تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 100 اولاول ... 387884858687888990919298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فارسی بگو منم متوجه بشم نشون به اون نشون که هر دو دایالاپ نامحدود داریم
    یعنی اگه سر کسی کلاه بزارند یا حقشون رو بخورند دزدی کنن یا فحش بدند از حلوقمش در میاد یعنی دنیا دار مکافاته

2. این کاربر از mokafati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

یعنی اگه سر کسی کلاه بزارند یا حقشون رو بخورند دزدی کنن یا فحش بدند از حلوقمش در میاد یعنی دنیا دار مکافاته
    خواستی یه تلمیحی زده باشی به اسمت دیگه...
    در کل خیلی بدبختیم بخدا

4. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دقیقا مشکل از همین جا آب میخوره که کاربر ها نمیدونند در قبال پولی که میدهند چه چیزی باسد دریافت کنند. شرکتها هم داخل قرار داد چنین چیزهایی رو عنوان نمیکنند.
    تا بعدا راه فرار باشه! خاطرم هست که با یه شرکت در خصوص نصب و راه اندازی سرویس wireless برای جایی به توافق رسیدیم و اونها قرار داد پیشنهاد کار رو فرستادن جالب بود اون قرار داد شامل فقط تعهدات ما بود و تعهدات اونها در حد دریافت پول وقتی پیش نویس اصلاح شده قرار داد رو براشون فرستادم که تمام توافقات بینمون توی اون لحاظ شده بود دادشون در اومد و گفتن پرا اینهمه همه مووارد رو به ریز ذکر کردین همه رو ما انجلم میدیم لازم به نوشتن نبود. (مخصوصا گرفتن مجوز های قانونی) من هم گفتم اگر انجام میدهید پس داخل قراردادتون هم باشه وگرنه که من منصرف میشم.
    اول قبول نکردن وقتی دیدن من واقعا منصرف شدم نسخه امضا شده رو فرستادن حالا داستان شرکتها هم همین هست حیلی ها حتی نسخه قرار داد رو هم در اختیار شما قرار نمی دهند که شما بدونی اصلا تعهدات اونها چی هست
    تنها شرکتی که قرار داد تقریبا کاملی داره و حد اقل تو قرار داد تکلیفش با مشتری معلومه ایرانسل هست
    من توی این تاپیک سعی کردم همین نکات رو روشن کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر کسی نسخه ای از متن قرار داد ADSL داره اون رو برای اطلاع عمو و بررسی نکاتش برای من بفرسته تا برای بقیه هم قرار بدم و نکات درست و علط اون رو مشخص کنیم
    از پاسختون ممنونم دوست من.
    فقط اونجا هم دیدم نوشته بودید قانونا حداکثر 10 مشترک رو باید به یه خط وصل کنن. ولی من باید مستند باهاشون صحبت کنم و متن قانون رو بهشون نشون بدم تا راضی بشن. میشه دقیقا قانونی که این رو صراحتا گفته بگید. من از سرویس دو مگ سه گیگ شاتل استفاده میکنم و ماهی 23 تومن میدم.

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

اخه چه وضعه شه ؟

7. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hanif91160's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

قانون نوشته میشه تا نقض بشه وما اینجا تنها قانونی که داریم بی قانونیه

9. این کاربر از hanif91160 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hanif91160's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من سرویس adsl مخابرات گرفتم با سرعت کاملا افتضاح که فک کنم پینگش حدود 1یا2دقیقه حتی بیشتر باشه واز وقتی که این قانون نوشته شده حدود 8 گیگ از حجمم کم کردن با همون قیمت قبل !!نا محدود که نشده هیچ همون محدودشو هم محدودتر کردن

11. این کاربر از hanif91160 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

از پاسختون ممنونم دوست من.
    فقط اونجا هم دیدم نوشته بودید قانونا حداکثر 10 مشترک رو باید به یه خط وصل کنن. ولی من باید مستند باهاشون صحبت کنم و متن قانون رو بهشون نشون بدم تا راضی بشن. میشه دقیقا قانونی که این رو صراحتا گفته بگید. من از سرویس دو مگ سه گیگ شاتل استفاده میکنم و ماهی 23 تومن میدم.
    من تونستم فعلا مصوبه ADSL رو که در اون ضریب اشتراک حداکثر ذکر شده را براتون پیدا کنم بند 2-1 رو مطالعه کن البته نرخ ها مربوط به سال 1389 هست.

13. این کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من تونستم فعلا مصوبه ADSL رو که در اون ضریب اشتراک حداکثر ذکر شده را براتون پیدا کنم بند 2-1 رو مطالعه کن البته نرخ ها مربوط به سال 1389 هست.

بینهایت از لطفت و وقتی که گذاشتید متشکرم دوست من.
    ولی من باید یه مصوبه ای بهشون نشون بدم که صریحا درش عنوان شده باشه "حداکثر ضریب اشتراک برای سرویس حجمی برابر 10 باید باشد".
    واقعا رفتار زشتی هست به نظرم منم، اینکه میخوان از حداقل منابع حداکثر سود رو به جیب بزنن...
    به نظرتون میتونم در این مورد از کسی توی سازمان تنظیم مقررات رادیویی کمک بگیرم؟
    بازهم متشکرم...

edit: یک چیز دیگه، این شرکتی که من ازش سرویس میگیرم میتونه هر لحظه که دلش خواست به اصطلاح zone من رو عوض کنه و بندازتم توی zoneای که مشترکانش دارن زیاد دانلود میکنن یا این کاهش سرعت بخاطر اینه که خودشون به صورت سخت افزاری/نرم افزاری سرعت من رو کم کردن؟

edit2: آقا یه چیز دیگه، الان من تو جدول دیدم که حداکثر میزان دانلود برای خط دومگ با ضریب اشتراک یه به ده 66 گیگ میشه تو ماه. الان که من از سرویس 3 گیگ استفاده میکنم جایی بیان نشده که این طور باید در نظر گرفته بشه که من الان دارم یک سی و سوم حالت نامحدود سرویس میگیریم پس باید یک سی و سومش هم پول بدم که میشه یک سی و سوم 78 هزار تومن؟

edit3: اقا اصلن تو مصوبه ها صریحا قید شده که برای سرویس حجمی و یا زمانی باید اینها طرحشون رو بدن سازمان و تاییدیه بگیرن از سازمان بابت طرحشون. از کجا میتونم بفهمم اینا تاییدیه گرفتن از سازمان؟ (حال پیگیری عیر اینترنتی رو الان ندارم).
    Last edited by epsi1on; 19-10-2011 at 21:05.

15. این کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کاملا مشخص هست تا زمانی که سرویس های محدود رو سرویس دهنده ها اجازه فروش داشته باشند, سرویس های نامحدود با سیاستی که سرویس دهندها اعمال میکنن و عمدا سرعت رو بسیار کمتر از سرعت قانونی قرار میدهند و ظاهرا هیچ نظارتی هم اعمال نمیشه راه به جایی نمیبرند
    Last edited by farshad9; 20-10-2011 at 11:26.

17. این کاربر از farshad9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

اگه 2000 صفحه بره به نتیجه نمیرسه! چون سیاستشون اینه که زیاد با اینترنت کار نکنید... ساده هستیدا اپراتور سوم نذاشتن کار کنه به خاطر سرعت دانلود و .... حالا بیان به این شکایت رسیدگی کنن؟؟!

19. 2 کاربر از SonyEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •