.
امیدوارم همیشه لبتون خندون باشه
چه انرژی مثبتی از این بالاتر ؟.. همیشه بخندید و شاد باشید ...
۱- در زندگی خود را وقف هدفی کنید:«تنها کسی که خود را وقف هدفی کرده باشد، توانایی صرف کردن همه نیرو و روح خود را برای رسیدن به مقام استادی حقیقی خواهد داشت. لازمه رسیدن به استادی، صرف کردن همه وجود یک شخص است.»۲- از اشتباه کردن نترسید:
«کسی که اشتباهی نکند، هیچگاه چیزی نو یاد نمیگیرد.»۳- پشتکار بسیار با ارزش است:
«(موفقیت، بسیاری اوقات) نشانه هوشمندی شخص نیست، بلکه نشاندهنده این است که او توانسته بیشتر در مقابله با مشکلات تاب بیاورد.»۴- آدمهای بزرگ با مخالفتهای زیاد مواجه میشوند:
«روحهای بزرگ همیشه مخالفان سرسختی از میان افرادی با ذهنهای متوسط دارند.»
۵- از آموختن دست برندارید.«رشد عقلایی با تولد شروع میشود و تنها با مرگ خاتمه مییابد.»۶- شیوه تفکر خود را عوض کنید.
«هیچ مشکلی قابل حل نخواهد بود، اگر تنها به آن از همان زاویهای نگریسته شود که شخص ایجادکنندهاش، نگریسته.»۷- به جهان خدمت کنید.
«خوشاقبالی شماست اگر به جای اینکه حکومت کنید، بتوانید خدمت کنید. ارزش انسان را باید با چیزهایی که اهدا میکند سنجید و نه چیزهایی که توانایی به چنگ آوردنشان را دارد.»۸- کنجکاویهای خود را دنبال کنید.
«من استعداد خاصی ندارم. فقط به صورت شورانگیزی کنجکاوم.»۹- شخصیت شما بیش از هوش شما اهمیت دارد
«بیشتر مردم تصور میکنند که هوش عامل ایجاد یک دانشمند بزرگ است. اما آنها اشتباه میکنند، شخصیت عامل تعیینکننده است.»۱۰- بر روی حال تمرکز کنید.
«هرگز به آینده فکر نمیکنم، چرا که آینده خودش به زودی خواهد آمد.»۱۱ – تخیل مهمتر از دانش است.
«همه چیز در تخیل خلاصه شده است. تخیل پیشنمایشی از جاذبههایی در حال ورود زندگی است. تخیل مهمتر از دانش است.»
12- ارزشآفرینی کنید.«بکوشید! نه برای اینکه موفق شوید، بلکه برای اینکه ارزشآفرینی کنید.»۱۳- تکراری نباشید
«دیوانگی است که چیزها را بارها تکرار کنید و آن وقت توقع نتایج متفاوت داشته باشید.»۱۴- دانش از تجربه حاصل میشود.
«اطلاعات مترادف با دانش نیست. تنها منبع دانش، تجربه است.»۱۵- قواعد را بیاموزید و بهتر شوید:
«باید قوانین بازی را بیاموزید. آن وقت است که میتوانید بهتر از هر شخص دیگری بازی کنید.»
منبع:1پزشک
.
طاقت بیار میشه شنید خندیدن دلخواه رو
تو زنده میمونی رفیق ! طاقت بیار این راه رو
طوفان و پشت سر بزار اون سمت ما ابادیه
این زمزمه تو گوشمه فردا پر از آزادیه
طاقت بیار رفیـــق! دنیا تو مشت ماست
طاقت بیار رفیـــق! خورشید پشت ماست
طاقت بیار رفیـــق! ما هر دو بی کسیم
طاقت بیار رفیـــق! داریم می رسیم
دنیا اگه تاریک شد دست های فانوس و بگیر
با من بیا با من بیا چیزی نمونده از مسیر
طاقت بیار رفیق ! طاقت بیار
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر فكر مي كنيد
كه شكست خواهيد خورد ؟!!!!
خب ! شكست مي خوريد
اگر فكر مي كنيد كه جرات نداريد ،
نداريد...
اگر فكر مي كنيد كه بازنده خواهيد شد
مي شويد...
همه چيز بسته به ذهن شماست و دستيابي به هر چيز در اين جهان با اراده آغاز مي شود
اگر براي خود منزلتي قائل هستيد ،
همين گونه ايد
براي بالا رفتن
بايد بزرگ انديش باشيد
قبل از اينكه جايزه اي ببريد ،
بايد به توانايي خود اطمينان داشته باشيد
نبرد زندگي همواره به نفع قويترين ها و سريعترين ها خاتمه نمي يابد
بلكه كسي دير يا زود برنده مي شود كه به توانايي خود ايمان داشته باشد
قسمت كشف نشده وجودتان به مراتب بسيار بيشتر از قسمت كشف شده آن است
تفاوت ميان “ آرزو” و “ اميد”
در اين است كه ، اميد به آن خواسته تعلق مي گيرد كه بدست آوردنش معقول بوده و توانايي براي وصول آن دور از امكان نيست
حال . . .
بيانديشيد ،
مي خواهيد شير باشيد يا شغال
همان ارزی
که
می ورزی...!
یکی قشنگی منظره را می بیند و دیگری کثیفی پنجره را ...
این تویی که تصمیم میگیری چه چیزی را ببینی !
استادی درشروع کلاس درس، لیوانی پراز آب به دست گرفت. آن را بالا گرفت که همه ببینند. بعد، از شاگردان پرسید: به نظر شما وزن این لیوان چقدر است؟ ...
شاگردان جواب دادند 50 گرم، 100 گرم، 150 گرم
استاد گفت: من هم بدون وزن کردن، نمی دانم دقیقا“ وزنش چقدراست. اما سوال من این است: اگر من این لیوان آب را چند دقیقه همین طور نگه دارم، چه اتفاقی خواهد افتاد؟
شاگردان گفتند: هیچ اتفاقی نمی افتد.
استاد پرسید:
خوب، اگر یک ساعت همین طور نگه دارم، چه اتفاقی می افتد؟
یکی از شاگردان گفت: دست تان کم کم درد میگیرد.
حق با توست. حالا اگر یک روز تمام آن را نگه دارم چه؟
شاگرد دیگری جسارتا“ گفت: دست تان بی حس می شود.عضلات به شدت تحت فشار قرار میگیرند و فلج می شوند و مطمئنا“ کارتان به بیمارستان خواهد کشید
...و همه شاگردان خندیدند
استاد گفت: خیلی خوب است. ولی آیا در این مدت وزن لیوان تغییرکرده است؟
شاگردان جواب دادند: نه
پس چه چیز باعث درد و فشار روی عضلات می شود؟درعوض من چه باید بکنم؟
شاگردان گیج شدند. یکی از آنها گفت: لیوان را زمین بگذارید.
استاد گفت: دقیقا“ مشکلات زندگی هم مثل همین است.
اگر آنها را چند دقیقه در ذهن تان نگه دارید اشکالی ندارد. اگر مدت طولانی تری به آنها فکر کنید، به درد خواهند آمد.
اگر بیشتر از آن نگه شان دارید، فلج تان می کنند و دیگر قادر به انجام کاری نخواهید بود.
فکرکردن به مشکلات زندگی مهم است. اما مهم تر آن است که درپایان هر روز و پیش از خواب، آنها را زمین بگذارید.
که درپایان هر روز و پیش از خواب، آنها را زمین بگذارید.
به این ترتیب تحت فشار قرار نمی گیرند، هر روز صبح سرحال و قوی بیدار می شوید و قادر خواهید بود از عهده هرمسئله و چالشی که برایتان پیش می آید، برآیید!
دوست من، یادت باشد که لیوان آب را همین امروز زمین بگذاری.
زندگی همین است
به نقل از مجله ی آنلاین رنگی رنگی
با تشکر مهران...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)