تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 303 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام. من یه LED SAMSUNG مدل UA40C5550 دارم. میخواستم ببینم از داخل منوی مخفی میشه قابلیت پخش دیجیتالشو فعال کرد یا نه؟ لطفا راهنمایی کامل بفرمایید.ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تلویزیون من سامسونگ سری 5 ازبانه خریدم کانالهای دیجیتال را پیدا می کند ولی پیغام اج دی ساپورت نمیشود ظاهر می شودلطفا راهماییم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من يك تلوزيون ال سي دي چهل اينچ D550 سامسونگ از بانه خريده ام كه در ايران با نام D585 توسط سام سرويس فروخته مي شود. آيا ميتونم گيرنده ديجيتالشو فعال كنم يا اصلا اين قابليت وجود نداره؟ لطفا راهنمايي كنيد تشكر
    چرا كسي جواب نميده؟

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سلام. من یه LED SAMSUNG مدل UA40C5550 دارم. میخواستم ببینم از داخل منوی مخفی میشه قابلیت پخش دیجیتالشو فعال کرد یا نه؟ لطفا راهنمایی کامل بفرمایید.ممنون.
    دوست عزیز تی وی شما دارای گیرنده دیجیتال یا تیونر دیجیتال نیست و الکی وقتتان را هدر ندهید. بهترین کار خرید یک دستگاه گیرنده دیجیتال مستقل است.

---------- Post added at 03:14 AM ---------- Previous post was at 03:09 AM ----------

تلویزیون من سامسونگ سری 5 ازبانه خریدم کانالهای دیجیتال را پیدا می کند ولی پیغام اج دی ساپورت نمیشود ظاهر می شودلطفا راهماییم کنید
    اگر تی وی شما از گروه c هست مثل 40c550 یا 40c5500 یا... اصلا گیرنده دیجیتال داخلی ندارد. اما اگر از گروه d هست دارد و حتما یکجای تنظیماتتان اشتباه است یا آنتن هواییتان خیلی وضعش خراب است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تلویزیون من سامسونگ مدل 40c5550 است. خیلی دوست دارم که کانالهای دیجیتال رو بگیره. اما دلم نمیخواد که یه دستگاه جانبی کنارش بذارم. آیا میشه که از داخلش یه حرکتی زد تا کانالهای دیجیتال رو بگیره؟ ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

12

-جا داره ازتون تشكر كنم بخاطر پست مفيدتون واطلاعات خوبي كه براي من وبقيه دوستان گذاشتين
    -روش تست شد بر روي C6200 و ----t فعال شد وكانال هاي ديجيتال دريافت شد
    سپاس فراوان

-عكس ها گويا پاك شده براي دوستان :

ازپست جالب وعلمی شمابسیارسپاسگزارم:همینکه خودتان وکاربرانتان بانهایت صداقت اطلاعات وتجربیات خودرادراختیاریکدیگرمیگذار ندباعث صمیمیت میشود.:
    آیاتلویزیون ال ای دی سامسونگ مدل ua46c6960vrshd گیرنده دیجیتال داردلطفا راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

[QUOTE=t_tanhayam;5750613]-جا داره ازتون تشكر كنم بخاطر پست مفيدتون واطلاعات خوبي كه براي من وبقيه دوستان گذاشتين
    -روش تست شد بر روي C6200 و ----t فعال شد وكانال هاي ديجيتال دريافت شد
    سپاس فراوان

-عكس ها گويا پاك شده براي دوستان :

سلام دوستان ، من اين كارا رو انجام دادم ولي باز منوي Local Set غير معاله و نميتونم تغييرش بدم ، من فقط ميخوام تلوزيونم كانالهاي ديجيتال رو بگيره.
    راستي مدلش UA40D6000 هست، كسي ميدونه اين مدل اصلا گيرنده ديجيتال داره يا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تلویزیون من سامسونگ مدل 40c5550 است. خیلی دوست دارم که کانالهای دیجیتال رو بگیره. اما دلم نمیخواد که یه دستگاه جانبی کنارش بذارم. آیا میشه که از داخلش یه حرکتی زد تا کانالهای دیجیتال رو بگیره؟ ممنون.

---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

آیا واسه گرفتن کانالهای دیجیتال میشه یه چیز کوچولو کنارش گذاشت مثل pc.

---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------

لطفا راهنمایی کامل کنید. ممنون.

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    مدل D585 یا همون D550 برنامه تلویزیونی رو میتونه رو فلش ضبط کنه؟
    امتحان کردم انگار نشد!

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درمورد این سوال اطلاعی ندارم که گیرنده دیجیتال داخلی داره یا نه.
    خوب شما طبق پست اول عمل کن...

آیا واسه گرفتن کانالهای دیجیتال میشه یه چیز کوچولو کنارش گذاشت مثل pc
    خوب اگه گیرنده دیجیتال داخی نداشته باشه،مجبوری یه دستگاه ست آپ باکس بخری دیگه.
    حالا مثل PC که گفتی یعنی چی!!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •