تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 132 اولاول ... 387884858687888990919298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1317

نام تاپيک: Atrix | گوشي قدرتمند موتورلا با پردازنده ي دو هسته اي و صفحه نمايش 4 اينچي

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مساله توی گیم زیاد حاد نیست... اما توی وبگردی خیلی اذیت میکنه... من همچنان با آیپاد وبگردی میکنم...
    نمیدونم چرا توی آپدیت میدل ایست این قدر فونت فارسیش ضایس : دی واسه اس ام اس اوکیه ، ولی واس پیج های نت فارسی آدم سردرد میگیره : دی پیج های انگلیسی هم اگه فونت ریز باشه خوندنش سخت میشه :|

میخوام تماس تلفنی بگیرم با ساپورت موتو >: ) : دی بگم شما یکی از قدرتمند ترین گوشی ها رو زدین ، پس چرا ورژن میدل ایست هنوز جینجربرد هم نداره؟؟؟ حتی X10 الان جینجربرد داره :| + بگم اگه نمیتونین رام های به روز ارائه کنین ، بوت لودر رو باز کنین که کاستوم رام بریزیم :|

2. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

چرا با همون آموزشهاي شادو بوت لودر رو باز نميكني .
    البته كاستوم رام ريختن براش كه فكر نكنم ربطي به بوت لودر داشته باشه .

4. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مساله آموزش نیست ، مساله ریسک کلی بریک شدن گوشیه... گوشی های چین و اسپانیا با پودینگ بریک میشن... با سازنده پودینگ هم صحبت کردم و متن یکی از فایل های گوشیمو خواست ، بهش دادم ، گفت که پس مشکلی نخواهی داشت + چند نفر هم میشناسم که اتریکس میدل ایست دارن و بوت لودر رو باز کردن ، با این حال خودم جرئت نمیکنم :|

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به نقل از ایران دلیور

------------------------------------------------------------
    Motorola Atrix Unlocked 4G
    حدود 615 هزار تومان

Motorola Photon Unlocked 4G
    حدود 680 هزار تومان

HTV EVO 3D GSM VRSION
    حدود 995 هزار تومان

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 3 کاربر از error_erroriyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

خوب ظاهرا" ما هم کم کم داریم به آتریکس دارهای عزیز میپیوندیم
    پیشا پیش پیوندمان مبارک

9. 3 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rzah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با گالری کاری نداشته باشین... حتی لوگوی باطری پیکسل پیکسله... با وجود اینکه خودم بعد کلی تحقیق اینو گرفتم از صفحه نمایشش دلخورم... چنین صفحه نمایشی نباید روی گوشی ای باشه که یکی از قوی ترین سخت افزار ها رو داره... موتو رسما گاف بزرگی داده... من خودم 2.2.2ــم ، ولی از Shadow توی فروم همسایه که پرسیدم گفتن که این ایراد مربوط به صفحه نمایش pentillــه و با آپدیت 2.3.4 هم درست نشده...
    سلام. دوست عزيزمن زمانى كه رام ٢.٢.٢ روى گوشيم بودمتوجه پيكسل پيكسل شدن لوگوى باطرى نشدم البته ممكن بادقت نگاه نكرده
    باشم ولى الان كه٢.٣.٤هست گوشيم هيچ موردى درلوگوى باطرى ندارداماازديروزدوباره تعدادى عكس البته باكيفيت روى گوشى ديگرى
    داشتم روى اتريكس ريختم وتاالان بارها عكسهاى مختلف راتست كردم عكسهارا تمام صحفه كردم حتى تا آخرين حدى كه مى شودعكس
    رابزرگ كردم تا آنجا كه كيفيت عكس پائين آمد ولى به غيركيفيت عكس كه پائين آمده بودآنهم بدليل بزرگ كردن زياد عكس بودهيچ كدام از
    عكسها كه من تست كردم پيكسل پيكسل نشدن تورام ٢.٢.١ پيكسل پيكسل شدن بيشتر تو رام ٢.٢.٢ كمى كمتر وتورام ٢.٣.٤ تقريبآ رفع
    شده واگرهم باشد واقعآ آنقدرناچيزهست كه قابل گفتن نيست وقتى آبديت گوشى من به رام ٢.٣.٤تمام شد ومن گوشى را روشن كردم
    اولين چيزى كه توجه من راجلب كردبهترشدن وضوح تصوير نسبت به رام ٢.٢.٢بودالبته اين را بگويم من طرفدارهيچ ماركى نيستم شايد
    فكركنيددارم طرفدارى كوركورانه ازموتورولا مى كنم نه من طرفدارگوشى خوب هستم وخيلى هم گوشى مى خرم وعوض مى كنم البته
    من زمانى كه اين گوشى را خريدم بعدازچندروزگالكسى اس تو وسونى اريكسون ارك وسنسيشن را هم خريدم ولى به نظر من كه سرعت
    توگوشى برايم مهم هست اتريكس بهتراست البته توسرعت وبه نظرمن الان تنها گوشيهاى كه دارم اتريكس وديفاى قرمزمشكى هست
    ديفاى را هم دوست عزيزم آقاهادى زحمت كشيدوبرايم پيداكردكه ازايشان ممنونم پارساجان ازشما هم ودوستان شرمنده هستم كه پر
    حرفى كردم ،،،. ياحق 

11. 4 کاربر از Rzah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anonymous13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خوب ظاهرا" ما هم کم کم داریم به آتریکس دارهای عزیز میپیوندیم
    پیشا پیش پیوندمان مبارک
    ايول هادي بالاخره كار خودتو كردي
    از كي خريدي . ايران دليور !!؟؟ هنوز نرسيده به دستت !‌

13. این کاربر از Anonymous13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام. دوست عزيزمن زمانى كه رام ٢.٢.٢ روى گوشيم بودمتوجه پيكسل پيكسل شدن لوگوى باطرى نشدم البته ممكن بادقت نگاه نكرده
    باشم ولى الان كه٢.٣.٤هست گوشيم هيچ موردى درلوگوى باطرى ندارداماازديروزدوباره تعدادى عكس البته باكيفيت روى گوشى ديگرى
    داشتم روى اتريكس ريختم وتاالان بارها عكسهاى مختلف راتست كردم عكسهارا تمام صحفه كردم حتى تا آخرين حدى كه مى شودعكس
    رابزرگ كردم تا آنجا كه كيفيت عكس پائين آمد ولى به غيركيفيت عكس كه پائين آمده بودآنهم بدليل بزرگ كردن زياد عكس بودهيچ كدام از
    عكسها كه من تست كردم پيكسل پيكسل نشدن تورام ٢.٢.١ پيكسل پيكسل شدن بيشتر تو رام ٢.٢.٢ كمى كمتر وتورام ٢.٣.٤ تقريبآ رفع
    شده واگرهم باشد واقعآ آنقدرناچيزهست كه قابل گفتن نيست وقتى آبديت گوشى من به رام ٢.٣.٤تمام شد ومن گوشى را روشن كردم
    اولين چيزى كه توجه من راجلب كردبهترشدن وضوح تصوير نسبت به رام ٢.٢.٢بودالبته اين را بگويم من طرفدارهيچ ماركى نيستم شايد
    فكركنيددارم طرفدارى كوركورانه ازموتورولا مى كنم نه من طرفدارگوشى خوب هستم وخيلى هم گوشى مى خرم وعوض مى كنم البته
    من زمانى كه اين گوشى را خريدم بعدازچندروزگالكسى اس تو وسونى اريكسون ارك وسنسيشن را هم خريدم ولى به نظر من كه سرعت
    توگوشى برايم مهم هست اتريكس بهتراست البته توسرعت وبه نظرمن الان تنها گوشيهاى كه دارم اتريكس وديفاى قرمزمشكى هست
    ديفاى را هم دوست عزيزم آقاهادى زحمت كشيدوبرايم پيداكردكه ازايشان ممنونم پارساجان ازشما هم ودوستان شرمنده هستم كه پر
    حرفى كردم ،،،. ياحق
    دوستان بگذارید من یک چیزی را روشن کنم :

مشکل صفحه نمایش اتریکس پیکسل پیکسل شدن نیست!
    مشکل صفحه نمایش grainy بودن بیش از حد نرمال صفحه نمایش های pentile هست که در اتریکس هم بکار رفته متاسفانه!
    البته همه صفحه نمایش ها این طور هستند ولی در حال حاضر pentile با اختلاف زیاد اول هست!
    این موضوع هم کاری با نسخه اندروید نداره!
    کافی هست یک نگاه به status bar بندازید!

صفحه نمایش های pentile هم مزیت هایی دارند و هم مشکلاتی:

- مهمترین مزیت این صفحه نمایش ها روشنایی عالی در ضمن مصرف کمتر باتری هست!

اما در مورد معایب :

- grainy بودن صفحه نمایش یا به زبان خودمون دانه ای شدن که این مورد در گرافیک های اندروید به راحتی قابل تشخیص هست!

- برای صفحه نمایش های pentile نمایش خطوط باریک مثل شکنجه هست!
    کافی هست یک نرم افزار مثل titanium backup که از خطوط باریکی در متن هاش استفاده می کنه را نصب کنید و ببینید!

- تولید رنگ نا مناسب به خصوص در رنگ زرد ( کافی یکبار به لوگوی گوگل نگاه کنید تا منظورم را بفهمید )

- کلی معایب دیگه که من در طول استفاده از گوشی بهش برخوردم!

البته این مواردی که گفتم در زمانی هست که روشنایی صفحه نمایش عادی هست!
    زمانی که روشنایی را زیاد کنید به عمق فاجعه پی می برید!

البته همین smooth نبودن گرافیک های اندروید به حدی ازار دهنده هست که باعث شد من گوشیم را بفروشم!

امیدوارم منظورم را خوب رسونده باشم!

با تشکر @ Shadow
    Last edited by dave3232; 13-09-2011 at 17:31.

15. 2 کاربر از dave3232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    گوشی من هم امروز عصر رسید .
    گوشی عالیی هست . سرعتش حرف نداره . البته الان رامش 2.2.2 هست .
    ظاهر گوشی برای من جدید نیست . چون از جلو دقیقا" شبیه گوشی قبلیم دیفای هست البته در سایز بزرگتر .
    میشه گفت دیفای یک مینی آتریکس هست .
    اما پشت گوشی کاملا " متفاوت وخیلی شیک هست .هم دوربین و هم اسپیکر جانمایی خیلی خوبی دارن و پشت گوشی رو زیبا کردن .

کیفیت صفحه نمایش حتی در حالت اتوماتیک هم خیلی عالیه و روشنایی و رزولیشن عالیه . چیزی از پیکسل شدن ندیدم . فقط ایکون باطری کمی اینطوری هست .که البته باید گوشی رو از فاصله حدود 10سانتی نگاه کنی که این رو متوجه بشی و اصلا" مشکلی نیست چون هیچکس با گوشیش با این فاصله کار نمیکنه !

تاچ گوشی هم عالیه و واکنشها سریع و دقیق هست .
    کیفیت صوتی به نظرم عالیه . من موتورولا زیاد داشتم . کیفیت صوتی گوشیهای موتورولا حرف نداره . اما این دیگه یک سر و گردن از بقیه شون جلوتر هست .
    کیفیت صوتی مکالمات تلفنی هم عالیه و این هم از خصوصیات موتورولاست .

دوربین رو چندتایی عکس گرفتم به نظر میاد از xt720 که 8مگاپیکسل هست هم بهتره !! حالا باید یکبار دقیق از یک منظره با جفتشون عکس بگیرم ببینم کدوم بهتره واقعا"

البته عکس رو باید تو کامپیوتر دید وقضاوت کرد که البته کمتر کسی عکسهای گوشی رو میریزه رو کامپیوتر و دوربین موبایل فقط برای موارد خاص و کل انداختن با دوستان هست . اما روی خود گوشی کیفیت عالیه . که احتمالا اینم به خاطر ال سی دی qhd هست که رزولیشن عالیی داره .
    فیلمبرداری هم خیلی خوبه و پرش یا مشکلی نداره .

کیفیت ساخت هم که موتورولا نیاز به تعریف نداره .

دیگه فعلا" چیزی به ذهنم نمیرسه .
    بقیه موارد رو هم سوال داشتین در خدمتیم . خودمم چیز جدیدی بود بهتون میگم .

17. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rzah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام. هادى جان مباركت باشه آرزومى كنم هرچى اين گوشى زنگ مى خوردخبرهاى خوب وخوشحال كننده اى برايدداشته باشد

19. 2 کاربر از Rzah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •