فریمپونگ:تماشای قهرمانی چلسی یکی از بدترین روزهای زندگی ام بود..gif)
'می خواستم اولین تیم لندنی باشیم که به قهرمانی این رقابت ها می رسیم'
امانوئل فریمپونگ اذعان کرد که تماشای بالا بردن جام توسط بازیکنان چلسی "یکی از بدترین شنبه های عمرش به مدت طولانی خواهد بود" زیرا او می خواتسته است که توپچی ها اولین تیم لندنی فاتح این رقابت ها باشند.
در دیدار نهایی لیگ قهرمانان اروپا پس از این که دیدیه دروگبا گل توماس مولر را خنثی کرد و پنالتی آرین روبن در وقت های اضافه توسط پتر چک مهار شد آبی های لندنی توانستند در ضربات پنالتی بایرن مونیخ را شکست دهند. فریمپونگ در مصاحبه با Goal.com گفت: " آن شب یکی از بدترین شنبه های من به مدع طولانی خواهد بود. می خواستم آرسنال اولین تیم لندنی باشد که قهرمان لیگ قهرمانان اورپا می شود اما بدیهی است این برای من محقق نشد. به چلسی تبریک می گویم و امیدوارم از لحظات خوششان لذت ببرند."
فریمپونگ 20 ساله در فوریه گذشته دچار پارگی لیگامنت زانو شد و امیدوار است بتواند در ابتدای فصل گذشته به میادین بازگردد. اگر چه با توجه به دوری بلند مدت او احتمال یک انتقال قرضی برای وی وجود دارد.
" می خواهم تمام دوران حرفه ای ام را در آرسنال سپری کنم و این هدف من است. اگر اوضاع این گونه پیش برود خوب است. اگر نه بدیهی است است که باید جای دیگری فوتبال خودم را دنبال کنم."
" من سه الی چهار ماه از فصل بازی ها را از دست دادم. فکر می کنم در سپتامبر بتوانم بازگردم. در حال حاضر نمی دانم چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. اگر پیشنهاد قرضی دشته باشم حتماً می روم اما اگر در آرسنال بمانم خوب بله البته بازی در آرسنال را دوست دارم."
" مردم در ولوز با من بسیار دوستانه برخورد کردند. من رابطه ی خوبی با هواداران داشتم و آن ها با من خوب بودند. بنابراین دوست دارم روزی به آنجا بازگردم و به این تیم کمک کنم."
فریمپونگ عملکرد آرسن ونگر را نیز می ستاید چرا که وی توانست شانس حضور باشگاه در اروپا را حفظ کند و این در حالی بود که تحت فشار زیادی قرار داشت.
" ابتدای فصل را به یاد می آورم. ونگر دچار حملات زیادی از سوی دیگران شده بود و مردم حتی می گفتند او باید از آرسنال برود اما من احساس می کنم او بسیار خوب کار کرد و تیم را به رتبه سوم رساند و به خصوص بالاتر از تاتنهام فصل را تمام کرد."
" ما در این فصل هیچ جامی نبردیم که شرم آور است اما امیدواریم فصل آینده بتوانیم بهتر عمل کنیم."
بازیکن غنایی آرسنال همچنین از الکس اوکسلید چمبرلین هم تیمی اش که به تیم ملی انگلیس دعوت شده است تمجید است اما اظهار داشت به نظر او اسپانیا شانس خوبی برای قهرمانی در یورو 2012 دارد.
" من حسرت می خورم! ها ها. شوخی کردم. الکس فصل بسیار بسیار خوبی داشت و وافعاً خوب کار کرد. برای او بسیار خوشحالم زیرا فکر می کنم او شایستگی کسب این شانس را داشت. بنا بر آنچه من در زمین تمرین می دیدم او بازیکن بسیار خوبی است و مطمئنم به انگلیس کمک خواهد کرد."
" احتمال حضور فریمپونگ؟ ها ها. نه. من واقعاً چیز زیادی در مورد بازیکنان انگلیس به شخصه نمی دانم. تمام آنچه می دانم در مورد تئو والکات و اوکسلید چمبرلین است زیرا آن ها دوستان من هستند اما به جز آن ها واقعاً چیز زیادی در مورد دیگران نمی دانم."