البته دیگه الان کسی از hub استفاده نمی کنه همه از سوئیچ استفاده می کنند
بله برای وصل کردن کامپیوترهای بیشتر به هم از سوئیچ استفاده می کنند
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
البته دیگه الان کسی از hub استفاده نمی کنه همه از سوئیچ استفاده می کنند
بله برای وصل کردن کامپیوترهای بیشتر به هم از سوئیچ استفاده می کنند
دروودبستگی داره که چه سرعتی می خواید شبکه داشته باشه
اگه می خواید 1 گیگ باشه cat5e اما اگه 100مگ بسه cat5
معمولا cat5 استفاده می کنند چون cat5e یه کم گرونه
حالا قیمت این کابلهای CAT 5 چنده؟این کابلهایی که خودشون سوکت دارند و در بسته بندی هستن.رنگی ها...از چه نوعی هستند؟من بالاترین سرعت رو می خوام با کمترین هزینه...
اما میشه بدون سوییچ 3 تا سیستم رو شبکه کرد؟؟!!
Last edited by saeed258s; 11-10-2008 at 13:35.
یک سوال دیگر[ براي اتصال دو رايانه به صورت مستقيم نياز به كابل شبكه كراس اورداريم با اين كابل مي توان مستقيم با كمك كارت شبكه هاي دو سيستم , آنها را به هم وصل كرد ولي در غير اين صورت اگر از كابل هاي كلاس آ بهره ببريم نياز به سوييچ خواهيم داشت كه خرج كار را بالا مي برد. در صورتي هم كه مي خواهيد كابل مخصوص اين كار را سفارش بدهيد بايد تقاضاي كابل " كراس اور " كنيد كه البته با نام بردن " كراس " نيز منظور را مي رسانيد.
منظور از این گفته چیست؟یعنی اینکه برای وصل کردن کامپیوتر ها به سوییچ کابل جداگانه هست و برای وصل کردن مستقیم آندو به هم یک کابل جدا؟؟؟!!
در آموزشی که دوستان قرار داده بودند،برای تنظیم آی پی سرور و کلاینتها،از یک هکی استفاده شده بود که می بایستی ازروی عکس تنظمیم می شدند...
آیا در این صورت با تشابه آی پی های چند شبکه،مشکلی بوجود نمی آید؟
Last edited by saeed258s; 11-10-2008 at 13:52.
دوست عزیز اگه دو تا کامپیوتر رو میخوای با هم شبکه کنی نیازی به سوئیچ نداری و یه کابل Cross کارتو راه میندازه، کابل کراس هم دقیقا مثل کابل CAT ه فقط ترتیب جفت سیمهاش عوض شده تا بشه عمل send و recieve رو مستقیما بین دو کامپیوتر انجام داد. تمامی مغازه های فروش تجهیزات شبکه این کابل رو دارند. اما اگر میخوای بیشتر از 2 کامپیوتر رو با هم شبکه کنی چه 3 تا و چه 100 تا از سوییچ استفاده میکنی. چون 3 تا کامپیوتر داری یه سوئیچ 4 پورت بگیر هر مارکی که دوست داری Dlink یا SMC یا...
3تا کابل CAT 5 میگیری تا هر کامپیوتر رو به پورت LAN سوئیچ وصل کنه و به این ترتیب اتصال فیزیکیت برقرار میشه و حالا باید تنظیمات TCP/IP رو رو هر 3 تای این کامپیوتر های انجام بدی. به همین راحتی.
در ضمن کابل CAT5e برای ارتباطات گیگابیت اترنت استفاده میشه زمانی که حجم ترافیک بین کامپیوترهات خیلی زیاده. اگه میخوای فایل های حجیم ویدئویی بین کامپیوترهات ردوبدل کنی برات مفیدتر خواهد بود در غیر اینصورت هزینه اضافی بت تحمیل میکنه. دقت کن که اگه از این نوع کابل استفاده میکنی کارت شبکت هم توانایی پشتیبانی تا 1 Gbps رو داشته باشه و همینطور سوئیچت، چون اگه فقط یکی از کامپیوترهات یا سوئیچت با سرعت پایینتر از 1 Gbps کار کنه این کابل ها به دردت نخواهد خورد و حداکثر سرعت تبادل داده بین کامپیوترهات و سوئیچ 10/100 Mbps خوهد بود.
دروود
دوست گرامی،من مین بودم ازشبکههای گیگابیتی پشتیبانیمی کنه،اما نیاز به یک کارت شبکه گیگابیتی هم دارم با این حساب...
اما من منظورتون رو از جفت سیم ها نمی فهمم(ببخشید خوب تازه کارم)اگر می شود در این باره بیشتر توضیح بدیهد و تفائتشون در هر نوع سیم،و سبب چه چیزی میشه این تفاوت؟؟
و پاسخ این سوالم رو ندادید...:
این کابلهایی که خودشون سوکت دارند و در بسته بندی هستن.رنگی ها...از چه نوعی هستند؟
دوست عزیز کارت شبکه های فعلی هوشمند شده اند و برای وصل کردن دو تا کامپیوتر به هم هم می تونید از کابل کراس استفاده کنید و هم استریت straight)
اما قبلا برای وصل کردنم دو تا کامپیوتر به صورت مستقیم به هم فقط می شد از کابل کراس استفاده کرد البته این رو بگم که اگه دو تا کامپیوتر رو با کابل استریت cat5e به هم وصل کنید سرعت 1 گیگ رو بهتون نمی ده و همون 100 مگ رو می ده
سوال دوم تون رو متوجه نشدم می شه بیشتر توضیح بدید
پس از همون Cat5 استفاده کنید
ببینید برای درست کردن کابلها دو روش وجود داره در واقع هر کابلی از چند رنگ تشکیل شده که ترتیب قرار گرفتن این رنگها کنار هم مهمه
برای همین دو تا استاندارد وجود داره که باید از اونها برای کنار هم گذاشتن رنگها استفاده کرد
اگه استانداردهای دو سر کابل تفاوت داشته باشند می شه کابل کراس
منظورتون از رنگی چی هست؟ کابلهای سبز رو می گید؟ روی خود کابل نوعش رو می نویسند
ما دومین هستیم از طریق اینترنت میتونیم به سرور وصل بشیم.
پس با این حساب استفاده از CAT5e مزیتی برات به حساب نمیاد و باید یه کارت شبکه جدید رو سیستم هات نصب کنی که 1Gbps support باشه.
منظور از جفت سیم کابل twisted pair هستش که دو سیم مثلا نارنجی سفید و نارنجی بهم تابیده شدن. کابل های UTP و STP از این فناوری استفاده میکنن که اینکار برای جلوگیری از موارد مربوط به noise یا cross-talk داخل سیم ها هستش. داخل کابل UTP هشت تا سیم بصورت چهار جفت وجود داره که بهم تابیده شدن که دو جفت برای transmit و recieve و دو جفت بعدی unused هستش که به دلیل تابیده شدن سیم ها بهم نیازی به استفاده از سیم یا سیم هایی برای ground نیست و از چهار جفت بعدی میشه برای مواردی چون (PoE (power over ethernet یا حتی دو خط تلفن مجزا (voice) استفاده کرد.
در مورد کابل های رنگی بعضی از کابل های سوکت دار هستن که به عنوان patch cord و اتصال دهنده بین سوییچ و patch panel مورد استفاده قرار میگیرن که پوشش کابل های اونا رنگ های مختلفی دارن. سوکت های این کابل ها تو کارخونه رو کابل زده میشه و قابل تفکیک از کابل نیست. این کابل ها رو با کابل های معمولی UTP اشتباه نگیرین.
Last edited by paranoid_android; 12-10-2008 at 14:00.
بله دوست عزیز همچین کاری رو میشه انجام داد من خودم یه بار خیلی وقت پیش این کار رو انجام دادم
آدرسی ازش ندارم فقط چون توی بسته Astalavista همین سایت دیدم پیشنهاد می کنم این بسته رو بخری ...
Last edited by SALMAN_LOOLOO; 12-10-2008 at 22:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)