تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 416 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینیستا و تجلیل دوباره از خارکه

خارکه که دوست نزدیک اینیستا بود، سال گذشته در هتل محل اقامت اسپانیول در اردوی پیش فصل این باشگاه در اثر حمله قبلی درگذشت.

سایت گل - آندرس اینیستا، هافبک بارسلونا تی شرتی که در فینال جام جهانی زیر پیراهن اصلی اسپانیا پوشیده بود و در آن از دانیل خارکه، بازیکن متوفی اسپانیول یاد کرده بود، در مراسمی به این باشگاه اهدا کرد.

خارکه که دوست نزدیک اینیستا بود، سال گذشته در هتل محل اقامت اسپانیول در اردوی پیش فصل این باشگاه در اثر حمله قبلی درگذشت. اینیستا نیز پس از گلی که در فینال جام جهانی به هلند زد، تی شرتی که روی آن نوشته شده بود "خارکه همیشه با ما هستی" را به همه نشان داد.

اینیستا در این مراسم با ابراز تاسف دوباره از درگذشت خارکه گفت: "سخت است که احساساتم را کنترل کنم. نمی خواهم این تی شرت را از دست بدهم اما فکر می کنم بهترین جا برای این تی شرت باشگاه اسپانیول است."

دانیل سانچس لیبره، رئیس باشگاه اسپانیول نیز با ستایش از اینیستا، این حرکت او را غیر قابل باور دانست. "من همیشه تو را یک ستاره می دانستم اما این یک هدیه غیر قابل باور و ویژه است."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/11/13

بورخا والرو: سابقه حضور من در رئال مانع پیوستنم به بارسلونا نمی‌شود

هافبک ویارئال می‌گوید دوست دارد به بارسلونا برود.

سایت گل - بورخا والرو، بازی‌ساز ویارئال می‌گوید گذشته‌اش در رئال مادرید مانعی بر سر راه پیوستنش به بارسلونا نیست، البته اگر بارسا خواهان خرید او باشد.
    هافبک سابق رئال آغازی خیره‌کننده در این فصل داشته و زیردریایی زرد هم قدرت دو تیم بزرگ لالیگا را به چالش کشیده است.

بازی‌های عالی او باعث افزایش شایعات شده و گفته می‌شود پپ گواردیولا او را که به تازگی به تیم ملی اسپانیا هم فراخوانده شده می‌خواهد.

والرو در مصاحبه‌ای با روزنامه اسپورت گفت: «گذشته من در رئال مادرید را هیچ بدانید. بازیکن همیشه در باشگاه‌های مختلفی که بازی می‌کند می‌خواهد بهتر شود و بی‌تردید بارسلونا یکی از بهترین باشگاه‌های دنیاست و اگر بخت آن را بیابم دوست دارم برایشان بازی کنم.
    من 11 سال را در مادرید گذراندم، اما همیشه گواردیولا را دوست داشتم. او دوست دارد تیمش خوب بازی کند. من او را نه تنها در بارسلونا، که در تیم ملی هم دوست داشتم. نمی‌دانم آیا او واقعا من را در تیمش می‌خواهد یا نه، اما بارها این خبر را شنیده‌ام. خیلی خوب است که او از من تعریف می‌کند، چون او همیشه یکی از الگوهای من در میدان بوده است.»

به نظر می‌رسد ویارئال قیمتی حدود 20 میلیون یورو برای این بازیکن در نظر گرفته باشد. آنها او را در تابستان از وست برومویچ خریدند.

کد:
    2010/11/12

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

دیشب داشتم بازی یوونتوس و آ اس رم رو میدیدم که بعد از اون بازی بلافاصله رفت روی بازی بارسلونا با ویارئال. دیگه گفتم این بازی رو هم ببینم. با اینکه انصافا طرفدار هیچ تیمی تو لالیگا نیستم ولی خداییش حالم بد شد از قضاوت جانبدارانه داور از بارسا روی گل دوم و سوم بارسا که هر دو تاش رو مسی زد، کاملا داور مقصر بود. گل اول در حالی که هیچ خطایی روی بازیکن بارسا نشده بود، داور ضربه ایستگاهی پشت محوطه ی جریمه برای بارسا گرفت و بازیکنای ویارئال در حالی که داشتن سر این موضوع با داور حرف میزدن، بازیکنای بارسا بازی رو سریع شروع کردن و توپ رو زدن تو گل! گل دوم مسی (گل سوم بارسا) هم که دیگه تابلو بود که مسی حداقل 1 متر تو آفساید بود! از اون طرف وقتی بازی هنوز 1 بر 1 مساوی بود، ویارئال یه موقعیت تک به تک با دروازه بان داشت که ماکسول از پشت اومد و خطا کرد.مشخصا خطا داخل محوطه ی جریمه بود و باید یک پنالتی-اخراج به نفع ویارئال میگرفت ولی.. اولا که خطا رو بیرون از محوطه جریمه برای ویارئال گرفت و درثانی به یه کارت زرد بسنده کرد. در حالی که دیگه همه ی مدافعان بارسا تو اون صحنه جا مونده بودن و یه تک به تک مسلم رو ماکسول با خطای خودش از بین برد.
    در حین بازی هم هر وقت که ژاوی و یا اینیستا، خودشون رو (در اکثر موارد حتی با تمارض) رو زمین مینداختن داور بلافاصله طرف مقابل رو با کارت زرد جریمه میکرد ولی خطاهای خود ژاوی یا مکسول و از همه بیشتر پدرو هیچگونه کارت زردی نداشت.
    در کل من موافق این نیستم که ویارئال حقش تو اون بازی برد بود. ویارئال داشت بد بازی میکرد و زیاد موقعیت خراب میکرد ولی بارسا هم اصلا مستحق برد نبود و فقط به لطف داور تونست ببره. به نظرم عادلانه ترین نتیجه برای دو تیم همون تساوی 1-1 بود.
    کلا به نظرم تو این سالها داوریهای لالیگا خیلی با دو تیم بارسا و رئال مهربون شده. داوران فقط به فکر حفظ سلامتی ستاره های این دو تیم اند و بقیه تیمها انگار زیاد براشون مهم نیستن. (علی الخصوص بارسا)
    به نظرم همین چیزاست که به دو قطبی شدن لالیگا منجر شده و الان تو لالیگا بازیکنای سایر تیمها همه ی آرزوشون اینه که یکی از دو تیم رئال یا بارسا به اونها پیشنهاد بده و اصلا ارزشی برای باشگاه سابقشون قائل نیستن. نمونه اش بازیکن ویارئال (والرو) که قبل از بازی این هفته ی تیمش با بارسلونا، از علاقه ی خودش برای بازی کردن در بارسا میگه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب، بازگشت هواداران تیمای انگلیسی (علی الخصوص منچستر یونایتد) که 1- اتفاقی همه بازی های بارسلونا رو می بینن 2- جز داوری صحبتی ندارن تایید دیگریه که داریم خوب کار می کنیم. با این توانی که تیم داره بزودی دوباره شاهد حضور گسترده این عزیزان خواهیم بود.

دیشب داشتم بازی یوونتوس و آ اس رم رو میدیدم که بعد از اون بازی بلافاصله رفت روی بازی بارسلونا با ویارئال. دیگه گفتم این بازی رو هم ببینم. با اینکه انصافا طرفدار هیچ تیمی تو لالیگا نیستم ولی خداییش حالم بد شد از قضاوت جانبدارانه داور از بارسا روی گل دوم و سوم بارسا که هر دو تاش رو مسی زد، کاملا داور مقصر بود. گل اول در حالی که هیچ خطایی روی بازیکن بارسا نشده بود، داور ضربه ایستگاهی پشت محوطه ی جریمه برای بارسا گرفت و بازیکنای ویارئال در حالی که داشتن سر این موضوع با داور حرف میزدن، بازیکنای بارسا بازی رو سریع شروع کردن و توپ رو زدن تو گل! گل دوم مسی (گل سوم بارسا) هم که دیگه تابلو بود که مسی حداقل 1 متر تو آفساید بود! از اون طرف وقتی بازی هنوز 1 بر 1 مساوی بود، ویارئال یه موقعیت تک به تک با دروازه بان داشت که ماکسول از پشت اومد و خطا کرد.مشخصا خطا داخل محوطه ی جریمه بود و باید یک پنالتی-اخراج به نفع ویارئال میگرفت ولی.. اولا که خطا رو بیرون از محوطه جریمه برای ویارئال گرفت و درثانی به یه کارت زرد بسنده کرد. در حالی که دیگه همه ی مدافعان بارسا تو اون صحنه جا مونده بودن و یه تک به تک مسلم رو ماکسول با خطای خودش از بین برد.
    در حین بازی هم هر وقت که ژاوی و یا اینیستا، خودشون رو (در اکثر موارد حتی با تمارض) رو زمین مینداختن داور بلافاصله طرف مقابل رو با کارت زرد جریمه میکرد ولی خطاهای خود ژاوی یا مکسول و از همه بیشتر پدرو هیچگونه کارت زردی نداشت.
    در کل من موافق این نیستم که ویارئال حقش تو اون بازی برد بود. ویارئال داشت بد بازی میکرد و زیاد موقعیت خراب میکرد ولی بارسا هم اصلا مستحق برد نبود و فقط به لطف داور تونست ببره. به نظرم عادلانه ترین نتیجه برای دو تیم همون تساوی 1-1 بود.
    کلا به نظرم تو این سالها داوریهای لالیگا خیلی با دو تیم بارسا و رئال مهربون شده. داوران فقط به فکر حفظ سلامتی ستاره های این دو تیم اند و بقیه تیمها انگار زیاد براشون مهم نیستن. (علی الخصوص بارسا)
    به نظرم همین چیزاست که به دو قطبی شدن لالیگا منجر شده و الان تو لالیگا بازیکنای سایر تیمها همه ی آرزوشون اینه که یکی از دو تیم رئال یا بارسا به اونها پیشنهاد بده و اصلا ارزشی برای باشگاه سابقشون قائل نیستن. نمونه اش بازیکن ویارئال (والرو) که قبل از بازی این هفته ی تیمش با بارسلونا، از علاقه ی خودش برای بازی کردن در بارسا میگه.
    شرحتون از گلی که مسی و پدرو با چهار پاس 5 بازیکن از دفاع 9 نفره ویارئال در اون صحنه رو رد کردن و مسی نهایتا چیپ زد خیلی باحاله.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بارسلونا 3- ویارئال 1؛ موتور گلزنی مسی و سه امتیاز برای بارسا

با آغاز هفته یازدهم رقابتهای لالیگا بارسلونا توانست با نتیجه 1-3 از سد میهمانش ویارئال عبور کند.

سایت گل - با آغاز هفته یازدهم رقابتهای لالیگا، بارسلونا توانست به پیروزی ارزشمندی مقابل میهمانش ویارئال دست یابد.

به نظر می رسد که با حضور مسی در زمین مسابقه همه چیز آسان تر است. ستاره آرژانتینی بارسلونا در دوئل حساس تیمش مقابل ویارئال توانست به لطف دو گل مسی و تک گل داوید ویا، به سه امتیاز این بازی دست یابد.
    مسی با به ثمر رساندن اولین گلش ، بازی را به نفع بارسا کرد و دومین گل را نیز از روی اشتباه فاحش دلگادو فریه رو به ثمر رساند.

مسی که در جریان این دیدار، بازیکن ساکت میدان بود در بهترین زمان ممکن از خوا ب بیدار شد. ویارئال هم برای ارائه یک بازی خوب گام به نوکمپ گذاشته بود ولی بارسا به روزهای اوجش بازگشته بود و این مردان گارریدو بودند که قربانی آمادگی بارسا شدند ولی با این وجود نشان دادند که یکی از تیمهای آماده رقابتها هستند.

اولین گل بازی را ویا در دقیقه 22 برای بارسا به ثمر رساند.نیلمار هم در دقیقه 26 بازی را به تساوی کشاند تا نیمه اول با تساوی دو تیم به پایان برسد.

دو گل مسی در دقایق 58 و 83 نیز باعث شد تا بارسا با پیروزی زمین مسابقه راترک کند.بدین ترتیب و با نتیجه به دست آمده، بارسا به طور موقت توانست با 28 امتیاز به صدر جدول برسد. رئال مادرید با یک بازی کمتر و 26 امتیاز در رده دوم است و ویارئال 23 امتیازی رده سوم را به خود اختصاص داده. در صورتی که رئال امشب بتواند خیخون را شکست دهد، بار دیگر صدر جدول را مال خود خواهد کرد.

کد:
    2010/11/14

گواردیولا: ویارئال جواهر است

ویارئال تیمی بود که بیش از هر تیم دیگری در دیداری خانگی ما را تحت فشار قرار داد. کسب این سه امتیاز واقعا سخت بود.

سایت گل - بارسلونا شنبه شب توانست در دیداری خانگی با نتیجه 1-3 از سد ویارئال عبور کند و پپ گواردیولا در پایان این بازی، اعلام کرد که به شدت تحت تاثیر بازی ویارئال در نوکمپ قرار گرفته است. پپ گفت: «این اصلا تصادفی نیست که تیمی سالها در این سطح باشد. ویارئال جواهر است، به خاطر بازی خوبی که انجام می دهد و حریف را تحت فشار قرار می دهد و به خاطر اینکه حمله به دروازه این تیم کار بسیار سختی است. ویارئال تیمی بود که بیش از هر حریف دیگری در خانه کار را برای ما سخت کرد. کسب امتیاز از این دیدار کار خیلی سختی بود.»

پپ گواردیولا در جریان این دیدار، درگیری لفظی کوچکی هم با خوان کارلوس گارریدو، مربی ویارئال داشت که در این رابطه توضیح داد: «آنچه بین من و گارریدو رخ داد، مسائلی است که پیش می آید و الان دیگر به دست فراموشی سپرده شده است.»

گواردیولا در ادامه در مورد استفاده از آبیدال به جای پیکه در میدان گفت: «آبی فوق العاده بود. او در مقابل بازیکنان فوق العاده خطرناکی مثل نیلمار و روسی، ما را به زندگی برگرداند.»

او در بخش پایانی صحبتهایش گفت: «هنوز زمان زیادی تا پایان رقابتهای این فصل باقی است و برای قهرمانی مجدد در لالیگا باید در بازیهای زیادی به پیروزی رسید. مهمترین نکته این است که بازیکنان تیم از نظر فیزیکی فوق العاده است و ما مغلوب نمی شویم. در چهار یا پنج بازی اخیر به ریتم خوبمان بازگشته ایم و بازیکنان حالشان خوب است و این مهمترین نکته برای ماست.»

کد:
    2010/11/14

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

روي گل سوم من هم معتقدم آفسايد بود ولي نه يه متر خيلي ميليمتري بود
    اما در كل حق بارسا بود كه اين بازي رو ببره
    كلا شما يه متر بازي رو اينور اونور ميكنين
    خطاي پشت 18 ماكسول رو هم يه متر بردين جلو و تبديلش كردين به پنالتي به همين راحتي
    بارسا ديشب خيلي كند بود
    همون پاسكاريهاي سابق رو انجام ميدادن اما سرعت تيمي بارسا به شدت افت كرده بود
    ژاوي اصلا سرحال نيست
    از صورتش و حركت مردمك چشماش ميشه به راحتي فهميد كه يا خسته اس يا مريضه
    و اين روي كل تيم تاثير گذاشته بود
    نكته مثبت اين بود كه آبيدال ديشب كمي به ذات فوتبال بارسا نزديك شد و در واقع بارسايي بازي كرد
    ديگه وقتي توپ رو ميگيره تقريبا فوتبالش با بقيه فرقي نداره پاس كوتاه رو ياد گرفته جابه جاشدن سريع رو بهتره شده بود كلا بهتر بود
    در كل من پويول پيكه آلوز ژاوي و ويا (با اينكه يه گل هم زد) رو سرحال نديدم

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

خوب، بازگشت هواداران تیمای انگلیسی (علی الخصوص منچستر یونایتد) که 1- اتفاقی همه بازی های بارسلونا رو می بینن 2- جز داوری صحبتی ندارن تایید دیگریه که داریم خوب کار می کنیم. با این توانی که تیم داره بزودی دوباره شاهد حضور گسترده این عزیزان خواهیم بود.

شرحتون از گلی که مسی و پدرو با چهار پاس 5 بازیکن از دفاع 9 نفره ویارئال در اون صحنه رو رد کردن و مسی نهایتا چیپ زد خیلی باحاله.
    اولا من واقعا اتفاقی اون بازی رو دیدم چون اصلا قرار هم نبود که اون بازی بعد از بازی یووونتوس پخش بشه و از حوالی دقیقه 27 نیمه ی اول به بعد بازی رو نشون داد. در ثانی من به جز داوری حرفای دیگه ای هم در مورد دو قطبی شدن لالیگا و ... زدم که شما رو دعوت میکنم یه بار دیگه پست منو بخونین. ثالثا من نگفتم که گل مسی زشت بود. من خلاقیت مسی رو انکار نمیکنم ولی اصلا اون صحنه با اشتباه داوری به نفع بارسا خطا گرفته شد. وقتی که اکثر بازیکنای ویارئال دارن به داور اعتراض میکنن، 9 نفر که سهله، 19 نفر هم که باشن عبور از اونها خیلی تعجب برانگیز نیست.

روي گل سوم من هم معتقدم آفسايد بود ولي نه يه متر خيلي ميليمتري بود
    اما در كل حق بارسا بود كه اين بازي رو ببره
    كلا شما يه متر بازي رو اينور اونور ميكنين
    خطاي پشت 18 ماكسول رو هم يه متر بردين جلو و تبديلش كردين به پنالتي به همين راحتي
    بارسا ديشب خيلي كند بود
    همون پاسكاريهاي سابق رو انجام ميدادن اما سرعت تيمي بارسا به شدت افت كرده بود
    ژاوي اصلا سرحال نيست
    از صورتش و حركت مردمك چشماش ميشه به راحتي فهميد كه يا خسته اس يا مريضه

و اين روي كل تيم تاثير گذاشته بود
    نكته مثبت اين بود كه آبيدال ديشب كمي به ذات فوتبال بارسا نزديك شد و در واقع بارسايي بازي كرد
    ديگه وقتي توپ رو ميگيره تقريبا فوتبالش با بقيه فرقي نداره پاس كوتاه رو ياد گرفته جابه جاشدن سريع رو بهتره شده بود كلا بهتر بود
    در كل من پويول پيكه آلوز ژاوي و ويا (با اينكه يه گل هم زد) رو سرحال نديدم
    شما که اینقدر چشماتون قویه که مردمک چشم بازیکنان رو هم میبینین و تشخیص میدین، چطور خطایی که ماکسول روی بازیکن ویارئال کرد و داور دقیقا چسبیده به محوطه ی جریمه خطا اعلام کرد رو یه متر عقب تر دیدین؟

در ثانی من اصلا پیکه رو دیشب ندیدم که بخواد سرحال باشه یا نباشه. چون تو ترکیب نبود. شما چطور دیدی که سرحال نبود؟
    Last edited by davy jones; 14-11-2010 at 15:11.

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

امشب هم نقشه های فدراسیون فوتبال اسپانیا رو نقش بر آب کردیم
    به همه رئالیهاش تبریک میگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گل دیشب مسی سالم بود چون پاس گل از خود ویارئالی ها بود بازیکنه اومد توپو استوپ کنه که به ضایع ترین شکل ممکنه این عملو انجام داد و مسی هم گل زد و پاس گل وقتی از حریف باشه چیزی به اسم افساید وجود نداره

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما که اینقدر چشماتون قویه که مردمک چشم بازیکنان رو هم میبینین و تشخیص میدین، چطور خطایی که ماکسول روی بازیکن ویارئال کرد و داور دقیقا چسبیده به محوطه ی جریمه خطا اعلام کرد رو یه متر عقب تر دیدین؟

در ثانی من اصلا پیکه رو دیشب ندیدم که بخواد سرحال باشه یا نباشه. چون تو ترکیب نبود. شما چطور دیدی که سرحال نبود؟
    نيازي به چشماي قوي نيست بارها از نزديك صورتشو نشون دادن
    در مورد پيكه اشتباهي جزو ليست نوشتمش
    دوباره هم نخوندم وگرنه ويرايشش ميكردم
    من عادتم شده پويول و پيكه رو با هم ميگم
    از اين بابت معذرت ميخوام
    در مورد خطاي ماكسول هم انصافا ده بار ديگه هم نگاه كنيد پشت هيجدهه

---------- Post added at 02:55 AM ---------- Previous post was at 02:53 AM ----------

گل دیشب مسی سالم بود چون پاس گل از خود ویارئالی ها بود بازیکنه اومد توپو استوپ کنه که به ضایع ترین شکل ممکنه این عملو انجام داد و مسی هم گل زد و پاس گل وقتی از حریف باشه چیزی به اسم افساید وجود نداره
    نه دوست من مهم هنگام ضربه زدن به توپه
    كه اون لحظه مسي يه كم جلوتر بود

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بالدانو راضی از برتری خفیف رئال

سایت گل- خورخه بالدانو، مدیر داخلی باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که از پیروزی 0-1 تیمش مقابل اسپورتینگ خیخون رضایت دارد

گل دیرهنگام گونسالو ایگواین کافی بود تا مادریدی ها به سه امتیاز دیدار یکشنبه شب دست یافته و بار دیگر به صدر جدول رقابتهای لالیگابازگردند وبتوانند صدر جدول را که برای حدود 24 ساعت در اختیار بارسا بود، از تیم کاتالان پس بگیرند.

بالدانو در صحبتهایی دراین رابطه گفت:« می توانید به این رئال مادرید اعتماد کنید در شرایط سخت، ما برتر از حریف بودیم و فرصتهای بیشتری خلق کردیم و شایستگی پیروزی در این دیدار را که مملو از فشار بود، داشتیم.ما دوست داشتیم تا بازی سالم تری را به نمایش می گذاشتیم ولی اگر می خواهیم رشد وپیشرفت کنیم، باید خودمان را با هر شرایطی تطبیق بدهیم.»

محتوای مخفی: منبع 
    بخش فارسی سایت گل

زلاتان: پپ خودش را مهاتما گاندی و کاشف فوتبال بارسا می داند

سایت گل
    – به نظر می رسد که زلاتان ایبراهیموویچ دست از سر بارسلونا و به ویژه پپ گواردیولا برنداشته است و بار دیگر در صحبتهایی رابطه نه چندان خوبش با مربی بارسلونا را بر سر زبانها انداخته است.

زلاتان در صحبتهایی از دلایل نارضایتی اش از گواردیولا گفت:« گواردیولا فکر می کند که او خالق و کاشف فوتبال بارسلوناست.مردم هم می گویند که این مربی شش جام قهرمانی را برای بارسا کسب کرد ولی من می گویم که من هم می توانم با این بازیکنان خوب، چنین افتخاری را کسب کنم. از نظر من این بازیکنان بهترین بازیکنان دنیا هستند.»

ستاره سوئدی ریشه مشکلاتی که منجر به جدایی او از رختکن بارسا شد را نمی داند و در این رابطه گفت:« مشکلی بر سر کیفیت فوتبالی نبود، چون هیچ وقت بحثی برسر این ماجرا پیش نیامده بود. در بارسلونا یاد گرفتم که فوتبال در 24 ساعت تغییر می کند.»

ایبرا تقصیر را برگردن گواردیولا می اندازد:« اگر تو مشکلی با من داری، باید مشکلت را حل کنی. تو یک لیدر هستی و این توئی که مربی تیم هستی. نمی توان با 20 بازیکن تیم رفتار خوبی داشت و به خوبی با آنها دیالوگ داشت ولی وقتی به نفر بیست و یکم می رسی، به طرف دیگری نگاه کنی. گواردیولا یک فیلسوف است و خودش را مهاتما گاندی می داند.»

محتوای مخفی: منبع 
    بخش فارسی سایت گل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •