورن tu5
لطفا قیمتشون رو هم ذکر کنید و بگید کدوم بهتره
ممنون
دوست عزیز اینطوری که نمی شه. هر ماشینی مزایا و معایب خاص خودشو داره. شما باید ملاکاتون برای خرید ماشین رو مشخص کنید. بعد نحوه استفاده از خودرو. بعدش میزان مبلغی که می خوایید بدین. همینطور اینکه ماشین صفر می خواید بخرید یا دسته دوم؟ در ضمن سورن دو مدل elx و معمولی داره که مدل معمولیش با موتور xu7 تولید شده و elx با موتور xu7 و ef7 . سورن با موتور tu5 نداریم.
سلام دوستان
اين خودرو Jac كه گويا چيني هست تو مايه هاي 60 تومن شاسي بلند نداره؟؟؟ كيفيت خودروهاي اين شركت چطوره؟؟؟ سايت و يا چيزي نداره كه محصولاتش توش معرفي شده باشه؟؟؟
يه مدل ليفان هست x60 قيمتش چنده؟؟؟ ماشين خوبي هست يا نه؟؟؟!!!
با تشكر
Last edited by aria_electric_fars; 20-04-2013 at 14:12.
قيمت x60 گرفتم مي گه 76 ميليون
قيمت mvm x33 هم 63 ميليون
ماشين ديگه اي نيست تو اين مايه ها؟!!!
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودروهای خارجی در مدل های پایین و نه چندان مناسب شاید گیر بیاد
تو این رنج قیمت روی همین موارد باید مانور بدین
درود ، دوست من شما ابتدا معیارهاتون رو مشخص کنید ، سورن با موتور tu5 عرضه نمیشه و فقط EF7 تولید میشه
اگر خودروی جادار ، ایمنی بیشتر و راحتی و هندلینگ خوب مد نظرتون هست سورن گزینه مناسبیست ، تنها مزیت رانا شتاب اولیه کمی بیشتر هست
سورن ----> 33.500.000
رانا ---->29.500.000
درود دوستان
آقا من 50 تا شیتیل دارم میخوام نهایتا با همین تو بازار آشفته ی امروز یه ماشین دست دو بگیرم
حالا من انتظاراتم رو از ماشین میگم تا دوستان بهتر راهنماییم کنن
1- از این خودرو های بدترکیب و ناشناخته و و بی اصل و نصب و بیکیفیت چینی و ایرانی نباشه
2- همچین سرسنگین و جا افتاده و خوش قیافه باشه ( یه چیزی تو مایه های ماکسیما)
3- نافشو به سردر انواع و اقسام تعمیرگاها ندوخته باشن (مخارجش مهم نیست, فقط خوش ندارم هر روز تو تعمیرگاه باشم)
4- میخوام دو سه سال برونمش
5- اهل شتابگیری و فشار آوردن به موتور زبون بسته هم نیستم
حالا با این تفاسیر به نظرتون چی میتونم بگیرم که بدردم بخوره اگه ممکنه مدل و قیمت تقریبیش رو هم ذکر کنید
پیشاپیش بسیار ممنون و متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)