سلام دوستان
ویدئو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
ویدئو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
خب زیر 900 هست دیگه یا بازم بالاتره؟دوست عزیز قیمت جهانی بسته به منطقه 800 تا 900 دلاره(بسته به میزان مالیات هر کشور) پس جایی زیر 800 پیدا نمیکنی اینو
منظورم من اینه که مثلا یکیش مونتاژ چین باشه یکی اصل کره و این جور چیزابرای چندمین بار هم باید عرض کنم هر مدل فرعی دیگه i9100 نمیشه
خب سیستم عامل هر دو وقتی آندروید باشه چه فرقی بینشون هست وقتی که این گوشی کول دیسک هم می خورهفرق اصلیشم با تبلت اینه که این گوشیه اون تبلت در واقع دو دستگاه با کارایی های کاملا متفاوت
مگه تبلت چیکار میک نه این گوشی نمی کنه
ممنون
کافیه یه مغازه دار بیاد این فروم رو ببینه وقتی بفهمه داریم برا این گوشی له له میزنیم میتونن راحت شهیدمون کنن
نمیدونم چرا رغبتی ندارم گالاکسیم رو بفروشم اینو بگیرم.یعنی چیز اونقدر جالبتری نیست که به خاطرش گالاکسیمو بفروشم و اینو بگیرم.
در وحله اول بزرگه.بعدشم خیلی گرونه.اگه همون قیمت گالاکسی عرضه میشد خوب بود.
اره عزیز زیر 900 میتونی 16 رو بگیری اما 32 با این که هنوز رسما نیومده فک کنم بالاتر از 900 باشه
فک نمی کنم همچن موردی تو مونتاژ باشه اما اگرم باشه وقتی ساسونگ تایید میکنه خیالت راحت باشه که کیفیت یکسانه خارج از ایران قیمتش هم تفاوتی نمیکنه
فرق گوشی با تبلت به استفاده خودت بر مگرده عزیز اگه صفحه بزرگ و برای وب گردی یا تماشای فیلم ترجیح میدی و میخوای یه ابزار مناسب واسه مطالعه و ویرایش آفیس داشته باشی ممکن صفحه گوشی واست کوچیک باشه ولی اگه منظوزت از تبلت گلکسی تبه من توصیه میکنم نخر دوست من داره من باهاش حال نمی کنم خیلی کنده
ببخشید طولانی شد
چیز جالبتری نسبت به s1 نیست؟؟؟
شوخی میکنی داداش این دریای امکانات سخت افزاریه که اصلا با s1 قابل قیاس نیست
قیمتشم به نسبت امکانات عالیه البته وقتی مایکروتل بیاره !
مطمئن باش حالا حالاها به قیمت s1نمرسه![]()
پس یعنی فقط سایزشون با هم فرق می کنه؟ به نظرم 4.3 اینچ فوق العادس نه بزرگه که راحت نشه استفاده کرد نه کوچیکفرق گوشی با تبلت به استفاده خودت بر مگرده عزیز اگه صفحه بزرگ و برای وب گردی یا تماشای فیلم ترجیح میدی و میخوای یه ابزار مناسب واسه مطالعه و ویرایش آفیس داشته باشی ممکن صفحه گوشی واست کوچیک باشه ولی اگه منظوزت از تبلت گلکسی تبه من توصیه میکنم نخر دوست من داره من باهاش حال نمی کنم خیلی کنده
مایکروتل زیر 900 میاره به نظرتون؟ چون اینطوری گارانتی هم داره خیالم راحت تره تا بدم از دبی بیارنقیمتشم به نسبت امکانات عالیه البته وقتی مایکروتل بیاره !
چرا سه بعدی نیست ؟ آخه حیفه اینطور گوشیی نداره با عینک میشه سه بعدی دید؟
اصلا گوشی سه بعدی هست؟ میاد؟ کی؟
در کل گوشیه توپه ولی کاس فرستنده اف ام داشت فک نکنم به خاطر این قابلیت قیمتش زیاد فرق می کرد
ممنون
تبلت وگوشی نسخه اندرویدشون هم فرق میکنه
من حدود سه هفته پیش از نمایندگی مایکروتل پرسیدم بهم گفت هفته سوم خرداد با قیمت 950 میاره من مطمئن نیستم فقط نقل قول میکنم
تنها مزیت تبلت به یه همچین گوشی یی خیلی بزرگ بودنه که واسه خود من عیبم محسوب میشه
من گوشی سه بعدی موجود سراغ ندارم اما مدل evo 3D از htc و یه مدل از optimus تو راهن
و شنیدم gs3 قراره 3D باشه ولی بعد سوم توی صفحه های 4.5 اینچی فکر نمی کنم زیاد جلوه کنه البته من تا حالا ندیدم
اما تو اینکه حیفه فرستنده fm نداره باهات موافقم من لازمش دارم![]()
تا نسخه 2.2 (فریو) فرقی با هم ندارن اما نسخه 3 (هانی کام ) مخصوص تب لت نوشته شده و نسخه 2.3 (جیجر برد) مخصوص موبایل البته گلسی تب قابل ارتقا به 2.3 هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)