یعنی اگه سر کسی کلاه بزارند یا حقشون رو بخورند دزدی کنن یا فحش بدند از حلوقمش در میاد یعنی دنیا دار مکافاته![]()
یعنی اگه سر کسی کلاه بزارند یا حقشون رو بخورند دزدی کنن یا فحش بدند از حلوقمش در میاد یعنی دنیا دار مکافاته![]()
خواستی یه تلمیحی زده باشی به اسمت دیگه...
در کل خیلی بدبختیم بخدا
از پاسختون ممنونم دوست من.
فقط اونجا هم دیدم نوشته بودید قانونا حداکثر 10 مشترک رو باید به یه خط وصل کنن. ولی من باید مستند باهاشون صحبت کنم و متن قانون رو بهشون نشون بدم تا راضی بشن. میشه دقیقا قانونی که این رو صراحتا گفته بگید. من از سرویس دو مگ سه گیگ شاتل استفاده میکنم و ماهی 23 تومن میدم.
قانون نوشته میشه تا نقض بشه وما اینجا تنها قانونی که داریم بی قانونیه
من سرویس adsl مخابرات گرفتم با سرعت کاملا افتضاح که فک کنم پینگش حدود 1یا2دقیقه حتی بیشتر باشه واز وقتی که این قانون نوشته شده حدود 8 گیگ از حجمم کم کردن با همون قیمت قبل !!نا محدود که نشده هیچ همون محدودشو هم محدودتر کردن
من تونستم فعلا مصوبه ADSL رو که در اون ضریب اشتراک حداکثر ذکر شده را براتون پیدا کنم بند 2-1 رو مطالعه کن البته نرخ ها مربوط به سال 1389 هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بینهایت از لطفت و وقتی که گذاشتید متشکرم دوست من.
ولی من باید یه مصوبه ای بهشون نشون بدم که صریحا درش عنوان شده باشه "حداکثر ضریب اشتراک برای سرویس حجمی برابر 10 باید باشد".
واقعا رفتار زشتی هست به نظرم منم، اینکه میخوان از حداقل منابع حداکثر سود رو به جیب بزنن...
به نظرتون میتونم در این مورد از کسی توی سازمان تنظیم مقررات رادیویی کمک بگیرم؟
بازهم متشکرم...
edit: یک چیز دیگه، این شرکتی که من ازش سرویس میگیرم میتونه هر لحظه که دلش خواست به اصطلاح zone من رو عوض کنه و بندازتم توی zoneای که مشترکانش دارن زیاد دانلود میکنن یا این کاهش سرعت بخاطر اینه که خودشون به صورت سخت افزاری/نرم افزاری سرعت من رو کم کردن؟
edit2: آقا یه چیز دیگه، الان من تو جدول دیدم که حداکثر میزان دانلود برای خط دومگ با ضریب اشتراک یه به ده 66 گیگ میشه تو ماه. الان که من از سرویس 3 گیگ استفاده میکنم جایی بیان نشده که این طور باید در نظر گرفته بشه که من الان دارم یک سی و سوم حالت نامحدود سرویس میگیریم پس باید یک سی و سومش هم پول بدم که میشه یک سی و سوم 78 هزار تومن؟
edit3: اقا اصلن تو مصوبه ها صریحا قید شده که برای سرویس حجمی و یا زمانی باید اینها طرحشون رو بدن سازمان و تاییدیه بگیرن از سازمان بابت طرحشون. از کجا میتونم بفهمم اینا تاییدیه گرفتن از سازمان؟ (حال پیگیری عیر اینترنتی رو الان ندارم).
Last edited by epsi1on; 19-10-2011 at 21:05.
کاملا مشخص هست تا زمانی که سرویس های محدود رو سرویس دهنده ها اجازه فروش داشته باشند, سرویس های نامحدود با سیاستی که سرویس دهندها اعمال میکنن و عمدا سرعت رو بسیار کمتر از سرعت قانونی قرار میدهند و ظاهرا هیچ نظارتی هم اعمال نمیشه راه به جایی نمیبرند
Last edited by farshad9; 20-10-2011 at 11:26.
اگه 2000 صفحه بره به نتیجه نمیرسه! چون سیاستشون اینه که زیاد با اینترنت کار نکنید... ساده هستیدا اپراتور سوم نذاشتن کار کنه به خاطر سرعت دانلود و .... حالا بیان به این شکایت رسیدگی کنن؟؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)