تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 99 اولاول ... 387884858687888990919298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان

مي خواستم در مورد نحوه برگزاري مزايده كتبي سوال كنم

1- من يك شركت ثبتي دارم و مي تونم برم دفتر روزنامه و همين طوري آگهي مزايد بزنم يا نه بايد برم مجوز بگيرم و اين چيزا؟؟؟

2- مي خوام ضمانت نامه به صورت واريزي به حساب شركت باشه حالا اگر كسي برنده نشد تا چقدر بعد از اون بايد مبلغ رو برگردونم؟؟؟ و روال اين كار چطوريه؟؟؟

مثلا 10 نفر شركت مي كنن تو مزايده و 10 نفر سپرده مي ريزن به حساب حالا يك نفر برنده مي شه و مي گيم تا 5 روز بعد بايد بياد تسويه كنه و اگر نكرد نفر دوم برنده مي شه كه اونم 5 روز فرصت مي ديم حالا من سوالم اينه كه بعد از اعلام نتايج سپرده نفر چندم تا 10 رو بايد پس بدم ؟؟!!!

با تشكر

2. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

سلام دوستان سلام دوستان خسته نباشيد.دوستان يه مشورتي مي خواستم باهاتون بكنم ببينم مي شه عملي كرد يا نه؟موضوع از اين قراره كه روزا تا 2 مي رم خدمت مقدس سربازي! و بعد از ظهر هم بي كارم .راستشو بخواين دنبال يه كار نيمه وقت بودم تا از بيكاري بعد از ظهر درآم و خودم هم گفتم يه پول توجيبي هم واسمون در بياد كه متاسفانه هر جا مي ريم مي گن تمام وقت مي خوايمو و از اين حرفا.خودم يه ايده اي به نظرم اومد كه گفتم بشينم يه تعداد كارت و پوستر چاپ كنم و تو كوچه و خيابون! پخش كنم.خودم خدارو شكر تو زمينه كامپيوتر اطلاعاتم خوبه. مي گم يه چيزي تو زمينه اورژانس كامپيوتر(نمي دونم شنيدين يا نه؟!) راه بندازم و هر خونه يا جايي كه كامپيوترشون خراب شد بهم زنگ بزنن و برم تعمير و رفع ايراد (تو زمنيه هاي ديگه مثل برنامه نويسي و خدمات اينرتنتي و....تو زمينه كامپيوتر هرچي) سيستمشون رو انجام بدم.حالاسوالم اينه:1- به نظرتون اين ايده خوبه و به درد مي خوره يا نه؟با اينكه نمي خوام پروانه و مجوز داشته باشم.(آخه سازماني واسه اين كار پروانه اي هم نمي ده! بعدشم نمي خوام زياد خودمو بندازم تو خرج و بعد ريسك)2- به نظرتون كسي به من زنگ مي زنه كه برم خونشون مثلا رايانشونو درست كنم؟3- به نظرتون ممكنه خدا نكرده يه نفر بريم واسشون يه سيستم درست كنيم و بعد فردا يه تهمتي بهمون وصله كنه كه آقا اين عكس شخصيمو يا چيزي از خونم كش رفته! و از اين چرنديات(راستش خدارو شكر اصلا اهل اين كارا نيستم كه دستم كج باشه! فقط دارم برآورد مي كنم.)اگه اطلاعاتي ديگه هم دارين بگين ممنون مي شم دوستان.

4. 2 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان سلام دوستان خسته نباشيد.دوستان يه مشورتي مي خواستم باهاتون بكنم ببينم مي شه عملي كرد يا نه؟موضوع از اين قراره كه روزا تا 2 مي رم خدمت مقدس سربازي! و بعد از ظهر هم بي كارم .راستشو بخواين دنبال يه كار نيمه وقت بودم تا از بيكاري بعد از ظهر درآم و خودم هم گفتم يه پول توجيبي هم واسمون در بياد كه متاسفانه هر جا مي ريم مي گن تمام وقت مي خوايمو و از اين حرفا.
    ...................
    و از اين چرنديات(راستش خدارو شكر اصلا اهل اين كارا نيستم كه دستم كج باشه! فقط دارم برآورد مي كنم.)اگه اطلاعاتي ديگه هم دارين بگين ممنون مي شم دوستان.
    سلام
    *فکر نکنم خدمتت اینقد راحت باشه که 2 بیای خونه. ضمنا باید ببینی چطوری میای خونه. سالم یا جنازه بعدم دنبال کار باشی
    *این ایده خوبیه. فقط نه بعنوان کار نیمه وقت. حتی اگر آدم اینقد جسارت داشته باشه که کات پخش کنه و منتظر زنگ باشه میشه بعنوان کار دائم هم بهش نگاه کرد
    *خیلی مهمه که تو کدوم شهر و محله هستی. اگر تهران باشی بحث رفت آمد خیلی مساله است. یا باید فقط تو محله خودتون کار کنی یا اینکه یه موتور تهیه کنی. بعدم که تو خونه ملت میرسی بحث امنیت موتور هم هستش
    * بنظر من کار نیمه وقت پیدا میشه ولی این کارم خوبه
    * بحث تو خونه مردم رفتن بنظر من خیلی جالبه . با فرهنگ ها و اخلاقیات متفاوت آشنا میشی. ضمنا میفهمی چقد مردم تو کامپیوتر بیسوادن. البته خب خیلی ها هم علاقه ای ندارن یه پسر جوون رو تو خونشون راه بدن
    * من خودم تو خدمت یه جورائی همین مسئولیت رو داشتم و تو خونه های سازمانی خدمت میکردم. من خودم هیچوقت هیچ فلش مموری ای با خودم نمیبردم و اگر کسی برنامه ای میخاست حتما سی دی براش میزدم. زمانی هم که پشت سیستم میشستم میگفتم باید یک نفر پیشم باشه و اگر بفرض لحظه ای کسی از اتقا خارج میشد میگفتم منم از پشت سیستم بلند میشم. این کارها رو میکردم چون از عواقب امنیتی !! و ناموسی !!! قضیه میترسیدم. البته اکثر افراد کاملا خوشبین بودن و در برابر این برخورد من خیلی تعجب میکردن
    *اگر شما اینقد تو کامپیوتر بلدی ( حتی برنامه نویسی ) فکر کنم بتونی کارهای بهتری پیادا کنی. مثلا برنامه نویسی که یه مساله ایه که تو خونه خودتونم میتونی انجام بدی و بحث ساعت حضور نداره
    * قبل از اینکه تصمیم بگیری حتما یه فکری برای تعرفه هات بکن . برای کار بیرون شما انتظار داری مثلا ساعت 2 تا 3 هزار تومن بگیری. برای این کارت ظرت چقدره؟

6. این کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان سلام دوستان خسته نباشيد.دوستان يه مشورتي مي خواستم باهاتون بكنم ببينم مي شه عملي كرد يا نه؟موضوع از اين قراره كه روزا تا 2 مي رم خدمت مقدس سربازي! و بعد از ظهر هم بي كارم .راستشو بخواين دنبال يه كار نيمه وقت بودم تا از بيكاري بعد از ظهر درآم و خودم هم گفتم يه پول توجيبي هم واسمون در بياد كه متاسفانه هر جا مي ريم مي گن تمام وقت مي خوايمو و از اين حرفا.خودم يه ايده اي به نظرم اومد كه گفتم بشينم يه تعداد كارت و پوستر چاپ كنم و تو كوچه و خيابون! پخش كنم.خودم خدارو شكر تو زمينه كامپيوتر اطلاعاتم خوبه. مي گم يه چيزي تو زمينه اورژانس كامپيوتر(نمي دونم شنيدين يا نه؟!) راه بندازم و هر خونه يا جايي كه كامپيوترشون خراب شد بهم زنگ بزنن و برم تعمير و رفع ايراد (تو زمنيه هاي ديگه مثل برنامه نويسي و خدمات اينرتنتي و....تو زمينه كامپيوتر هرچي) سيستمشون رو انجام بدم.حالاسوالم اينه:1- به نظرتون اين ايده خوبه و به درد مي خوره يا نه؟با اينكه نمي خوام پروانه و مجوز داشته باشم.(آخه سازماني واسه اين كار پروانه اي هم نمي ده! بعدشم نمي خوام زياد خودمو بندازم تو خرج و بعد ريسك)2- به نظرتون كسي به من زنگ مي زنه كه برم خونشون مثلا رايانشونو درست كنم؟3- به نظرتون ممكنه خدا نكرده يه نفر بريم واسشون يه سيستم درست كنيم و بعد فردا يه تهمتي بهمون وصله كنه كه آقا اين عكس شخصيمو يا چيزي از خونم كش رفته! و از اين چرنديات(راستش خدارو شكر اصلا اهل اين كارا نيستم كه دستم كج باشه! فقط دارم برآورد مي كنم.)اگه اطلاعاتي ديگه هم دارين بگين ممنون مي شم دوستان.
    عزیزم، برو این دانشگاه های علمی کاربردی و سما و باختر سطح شهر...(حتی پیام نور!!) برگه ها رو چاپ کن که انواع و اقسام پروژه دانشجویی نصف قیمت....
    الان یه پروژه ی زپرتی مثلا برنامه ی رستوران!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! با قابلیت های منحصر به فرد اضافه کردن غذا و مشتری! و نهایتا در سه فرم به قیمت ۳۰ تومن فروش میره!! کل وقتی که کار میبره، دو سه ساعته!! یه بار یه کلاس اولیه مینویسی، هزار بار ازش استفاده میکنی....تحقیقات بکس رشته‌ی IT هم هستش که میتونی انجام بدی....اموزش خصوصی به ملت و این جور کارا.... هم کلاس کاری بالاتری داری!(برا دانشجوها پروژه مینویسی...) هم پول خوبی بهت میدن( خدایی دانشجو جماعت گناه داره! سر قیمت باید باهاش راه بیای...)..... هم چیزای بیشتری یاد میگیری..... هم یه سابقه‌ی کاری میشه برات و... تازه کلی هم تفریح میکنی!! چون گاهی باید برای یه گروه پروژه بنویسی و توضیح بدی که چی به چیه که اسب خندس خودش این برنامه ها!!
    من هیچوقت این کارو برا پول نکردم، ولی دانشگاه خودمون و دانشگاه های همسایه، اکثرا پروژه های من رو تحویل استادشون میدن! یا برا دوستان و همکلاسی ها و دوستان همکلاسی ها کلاس خصوصی میذارم رایگان باهاشون درس های سخت مثه مدار منطقی و برنامه نویسی و ساختمان و اینا رو کار میکنم.....مخصوصا که الان فصل پروژه تحویل دادنه..

8. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m6ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام رفیق گل
    من با چیزی که گفتی موافقم
    ولی من یه چیزی میگم حلا خودت میدونی بستگی به شرایط خودت داره
    من میگم تو خدمت با هر سختی بی پولی باشه میگذره بخاطره همین میگم پول کمتر مهمه
    من میگم تو این بعد از ظهر ها برای بدست آوردن یه (اعتبار کاری) یا تجربه فنی یا یاد گیری یه مهارت استفاده کنی جونه کلامم میگه برای یادگیری کار کن نه پول به نظر من این ارزشش بیشتر از پول هست.
    در هر صورت من فقط خواستم یه نکته ای رو اشاره کنم تصمیم با شما هست

10. این کاربر از m6ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه G.R.E.E.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    راه انداختن یه مغازه واسه تعمیرات موبایل چقدر هزینه داره؟

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان سلام دوستان خسته نباشيد.دوستان يه مشورتي مي خواستم باهاتون بكنم ببينم مي شه عملي كرد يا نه؟موضوع از اين قراره كه روزا تا 2 مي رم خدمت مقدس سربازي! و بعد از ظهر هم بي كارم .راستشو بخواين دنبال يه كار نيمه وقت بودم تا از بيكاري بعد از ظهر درآم و خودم هم گفتم يه پول توجيبي هم واسمون در بياد كه متاسفانه هر جا مي ريم مي گن تمام وقت مي خوايم
    بنظر من ضمن تایید پست m6ir دنبال چندرغاز پولی که از اون کار قراره بگیری نباش. به فکر یادگیری باش. میتونی بری آموزشگاه خوب پیدا کنی ثبت نام کنی یه مهارتی که علاقه داری تخصصی تو این دوسال یاد بگیری . برای آینده هم میتونه با مهارت و مدرکش یه کاری گیر بیاد...

13. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

داشتن کافی شاپ تو یه جای نسبتا مناسب چقدر هزینه داره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام

من میخاستم ساعت 9-1 شب برم رو تاکسی تلفنی
    چون به پولی نیاز دارم باید جورش کنم

این ساعت تایم خوبی هست یا دیرتر برم ؟
    ماشین هم 206 و بنزینیه

چه پیشنهادی میدید ؟
    میشه در 4 ساعت 20 تومن خالص کاسب شد ؟
    چقدر بنزینو تاکسی تلفنیه میده ؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Master89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من حدود 50 میلیون پول نقد دارم و میخوام برنم تو یه شغلی که ماهانه حد اقل 10 میلیون برام سود خالص داشته باشه.
    نظر خودم فروشگاه پوشاک زنانه هست. در ابعاد بزرگ !
    اگر شما نظر دیگری دارید ممنون میشم. در غیر این صورت میخوام بدونم یک فروشگاه پوشاک بزرگ چه دردسر ها مشکلاتی داره..

17. این کاربر از Master89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •