تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 2608 اولاول ... 3878848586878889909192981381885881088 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 26073

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

پیشنهاد میکنم از پارس آنلاین بگیری چون 512 نامحدود رو داره میده 26000 تومان ارزش تست کردن رو داره . در حال حاضر یکی 128 نامحدود گرفته ولی سرعتشو یادشون رفته محدود کنند :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چطور اینقدر ارزان میده؟؟؟ اونم ناراضی زیاد داره تاپیکش رو خوندم. ولی اینکه از همه جا ارزون تر میده یه دلیلی داره چون پارس آنلان خیلی گرون بود. ولی من باز ترجیح میدم همون وایمکس استفاده کنم چون وضعیت ای دی اس ال تا سال دیگه معلوم میشه و خیلی هاشون جمع میشن. دردسر کابل کشی و مخابرات و اینها به کنار.

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بله حق با شماست منم گفتم که تو 1 سایت سیاسی شرکت کردم و این بلا سرم اومد البته 1 نکته رم هم بگم اینکه با چیز پی ان ما فقط ip مون رو عوض میکنیم ولی همون طور که میدونین قسمتی به نام فیزیکال ادرس هم معرف ما در دنیای مجازی هست که قابل تغییر نیست مگر با تعویض سخت افزارمون که از رو همون اگر بخوان رد میزننمثالشم اتفاقات 2سال پیش تهران یکسری از افرادی که گرفتن از روی فعالیتشون تو فیس بوک ویو توب بود که بدون وی پی ان استفادشون تقریبا غیر ممکن هست
    اون چی پی ان ها رو خودشون میفروشن که هم واستون ارزون درآد هم خدای ناکرده اگه شیطان رجیم گمراهتون کرد براه راست هدایتتون کنند

3. 2 کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

وقتی از اینترنت دابل آپ استفاده می کنیم و سرعت رو نوشته 45.2 kbps ، در حالی که سرعت واقعی حدود 5 kbps هست . چرا همون سرعت واقعی رو نشون نمیدن و 45 نشون میدن ؟
    چون 45.2kbps بر حسب کیلوبیت بر ثانیه هست و 5KBps بر حسب کیلوبایت بر ثانیه و هر بایت معادل 8 بیت هست.

(1000ــُمین پست من در P30World بدون حتی یک اسپم. به جمع آخر فروم بازها پیوستم. )

5. 4 کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چطور اینقدر ارزان میده؟؟؟ اونم ناراضی زیاد داره تاپیکش رو خوندم. ولی اینکه از همه جا ارزون تر میده یه دلیلی داره چون پارس آنلان خیلی گرون بود. ولی من باز ترجیح میدم همون وایمکس استفاده کنم چون وضعیت ای دی اس ال تا سال دیگه معلوم میشه و خیلی هاشون جمع میشن. دردسر کابل کشی و مخابرات و اینها به کنار.
    چطوری نداره این تاپیک رو بخونید متوجه می شید به جز شاتل تمام شرکتها تعرفه های جدید رو گذاشتند :

کد:

7. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان. ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم.
    سرویس ADSL مخابرات الان فقط مختص تهرانه؟
    یا تمامی استانها با همین قیمت ارائه میدن؟
    خیلی ممنون.
    برای شاهرود میخواستم.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

چطوری نداره این تاپیک رو بخونید متوجه می شید به جز شاتل تمام شرکتها تعرفه های جدید رو گذاشتند :

کد:
    ممنونم. ولی اینکه 1 به 10 شده خیلی بد شده که؟؟؟ الان وایمکس که فضای واقعی به شما میده و محدودیتی برای هیچ کاربری نداره. البته اگه سرویس 1 یا 2 مگابیت رو پول بیشتر میدادیم در عوض 1 به 10 نبود و پورت تکی ارائه میدادن خیلی خوب میشد. کلا بحث محدودیت حجمی برداشته شد ؟؟؟ الان تمام شرکتها موظف هستن سرویس نامحدودد ارائه بدن درسته؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنونم. ولی اینکه 1 به 10 شده خیلی بد شده که؟؟؟ الان وایمکس که فضای واقعی به شما میده و محدودیتی برای هیچ کاربری نداره. البته اگه سرویس 1 یا 2 مگابیت رو پول بیشتر میدادیم در عوض 1 به 10 نبود و پورت تکی ارائه میدادن خیلی خوب میشد. کلا بحث محدودیت حجمی برداشته شد ؟؟؟ الان تمام شرکتها موظف هستن سرویس نامحدودد ارائه بدن درسته؟؟؟
    همه سرویسها اشتراکی هستند هزینه هر مگابیت اینترنت اختصاصی برای isp ها حدود 240000 تومان هست که از زیر ساخت تحویل میگیرند حالا این 1 مگابیت رو می تونند به 10 نفر بفروشند که هر مگابیت حدود 45000 تومان هست پست 240000 تومان می خرند 450000 تومان میفروشند . بعد میگن چرا هزینه اینترنت بالاست
    درسته الان همه شرکتها باید این قانون رو رعایت کنند.
    وایمکس هم اشتراکی هست ربطی به پورت نداره تعریفش در خقیقت اینجوری هست که به ازای هر مقدار پهنای باندی که شرکت داره میتونه 10 برابرش رو سرویس بفروشه . البته باید یک شرطی هم برای حداقل پهنای باند بگذارند.
    به طور مثال یک شرکت نباید بتونه 1 مگابیت رو تو یک مرکز به 10 نفر بفروشه باید حداقل 10 مگابیت پهنای باند اختصاصی داشته باشه که بتونه تا 100 نفر مشترک داشته باشه . که اینها تخصصی هست باید کارشناسها نظر بدن نه من و شما. البته این یک درس آماری هست که هرچه جامعه آماری بزرگتر باشه نتیجه بهتر و دقیقتر هست .
    Last edited by sei_pm; 23-09-2011 at 20:37.

11. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام بچه ها.
    امروز یکی از رفیقام گفت پارس انلاین خیلی خفنه. رفتم تو سایت پارس انلاین دیدم قیمتا زیاد فرقی نداره

حالا 2 دلم. نمیدونم از کجا بگیرم. البته دوستم میگفت مخابرات دردسر هم داره. نمیدونم باید چی کار کنم
    میشه کمکم کنین؟
    خواهشا جواب بدید.

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

سلام دوستان. ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم.
    سرویس ADSL مخابرات الان فقط مختص تهرانه؟
    یا تمامی استانها با همین قیمت ارائه میدن؟
    خیلی ممنون.
    برای شاهرود میخواستم.
    خیر؛ مخابرات شهرستان ها هم ADSL ارائه میده ولی سرویس هاش فرق می کنه.
    همه سرویسها اشتراکی هستند هزینه هر مگابیت اینترنت اختصاصی برای isp ها حدود 240000 تومان هست که از زیر ساخت تحویل میگیرند حالا این 1 مگابیت رو می تونند به 10 نفر بفروشند که هر مگابیت حدود 45000 تومان هست پست 240000 تومان می خرند 4.5 میلیون تومان میفروشند . بعد میگن چرا هزینه اینترنت بالاست
    خوب با این حساب که شما فرمودید هر مگابیت رو 450 هزار تومان می فروشند نه 4.5 میلیون تومان. ولی باز هم تقریباً 88٪ از هر مگابیت سود می کنند.

سلام بچه ها.
    امروز یکی از رفیقام گفت پارس انلاین خیلی خفنه. رفتم تو سایت پارس انلاین دیدم قیمتا زیاد فرقی نداره

حالا 2 دلم. نمیدونم از کجا بگیرم. البته دوستم میگفت مخابرات دردسر هم داره. نمیدونم باید چی کار کنم
    میشه کمکم کنین؟
    خواهشا جواب بدید.
    سرویس مخابرات رو به راحتی نمیتونید بگیرید (به خاطر اینکه در اکثر مناطق، پورت ها پر شده اند). پس با این حساب سرویس گرفتن از پارس آنلاین راحت تر هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سرویس مخابرات رو به راحتی نمیتونید بگیرید (به خاطر اینکه در اکثر مناطق، پورت ها پر شده اند). پس با این حساب سرویس گرفتن از پارس آنلاین راحت تر هست.

خوب سرعت کدوم بیشتره؟
    Last edited by mehran4868; 23-09-2011 at 16:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •