زمان خودش خیلی باحال بود. خیلی خاطره دارم. از این گیم.
زمان خودش خیلی باحال بود. خیلی خاطره دارم. از این گیم.
دوستان ادبون نميخاد كمبت جديدرو واسه pc پورت كنه
mortal kombat vs ds
![]()
نسخه جديدش همينه كه عكسشو گذاشتم ولي مال ايكس باكسه هنوز رو pc پورت نشده![]()
وای این بازی عشق منه.منم منتظرم برای pcبیاد .دموهاشو دیدم کفم برید خیلی روش کار کردن مخصوصا روی یخ خیلی گرافیک یخاش باحاله
ولي ممكنه رو pc پورت نشه اگه واسه pc نزنن من كه ميرم 360 ميخرم تا بازي كنم ارزششو دارهمنتظرم برای pcبیاد![]()
کوکبت هرچی باشه با حاله
اما حیف تو سری ها ی اخیر از دوره سونی2 به بعد تو طراحی شخصیت ها همه شخصیت ها تیپ مشابه دارن .حتی فکر کنم شاید فقط یک بدن عضلانی طراحی شده و رو هر کدوم لباس و جلوه خاص گذاشتن اگه عین هم نباشن هم زیاد شبیهن
اما قبلها قدشون فرق میکرد مثلا تو مورتال کوبات 2 جادوگر با قد کوچیک و موزی!!یا لو کنگ با ظرافت و تریپ فرز و نینجا ها با تریپ ورزشکاری جکس با قد بلندو ماهیچه های بزرگ و تریپ سنگین وزن هر کدوم هنر و برتری خودشون رو داشت اما تو اینا اغلب یه تریپ حتی به نینجا ها اون بازو های کلف زیاد نمی خوره و هیکل ژیمناستیک و نرم بیشتر میخوره نسبت به حرکاتشون و...
موافق نيستم مثلا اسكورپين و ساب زيرو رو تو نسخه ي دسپكشن مقايسه كنيد جفتشون نينجان ولي زمين تا زير زمين با هم فرق ميكننداما حیف تو سری ها ی اخیر از دوره سونی2 به بعد تو طراحی شخصیت ها همه شخصیت ها تیپ مشابه دارن .حتی فکر کنم شاید فقط یک بدن عضلانی طراحی شده و رو هر کدوم لباس و جلوه خاص گذاشتن اگه عین هم نباشن هم زیاد شبیهن
![]()
بچه ها کدوم شخصیتو تو این بازی از همه بیشتر دوست دارید؟؟؟؟؟؟
من که شخصا sub-zero وبعدش scorpion و از همه بیشتر دوست دارم
Last edited by aha2012; 28-12-2009 at 22:57.
ولي من دقيقا برعكس شما اول اسكورپين رو دوست دارم بعدشم كنشي واقعا دوست داشتنيه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)