سلام یه عکس ازمنوی instart منوی مخفی بذار تا بگم مشکلت کجاست من راحت فارسیش کردم
سلام یه عکس ازمنوی instart منوی مخفی بذار تا بگم مشکلت کجاست من راحت فارسیش کردم
سلام دوستانی که وارد منوی مخفی 55uh850v-ta شدن لطفایه عکس از منوی instart منوی مخفی اینجا بزارن. ممنون
سلام. دوست عزیز u850v را فارسی کردی[emoji54] ؟! جداً نه بابا [emoji32] [emoji2] ! یعنی هم منو فارسی و همچنین ری....ر داری؟ خوب عزیز کد فارسی را بده تا ما هم بزنیم فارسی شه ... [emoji6]
فرستاده شده از LG-D855ِ من با Tapatalk
خیلی کد تقریباباهرایندکس کانتری میشه یه عدد وارد کرد مثلا 7296 تا 7403 که 110 عدد کدمیشه ولی چون بعضی ایندکس ها خالی هست همه 110 کد کارنمیکنه اگر وارد منوی مخفی شده باشی متوجه این موضوع میشی
سلام.حرف شما درست.من خیلی کد زدم در منوی مخفی از فلیپین تا آمریکا .ولی ایران را پیدا نکردم خواهشی که ازتان دارم. کدی کن خودتان تست زدید و جواب گرفتید را بفرمایید.
فرستاده شده از LG-D855ِ من با Tapatalk
اپدیت کردی یانه ?از دستور instop استفاده کردی یانه ?ورژن تیویت چنده?یه عکس ازمنوی instart بذار
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3 بیاتواین گروه پیام بزار تابرات عکس بزارم
اخرین ورژنه .یعنی اپدیت کردم
وژن چنده چندباراپدیت کردی باخود تیوی یا فلش?
یکبار آپدیت کردم و 4.30.06 این ورژنه نمیدونم با فلش اپ کردم یا نت .ولی فکر کنم فلش بوده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)