تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 339 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درگيري لفظي مايلي‌كهن و فتح‌الله‌زاده در برنامه زنده تلويزيوني
    مايلي‌كهن: با رابطه فاميلي مدير استقلال شده‌اي/ فتح‌الله‌زاده: آقا ادب داشته باش
    خبرگزاري فارس: مدير فني پرسپوليس و سرپرست باشگاه استقلال در يك برنامه زنده تلويزيوني با يكديگر جدال لفظي پيدا كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي فتح‌الله‌زاده امروز ميهمان برنامه ورزش و مردم بود كه در اواخر برنامه محمد مايلي كهن مدير فني پرسپوليس به صورت تلفني در برنامه حاضر شد.

مايلي كهن بعد از آنكه در مورد پرسپوليس صحبت‌هايش را مطرح كرد به يك باره خطاب به فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال گفت: من مثل فتح الله زاده نيستم كه در برنامه زنده تلويزيوني حاضر شوم. من با اكراه اين كار را مي‌كنم. من در برنامه‌ شوك صحبت‌هايي را مطرح كرده‌ام كه هنوز اين صحبت ها و اين برنامه پخش نشده است اما يك شير پاك خورده صحبت‌هايم را بالا و پايين و منتشر كرد.

وي ادامه داد: بعد از انتشار آن صحبت‌ها فتح ‌الله زاده انواع و اقسام اهانت‌ها را كه حتي لايق يك فرد عادي نبود به من نسبت داد و بعد مي‌گويد شكايت مي‌كنم. شما چه كسي را مي‌ترسانيد؟

مايلي كهن خطاب به فتح الله زاده گفت: از نظر مديريت ورزشي، تحصيلي با من قابل قياس نيستي. شما به دليل نسبت فاميلي، سرپرست باشگاه استقلال شدي. بعد اين آقا به من مي‌گويد بايد استغفار كنم و مايلي كهن جوگير شده، يا مي‌گويد خودتي. ادبياتت را درست كن. از نظر سني هم از من پايين‌تر هستي. آنكه بايد شكايت كند من هستم.

مايلي كهن با انتقاد از برنامه ورزش و مردم عنوان كرد: ساعت 10:10 به من زنگ زده‌اي و اكنون كه نزديك ظهر است من را روي خط آوردي بعد هم نمي‌خواهي صحبت كنم و مي‌گويي وقت تمام است. صحبت‌هايي را كه من كردم فرهاد مجيدي و آتيلا حجازي تأييد كردند در حالي كه شما مي‌گوييد بايد صحبت‌هاي فرهاد مجيدي را ترجمه كنم.

مجري ورزش و مردم قصد آرام كردن مايلي كهن را داشت تا فتح الله زاده هم فرصتي براي جواب دادن داشته باشداما فتح الله زاده فقط توانست بگويد مجيدي و حجازي صحبت‌هاي مايلي‌كهن را تأييد نكردند. در اين لحظه مايلي كهن دوباره شروع به صحبت كردن كرد و گفت: شما اهانت مي‌كنيد. همه جاي دنيا از فوتبال لذت مي‌برند اما اينجا اجازه نمي‌دهيد اين اتفاق بيفتد.

فتح الله زاده در اين لحظه جواب داد: من 6 قهرماني آورده‌ام و كارنامه‌ام مشخص است كه مايلي كهن گفت: قهرماني هم بياوريد مهم نيست من از زمين‌هاي خاكي فوتبال آمده‌ام.
    فتح الله زاده: او كم مي‌آورد و نمي‌گذارد من حرف بزنم.

مايلي كهن ادامه داد: من كم مي‌آورم؟‌ كجا كم مي‌آورم؟ پرسپوليس و استقلال مي‌خواهند فوتبال باشرافت بازي كنند. حرف‌هاي من با برنامه شوك بود كه هنوز پخش نشده است. من آدمي نيستم كه زير حرفم بزنم. شايد شما هم سهيم بوديد. شما به قدر كافي صحبت ‌كرده‌ايد آقاي فتح الله زاده. به قدر كافي توهين كرده‌ايد. به نام دين و ديانت و ماه مبارك رمضان انواع و اقسام توهين‌ها را كرده‌ايد. من نمي‌توانم صحبت‌هايي را كه پخش نشده تكذيب كنم.
    مايلي كهن خطاب به فتح الله زاده ادامه داد: شما مي‌گويد شب‌ها نمي‌خوابيد، پس چرا هستي؟ برو كه فتح الله زاده جواب داد به شما ربطي ندارد.

در اين لحظه مجري تلويزيون مي‌خواست وقت را به فتح الله زاده بدهد تا صحبت كند و مايلي كهن بعد از چند لحظه سكوت صحبت‌هايش را قطع كرد و مجري برنامه گفت: 10 دقيقه وقت اضافه در اختيار برنامه قرار گرفته است.

فتح الله زاده كه سعي مي‌كرد بر اعصابش مسلط باشد گفت: آقاي مايلي كهن از مادرش بازيكن به دنيا نيامده و ياد گرفته و فوتباليست شده من هم مدير توانايي‌ بودم. 6 قهرماني در كارنامه‌ام دارم. سابقه من از كاشاني كه مايلي كهن او را به بهترين مدير بعد از انقلاب پرسپوليس مي‌نامد در فوتبال بيشتر است. از نظر تحصيلي هم اگر مايلي كهن ليسانس دارد من دكترا دارم.

وي خطاب به مايلي كهن گفت: تو فكر كردي چون متدين هستي هر حرفي را بايد بزني و توهين كني؟ ادب داشته باش. من گفتم استغفار كن و يا اگر مدركي داري بياور.

فتح الله زاده ادامه داد: مايلي‌كهن مي‌گويد سابقه مديريت ورزشي و تحصيلي‌اش بيشتر از من است. او دو سال در پرسپوليس بازي كرده و مي‌خواهد يقه همه را بگيرد. احترام بگذار تا به تو احترام گذاشته شود. من صحبت از شكايت نكردم. گفتم ما به كميته انضباطي شكايت كرديم و ايشان اگر مدرك دارد بياورد، آن موقع ما خجالت مي‌كشيم.

فتح الله زاده ادامه داد: ايشان صحبت‌هايش منتشر شده حالا اگر اين برنامه پخش نشده بيايد بگويد من مصاحبه نكرده‌ام. اينكه من از پشت كوه نيامده‌ام اما حرمت‌ها بايد رعايت شود.

در بخشي از اين جدال لفظي فتح الله زاده از لفظ "تو " استفاده كرد كه مايلي كهن گفت: آقاي فتح الله زاده ادب داشته باش، تو نه شما كه سرپرست باشگاه استقلال چند بار ديگر هم كلمه تو را تكرار كرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن
    دسته اون فامیل درد نکنه خدا پدر مادرشو بیامرزه
    خدایی مایلی کم اورد.....تو نه شما دیگه چیه؟
    میگه جام و موفقیت مهم نیست/اقای مایلی کهن پس چی مهمه؟
    هر سال باید به یکی گیر بده یه سال دایی یه سال قلعه نویی یه سال هوادارانه تراکتور
    در مورد کاشانی هم حرف زد کاشانی خواست دهنشو ببنده در اینده پرسپولیسو تو حاشیه نبره برداشت یه پست بهش داد حالا گیر داد به استقلال حالا هم حاجی

2. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وحید طالبلو اولین کارت قرمزش رو دریافت کرد. عجیببببببببببببب.
    امیدوارم امشب بازی خوبی از اب در بیاد.
    تو استقلال کارت زردم نگرفته بود. یا حداکثر یه کارت گرفته بود.

4. 2 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یکی نیست به اقای مایلی کهن بگه بابا جون فکر خودت باش که الان 17 جدوله .شما اقایی که همش در مورد شرافت و دیانت صحبت میکنید ایا دیشب گوشهایتان شنید شعار های 70 هزار و نه یه توده از تماشاگرانتان که به حق یا نا حق انواع شعار ها را دادند یا باز هم سرت در کار دیگران بود؟
    ایا شنیدی که می گفتند" حمید استیلی ر-ده به تیمت"
    تا کی میخواد با مظلوم نمایی مردم رو متهم کنه خوبه که خود فرهاد هم گفته که فقز کلیات رو تایید کرده و نه اون جزئیات که این هم از بزرگی فرهاد هست که نخواسته دل استاد سابقش رو بشکنه.
    اخه مدیر فنی تو کجای دنیا تو این مسائل دخالت میکنه وقتی که تیمش از سه تا بازی فقط یه امتیاز داره؟

6. این کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پس نگرانیه من بی مورد نبودکافیه بازیکنا هم اینطوری فکر کنند+ برایه رفتو برگشته پارسال مغرور شده باشن دیگه کارمون تمومه.پرسپولیس میاد تو داربی بازی خراب کنه و هافبکامونو از بازی خارج کنه و چشم به ضد حمله ها داشته باشه
    تا الان هم هر تیمی تویه فصل ضعیفتر عمل کرده تو دربی بهتر بوده
    منم نگفتم دست کم بگیریمشون.
    کی گفته هر تیمی ضعیف تره داربی رو بهتر بوده؟ 3 فصل پیش که قهرمان لیگ شدیم و هر بازی 4-5 تا به هر تیمی می زدیم رفت و برگشت پرسپولیس تو قوطی بود که به لطف استاد علیزاده و دفاع روی تورش بازی از دست رفت.

8. این کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

روشن: با مايلي‌كهن برخورد جدي مي‌كنيم

مايلي‌كهن دوست و بچه محل من بوده اما نبايد در تلويزيون بيايد و بگويد من مدرك فوق ليسانس دارم و از خود به تعريف و تمجيد بپردازد.

سایت گل - حسن روشن صحبت‌هاي محمد مايلي كهن در برنامه ورزش و مردم را محكوم كرد و گفت: در برابر صحبت هاي مايلي كهن به هيچ وجه كوتاه نمي آييم و شديداً با اين تفكر و اين ادبيات برخورد مي كنيم. كميته فني باشگاه استقلال از شنبه يا يكشنبه با مايلي كهن به صورت جدي برخورد مي كند تا هر كسي به راحتي عليه تيم يا شخص خاصي صحبت نكند.

وي تصريح كرد: مايلي‌كهن دوست و بچه محل من بوده اما نبايد در تلويزيون بيايد و بگويد من مدرك فوق ليسانس دارم و از خود به تعريف و تمجيد بپردازد. ايشان به مراتب بالاي رتبه ليسانس كه خواست رسيده و به عنوان يكي از معاونين ورزش انتخاب شد اما نمي دانم چطور الان مي آيد و هر صحبتي را فارغ از دغدغه درست يا غلط آن بيان مي كند. از شنبه يا يكشنبه حتما كارمان را براي برخورد جدي با مايلي كهن انجام مي دهيم تا به آنچه حقمان است برسيم و اميدوارم اينگونه صحبت ها ديگر نقل نشود.
    کد:

10. 3 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی نیست به اقای مایلی کهن بگه بابا جون فکر خودت باش که الان 17 جدوله .شما اقایی که همش در مورد شرافت و دیانت صحبت میکنید ایا دیشب گوشهایتان شنید شعار های 70 هزار و نه یه توده از تماشاگرانتان که به حق یا نا حق انواع شعار ها را دادند یا باز هم سرت در کار دیگران بود؟
    ایا شنیدی که می گفتند" حمید استیلی ر-ده به تیمت"
    تا کی میخواد با مظلوم نمایی مردم رو متهم کنه خوبه که خود فرهاد هم گفته که فقز کلیات رو تایید کرده و نه اون جزئیات که این هم از بزرگی فرهاد هست که نخواسته دل استاد سابقش رو بشکنه.
    اخه مدیر فنی تو کجای دنیا تو این مسائل دخالت میکنه وقتی که تیمش از سه تا بازی فقط یه امتیاز داره؟

این به مربیو بدنساز تیمه خودشم گیر داده
    یادمه یه جا گفته بود کمترین حق من ریاست سازمان تربیت بدنیه
    اینکه دایی رو برایه گفتن گالیور به خبرنگار محکوم میکنه یادش رفته خودش به قلعه نویی گفت کوتوله و گروهبان قندلیو.....
    من به سلامته عقلیه این بابا شک دارم.اروم نمیتونه بشینه.باور کن الان تو فکر اینه مدیر عامل پرسپولیس بشه

12. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام به دوستاي استقلالي ...

يه خواهش دوستانه :

در مورد آقاي مايلي كهن اگه صحبتي داريم اين ها رو نسبت نديم به باشگاه پرسپوليس و رتبه ي پرسپوليس. ايشالا اونا هم اوضاعشون رو به را ميشه ... من دوست دارم امسال جام قهرماني تو تهران بمونه بين استقلال يا پرسپوليس. من خودم ناراحت شدم چون اين حرفا ربطي به باشگاه پرسپوليس نداره ... اين آقا تا همين پارسال هم كلي با پرسپوليس مشكل داشت. يا پشت سر دايي حرف ميزد و ايراد ميگرفت يا با علي پروين مشكل داشت. كلا به نظرم ايشون رو منتصب به باشگاه پرسپوليس ندونيم بهتره چون علي پروين و علي دايي كه پرسپوليسي هستن هم اين چند وقته از زخم زبون هاي ايشون در امان نبودن. چيزي كه هست اين رو بايد بهش بي محلي كنن چون فكر ميكنه داروغس يا نماينده ي قوه ي قضاييه يا رئيس كميته ي انضباطي.

خواهشا دوستان در مورد رتبه و نتايج پرسپوليس صحبت نكنيم. به فكر تيم خودمون باشيم.چون ممكنه ايجاد حساسيت كنه.

دوستمون The Shining حرف خوبي زد ... گفت اگه ما كه استقلال هستيم هم فرهاد مجيدي رو نداشتيم الان وضعيتمون بهتر از پرسپوليس نبود. فوتبال ما ... يعني فوتبال ملي ما موفقيتش به اين 2 تيم بستگي داره ( درصد زياديش) پس بايد از خدامون باشه كه اين 2 تا روي فرم باشن و "‌الان هم هيچ كدوم رو فرم نيستن" خودمون هم ميدونيم استقلال هم وضعيت بهتري نداره ... بازي قبل تو آزادي ما نيمه ي دوم رسما حرفي واسه گفتن نداشتيم.

بازم ميگم اميد به اينكه اين 2 باشگاه برگردن روي فرم عالي خودشون.

با تشكر از دوستان عزيز

14. 7 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مايلي كهن مي خواد با اين حرفا همرو متوجه استقلال كنه و حاشيه از رو تيمشون بره كنار

16. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید خان درست میگه
    کاشانی اگه مایلی رو اورده پرسپولیس به نظرم برایه این بوده که از شر حاشیه سازیاش راحت باشه
    اقایه مایلی کهن کاری به استقلال و پرسپولیس نداره بالاتر از خودشو نمیتونه ببینه حالا اون فرد میخواد قلعه نویی باشه یا علی دایی
    خود کاشانی هم از حرفهایه مایلی کهن بی نصیب نمونده بود

تشكر پيشكسوتان پرسپوليس از برخورد مدير عامل

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال،پيشكسوتان باشگاه پرسپوليس،از حسن برخورد،
    سلامت نفس و خويشتنداري دكتر فتح اله زاده كه حرمت ها را حفظ كرد و در گفتگوي تلويزيوني ادبيات اقناعگر را بكار گرفت تشكر كردند.
    پيشكسوتان پرسپوليس ،اين شيوه را تحسين كرده و آنرا از دلايل بر حق بودن مديريت اسقلال در بحثي كه پيش آورده اند و جنبه اتهامي دارد،دانسته اند.

کد:
    پ.ن

امیدوارم دوستانه پرسپولیسی یه وقت ناراحت نشنو سوء تفاهم نشه این قضیه مایلی و استقلال
    همینطور که میبینید پیشکسوتایه پرسپولیسم حقو دادن به حاجی و اصلا بحث باشگاه پرسپولیس نیستو قضیه مایلی جداست
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 12-08-2011 at 17:57.

18. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به دوستاي استقلالي ...

يه خواهش دوستانه :

در مورد آقاي مايلي كهن اگه صحبتي داريم اين ها رو نسبت نديم به باشگاه پرسپوليس و رتبه ي پرسپوليس. ايشالا اونا هم اوضاعشون رو به را ميشه ... من دوست دارم امسال جام قهرماني تو تهران بمونه بين استقلال يا پرسپوليس. من خودم ناراحت شدم چون اين حرفا ربطي به باشگاه پرسپوليس نداره ... اين آقا تا همين پارسال هم كلي با پرسپوليس مشكل داشت. يا پشت سر دايي حرف ميزد و ايراد ميگرفت يا با علي پروين مشكل داشت. كلا به نظرم ايشون رو منتصب به باشگاه پرسپوليس ندونيم بهتره چون علي پروين و علي دايي كه پرسپوليسي هستن هم اين چند وقته از زخم زبون هاي ايشون در امان نبودن. چيزي كه هست اين رو بايد بهش بي محلي كنن چون فكر ميكنه داروغس يا نماينده ي قوه ي قضاييه يا رئيس كميته ي انضباطي.

خواهشا دوستان در مورد رتبه و نتايج پرسپوليس صحبت نكنيم. به فكر تيم خودمون باشيم.چون ممكنه ايجاد حساسيت كنه.

دوستمون The Shining حرف خوبي زد ... گفت اگه ما كه استقلال هستيم هم فرهاد مجيدي رو نداشتيم الان وضعيتمون بهتر از پرسپوليس نبود. فوتبال ما ... يعني فوتبال ملي ما موفقيتش به اين 2 تيم بستگي داره ( درصد زياديش) پس بايد از خدامون باشه كه اين 2 تا روي فرم باشن و "‌الان هم هيچ كدوم رو فرم نيستن" خودمون هم ميدونيم استقلال هم وضعيت بهتري نداره ... بازي قبل تو آزادي ما نيمه ي دوم رسما حرفي واسه گفتن نداشتيم.

بازم ميگم اميد به اينكه اين 2 باشگاه برگردن روي فرم عالي خودشون.

با تشكر از دوستان عزيز
    البته حرف شما درست و متین اما نکته ای که اینجا وجود داره اینه که بیشتر حرف ها از حقایق هستند و نمیشه کتمان کرد.مثلا بودن در رتبه 17 چیزی نیست که بشه کتمان کرد و با این توجیه میشه در مقابل مایلی کهن مقابله به مثل کرد .
    به نظر من نه توهین هست نه عاملی برای ناراحتی دوستان پرسپولیسی چون دوستان پرسپولیسی هم خودشون بهتر میدونند که تو این فروم کسانی که ابی رنگ هستند یا قرمز یا زرد در عمل هیچ فرقی با همدیگه ندارند و در عین دوستی دارند هر کدام در بخش های مورد علاقه خود فعالیت کنند .
    شما اگه تاپیک پرسپولیس هم ببینید مشاهده میکنید که ابی ها قشنگ ترین پست ها و تحلیل ها در عین دوستی با رفقای پرسپولیسی داده اند.
    اس اس هم زمانی 13 شد تازه این پرسپولیس که مطمئنا در هفته های دیگه به روند اوج خودش برمی گرده ولی ما اخر فصل 13 هم شدیم.پس حقایق رو همونجوری که هستند باید پذیرفت.
    تازه من میگم تو این 3 بازی حتی شاید از پرسپولیس هم بدتر بوده ایم ولی همه حمایت کرده اند .من از این لحاظ میگم که ما بهترین های هر پست رو داریم و مطمئنا انتظارات از این ستاره ها خیلی بیشتره به قول شما ما در بازی قبلی حقمون برد نبود.
    اما به این دلیل ما در مقابل مایلی جبهه میگیریم که بالاخره ایشون مدیرفنی این تیم هستند و در مقابل سمتی که دارن بایس پاسخگو باشند

20. 3 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •