khodaeish hamin ye marhale kolle bazio be nazare man kharab kard , 2-3 roz tol keshid ta radesh kardam![]()
khodaeish hamin ye marhale kolle bazio be nazare man kharab kard , 2-3 roz tol keshid ta radesh kardam![]()
دوست عزیز لطفا فارسی بنویسید در غیر این صورت مدیران پست شما را حذف می کنند.
بر و بچ گيمر هاي حرفه اي و بازي خور ها مجله كليك مسابقه اي ترتيب داده كه به برترين نفرات جوايز ارزنده اي اهدا ميشه
براي اگاهي از مسابقه بياين توي اين لينك
دوستان من هدفم تبليغ نيستش فقط ميخوام كه بهترين بازي خور ايران معرفي بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان واسه کرایسس چه کارت گرافیکی بخرم و میخوام بدونم ویندوز باید ویستا باشه یا با اکس پی هم میشه بازی کرد.راستش سیستمم یه خرده قدیمیه و می خوام واسه crysis اپدیت کنم 200 تومن هم پول دارم میشه راهنماییم کنید اینهم مشخصات سیستممه :
cpu 2.8 intel full cash
ram 512mb
graphics card nvidia geforce fx 5500 (256mb
mother board asus p5 p800 se
يه 8800 Gts بخر .
تو اكس پي هم ميتوني بازي كني ولي تو ويستا بهتره
با این چیزایی که گفتم سازگاره:يه 8800 Gts بخر .
تو اكس پي هم ميتوني بازي كني ولي تو ويستا بهتره
راستش سیستمم یه خرده قدیمیه و می خوام واسه crysis اپدیت کنم 200 تومن هم پول دارم میشه راهنماییم کنید اینهم مشخصات سیستممه :
cpu 2.8 intel full cash
ram 512mb
graphics card nvidia geforce fx 5500 (256mb
mother board asus p5 p800 se
خوب مثل اينكه مادربورد شما Agp هست و براي اينكه يه كارت گرافيك خوب بخري بايد يه مادربورد Pci هم بخري چون در حال حاضر كارت هاي گرافيك مدل بالاي Agp كم پيدا ميشه .
فكر كنم با همين 200 تومان و پول فروش قطعاتي كه در حال حاضر داري يه سيستم مناسب بخري.
عزیزم توجه کنسلام
فکر کنم این سیوی که دادی اشتباه باشه بذار قشنگ برات مرحله ای که توش هستم رو توضیح بدم ک
من اون مرحله ای هستم که شخصیت بازی رو گرگان می گیرند و یک کسی لباس شبیه مارو پوشیده(انگار که
رییسی چیزی باشه)یه زنی هم کنارمون ایستاده و یهو همه چی بهم میریزه .... تا اینکه شخصیت بازی با
زن داخل یک اتاقک هستن که یه نفر از بالا میاد و زنرو می بره و بازی میرسه به اون مرحله ای که من توش هستم -(می دونی براچی میگم اشتباه دادی چون من دو سه ماه پیش این بازی رو داشتم بازی می کردم
به اینجا رسیدم و از یه نفر سیو مرحله بعد رو گرفتم ولی بنا به دلایلی نتونستم بازی رو ادامه بدم
و سیوی که اون آقا بهم داده بود اینجا نبود که شما سیوشو بهم دادی چون دوره ی
یخبندان هنوز شروع نشده بود ولی اینی که شما گذاشتی دوره یخبندان شروع شده)
اگه متوجه شدی سیو سالم رو برامون بذارید (اگه نه که بگید از کجا می تونم سیواشو پیدا کنم)
با تشکر
این سیو ماله مرحله ی بعد از اون مرحله ای که توی هوا معلقی
من وقتی که تو قسمت تنظیمات گرافیک ،فیلترینگ رو زیاد میکردم ، علاوه بر این که با افت فریم مواجه میشدم ، بلکه سایه دشمنها هم روی صفحه باقی میموند. مجبور میشدم بگذارمش روی no filtering . میگم اصلا به چه دردی میخوره؟
خواهش میکنم یکی جواب بده، به خدا خسته شدم اینقدر این سوال رو مطرح کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)