من یکی که حالم به هم میخوره از این سگ ها
بوفالو ها هم وقتی داری راه میری توی جنگل میفتن دنبالت شاخ میزننبا یه شاخشون همه ی Health Bar خالی میشه :|
ولی یکی از بهترین صحنه های بازی دیدن درگیری های حیوونا با همه...
من یکی که حالم به هم میخوره از این سگ ها
بوفالو ها هم وقتی داری راه میری توی جنگل میفتن دنبالت شاخ میزننبا یه شاخشون همه ی Health Bar خالی میشه :|
ولی یکی از بهترین صحنه های بازی دیدن درگیری های حیوونا با همه...
سلام دوستان چرا من نمی تونم سیو دستی انجام بدم؟ فقط خودش آوتو سیو انجام بده....
جوین سیترا رو بزنی +18
دوستاتو نجات بدی سیترا به فنا میره
سلام بچه ها
یک کرک جدید پچ مچی چیز نیومده بشه مثل ادمیزاد سیو کرد تو بازی من بیچاره اول داشتم بازی می کردم نفهمیدم این سیوها کجا زخیره می شن زدم ویندوز رو عوض کردم حالم گرفته شد الان داداشم داره بازی میکنه دلم حوس کرده برم بازیش کنم بی شعور سیو نداره اتو سیوه یعنی من بیخیال بازی بشم باید صبر کنم داداشی گلم تمومش کنه بعد من شروع کنم یک پروفایل دیگه تو ویندوز درست کردم نشد نمک بحروم از همون سیو داداشم شروع میکرد جدا حساب نمی کرد
یک راه حلی چیزی جلو پام بزارید بچه ها خدا عوضشو بهتون بده
توی این بازی همزمان 3 نفر میتونن بازیش کنن
شما برید توی new game بعد یک بخش سیو که میاد معمولا اولی باید پروفایل برادرتون باشه و شما دومین save slot رو انتخاب کن
زمانی که هر کدومتون خواستید ادامه بازیتون رو برید روی گزینه load کلیک کنید و سیو خودتون رو انتخاب کنید
به همین سادگی![]()
این new skill ها چطوری فعال میشن؟ من یک 7 یا 8 تایی را کسب کردم و فعال کردم. ولی الان یک مدته که بعد از هرمرحله اون عدد skill همش اضافه میشه، ولی روی آیکون هر کدوم که میرم، قفله.
چه جوریاست؟ پس اون عدده برای چیه؟
برای باز شدنشون یه نیاز هایی هست
وقتی موس رو می برید روشون یه Requirment نوشته براشون اون پایین
من هنوز متوجه نشدم چطور باید خونمون رو پر کنیمیه مشت گل جمع میکنم و شانسی شانسی یه کارایی میکنم ولی متوجه نمیشه اگه میشه یکی توضیح بده
![]()
سلام
بازی دیر به دستمون رسید
ولی رسید
عاقا بازی خیلی راحته که
من الان رو هارد دارم بازی میکنم عین نرماله بازی های دیگه هستش
یه درجه سختی بیشتر اضافه میکردن چی میشد خو
بچه ها این تفنگ های دوربین داره ما (اسنایپر ها) هدف نداره
ماله من اینطوریه یا برای همه همینه؟
راهی برایدرست شدن هست؟
من 3 شو بازی نکردم چون ویندوز من xp و این جواب گوی من نیست اما 2 شو بازی کردم زیاد مالی نبود ولی نسبت به سال انتشار خودش خوب بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)