دوستان اگه میشه لینک کرک SKIDROW رو بزارن . لینکهایی که هست خرابه !
دوستان اگه میشه لینک کرک SKIDROW رو بزارن . لینکهایی که هست خرابه !
شما آپدیت1.01 رو بگیر نصب کن کرک رو هم کپی کن اون پچ ها رو نصب نکن بعد از این کار نصب کن
دایرکت رو نصب کنید و بعد نت فرام ورک رو نصب کنید مشکلتون حل میشه.
میشه دوست عزیز البته باید کد بازی رو خریداری کنید تا بتونید بازی کنید ولی یه آپدیتی برای این آنلاین بازی کردن با نسخه های کرک اومده بود که با اون میشد بازی کرد ولی جدیدا نمیشه دیگه!
کرک سالم فقط FairLight هست که صفحه قبل لینکش هست ولی میتونید تو سایت هایی که بازی رو برای دانلود گذاشتن به صورت جدا دانلود کنیددانلود ها برو داره.دوستان اگه میشه لینک کرک SKIDROW رو بزارن . لینکهایی که هست خرابه !
موفق باشبد.
این مرحله اولش باید چکار کنم یه محوطه هست که دور تا دورش دیواره هیچ دری هم نیست معلوم نیست باید کجا رفت
این بازی تاپیک داره؟ من سرچ کردم اما نتایج جستجو درباره همه چیز بود غیر ازcrysis
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اول ببین ورژن بازیت چیه (آخرین پچی که نصب کردی چی بوده) بعد ترینر مربوط به همون ورژن رو دانلود کن (منم اوایل همین مشکل رو داشتم)
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم ولی این ارور رو میده:
خودتون میبینید که گرافیک 1 هست و بقیه مشخصات هم اینه:
Ram:2 Gig
CPU:Intel,P4,2.8 G.Hz
از دوستان کسی میدونه مشکل چیه؟!
واسه من هم این ارور رو میده ولی وقتی روی OK کلیک میکنم به راحتی توی بازی میره و فکر کنم اگه درایور کارت گرافیکت رو اپدیت کنی مشکل حل میشه و این ارور نمیاد
همون طور كه دوستمون گفتن شما كارت گرافيكتو اپديت كن
Directx هم از نسخه ي اخر استفاده كن
Nvidia Physx حتما بريز و همچنين اپديت باشه![]()
دوستان سلام
من پچ جدید1.9 وکرکش و فابل ارجینال رو از سایت دانلود کردم ولی بازم مثل خیلی های دیگه وقتی می روم داخل بازی بعداز چند دقیقه بازی گیر میکنه ومجبور میشم ریستارت کنم سیتم رو لطفا کمک کنید :(
vga:gforce nvidia gts 250(1gb)
cpu:amd x4 635
ram:4gb
main bord:elit groub a785gm-ad3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)