بالدانو راضی از برتری خفیف رئال
سایت گل- خورخه بالدانو، مدیر داخلی باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که از پیروزی 0-1 تیمش مقابل اسپورتینگ خیخون رضایت دارد
گل دیرهنگام گونسالو ایگواین کافی بود تا مادریدی ها به سه امتیاز دیدار یکشنبه شب دست یافته و بار دیگر به صدر جدول رقابتهای لالیگابازگردند وبتوانند صدر جدول را که برای حدود 24 ساعت در اختیار بارسا بود، از تیم کاتالان پس بگیرند.
بالدانو در صحبتهایی دراین رابطه گفت:« می توانید به این رئال مادرید اعتماد کنید در شرایط سخت، ما برتر از حریف بودیم و فرصتهای بیشتری خلق کردیم و شایستگی پیروزی در این دیدار را که مملو از فشار بود، داشتیم.ما دوست داشتیم تا بازی سالم تری را به نمایش می گذاشتیم ولی اگر می خواهیم رشد وپیشرفت کنیم، باید خودمان را با هر شرایطی تطبیق بدهیم.»
زلاتان: پپ خودش را مهاتما گاندی و کاشف فوتبال بارسا می داند
سایت گل – به نظر می رسد که زلاتان ایبراهیموویچ دست از سر بارسلونا و به ویژه پپ گواردیولا برنداشته است و بار دیگر در صحبتهایی رابطه نه چندان خوبش با مربی بارسلونا را بر سر زبانها انداخته است.
زلاتان در صحبتهایی از دلایل نارضایتی اش از گواردیولا گفت:« گواردیولا فکر می کند که او خالق و کاشف فوتبال بارسلوناست.مردم هم می گویند که این مربی شش جام قهرمانی را برای بارسا کسب کرد ولی من می گویم که من هم می توانم با این بازیکنان خوب، چنین افتخاری را کسب کنم. از نظر من این بازیکنان بهترین بازیکنان دنیا هستند.»
ستاره سوئدی ریشه مشکلاتی که منجر به جدایی او از رختکن بارسا شد را نمی داند و در این رابطه گفت:« مشکلی بر سر کیفیت فوتبالی نبود، چون هیچ وقت بحثی برسر این ماجرا پیش نیامده بود. در بارسلونا یاد گرفتم که فوتبال در 24 ساعت تغییر می کند.»
ایبرا تقصیر را برگردن گواردیولا می اندازد:« اگر تو مشکلی با من داری، باید مشکلت را حل کنی. تو یک لیدر هستی و این توئی که مربی تیم هستی. نمی توان با 20 بازیکن تیم رفتار خوبی داشت و به خوبی با آنها دیالوگ داشت ولی وقتی به نفر بیست و یکم می رسی، به طرف دیگری نگاه کنی. گواردیولا یک فیلسوف است و خودش را مهاتما گاندی می داند.»