تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 160 اولاول ... 387884858687888990919298138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    من یک پسرم
    می خوام موهامو بلند بلند کنم!
    لطفا راهنمایی کنید
    چه کنم، چه نکنم؟ چه جور مراقبت کنم ازشون؟ از چه لوازم بهداشتی و جانبی ای استفاده کنم؟ چه شامپوای؟ چه جور مرتبشون کنم؟ آراشگاه که میرم بهش بگم چه جور کوتاه کنه که از خواسته ام دور نشم؟؟!! چه غذا و تغذیه ای و خلاصه هر چیز دیگه که مربوط میشه؟ (در حد توان و اطلاعاتتون لطفا راهنماییم کنید)
    با تشکر
    آرایشگاه ماهی یکبار باید بری که یه خطی بگیره و اون قسمتایی که لازمه رو یه قیچی بکنه ...
    جواب بقیه ی سوالات رو هم نمیدونمامیدوارم بقیه ج بدن چون سوال منم هست
    اتفاقا منم هم الان تصمیم دارم موهامو بزارم بلند شن اما نمیدونم میتونم ماهها تحمل کنم یا نه ؟
    میخوام یه چیزی تو این مایه ها بشه:

2. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

کسی هست که خودش (خانم) یا یه خانوم تو آشناهاش کاشت مو انجام داده باشه؟ خیلی برام مهمه .لطفا اگه می شناسین کمکم کنید
    من شنیدم کاشت مو در خانمها جواب نمیده! علتش هم اینه که نوع موهای جلو و پشت سر خانمها یکجور هست و از اونجایی که سلولهای موهای عقب رو برای جلو میکارن در مورد خانمها قابلیت رویش نداره اما در اقایون موهای جلوی سر و پشت سرشون متفاوت هست بهمین دلیل وقتی کاشت انجام میشه قابلیت رویش مو براشون وجود خواهد داشت
    نمیدونم تا چه حد اطلاعاتم درست هست اما اینو از یک وارد به امر شنیدم

در آغاز فعالیت Queen-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من شنیدم کاشت مو در خانمها جواب نمیده! علتش هم اینه که نوع موهای جلو و پشت سر خانمها یکجور هست و از اونجایی که سلولهای موهای عقب رو برای جلو میکارن در مورد خانمها قابلیت رویش نداره اما در اقایون موهای جلوی سر و پشت سرشون متفاوت هست بهمین دلیل وقتی کاشت انجام میشه قابلیت رویش مو براشون وجود خواهد داشت
    نمیدونم تا چه حد اطلاعاتم درست هست اما اینو از یک وارد به امر شنیدم
    این حرف درست نیست . خانم ها هم می تونن کاشت مو انجام بدن .مساله اینجاست که اگه علت ریزش موی کسی (معمولا آقایون) هورمون مردانه باشه .چون موهای پشت سرشون نسبت به این هورمون مقاومه بعد از کاشت، موهاشون نمی ریزه ولی اگه علت ریزش مو مثلا کمبود ویتامین باشه ممکنه بازم بریزه.تو اینترنت اگه به زبان انگلیسی سرچ کنید پر از عکس های خانم هایی هست که کاشت مو انجام دادن...
    موهای من اصلا ریزش نکرده مشکل من مادرزادیه .ولی دکتر های حرفه ای تو ایران معمولا به بهانه های مختلف زیر بار کاشت مو برای خانم ها نمیرن. چون حساسیت کار بالاتر هست ترجیح میدن انجام ندن .به تعداد کافی مریض آقا دارن.این تجربه خودمه...

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

این حرف درست نیست . خانم ها هم می تونن کاشت مو انجام بدن .مساله اینجاست که اگه علت ریزش موی کسی (معمولا آقایون) هورمون مردانه باشه .چون موهای پشت سرشون نسبت به این هورمون مقاومه بعد از کاشت، موهاشون نمی ریزه ولی اگه علت ریزش مو مثلا کمبود ویتامین باشه ممکنه بازم بریزه.تو اینترنت اگه به زبان انگلیسی سرچ کنید پر از عکس های خانم هایی هست که کاشت مو انجام دادن...پ
    موهای من اصلا ریزش نکرده مشکل من مادرزادیه .ولی دکتر های حرفه ای تو ایران معمولا به بهانه های مختلف زیر بار کاشت مو برای خانم ها نمیرن. چون حساسیت کار بالاتر هست ترجیح میدن انجام ندن .به تعداد کافی مریض آقا دارن.این تجربه خودمه...
    عزیز تا منظورتون دقیقا از کاشت مو چی باشه!چون شیوه ها یکسان نیست
    مثلا اون حرفی که من زدم ممکنه در مورد پی آر پی صدق نکنه و پی آر پی در خانمها عملی باشه چون کلا بحث این روش جداست...

در آغاز فعالیت Queen-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

عزیز تا منظورتون دقیقا از کاشت مو چی باشه!چون شیوه ها یکسان نیست
    مثلا اون حرفی که من زدم ممکنه در مورد پی آر پی صدق نکنه و پی آر پی در خانمها عملی باشه چون کلا بحث این روش جداست...
    prp به تنهایی یکی از روش های کاشت مو نیست .روش های اصلی کاشت مو fit , fut هستند.من پیش دو تا دکتر رفتم که هرکدوم از یکی از روش های بالا استفاده می کردن.هیچکدوم نگفتن من چون خانوم هستم نمی تونم کاشت مو انجام بدم.می گفتن مشکل من جدی نیست...
    من دنبال اطلاعات در مورد کاشت مونیستم چون اطلاعاتم کامل .الان چند ساله دنبال این کارم.مشکل من دیدن نمونه های کاشت مو در خانوم ها در ایرانه.مخصوصا کاشت مو روی شقیقه ها.نمونه های خارجی زیاد دیدم (خوب وبد).دکتر هایی که پیششون رفتم حاضر نبودن عکسی از کارهای قبلیشون نشونم بدن .بابته کمکت ممنون

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    آقا من موهام چربه ، یعنی امروز حموم کردم فردا بازم چرب میشه.
    چه شامپویی پیشنهاد میدید؟
    اگه پیش دکتر بری بهتر هست ولی یه شامپو سبوس برنج پرمون برای موهای چرب بگیر ، من شامپو سبوس برنج پرمون برای موهای معمولی میزنم ، موها رو هم تقویت می کنه

تو همه داروخونه ها موجوده

ولی اگر خیلی شدید هست و اذیت میشی بری دکتر زودتر نتیجه می گیری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان روز پنجشنبه 1392/6/14 شبکه دو خبر 20:30 خبری پخش کرد که یک شامپویی ظرف 72 ساعت موهای شما برمیگردد ایا این شامپو صحت دارد
    اینم لینک خبرش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان روز پنجشنبه 1392/6/14 شبکه دو خبر 20:30 خبری پخش کرد که یک شامپویی ظرف 72 ساعت موهای شما برمیگردد ایا این شامپو صحت دارد
    اینم لینک خبرش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    یک تبلیغ الکی دیگه مثه خیلی از تبلیغ ها و ادعاهای دیگه بیش نیست
    اگر واقعی بود که الان کل دنیا خبرش رو میدادن

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

سلام دوستان
    ریزش موی ارثی دارم
    موهام معمولیه
    چه شامپویی رو پیشنهاد میکنید ؟
    درحال حاضر کتوکونازول 2.5 درصد استفاده میکنم ، اونم بخاطر شوره ی سنگین
    حالا شوره کاملا برطرف شده
    اما نمی دونم ریزش بخاطر کمبود آهنه یا ارثی هستش

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

در آغاز فعالیت saadaat2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام خسته نباشین.من تازه عضو اینجا شدم.حس میکنم بیشتر پسرونه هست درسته؟دخترا کمترن! اشکالی که نداره ما هم سوالمون رو بپرسیم؟
    من چندتا شامپو برای موهای خشک میخواستم.قیمتش مهم نیس
    کلوران-دوکری-پنتن-هدشولدر-سانسیلک-داو- اینا رو استفاده کردم که از دوکری نسبت به بقیه راضی تر هستم
    پیشنهاد دیگه ای دارین؟ممنون میشم بگین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •