فایل جدید Mini Dump :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل جدید General Report:
دوباره گرفتم،ممننونم![]()
فایل جدید Mini Dump :
فایل جدید General Report:
دوباره گرفتم،ممننونم![]()
بازهم مشکل از ESET هست
شما برای پاک کردن ESET باید برین تو محیط Safe Mode و برنامه زیر رو اجرا کنن و کاری که میگه رو انجام بدین:
http://download.eset.com/special/ESETUninstaller.exe
دوستان یه کاری هم واسه ما بکنید
مشکل شما هم با ESET هست همین کاری که برای milad066 گفتم رو انجام بدین ببینین مشکل رفع میشه
خیلی ممنون
آره ازون بود
از وقتی که آپدیت جدید nod32 رو گرفتم و اعمال کردم به این مصیبت گرفتار شدم
بازم میگم خیلی ممنون
هدف از دادن پست هم بیان تجربه ام بود![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 19-04-2012 at 23:28.
یک مشکل شما همونطور که گفته شد مربوط به درایور گرافیک سیستم که ati باشه میشه برای پاک کردنشم برنام driver sweeper از لینک اول دانلود کنید بعدش سیستم ریستارت کنید ازطریق safe mode بالا بیاین این برنامه رو از اونجا اجرا کنید درایور گرافیک پاک کنید بعدش سیستم ریستارت کنید بصورت عادی بالا بیاین درایور گرافیک بروز شده رو نصب کنید مشکل دیگه مربوط به فایل USBPORT.SYS که فایل لینک پایین دانلود کنید اجراش کنید بعدش از آخر پیغام ریستارت میده تایید کنید تا سیستم ریستارت بشه برای دانلود این فایلم که داخل لینک پایین آدرسش گذاشتم باید تو صفحه ای که باز میشه آدرس ایمیل خودتون بدین تا فایل به ایمیل شما ارسال بشه مشکل دیگه ای که دارین مربوط به برنامه virtual pc میشه که به احتمال زیاد روی سیستم دارین به این مسیر
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Processor از رجیستری یا این مسیر دیگه
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Intelppm برین بعدشم تو قسمت آخر که با رنگ سبز مشخص کردم گزینه مورد نظر پیدا کنید روش دبل کلیک کنید تو کادر value عدد 4 وارد کنیدتایید کنید بعدم رجیستری رو ببندین سیستم ریستارت کنید
دوستان یه کمکی بکنین این مشکل من هر دو هفته تقریبا به وجود میاد...دفعه قبل راه حل دادین انجام دادم ولی درست نشد..
تو آخرین فایل دامپی که قراردادین مورد شما مربوط میشه به فایل ntoskrnl.exe که پیشنهاد شده درایورهای سیستم خودتون اول حتما آپدیت کنید برای آپدیتشم برنامه Driver Genius از لینک پایین دانلود کنید قبلش اگر v p n دارین اجرا کنید بعدش این برنامه رو نصب کنید به وسیله این برنامه درایورهای سیستم اسکن کنید لیست درایورهای جدید که بعدش نمایش میده رو دانلود کنید کلا در مرحله بعد ویندوز لینک پایین دانلود کنید اگر ویندوز روی سیستم شما 32 بیتی بعدش ویندوز قبلی خودتون کامل آنیستال کنید این یکی ویندوز نصب کنید که تو لینک دوم در مرحله آخرم اون درایورهایی که به وسیله اون برنامه که معرفی شد بروز کردین تو این ویندوز جدید نصب کنید بعد جوابش بدین
ممنون میشم کمک کنید
لپ تاپ اچ پی 6180
ویندوز اورجینال 7 - 64 بیت
6 گیگ رم
core i 7
6670 ati
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل جنرال ریپورت
فایل mini dump
سیستم رو روشن گذاشته بودم دانلود کنه اومدم دیدم صفحه آبی اومده
لینک ها رو اصلاح کنین
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)