قسمت بمب ساختن و ... رو اصلا خوشم نیود!
بازی باید ساده و روان باشه...نه اینکه نصف وقت گیمر رو پای ساختن و امتحان کردن بمب ها تلف کنه:|
اولین نسخه ی بازی رو به همه ی نسخه های دیگش من ترجیح میدم![]()
قسمت بمب ساختن و ... رو اصلا خوشم نیود!
بازی باید ساده و روان باشه...نه اینکه نصف وقت گیمر رو پای ساختن و امتحان کردن بمب ها تلف کنه:|
اولین نسخه ی بازی رو به همه ی نسخه های دیگش من ترجیح میدم![]()
اینو از کجا میارید؟
سلام بچه ها كمك كنيد فكر كنم سكانس 9 باشه كه كه ادزيو با سوفيا ميرن تو يه قصر جلوي يه در وايميسن كه فكر كنم يه نقشه هس كه بايد بهم وصل كنند من كه ديونه شدم يه كمكم كنه باعكس تو رو به خدا زودتر![]()
Last edited by gol2000; 16-12-2011 at 20:47. دليل: وارد نمودن عكس
سلام
من چند تا از اساسینز هام به لول 14 رسیدند و دیگه چیزی برای ارتقا ندارند باید چکار کنم که مستر بشند؟
ممنون
اول v رو بزن تا همه جا سیاه بشه و چند تا شکل هندسی بیاد.
اون کلیدارو تو اضلاع شکل عقاب طوری بزار که شکل تکمیل بشه مثلا یه جا با دو تا خط نیاز داری بزار روی اون ضلع و کلیدو بچرخون.نمیدونم چطوری توضیح بدم خودت متوجه میشی.
یه خبر اگه از بازی لذت میبردی باید بگم بازیو دیگه تموم کردی.میری جلو چندتا دمو میبینی بعد تموم میشه.من که خیلی ناراحت شدم![]()
چند روز پیش وقت کردم یکم بتمن رو بازی کردم.
از نظر من گیم پلی اساسین خیلی خیلی بهتر بود.قابل مقابسه نبودن.
گرافیک هم در بیشتر موارد بهتر از بتمن بود.
میتونست یه شاهکار بشه ولی یوبی سافت خرابش کرد.
سلام بچه ها...یه نکته ای دیدم نمیدونم بقیه گفتن یا نه ولی خیلی جالب بود برام! اولین اساسینی که پیدا میکنید اسمش yusuf oglu ishak هست که ترکی هست و معنیش میشه یوسف کره خر!!هدفشون چی بوده این اسمو گذاشتن؟!
خیلی جالب بود
راستی تعداد templar den های شما تو بازی چند تاست؟؟
عزیز اون sh "ش" خونده نمیشه . معنیش میشه "اسحاق پسر یوسف" نه اونی که شما گفتی . لطفا یکم فکر کن بعد پست بزن![]()
Last edited by saeed_136915; 17-12-2011 at 17:32.
چی خونده میشه متفکر؟بگو ما هم علممون اندازه شما بشه.k هم حتما ق خونده میشه
در ضمن نقل قول کردنو یاد بگیر که پست بقیه رو نقل قول نکنی!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)