تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 421 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

اگه یه خانم ازتون یه درخواست ساده ( مثلا تایپ کردن یک مطلب یا درس خوندن و ... ) تو یه مکان عمومی بکنه شما قبول می کنین یا نه ؟
    با سلام

مطمن باشید اگر اون خانوم نیت بدی داشته باشند تا وقتی که شما باهاشون راه بیاین این رفتارشون رو ادامه میدن...
    وقتی شما به ایشون مشکوک بودین نباید شمارشون رو میگرفتین...
    اگر با قصد بد اومده باشند چون شما شماره هم گرفتین و خیلی خوب باهاشون برخورد میکنید ممکنه فکر کنند که دارید راه میاین باهاشون...
    بهتره که اگه اصلا دوست ندارین باهاشون معاشرت داشته باشین در برابر خواسته هاشون بگید که معذورید و بهتر هست که کمی خودتونو عقب بکشید و
    نشون بدید که علاقه ای به ارتباط بیشتر باهاشون ندارید ...

2. 4 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من تو یه موقعیت عجیب قرار گرفتم.
    اگه یه خانم ازتون یه درخواست ساده ( مثلا تایپ کردن یک مطلب یا درس خوندن و ... ) تو یه مکان عمومی بکنه شما قبول می کنین یا نه ؟ من به این مسئله خیلی مشکوکم فکر می کنم اون خانم یک نیت بدی داره.اون خانم خیلی مشکوک این درخواست رو داشتن.در ظمن، فقط هم به بنده گفتن.همون موقعی هم که من شمارشون رو خواستم با کمال میل دادن.قبلا هم ازم جزوه گرفته بودن. قبلش هم برای خرید لپ تاپ مشاوره گرفتن.الان هم ... آخه درس خوندن هم باید گروهی باشه ؟

از یه طرف هم می گم هیچ چیزه مشکوکی وجود نداره و من شَک الکی دارم.

البته این مورد رو هم بگم که من با خانم ها ارتباط خوبی دارم و هیچ وقت تو صحبت با یه خانم خجالت نمی کشم یا مثلا زود بحث رو خاتمه بدم یا مثلا بعضی ها خیلی عرق می کنن و سرخ میشن یا بغض می کنن . و خیلی مشکلات خنده داره دیگه. تا به حال هم مورد توجه خیلی ها بودم.

اما این مورد یه کم ذهنم رو مشغول کرده و من هم نمیخوام ارتباط بیشتری با اون خانم داشته باشم.

موندم... شما یه چیز بگید. خواهشا هر جه سریع تر بگید و مسعله رو جدی بگیرید
    خوب اين خيلي مهمه كه بگيد اين درخواست تو كجا انجام شده و نسبت آشنايي شما با اون بنده خدا چيه؟
    و سن هر دو طرف هم اگه بگيد بهتر ميشه بحث كرد

4. 3 کاربر از shahinfarasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اگه یه خانم ازتون یه درخواست ساده ( مثلا تایپ کردن یک مطلب یا درس خوندن و ... ) تو یه مکان عمومی بکنه شما قبول می کنین یا نه ؟ من به این مسئله خیلی مشکوکم فکر می کنم اون خانم یک نیت بدی داره.اون خانم خیلی مشکوک این درخواست رو داشتن.در ظمن، فقط هم به بنده گفتن.همون موقعی هم که من شمارشون رو خواستم با کمال میل دادن.قبلا هم ازم جزوه گرفته بودن. قبلش هم برای خرید لپ تاپ مشاوره گرفتن.الان هم ... آخه درس خوندن هم باید گروهی باشه ؟

البته این مورد رو هم بگم که من با خانم ها ارتباط خوبی دارم و هیچ وقت تو صحبت با یه خانم خجالت نمی کشم یا مثلا زود بحث رو خاتمه بدم یا مثلا بعضی ها خیلی عرق می کنن و سرخ میشن یا بغض می کنن . و خیلی مشکلات خنده داره دیگه. تا به حال هم مورد توجه خیلی ها بودم.

اما این مورد یه کم ذهنم رو مشغول کرده و من هم نمیخوام ارتباط بیشتری با اون خانم داشته باشم.

ببخشید منظورتون از مشکوک هستید دقیقا چیه؟اگر قضیه عکس بود و یک اقا سمت یک خانم میرفت و مشکوک میزد میتونستم درک کنم ولی اینیکی رو نه!
    با ندا موافقم اگر مایل به ادامه معاشرت با ایشون نیستید اگر تنها یکبار در جمع به یک درخواستشون خیلی راحت جواب منفی بدید مطمئن باشید دیگه سمتتون نخواهد اومد! بنظر میرسه همکاری (همفکری) شما در موارد گذشته باعث شده ایشون فکر کنند که میتونند باهاتون راحت باشند!
    بهرحال بنظرم همه چیز وابسته به رفتار خوده شماست خیلی راحت میتونید طوری برخورد کنید که خیلی محترمانه خودش دیگه سمتتون هم نیاد...

6. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به نظر من همیشه آدم یکمی مشکوک باشه بد نیست. ولی زیادش دیگه نه

بالاخره اگر من باشم، تا اعتمادم جلب نشه، ارتباطم گسترش پیدا نمی کنه. البته سعی می کنم ارتباط طرف مقابل رو هم جلب کنم
    اعتماد هم چند لایه است

بعید می دونم رفتن در یک مکان عمومی و درس خوندن برای شما بخواد مشکلی ایجاد کنه. شاید طرف بد مطرح کرده و شما فکر کردید حتما یه چیزی رو داره مخفی میکنه
    به هر حال وقتی آدم به یه چیزی احساس بدی پیدا می کنه، چه بهتر که بیشتر حواسشو جمع کنه

اگر هم نمی خواید ارتباط رو ادامه بدید که راحت 1-2 بار بگید "نه" تموم میشه .....

8. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    موقع روبوسی باید سه تا ماچ کرد یا دوتا

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام دوستان
    موقع روبوسی باید سه تا ماچ کرد یا دوتا
    این بحثی که هنوز به نتیجه نرسیده و بین تمامی مردم ایران بحثه .
    من خودم یبار با یه فامیل شیرازی داشتم روبوسی میکردم سومین بوس انجام گرفت موقع جدا شدن بودم دیدم چهارمی هم داره میاد
    هیچی دیگه جلوی جمع ضایع شدیم رفت!!!

11. 3 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من خودم اگه یک پسر ازم شمارمو بخواد ، مگه تو شرایطی باشم که حتما باید با اون پسر در ارتباط باشم میدم . مانند پروژه گروهی و ... در غیر این صورت به هیچ عنوان ممکن شمارمو نمیدم .

و در غیر این صورت اگر به من بگن که فقط میخوام شماره داشته باشم که شاید کاری پیش اومد ، این رو اصلا قبول نمیکنم . اگر هم شما شرایطی دارید که باید با فرد مقابل در تماس باشید مانند پروژه مشکلی نداره اما اگه فقط گفتین که شمارشو بده شاید نیاز شد

دارین به اون دختر رسما اعلام میکنید که من میخوام بیشتر باهات اشنا بشم و ... دختر هم فکر میکنه که شما قصدی از این کار دارید .

اگر این کار ادامه پیدا کنه مشکلات جدی تری هم براتون پیش میاد . گفتم شاید حس یک دختر رو ندونید . به خاطر همین بیشتر توضیح دادم.
    Last edited by ziba12; 26-07-2013 at 21:16.

13. 2 کاربر از ziba12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

دوستان یه توضیح دیگه هم بدم ! اول اینکه ببخشید دیر جواب دادم یه کم کار داشتم و وقت نکردم بشینم پای اینترنت.
    دوما که وقتی من پیشنهاد اون خانم رو شنیدم خیلی هم خوشحال شدم و فکر کردم که خیلی هم مفید میتونه باشه چون با جمع درس خوندن موجب میشه بهتر مشکلات رو رفع کنیم. تا حالا تجربش رو داشتم.اما ...! من خواستم با سایر بچه ها هم این مسئله رو در میون بزارم که اون خانم همچین اجازه ای نداد و خواست که فقط من و ایشون تنها باشیم و حتی معلم هم بویی نبره ! من از این حرکت خوشم نیومد. اگه قرار بر درس خوندن گروهی باشه که اگه بچه های درس خون بیشتر باشن بهتره.
    البته این مورد رو هم ذکر کنم (بدون منظور می گم) که بنده درس خون هستم. و شاید بر این اساس اینجوری صحبت کردن.

با سلام

مطمن باشید اگر اون خانوم نیت بدی داشته باشند تا وقتی که شما باهاشون راه بیاین این رفتارشون رو ادامه میدن...
    وقتی شما به ایشون مشکوک بودین نباید شمارشون رو میگرفتین...
    اگر با قصد بد اومده باشند چون شما شماره هم گرفتین و خیلی خوب باهاشون برخورد میکنید ممکنه فکر کنند که دارید راه میاین باهاشون...
    بهتره که اگه اصلا دوست ندارین باهاشون معاشرت داشته باشین در برابر خواسته هاشون بگید که معذورید و بهتر هست که کمی خودتونو عقب بکشید و
    نشون بدید که علاقه ای به ارتباط بیشتر باهاشون ندارید ...
    سلام دوست عزیز
    نکته اینجاست قبل از اینکه بهشون مشکوک بشم شماره گرفتم البته این مورد رو هم بگم نباید به اون صورت شماره میدادن. تا اونجایی که من دیدم افراد بیشتر تمایل به ارتباط اینترنتی و با ایمیل دارن اما ایشون انگار منتظر حرف از شماره بودن.
    فکر کنم همین کار بهتر باشه که محل زیادی بهشون ندم و کنار بکشم.

خوب اين خيلي مهمه كه بگيد اين درخواست تو كجا انجام شده و نسبت آشنايي شما با اون بنده خدا چيه؟
    و سن هر دو طرف هم اگه بگيد بهتر ميشه بحث كرد
    سلام دوست عزیز.
    نیازی به این حرفا نیست. همین قدر بدونید که بحث زیاد تخصصی و سنگین هست!

ببخشید منظورتون از مشکوک هستید دقیقا چیه؟اگر قضیه عکس بود و یک اقا سمت یک خانم میرفت و مشکوک میزد میتونستم درک کنم ولی اینیکی رو نه!
    با ندا موافقم اگر مایل به ادامه معاشرت با ایشون نیستید اگر تنها یکبار در جمع به یک درخواستشون خیلی راحت جواب منفی بدید مطمئن باشید دیگه سمتتون نخواهد اومد! بنظر میرسه همکاری (همفکری) شما در موارد گذشته باعث شده ایشون فکر کنند که میتونند باهاتون راحت باشند!
    بهرحال بنظرم همه چیز وابسته به رفتار خوده شماست خیلی راحت میتونید طوری برخورد کنید که خیلی محترمانه خودش دیگه سمتتون هم نیاد...
    سلام دوست عزیز
    خودم هم نمیدونم چرا مشکوکم و از این قضیه خیلی رنج میبرم از یه طرف قول دادم و از یک طرف دوست ندارم که ارتباط داشته باشم.
    البته از قبل با هم همفکری و همکاری آنچنانی نداشتیم. فقط یک مورد بود که من به ایشون جزوه دادم جهت پرینت گرفتن. همین ... . و فکر نمی کردم همچین اتفاقی پیش بیاد چون من تو زمینه های مختلف به خانم ها و آقایان زیادی جزوه دادم و حتی با موبایل و ایمیل در ارتباط بودم.
    درسته حق با شماست و میشه یه کم بیشتر در مورد پیچوندن توضیح بدید / تا حالا تو این موقعیت نبودم که بخوام کسی که بهش قول دادم ( که زیاد هم نمیشناسمش) رو بپیچونم.

به نظر من همیشه آدم یکمی مشکوک باشه بد نیست. ولی زیادش دیگه نه

بالاخره اگر من باشم، تا اعتمادم جلب نشه، ارتباطم گسترش پیدا نمی کنه. البته سعی می کنم ارتباط طرف مقابل رو هم جلب کنم
    اعتماد هم چند لایه است

بعید می دونم رفتن در یک مکان عمومی و درس خوندن برای شما بخواد مشکلی ایجاد کنه. شاید طرف بد مطرح کرده و شما فکر کردید حتما یه چیزی رو داره مخفی میکنه
    به هر حال وقتی آدم به یه چیزی احساس بدی پیدا می کنه، چه بهتر که بیشتر حواسشو جمع کنه

اگر هم نمی خواید ارتباط رو ادامه بدید که راحت 1-2 بار بگید "نه" تموم میشه .....
    سلام دوست عزیز
    درسته حق با شماست من هم آنچنان مشکوک نیستم اما بهتر بود با کلمه بدبین شروع می کردم تا برداشت بد هم نشه.
    درسته که تو مکان عمومی هست اما روی این مسئله که فقط من و ایشون باشیم تاکید داشتن جوری که دوست نداشتن استاد هم بفهمه.
    شاید هم حق با شما باشه و ایشون بد مطرح کردند.

درسته بهترین کار همین "نه" گفتنه.
    من خودم اگه یک پسر ازم شمارمو بخواد ، مگه تو شرایطی باشم که حتما باید با اون پسر در ارتباط باشم میدم . مانند پروژه گروهی و ... در غیر این صورت به هیچ عنوان ممکن شمارمو نمیدم .

و در غیر این صورت اگر به من بگن که فقط میخوام شماره داشته باشم که شاید کاری پیش اومد ، این رو اصلا قبول نمیکنم . اگر هم شما شرایطی دارید که باید با فرد مقابل در تماس باشید مانند پروژه مشکلی نداره اما اگه فقط گفتین که شمارشو بده شاید نیاز شد

دارین به اون دختر رسما اعلام میکنید که من میخوام بیشتر باهات اشنا بشم و ... دختر هم فکر میکنه که شما قصدی از این کار دارید .

اگر این کار ادامه پیدا کنه مشکلات جدی تری هم براتون پیش میاد . گفتم شاید حس یک دختر رو ندونید . به خاطر همین بیشتر توضیح دادم.
    سلام دوست عزیز
    حرف شما درسته اما در مورد من اشتباه برداشت کردید. ایشون قرار بود شماره من رو جهت تایین یک روز بگیره و چون من تو این هفته و هفته آینده یه کم مشکل داشتم خواستم شماره ایشون رو داشته باشم تا خودم یک رو خوب رو معین کنم اما بعدا خیلی بدبین شدم.
    توضیحاتتون رو هم خوندم خیلی خوب بود ممنون.
    پ.ن:

خیلی ممنون از تمام دوستان توضیحاتتون کمکم کرد البته این نکته رو هم ذکر کنم که در هر صورت من نمیخواستم به این رابطه ادامه بدم. نظر شما هم خیلی بهم کمک کرد.

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

ما یه فامیلی داریم که تازگی ها یه واحد از اپارتمانی که ما توش زندگی میکنیم رو خریده و قراره بیاد همسایمون بشه . حال میخواستم بدونم وقتی اومد دیدمش چی بهشون بگم ؟ که مثلا شما اومدی اینجا و ما خوشحال شدیم و ... از این حرفا

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام

ما یه فامیلی داریم که تازگی ها یه واحد از اپارتمانی که ما توش زندگی میکنیم رو خریده و قراره بیاد همسایمون بشه . حال میخواستم بدونم وقتی اومد دیدمش چی بهشون بگم ؟ که مثلا شما اومدی اینجا و ما خوشحال شدیم و ... از این حرفا
    بسته به درجه صمیمیتتون و اینکه خانوم هستند و یا اقا این مطلب رو بگید:

وقتی شنیدم قراره همسایمون بشید خیلی خوشحال شدم خانم/اقای هر کمکی لازم داشتید حتما به خودم بگید
    واسه خرید و این صحبتها هم من خوب محله رو میشناسم بگید تا جاهای خوبشو بهتون معرفی کنم

17. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •