تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 90 اولاول ... 387884858687888990 آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

اگه نباشه جاش خالی می مونه khashayar7206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

هیچ فصلی برای آسنال مثل فصله 2004 نبوده

فصلی که بدون باخت قهرمان انگلیس شد
    یادش بخیر

بچه ها من زیاد خبر روز ندارم
    آرسنال فعلا پدولسکی رو خریده؟
    بهترین خرید امسال برای آرسنال میتونه هوگو یوریس در وازبان لیون باشه
    واقعا آرسنال یه دروازبان خوب می خواد. دروازبان های فعلی آرسنال کافی نیستن

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احمدوف آماده ی انتقال به آرسنال است.

بازیکن تیم آنژی ماخاچکالا 12 ماه پیش مورد توجه استعدادیاب های آرسنال قرار گرفته بود.
    این بازیکن 24 ساله در یکی از پر خرج ترین باشگاه های جهان توپ می زند اما امیدوار است بتواند به لیگ برتر انگلیس بیاید.
    " من واقعاً از بازی برای آنژی خوشحال است اما می خواهم بازی در انگبس یا اسپانیا را هم تجربه کنم. تمامی باشگاه های اسپانیایی و انگلیسی فوق العاده هستند اما اگر حق انتخاب داشتم دوست داشتم برای آرسنال بازی کنم."
    احمدوف که شوت زن قهاری است می تواند یکی از جانشینان گزینه های آرسنال در صورت عدم جذب یان امویلا باشد.
    این بازیکن 6 فوتی (182.88 سانتیمتری) که در مرکز زمین نیز به کار گرفته می شود در دیدار افتتاحیه سال گذشته جام ملت های آسیا مقابل قطر از فاصله 30 یاردی (27.5 متری) توانست گلزنی کند.
    احمدوف به عنوان بهترین بازیکن آنژی در سال 2011 انتخاب شد و بالاتر از ساموئل اتوئو و یوری ژیرکوف قرار گرفت.

منبع
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

از اون بازیکن بلژیکی آزاکس خبری نیست؟ دفاع بود فکر کنم. قد و هیکلش که خیلی خوب بود ولی یه جا خوندم که خودش دوست دارهبره میلان.

5. این کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض احمدف در آرسنال!

ورزش۳: توپچي هاي لندن در انديشه جذب اوديل احمدف، ملي پوش ازبکستاني تيم فوتبال آنژي، هستند. احمدف 24 ساله که در حال حاضر همبازي ساموئل اتوئو در تيم آنژي ماخاچ کالاي روسيه است اميدوار است که به عضويت تيم آرسنال دربيايد. احمدف در گفتگو با خبرنگاران در تاشکند اظهار داشت: البته از اينکه در آنژي هستم خوشحالم با اين حال دوست دارم در انگلستان يا اسپانيا بخت خود را بيازمايم. همه باشگاه هاي اسپانيايي و انگليسي فوق العاده هستند و من دوست دارم براي آرسنال به ميدان بروم. بر پايه گزارش ساکرنت، احمدف در ژوئن سال 2011 از پاختاکور به آنژي پيوست.
    Last edited by Alinho; 30-05-2012 at 13:36.

7. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض پيشنهاد آرسنال براي خريد پديده جوان رئال

ورزش۳: مطبوعات انگليسي نوشتند باشگاه آرسنال با ارائه پيشنهادي خواهان خريد مهاجم تيم ذخيره هاي رئال مادريد شده است. به گزارش خبرگزاري اسپانيا، مسئولان آرسنال اميدوار هستند باشگاه رئال در مورد فروش خوسيلو موافقت کند. اين بازيکن 22 ساله در حال حاضر در تيم کاستيون بازي مي کند و در دو سال اخير درخشش خوبي داشته است. وي همچنين در چند بازي براي رئال مادريد بازي کرده و بحث انتقال او به تيم اصلي وجود داشته است.

9. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرزوهای دمپسی برای حضور در لیگ قهرمانان
    مهاجم تیم فولهام به آرسنال چراغ سبز نشان داد!

کلینت دمپسی با ابراز علاقه برای حضور در لیگ قهرمانان اروپا به آرسنال چراغ سبز نشان داد.
    آرسن ونگر به جذب بازیکن برحسته آمریکایی علاقه دارد و می خواهد او را به شمال لندن بیاورد. این در حالی است که تنها یک سال از قرارداد دمپسی با فولهام بافی مانده است. دمپسی می گوید:
    " پنجره نقل و انتقالات تا 31 آگوست باز است. دلیلی برای مخفی کردن این امر وجود ندارد که دوست دارم در دوران حرفه ای ام در لیگ قهرمانان اروپا بازی کنم. اگر به دنبال این هدف باشم به آن می رسم."
    این بازیکن 29 ساله در سال 2007 از تیم نیو انگلند روولوشن به فولهام پیوست و در عین حال اذعان می کند که بر روی نقش خود در تیم فولهام متمرکز شده است. او در فصل 2011/12 توانست 17 گل در لیگ برتر به ثمر برساند و خاطرنشان می کند بهترین تلاش خود را برای تیم غرب لندنی انجام خواهد داد تا در مورد آینده اش تصمیم بگیرد.
    " آنچه انجام می دهم تمرکز بر روی تیمی است که در آن بازی می کنم و قلبم را دراختیار آن ها می گذارم و با تمام وجود سعی می کنم تلاش کنم تا بتوانم باقیمانده دوران حرفه ای ام را خود بسازم."
    دمپسی اکنون در اردوی تیم ملی آمریکا به سر می برد تا پنجشنبه شب در دیداری دوستانه به مصاف بزریل برود. هفته گذشته یورگن کلینزمن سرمربی تیم ملی نیز به او توصیه کرد به باشگاهی برود که در لیگ قهرمانان بازی می کند.
    دمپسی در گفتگو با FOX Soccer گفت:
    " خود را غرق شایعات نکرده ام زیرا تا کسی پول روی میز نگذارد اتفاقی نمی افتد. اگر تیمی واقعاً به من علاقه مند باشد باید پیشنهاد خود را با قراردادن پول روی میز مطرح کند."
    گفته می شود تیم های لیورپول و منچستریونایتد نیز به او علاقه مندند.

از اون بازیکن بلژیکی آزاکس خبری نیست؟ دفاع بود فکر کنم. قد و هیکلش که خیلی خوب بود ولی یه جا خوندم که خودش دوست دارهبره میلان.
    ورتونگن رو میگی پاور؟
    اگه منظورت اونه که احتمال اومدنش به آرسنال خیلی زیاد نیست و بقیه باشگاه های بزرگ بدجوری دنبالش هستن.

راستی چند وقت پیش مسئولان چندتا بازیکن رو بازیکن آزاد اعلام کردن که معروف ترینش آلمونیا بود و بقیه شون بازیکن های جوان بودن.

11. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

12

ورمالن:میخواهم همیشه در آرسنال بمانم
    توماس ورمالن ستاره ی بلژیکی مژده داد که تمام دوران بازیگریش را در شمال لندن خواهد گذراند

توماس ورمالن به آرسنال مژده داد که می خواهد تمام دوران حرفه ای اش را در این باشگاه بگذراند.
    ستاره ی 26 ساله بلژیکی که در سال 2009 با مبلغ 10 میلیون پوند از آزاکس به آرسنال آمد در شمال لندن فرم فوق العاده ای از خود نشان داده است و در حالی که این روزها همه چیز در مورد آینده ی رابین ون پرسی در ورزشگاه امارات مطرح می شود ورمالن شکی ندارد که در همین تیم روزهای فوتبالش را خواهد گذراند.
    " همیشه در آرسنال خواهم ماند. من به جایی نخواهم رفت. لندن را دوست دارم. در آنجا خانه ای گرفته ام و خوشحال هستم و دلیلی نمی بینم که بخواهم این تیم را ترک کنم."
    ورمالن که در اردوی تیم ملی بلژیک به سر می برد 10 روز تا تجربه ی یک تورنمنت بزرگ فاصله دارد و تیم ملی بلژیک پس از دهه 90 با حضور ستارگانی مانند انزو شیفو اکنون دوباره در حال احیا و قدرتمند شدن است. ورمالن دیروز قول داد که آن ها حتماً در برزیل 2014 حاضر خواهند بود.
    " هیچ تیم ملی را با انگیزه تر از تیم کنونی خودمان ندیده ام. ما در گذشته بدشانس وبده ایم اما اکنون مطمئناً می توانیم این کارها را به سرانجام برسانیم."
    بلژیک به دلیل رتبه پائینش در جدول فیفا در دور گروهی انتخابی جام جهانی با تیم های کرواسی، صربستان، ولز و مقدونیه در یک گروه قرا گرفته است اما بازیکنان این تیم اکنون در تیم های مطرح اروپایی بازی می کنند. وینسنت کمپانی کاپیتان تیم ملی بلژیک توانست این فصل با منچسترسیتی قهرمان اروپا شود. ادن هازارد به تیم قهرمان اروپا یعنی چلسی پیوسته است. باشگاه های مطرح اروپایی به دنبال الکس ویتسل بازیکن حال حاضر بنفیکا، استیفن دفور (که پیش از مصدومیت جدی اش مورد توجه منچستریونایتد بود) و یان ورتونگن هستند.

لینک خبر

13. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فریمپونگ:تماشای قهرمانی چلسی یکی از بدترین روزهای زندگی ام بود.
    'می خواستم اولین تیم لندنی باشیم که به قهرمانی این رقابت ها می رسیم'

امانوئل فریمپونگ اذعان کرد که تماشای بالا بردن جام توسط بازیکنان چلسی "یکی از بدترین شنبه های عمرش به مدت طولانی خواهد بود" زیرا او می خواتسته است که توپچی ها اولین تیم لندنی فاتح این رقابت ها باشند.

در دیدار نهایی لیگ قهرمانان اروپا پس از این که دیدیه دروگبا گل توماس مولر را خنثی کرد و پنالتی آرین روبن در وقت های اضافه توسط پتر چک مهار شد آبی های لندنی توانستند در ضربات پنالتی بایرن مونیخ را شکست دهند. فریمپونگ در مصاحبه با Goal.com گفت: " آن شب یکی از بدترین شنبه های من به مدع طولانی خواهد بود. می خواستم آرسنال اولین تیم لندنی باشد که قهرمان لیگ قهرمانان اورپا می شود اما بدیهی است این برای من محقق نشد. به چلسی تبریک می گویم و امیدوارم از لحظات خوششان لذت ببرند."
    فریمپونگ 20 ساله در فوریه گذشته دچار پارگی لیگامنت زانو شد و امیدوار است بتواند در ابتدای فصل گذشته به میادین بازگردد. اگر چه با توجه به دوری بلند مدت او احتمال یک انتقال قرضی برای وی وجود دارد.
    " می خواهم تمام دوران حرفه ای ام را در آرسنال سپری کنم و این هدف من است. اگر اوضاع این گونه پیش برود خوب است. اگر نه بدیهی است است که باید جای دیگری فوتبال خودم را دنبال کنم."
    " من سه الی چهار ماه از فصل بازی ها را از دست دادم. فکر می کنم در سپتامبر بتوانم بازگردم. در حال حاضر نمی دانم چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. اگر پیشنهاد قرضی دشته باشم حتماً می روم اما اگر در آرسنال بمانم خوب بله البته بازی در آرسنال را دوست دارم."
    " مردم در ولوز با من بسیار دوستانه برخورد کردند. من رابطه ی خوبی با هواداران داشتم و آن ها با من خوب بودند. بنابراین دوست دارم روزی به آنجا بازگردم و به این تیم کمک کنم."
    فریمپونگ عملکرد آرسن ونگر را نیز می ستاید چرا که وی توانست شانس حضور باشگاه در اروپا را حفظ کند و این در حالی بود که تحت فشار زیادی قرار داشت.
    " ابتدای فصل را به یاد می آورم. ونگر دچار حملات زیادی از سوی دیگران شده بود و مردم حتی می گفتند او باید از آرسنال برود اما من احساس می کنم او بسیار خوب کار کرد و تیم را به رتبه سوم رساند و به خصوص بالاتر از تاتنهام فصل را تمام کرد."
    " ما در این فصل هیچ جامی نبردیم که شرم آور است اما امیدواریم فصل آینده بتوانیم بهتر عمل کنیم."
    بازیکن غنایی آرسنال همچنین از الکس اوکسلید چمبرلین هم تیمی اش که به تیم ملی انگلیس دعوت شده است تمجید است اما اظهار داشت به نظر او اسپانیا شانس خوبی برای قهرمانی در یورو 2012 دارد.
    " من حسرت می خورم! ها ها. شوخی کردم. الکس فصل بسیار بسیار خوبی داشت و وافعاً خوب کار کرد. برای او بسیار خوشحالم زیرا فکر می کنم او شایستگی کسب این شانس را داشت. بنا بر آنچه من در زمین تمرین می دیدم او بازیکن بسیار خوبی است و مطمئنم به انگلیس کمک خواهد کرد."
    " احتمال حضور فریمپونگ؟ ها ها. نه. من واقعاً چیز زیادی در مورد بازیکنان انگلیس به شخصه نمی دانم. تمام آنچه می دانم در مورد تئو والکات و اوکسلید چمبرلین است زیرا آن ها دوستان من هستند اما به جز آن ها واقعاً چیز زیادی در مورد دیگران نمی دانم."
    امانوئل فریمپونگ در گفتگو در مراسم iPAYtoPLAY در جمع آوری خیریه برای کودکان آفریقایی شرکت کرد. هدف این برنامه ارائه آموزش های سلامت جمسی و جنسی در خصوص ایدز و همچنین آموزش فوتبال به کودکان آفریقایی است.

لینک خبر

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رابین فان پرسی برنده نظرسنجی بهترین بازیکن فصل....
    اين نظر سنجي با راي هواداران انجام شده است و برنده کسي نيست جز ... رابين ونپرسي

رابين 77.7 درصد آراء از نظر سنجي را به خود اختصاص داده است.

کسب عنوان " عالي" توسط دنيس برگکمپ به خوبي نشان دهنده اينست که تو تا چه اندازه تاثير گذار بوده ايي. برگکمپ تنها يکي از توپچي هاي سابق و حال حاضر است که احساس کرده بايد در مورد موفقيت فوق العاده رابين چيزي بگويد.

آندره سانتوس ميگويد که کاپيتانش همسطح رونالدو بازيکن بزرگ برزيلي است. ري پارلور بر اين باور است که او دقيقا همانجايي است که ليونل مسي و کريستيانو رونالدو به عنوان بهترين هاي دنيا قرار دارند. و تئو والکات نيز ادعا ميکند او ميتواند همانند تيري هانري تبديل به افسانه باشگاه شود.

تيري هانري
    "در مورد رابين چه چيزي ميتوانم بگويم؟ من ديدم که به او به اينجا آمد و در ابتدا آنطور نبود که بشود به راحتي با او کنار آمد. فکر ميکنم همانطور که من نبودم. اما شگفت انگيز است ديدن اينکه چگونه او پيشرفت کرد. من واقعا در تعجبم. با کاري که اکنون انجام ميدهد، يعني نه تنها در تعداد گل زده بلکه در تعداد گل در هربازي، مضحک است اگر او را جدا از رونالدو و مسي بدانيم."

آمار و ارقام خودش گوياي مطلب است. 37 گل، 13 پاس گل، بهترين بازيکن ليگ انگليس، بهترين بازيکن فصل از ديد نويسندگان ورزشي، برنده کفش طلاي ليگ و اکنون نيز کسب عنوان برترين بازيکن فصل از نگاه هواداران. امسال واقعا سالي بود که رابين به سلطنت فوتبال رسيد.

آرسن ونگر
    " او وظيفه خود را در داخل و خارج زمين بسيار جدي ميگيرد و همين مسئله به تصميم گيري او هم کمک کرد. به همين دليل است که تعهد او قوي تر هم شده بود چرا که او احساس مسئوليت بيشتري ميکرد. او در اين نقش رشد کرد. بهترين راه براي کاپيتان شدن براي من اين است که بازيکن خارق العاده ايي باشيد. که همين بهترين راه نيز براي به دست آوردن احترام در تيمتان است. اون اين را به طرز قابل ملاحظه ايي به خوبي انجام داد. "

اولين بازي ليگ برتر که با تساوي بدون گل با نيوکاسل به پايان رسيد، نخستين ديدار خارج از خانه سال 2011 بود که رابين نتوانست در آن گلزني کند. اما او به زودي توانست روند گلزني خود را دوباره آغاز کند. گلزني مقابل اودينزه و منچستر يونايتد پيش از پايان آن ماه... چهار هفته بعد گلزني مقابل بولتون او را به هفدهمين بازيکن آرسنال تبديل کرد که به باشگاه 100 تايي ها پيوسته است. پس از اين او توانست 7 بار ديگر در ماه اکتبر به تنهايي گلزني کند.

او ثابت کرد که هر موقع تيمش به او نياز داشته باشد، مي تواند خود را نشان دهد. مقابل ساندرلند در دقايق پاياني با ضربه ايستگاهي خود براي تيمش امتياز آورد. همچنين هتريک او مقابل چلسي به همه دنيا و تيم خودش هم نشان داد که آنها از شروع سخت ليگ کنار رفته اند. نمايش هاي خيره کننده او ادامه داشت. ضربه پاي راست او مقابل نورويچ و يک ضربه سر عالي مقابل دورتموند نشان داد که او مهارت هايي فراتر از پاي چپ خود دارد.

همواره مردي براي روزهاي بزرگ، رابين بهترين گل فصل در ماه دسامبر را در جشن 125 سالگي باشگاه در مقابل اورتون به ثمر رساند. با در نظر گرفتن ساخت مجسمه ها، در حضور افسانه ها، جشنهاي قبل از بازي، هميشه نياز به چيزي ويژه است تا توجه همه را جلب کند. رابين با يک شوت والي خارق العاده، صحنه اي درخشان را در ورزشگاه امارات رقم زد.

قدرت خارق العاده گلزني او حتي در روند ناکامي آرسنال در ماه هاي دسامبر و ژانويه ادامه داشت و هنگامي که به نظر ميرسيد فصل براي آرسنال در دربي شمال لندن به پايان رسيده است، اين کاپيتان بود که با عملکرد عالي خود، نتيجه را به سود آرسنال برگرداند.

در بازي بعدي توپچي ها مقابل ليورپول، باز هم مورد آزمايش قرار گرفتند. رابين توانست با ضربه سر خود بازي را به تساوي بکشد و در دقايق پاياني روي پاس عالي الکس سانگ، توانست يک گل والي سه امتيازي براي توپچي ها به ثمر برساند.

گل ها ، مانند پاس گل ها و جايزه ها ، همينطور براي او مي آمد و دوباره در پايان خشک آرسنال، او باز هم به کمک تيمش آمد و با زدن گل تساوي مقابل استوک و نورويچ، آرسنال را در مکان سوم تثبيت کرد.

آرسن ونگر
    " بله او از حد انتظارات من فراتر رفت. نه در کيفيت بازي، چرا که از او انتظار زيادي دارم. از لحاظ تکنيکي فوتبالي ناب دارد. جايي که او بيش از حد انتظار من عمل کرد، در تعداد گلهايي بود که به ثمر رساند. جايي که او به عنوان يک کاپيتان هم استثنايي بود. او در داخل و خارج زمين عالي عمل کرد. "

اين فصل، بهترين فصل دوران فوتبال رابين بود. فصلي که پتانسيل عظيم خود را نشان داد و خود را به عنوان يکي از بهترين بازيکنان جهان در اين پست معرفي کرد. ديدن بازي او چقدر لذت بخش است!

لینک خبر

16. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

اگه منظورت ورتونگنه که همش داره میگه تاتی. یه جورایی مخواد بهر تاتی که بتونه فیکس بازی کنه همین. بعید میدونم بیاد آرسنال.

خیلی زور داره 3 سال تمام دنبال یه بازیکن باشی اونم از وقتی که هیشکی نمیدونه همچین بازیکنی وجود داره. بعدش همه دیدن که افتادی دنبالش بیان سراغش و با پول بیشتر بدزدنش.
    خداییش وضعیتمون تو این چندسال دقیقا شده همین. تا اسم آرسنال میاد دور و بر یه بازیکن فرداش چندتا تیم دیگه هم سریع پیشنهاد میدن.

من که دلم به خریدای ناشناخته از ونگر خوشه. یه خیریدی مثل کوشیلنی.

اینم بگم که شایعات خیلی خیلی زیاده. در مورد جیرود، ماروین مارتین، ام ویلا، بیگلیا، نیک پاول (18 ساله)، کوئنکا، آفلای، دومبیا، دمپسی، دمبله، کونوپلیانکا (بهش میگن مسی اکراینی، بازیش خیلی خوبه)، یوسف امساکنی، خوسلو و ...

خداییش همیشه شایعه دور و بر آرسنال زیاده.

18. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •