كي گفته نيست ؟ حتي تك عكس گرفته شده اگه صحتش معلوم بشه ميتونه قابل استناد باشه .
دادگاه فايل مربوطه رو به كارشناسان معتمدش ميده و اگه صحتش تاييد شد ميشه مدرك .
كي گفته نيست ؟ حتي تك عكس گرفته شده اگه صحتش معلوم بشه ميتونه قابل استناد باشه .
دادگاه فايل مربوطه رو به كارشناسان معتمدش ميده و اگه صحتش تاييد شد ميشه مدرك .
منم مطمئن نیستم اما تا جایی که شنیدم تنها فیلم و عکس هایی قابل استناد هستند که در حضور نماینده قانون (با مجوز قانونی) گرفته میشه در بقیه موارد به عکس ، فیلم و صدای ضبط شده نمیشه استناد کرد
اگه مي خواي كاري رو رسما از يه تاريخي شروع كني غيز رسمي از چند روز پيشش شروع كن تا سوتي هاي كارت در بياد و تو كار اصلي خرابكاري نكنه....
تجربیات جالبی هستن
اگه مي خواي كاري رو رسما از يه تاريخي شروع كني غير رسمي از چند روز پيشش شروع كن چون اگه به تاریخ اصلی برسی تنبلی میکنی و کارتو به عقب میندازی!!
دوستانی که آلرژی فصلی دارن حتما یادشون باشه تو اواخر فصل بهار گردش و طبیعت گردی نکنن
سفر یک روزه به دامنه سهند داشتیم دیروز ، برگشتنی حساسیتم خیلی شدید تر شد اونم فقط به این علت که در معرض هوای گرد الود طبیعت فصل بهار بودم.
نخیر ارزش داره ما چند وقت پیش یه تصادف داشتیم که طرف زرنگ بازی دراورد و جای ماشینش رو عوض کرد اما به لطف فیلم برداری یکی از دوستان محکوم شد تو دادگاهتا اونجایی که میدونم استفاده از فیلمبرداری گوشی برای دادگاه قابل استناد نیست و همینطور دوربین شخصی-ضبط صدا و کاست
به نظر من همیشه یه گوشی که دوربین داشته باشه با خودتون داشته باشین
در ضمن دوستانی که الرژی دارند اگر در بهار رفتند بیرون حتما دستمال (ترجیحا پارچه ای)-چون دستمال کاغذی الرژی رو بدتر میکنه- همراهشون ببرند.وخصوصا اگر برای اولین بار با نامزد یا دوستتون میرید بیرون.تا مثل من ضایع نشید مجبور بشید با زیر انداز بینیتون رو بگیرید و بعد یه عمر خجالت بکشید
اینو بفهم که خیلی چیزا رو نمیفهمی
به کسی بر نخوره ... روش فکر کنید ... پر از تجربه بود![]()
![]()
هرکسی کاربرد : دی و انواع شکلکارو نمیدونه...
و هرکسی از این شکلکا استفاده نمیکنه : (
استفاده نشه میتونه مشکل پیش بیاره...
البته تو اینترنت اکثرا میدونن تو اس ام اسو اینا بیشتر از این جور مشکلا داشتم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)