تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 201 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

داره خودمونی میشه formol1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    دورود

پيش فرض

سلام
    قیمت روز پارس سال رو می خواستم ؟
    وآیا این خودرو باتوجه به قیمتی که داره نسبت به سایر خوروهای این رنج قیمت ارزش خرید داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    خمینی شهر

14

دوستان آیا موتور Tu5 همان موتور 206 است و سورن با موتور 206 داریم.اگر هست قدرت آن مانند موتور معمولی خود سمند هست؟

به نظر شما طرح داشبورد سورن معمول و سمند زیباتر است یا سورن elx؟

امکانات سورن elx بیشتر است یا کمتر و انگار در سورن elx از سیستم الکترونیک سمند خبری نیست(منظورم سیستم هشدار صوتی آن است که مثلا یکی از پیغام هاش"چراغ ها را خاموش کنید."است)
    امکانات سورن Elx که از معمولی بیشتراست را ذکر کنید.
    سمند سورن elx که الان عرضه می شود انگار سیستم مالتی پلکس ندارد.آیا درست است؟
    Last edited by amir601; 12-09-2012 at 15:43.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    قیمت روز پارس سال رو می خواستم ؟
    وآیا این خودرو باتوجه به قیمتی که داره نسبت به سایر خوروهای این رنج قیمت ارزش خرید داره؟
    پژو پارس سال قیمت 22 میلیون تومن
    خریدش بستگی به ملاک های شما داره

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان آیا موتور Tu5 همان موتور 206 است و سورن با موتور 206 داریم.اگر هست قدرت آن مانند موتور معمولی خود سمند هست؟

به نظر شما طرح داشبورد سورن معمول و سمند زیباتر است یا سورن elx؟

امکانات سورن elx بیشتر است یا کمتر و انگار در سورن elx از سیستم الکترونیک سمند خبری نیست(منظورم سیستم هشدار صوتی آن است که مثلا یکی از پیغام هاش"چراغ ها را خاموش کنید."است)
    امکانات سورن Elx که از معمولی بیشتراست را ذکر کنید.
    سمند سورن elx که الان عرضه می شود انگار سیستم مالتی پلکس ندارد.آیا درست است؟
    موتور TU5 همون موتوری هست که روی 206 تیپ 5 و 6 یا 207 نصب شده. روی سمند LX در سال 88 یک سری نصب کردن اما روی سورن نه تا الان نصب نشده.
    داشبورد سورن ELX خیلی جذاب تر و زیباتر از سمند معمولی و سورن معمولی هست.
    سیستم هوشمند در سورن ELX حذف شده و مجهز به سیستم مالتی پلکس شده یعنی اون هشدار ها روی صفحه کیلومتر نشون داده میشن.
    امکانات بیشتری آنچنان چشمگیر نیست اما تغییرات در نمای داخلی و ظاهری قابل قبول بوده.
    سر و صدای اتاق کمتر شده صدای موتور کمتر داخل اتاق میاد
    2 ایربگ داره , ترمزهای عقب هم دیسکی شده

5. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

دوستان من قصد خرید خودرو دارم و از طرفی هم عاشق خانواده سمند هستم و حسی که با سمند دارم با هیچ خودروی دیگری ندارم.
    از دوستان خواهشمندم که نظر خودشون را در رابطه با این خودرو ها اعلام کنند.این خودرو ها هم با مشخصات فروش ایرانخودرو در همین تاریخ(1391/06/20) هست که فقط سورن elx موتور ef7 داره و سورن معمولی فروش نداره و سمند lx دارای موتور معمولی است.

از دوستانی هم که می خواهند پست بدهند که مثلا پول خودت را برای سمند حروم نکن//یا برو یه پارس بگیر خیلی بهتره//یا سمند آشغاله// خواهش می کنم تاپیک را بیخود شلوغ نکنند چون به نظر من سمند از همه بهتره(تو این رنج قیمت)و از دیگر خودرو ها اصلا خوشم نمی آید(به استثنا تندر90)
    سلام دوست عزیز در این مورد کاملا با شما موافقم احسنت به سلیقه و انتخاب شما.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سیستم هوشمند در سورن ELX حذف شده و مجهز به سیستم مالتی پلکس شده یعنی اون هشدار ها روی صفحه کیلومتر نشون داده میشن.
    امکانات بیشتری آنچنان چشمگیر نیست اما تغییرات در نمای داخلی و ظاهری قابل قبول بوده.
    سر و صدای اتاق کمتر شده صدای موتور کمتر داخل اتاق میاد
    2 ایربگ داره , ترمزهای عقب هم دیسکی شده
    سلام محمد جان اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید که این سیستم چطوری روی صفحه کیلومتر نشون داده میشه و اینکه آیا این که تو سمند ال ایکس میشد به ماشین رمز داد تا بدون رمز روشن نشه، به جاش روی سورن elx چیکار کردن که جای این سیستم امنیتی باشه و اینکه اگه میشه کاملتر توضیح بدبد این مولتی پلکس که گفتید چیه و چطوری کار میکنه؟
    و سوال آخر هم اینکه ترمز دیسکی عقب سورن چقدر میتونه کارایی ترمز را بهتر کنه و با ترمز کاسه ای چه فرقهایی داره؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    خمینی شهر

4

سلام محمد جان اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید که این سیستم چطوری روی صفحه کیلومتر نشون داده میشه و اینکه آیا این که تو سمند ال ایکس میشد به ماشین رمز داد تا بدون رمز روشن نشه، به جاش روی سورن elx چیکار کردن که جای این سیستم امنیتی باشه و اینکه اگه میشه کاملتر توضیح بدبد این مولتی پلکس که گفتید چیه و چطوری کار میکنه؟
    و سوال آخر هم اینکه ترمز دیسکی عقب سورن چقدر میتونه کارایی ترمز را بهتر کنه و با ترمز کاسه ای چه فرقهایی داره؟
    ممنون
    من که ترجیح می دم یه سمند دست دوم بخرم ولی این سیستم صوتی را داشته باشم.خیلی باهاش حال می کنم.البته فکر کنم هنوز سمند بدون مالتی پلکس هم باشه.(صفر)

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون
    در مورد سیستم مولتی پلکس یه مطلب کامل برات پیدا کردم توسط مهندس نوشته شده بخونید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این سیستم چطوری روی صفحه کیلومتر نشون داده میشه
    یه مثال : مثلا وقتی درب خودرو باز باشه دیگه مثل قدیم نیست که میگفت درب خودرو باز است
    هرکدم از درب های ماشین باز بشه روی LCD صفحه کیلومتر نشون داده میشه. بقیه هشدار ها به همین شکل هستن.
    اون سیستم رمز گذاری دیگه تو سورت ELX نیست یعنی تو سیستم مالتی پلکس نیست.

مزایایی ترمز دیسکی :
    -دارا بودن مقاومت بهتر نسبت به ترمزهاي کاسه اي درمقابل سستي ترمزبه علت عدم وجود سستي مکانيکي و قسمتي هم به جهت استعمال مواد اصطکاکي پيشرفته و تکامل يا فته.
    2- دارا بودن ثبات بيشتر به علت فقدان خود سروويي و توزيع فشار به طور متحد الشکل به لقمه ترمزها در هنگام اعمال ترمز در سرعت زياد کمتر متحمل صدمه ناشي از سائيدگي مي شوند .
    3- کاهش تمايل ديسک به ايجاد لکه يا ترک ناشي از حرارت زياد
    4- هنگامي که درجه حرارت ديسک بالا مي رود ديسک به طرف لقمه ترمز انبساط پيدا مي کند وعلاوه برآنکه خود اتلافي در حرکت پدال به وجود نمي اورد طرح تنطيم خودکار را نيز ساده تر مي کند .
    5- وجود حرکت خطي بيشترين شتاب و حرکت پدال در هنگام ترمز.
    6- صرفه جويي دروزن .
    7- تعويض لنت به فوريت انجام مي گيرد و سهولت نگاهداري عمومي آن .
    8- کاهش صداي کم تر

معایب ترمز دیسکی

1- به علت خود سرو نبودن احتياج به يک سروي فرعي خارجي وجود دارد
    2-به هنگام ايستادگي در برابر حرارت بالا سائيدگي لقمه ترمز ها رو به افزايش مي گذارد
    3-در درجه حرارت زياد تبخير مايع هيدروليکي افزايش مي يابد و کاسه نمد ها خراب مي شوند
    4-گرانتر بودن ترمزديسکي از ترمز کاسه اي
    5-حساس بودن ترمز درمقابل گرد و غبار و رطوبت هواگيري سيستم ترمز عواملي که باعث وارد شدن هوا در مدار مي شود :
    1-اگرسوراخ پر کردن گرفته شود در موقع برگشت پيستون هوا از راه کلاهک عقب وارد دستگاه مي شود
    2-خالي شدن مخزن روغن ترمز باعث هوا گرفتن مدار مي شود

10. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

من که ترجیح می دم یه سمند دست دوم بخرم ولی این سیستم صوتی را داشته باشم.خیلی باهاش حال می کنم.البته فکر کنم هنوز سمند بدون مالتی پلکس هم باشه.(صفر)
    بله دوست من
    سمند بدون مالتی پلکس هم بنزینی و هم دوگانه سوز صفرش هست و تولید میشه
    حتی سمند EF7 هم بدون مالتی پلکسش هست

12. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

محمد جان خیلی ممنون واقعا مطالب کامل و خوبی بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •