سلام دوستان سلام دوستان خسته نباشيد.دوستان يه مشورتي مي خواستم باهاتون بكنم ببينم مي شه عملي كرد يا نه؟موضوع از اين قراره كه روزا تا 2 مي رم خدمت مقدس سربازي! و بعد از ظهر هم بي كارم .راستشو بخواين دنبال يه كار نيمه وقت بودم تا از بيكاري بعد از ظهر درآم و خودم هم گفتم يه پول توجيبي هم واسمون در بياد كه متاسفانه هر جا مي ريم مي گن تمام وقت مي خوايمو و از اين حرفا.خودم يه ايده اي به نظرم اومد كه گفتم بشينم يه تعداد كارت و پوستر چاپ كنم و تو كوچه و خيابون! پخش كنم.خودم خدارو شكر تو زمينه كامپيوتر اطلاعاتم خوبه. مي گم يه چيزي تو زمينه اورژانس كامپيوتر(نمي دونم شنيدين يا نه؟!) راه بندازم و هر خونه يا جايي كه كامپيوترشون خراب شد بهم زنگ بزنن و برم تعمير و رفع ايراد (تو زمنيه هاي ديگه مثل برنامه نويسي و خدمات اينرتنتي و....تو زمينه كامپيوتر هرچي) سيستمشون رو انجام بدم.حالاسوالم اينه:1- به نظرتون اين ايده خوبه و به درد مي خوره يا نه؟با اينكه نمي خوام پروانه و مجوز داشته باشم.(آخه سازماني واسه اين كار پروانه اي هم نمي ده! بعدشم نمي خوام زياد خودمو بندازم تو خرج و بعد ريسك)2- به نظرتون كسي به من زنگ مي زنه كه برم خونشون مثلا رايانشونو درست كنم؟3- به نظرتون ممكنه خدا نكرده يه نفر بريم واسشون يه سيستم درست كنيم و بعد فردا يه تهمتي بهمون وصله كنه كه آقا اين عكس شخصيمو يا چيزي از خونم كش رفته! و از اين چرنديات(راستش خدارو شكر اصلا اهل اين كارا نيستم كه دستم كج باشه! فقط دارم برآورد مي كنم.)اگه اطلاعاتي ديگه هم دارين بگين ممنون مي شم دوستان.