بله دانشگاه آزاد هم طرح داره البته حرفش هست که حذف میشه
بله دانشگاه آزاد هم طرح داره البته حرفش هست که حذف میشه
این فروم و بچه های قسمت آموزش عالی رفتارهای عجیبی دارن
چن روزی میبینی بستن روی تاپیک کنکور91 و چن روز دیگه همه پلاسن رو تاپیک انتخاب رشته . الان هم همه اینجا تشریف دارن
نتیجه ها اعلام میشه ایشالله . بگفته یکی از دوستان "عموتوکلی" باز توی تلویزیون ظاهر میشه . برا من جالب بود امسال برای اولین بار توی صحبتهاش تپق زد . اینو میگم چون آقای دستمالچی (گزینه2) و آقای توکلی از این نظر اصلا سابقه ایی نداشتن
امشب یه عده بچه ها میخواستن بقیه رو بذارن سرکار . فقط یکی از بچه ها حسابی سر کار بود . برا همه کلاس مسج داده بود و میگشت دنبال سایت سازمان سنجش
کلا من استرسم زیاده . گفتم هم روز اعلام نتایج بذارم کل صفحه باز شه و یه دفعه برم سروقت رتبه و بعدا درصدها و ببینم . ترس من اینه که رتبم بشه یه چیزی که در قبالش همه زحماتم رو برباد رفته ببینم . فکر نکنم امسال دانشگاه قبول شم بخاطر همین هم انتظار دارم کمی استرسم کم شه برا اعلام نتایج اولیه!
واسه چی جوون مردم الکی به راه کج هدایت میکنی ؟این از هر لحاظی که میگی چند موردشو نام ببر لطفا
این حرفتون تا حدی تایید میشه.این قسمت حرفتون کااااااااااملا تایید میشه
بچه ها دقت کنین که شهری که میزنین مسیرش یه سره باشه (اتوبوس یا قطار مستقیم داشته باشه) الان گرمین متوجه نیستین فکر میکنین میرین اونجا میخونین و کنار میاین ولی یه دوستی دارم که آملیه و از زنجان برای آمل اتوبوس مستقیم نداره. میاد تهران میره ترمینال شرق سوار اتوبوس بعدی میشه و.... خلاصه ترمی یه بار میره خونه وقتیم که برمیگرده میگه غلط کردم!
البته اگه رشته مورد علاقتون رو جای دیگه قبول نشدین مهم نیست هر جاقبول شین برین بخونین بعد از گرفتن مدرکتون تلافیش در میاد
از بوشهر تا بابل خیلی راهه. اینو قبول دارم.
پسرخاله خودم که شیراز بود 4 سال در شاهرود درس خوند.
خوب از شیراز تا شاهرود اول میرفت تهران بعد از تهران بلافاصله بلیط برای شاهرود میگرفت و میرفت شاهرود. به همین راحتی.
من خودم هم باهاش رفتم یه بار.
حالا تا بابل هم همینطور. میرید تهران و از اونجا هم بلافاصله یا با یه مدت زمان اندک میرید بابل.
فقط نکته مهم اینجاست که راهش خیلی زیاده و ممکنه خسته بشی.
یه بار از پسرخالم پرسیدم خسته نشدی از بس راه طولانیه؟؟!!!
گفت دیگه عادت کردم و برام عادی شده.
---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------
یه نکته مهم دیگه هم هست و اونم اینه که حد الامکان شهری رو انتخاب کنید که آباد و نسبتا جالب باشه چون خیلی حوصلتون تو محیط خوابگاه سر میره و کلافه میشین...
مثلا الان خودم شیرازم.... دوستام اومدن یزد رو انتخاب کردن..... با وجود اینکه از شیراز تا یزد راهی نیست ولی میگن شهر یزد فوق العاده دلگیر و کسل کننده هست و خیلی حوصلمون سر میره.... حتی یکیشون میگفت کاش یه جای دیگه رو زده بودم.
پس میخوام بگم فقط به فکر راه و مسافت نباشید و اینجور چیزهارو هم در نظر بگیرید که خوشی دوران دانشجویی به همین چیزاست...
خوب برادر مي خوايم شهرهاي بهتر قبول شيم نميشيم مجبوريم شهرهاي داغون بريم ...
بله دیگه همینم هست....
وقتی شما شهر آنچنانی قبول نمیشید حداقل شهری رو انتخاب کنید که آباد و درست حسابی باشه نه کسل کننده و حال گیر هرچند فاصلش تا شهرتون زیاد باشه...
ارتباطی راحت وصمیمی که تودانشگاه بیرجند بین اساتید و دانشجویان هست نوهیچ دانشگاه ایران نیست
اینو رتبه 4 کنکور که دانشگاه شریفبرق خونده گفت که الان دکترای برق داره..
و چندتا از بچه های ارشد دانشگاه شریف که اومده بودن دانشگاه بیرجند یه چند روزی...
داشجو یعنی درس چه مزیتی از این بالاتر
شایدشما دنبال چیزه دیگه بودی نیافتی..![]()
ببخشید یه سوال
اگه انتخاب رشته کردی و قبول شدی
میشه نری دانشگاه سراسری و بری آزاد درسته ؟
و اینکه نتایج آزاد تجربی کی میاد ؟
ممنون
آخرین خبر اعلام نتایج گفتن کی بوده؟
جایی اعلام شده؟
پلیز جواب بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)