تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 122 اولاول ... 387884858687888990919298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

فکر کنم باگ داره اونجا. آخه یه دفعه نمیشه اینقدر سخت بشه. شما ردش کردی اونجا رو؟
    نه . از بس افتادم پایین خسته شدم بازیو بستم . دیگه از دیروز بازی نکردم . یه جورایی دلمو زد .بازی نرمالی نست بنظرم .یه قسمتاییش انقدر اسونه که آدم خوابش میگیره اما به اینجا که میرسه انقدر سخت میشه آدم کفرش در میاد . هنوز که نرفتم سروقتش .
    بنظرم زاویه دوربین و کنترل توی این بازی یکی از مزخرفترین بازی های تاریخ باشه

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باگه حتما, آخه تو Walk-through هایی که برای PS3 و کنسولهای دیگه دیده بودم, مشکلی نداشتن و از یه همچین مشکلی حرف نزدن.

شما کجا گیر کردی؟ من بیشتر اونجایی که باید از زیر لوله ها سر بخوره گیر امیفتم. البته یکی دو بار موفق شدم که اون جا رو سر بخورم و نیفتم ولی باز هم جلو تر میندازه پایین.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همین الان فهمیدم چی کار کنم. مثل اینکه یه مشکل عمومیه. تو انجمن های کپکام هم یه نفر این رو پرسیده بود و در آخر یک نفر این راه حل رو داد و جواب داد:

وقتی کریس رو انتخاب میکنی تو قسمت Chapter Select چپتر 4 - 5 رو انتخاب کن. بازی دقیقا بعد از اونجا شروع میشه و اون غوله همچنان در تعقیب هست ولی این بار تو تونل ها.

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

منم همینجا 300 بار تا حالا افتادم! خیلی تخمی شد یهو بازی! اصلا نمیشه ردش کرد
    فکر کنم باگ داره اونجا. آخه یه دفعه نمیشه اینقدر سخت بشه. شما ردش کردی اونجا رو؟
    نه باگ نیست!

اون قسمت برای منم وقت زیادی طلبید آخرش کشف کردم چطوری میشه از شرش خلاص شد.

باید طوری جای گیری کنید که به کبدهاش شلیک کنید یکی قسمت راست و یکی چپ بعدش میفته زمین فریز (منجمد) میشه بعدش دوست کریس با دستش برق میده بهش که منفجر میشه و فقط ستون فقراتش رو زمینه باید برید جلو با چاقو که خود بازی پیشنهاد میده بهش چاقو بزنین. دو بار این کار رو بکنید حله و میمیره البته در ظاهر بعدشم که نبرد تونل هستش که نسبتا ساده هستش.
    اگر مهمات کم آوردین میتونین از ترینر استفاده کنید.

ولی در کل موافقم... بعضی جاها الکی سختش کردن آدم کفرش در میاد.

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

چطوری میشه اسلحه یه نفرو به همکارش داد؟
    مثلا به هلنا چاقو داد یا شاتگان هلنا رو به لیان داد؟
    تو مرحله اول با هلنا یه شاتگان پیدا کردم میخوام بدمش به لیان.
    تو نسخه ۵ یه بخش مدیریت اسلحه وجود داشت واسه هر دو کاراکتر قبل از شروع مرحله و تو خود مرحله.
    راستی از کجا اسلحه رو آپگرید میکنن؟
    Last edited by goldenmember; 01-04-2013 at 16:24.

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

راستش ... یه کم کنترل بازی سخته و راهنمای بازیم ضعیفه من که ایول 4 رو بازی کردم حرف نداشت ایول5 هم تا حدودی میشناسم ولی خاصیت این بازی اینه که هر نسخش کلاً یه کنترل خاص خودشو داره مثل کالاف نیست که 10 سال ساختنو ساختن اما کنترلش زیاد تغییر نکرده

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه باگ نیست!

اون قسمت برای منم وقت زیادی طلبید آخرش کشف کردم چطوری میشه از شرش خلاص شد.

باید طوری جای گیری کنید که به کبدهاش شلیک کنید یکی قسمت راست و یکی چپ بعدش میفته زمین فریز (منجمد) میشه بعدش دوست کریس با دستش برق میده بهش که منفجر میشه و فقط ستون فقراتش رو زمینه باید برید جلو با چاقو که خود بازی پیشنهاد میده بهش چاقو بزنین. دو بار این کار رو بکنید حله و میمیره البته در ظاهر بعدشم که نبرد تونل هستش که نسبتا ساده هستش.
    اگر مهمات کم آوردین میتونین از ترینر استفاده کنید.

ولی در کل موافقم... بعضی جاها الکی سختش کردن آدم کفرش در میاد.
    نه,

شما مکانی رو که گفتم اشتباه گرفتی بازی تو ذهن شما یکم عقب جلو شده.

این جایی که شما گفتی بعد از اون جایی هست که اون غوله خودش رو نشون میده یعنی بعد از اینکه از تونل ها فرار میکنی اونجا باید به کلیه هاش بزنی و بعد هم با چاقو و...

اما وقتی برای اولین بار اون غوله رها میشه اونجا خیلی سخته و نمیشه رد کرد.

دوستان این آدا آخرش زنده میمونه یا نه؟

تو آخرین فیلمی که برای لیون نشون میده اون خانومه یه چیزی رو میده به لیون و میگه اگر دوباره اون دختر رو دیدی... منظورش آدا هست؟ اون چی بود که بهش داد؟

8. این کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

خب اینم تموم شد...
    به نظرم داستان کریس از بقیه بهتر بود.اتفاقاتی که براش میفته غم انگیزه

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

یکی از مزخرفترین بازیهای عمرم بود! دیگه نتونستم تحملش کنم آنیستالش کردم ... نسخه 5 به نظرم با اینکه اکشنش زیاد بود ولی اکشنشم دلچسب بود مثل این نسخه واسه خودش Tekken و Gears Of War نبود!! تو نسخه 4 یادم میاد (البته اون زمان که بچه بودیم شاید سه چهار سال پیش ) تو یکی از مراحل اونقدر ترسیده بودم صدای کامیپوترو قطع کردم و بعد یه مدت که دیدم نمیتونم برم بازی رو گذاشتم کنار و همین پارسال بود که رفتم طرفشو و تمومش کردم!! منم که عاشق استایل و تیپ کریس بودم، تو این بازی بدترین استایل و البته بدترین مراحل رو داشت

11. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت butch 12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    HEART OF DARKNESS

پيش فرض

سلام به همه دوستان من در مرحله 4 لیون دچار مشکل شدم پس از صحنه ای که کریس و لیون درگیر می شن و آیدا فرار می کنه بعدش وقتی دمو میره من هم می افتم رو زمین و می میرم مشکل از چی این دیوی دی من دوتا نسخه ناین و یکی فایو داره کرک سالم هم ریختم از باری یا مرحله مشکل داره ؟لطفا کمک کنید با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •