پس این ار دی اس که تو گوشی های اندروید مینویسن واسه چیه؟نمیشه از فرستنده رادیویی صوتی اسستفاده کرد؟؟
پس این ار دی اس که تو گوشی های اندروید مینویسن واسه چیه؟نمیشه از فرستنده رادیویی صوتی اسستفاده کرد؟؟
من که از شکل و قیافش خیلی خوشم میاد ... پسرم بستی حصیری دلش میخواد ...![]()
اندرویید 4 فارسی دار واسه نوت اومده؟دادم 4 زدن فارسی نداره.واسه اس ام اس فارسی باید برنامه نصب بشه از محیطش خوشم نمیاد.فارسی رسمی واسش اومده؟اگه اومده لینکشو بدین! درباره فرستنده رادییویی هم توضیح بدین چندبار پرسیدم جواب ندادین حدس میزنم سوال پیش پا افتادهس خوب اما من نمیدونم جواب لازمعه.کلا باید فرستنده رو نداشت؟
آندو 4با ساپورت فارسی هیچ مشکلی نداره
منظورتون از فارسی چیه؟!
دوستان هنوز رام خاورمیانه ics نیومده؟
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
با سلام خدمت همه سوالی داشتم ازتون راسته رنگ سفید گلکسی نوت100تومن از رنگ مشکیش گرونتره؟![]()
100 تومن نه 10 تومن که به نظر من مشکیش (البته بلو) خیلی زیباتره بخصوص اینکه قاب پشتش یه حالت زبر داره و کمتر از دست لیز میخوره
نوشتن اس ام اس فارسی نداره.وهمچنین زبان منو.زبان منوبه کنار.نوشتن فارسی نداره.
تو کدوم سایت هست؟
درباره RDS هم توضیح بدین همونی فرستنده رادییویی که ترانه رو رو موج اف ام پخش میکنه .و رو اندروید هم تو سایت اسمش میاد اما نیست
سلام دوستان من بین این گوشی و وان ایکس گیر کردم نوت رو خیلی دوست دارم مخصوصا سایزشو ولی خب وان ایکس جدیدتر 4هسته ایه ادم وسوسه میشه.الان با وجود این گوشیهای 2012 نوت ارزش خرید داره؟خیلی از وان ایکس ضعیفتره؟
خیلی ضعیف تر نیست
در حدود 20-30 درصد ضعیف تره
و از اس3 حدود 50درصد
و بله ارزش خرید داره! گوشی خیلی خوبیه
در مورد نوشتن فارسی و غیره ICS به طور کامل از زبان فارسی پشتیبانی میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)