سلام
با 250 تومن چی پیشنهاد می کنید؟......................
سلام
با 250 تومن چی پیشنهاد می کنید؟......................
gio ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﺎﺷﻪ.
ﺩﺭ ﻣﻭﺭﺩ ﺁﺭﮎ ﺍﺱ ﻭ ﺟﯽ ﺍﺱ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺗﮏ ﻫﺴﺘﻪ ﺍﯼ ﻫﺎ ﺟﯽ ﺍﺱ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ بهتره
سلام دوستان
واسه من هم همچین مشکلی پیش اومده البته در زمینه دوربین دیجیتال
وقتی دنبال یه دوربین Nikon میگشتم یه فروشنده خیلی قیمت پایینی داد و من هم تصمیم به خرید گرفتم و بعد از تست دوربین وقتی خواستم وجه دوربین را حساب کنم فروشنده از من پرسید واسه دوربین کیف نمیخوای؟ من گفتم قیمتش چنده گفت مارک اصلی بهترین کیفیت 55 هزار تومن منم گفتم نه لازم نیست
بعد پرسید رم(مموری کارت) چی؟ گفتم نه ممنونم مموری از دوربین قبلی ام دارم
بعدش گفت باطری شارژی(قلمی) که حتما میخوای! من گفتم چند؟ گفت با شارژرش 40 هزار تومن. گفتم بعدا میگیرم
بعد هم خواست یه برچسب LCD بهم بده 7 هزار تومن
آخرش که دید من زیر بار هیچ کدوم از کلاهبرداری هاش نرفتم کمی ناراحت شد و گفت اصلا من به شما دوربین نمی فروشم
منم که تعجب کرده بودم، بهش گفتم خب نفروشید. من که نمیخوام دوربین شما رو به زور بخرم، من دیدم شما دوربین ها رو گذاشتید پشت ویترین گفتم لابد اینجا دوربین فروشیه!!! از مغازه اومدم بیرون دیدم یه مشتری دیگه که شاهد جریان بود اومد بیرون و گفت به خاطر برخوردش با شما من هم منصرف شدم
دوستان برای خانومم میخوام یه گوشی بگیرم .بین Galaxy Ace و Xperia Mini Pro کدوم رو پیشنهاد میدید؟
هیچکدام
Live with Walkman
این هم خوشگله و هم قدرتمند ...
دوستان
من خیلی وقته که آمار گوشی هارو ندارم و الان میخوام یه گوشی جدید بخرم و بین این همه مدل موندم . موارد استفادمو میگم و همچنین مواردی که واسم اهمیت نداره ، لطفا دوستان راهنمایی کنن که چه مدلی برام مناسبه.
- دوربین برام مهم نیست .
- بلندی صدای اسپیکر مهم نیست .
1. گوشی پردازنده نسبتا خوبی داشته ، که حرکت توی منو ها و گالری و... سریع باشه و تصویر جا نمونه. (به شدت از این مورد بدم میاد)
2. GPS قوی .
3. خوندن فایل های PDF و آفیس فارسی به راحتی و به درستی . (*مهم)
4. موزیک پلیر خوب داشته باشه. که البته اینو فکر کنم با فراوونی نرم افزار های اندروید مشکلی نباشه.
5. کیبورد فارسی داشته باشه . (لزوما فابریک نباشه ، با کرک و اپلیکیشن و اینجور چیزا بشه روش نصب کرد )
6. صفحه نمایش با کیفیتی داشته باشه.
7. قابلیت آپدیت به ورژن های جدید آندروید .
پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنونم
راستی قیمت یادم رفتتا 400 میخوام هزینه کنم .
Last edited by sari-1369; 17-12-2011 at 19:03.
شما که اصل کاری که بودجه هست رو نگفتی...
تقریبا گوشی های اندرویدی تو هر رنجی از پس انتظارات شما بر میان
ولی از نظر شخصی من اینار پیشنهاد میدم:
به نظر من چه اگه تک هسته ای خواستی بگیری چه دو هسته ای قویترینش رو بگیر
تک هسته ای:
گالکسی اس i9000
به نظرم بهترین انتخابه به خاطر سخت افزار و صفحه و دوربین قویش حالا که شما هم دوربین لازم نداری پس فلش نداشتنش هم برات نباید عیبی به حساب بیاد. پیشنهاد من اینه
اگه به هر دلیل دوست نداشتی میتونی آرک اس بگیری... گوشیه خوبیه...
دو هسته ای :
بهتره که اگه میخوای دو هسته ای بگیری قویترین و بهترینشو بخری
چون اگه از دو هسته ای های کوالکام یا تگرا بخری کارایی آنچنانی ندارن
گالکسی اس دو i9100
صفحه نمایش فوقالعاده
سخت افزار قوی
ساپورت بیشتر و...
اگه هم نخواستی به هر دلیلی موتورلا ریزر میتونه برات یه جایگزین باشه که با توجه به اینکه نسبت به این سخت افزار کمی ضعیفتر و عکس برداری ضعیف داره پیشنهاد نمیشه
200 و خورده ای گرونتره ولی طراحیش بهتره
Live with Walkman
1- رو داره
2- کلا سونی اریکسون gps قوی داره من x10 داشتم خیلی سریع وصل میشد
3- اینم میشه
4- موزیک که خوراکشه ,و فایل های ویدیو ای هم که با برنامه حله
5- فارسی سونی عالی هست
6- این شاید زیاد خوب نباشه
7- اپدیت میشه
ممنون بابت راهنماییت دوست عزیز
حق با شماست ، اصل کاری رو یادم رفته بود ولی بعد چند دقیقه پست رو ویرایش کردم
من میخوام تا نهایتا 400 هزینه کنم.
راستی GPS و قابلیت آپدیت به آنروید جدید رو به گزینه های قبلی اضافه کنیدیادم رفته بود .
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
در حال حاضر انتخاب خودم هم همینه و یا Xpria mini .
باتری فوق العاده قوی لایو هم حسابی توجهمو جلب کرد![]()
من بین گالاکسی اس i9000 و اکس پریا آرک موندم خیلیم تحقیق کردم ولی* هنوز نمیدونم کدوم بهتره.
بیشترین استفادم هم گیم به نظر شما کدوم مدت بیشتری گیمارو ساپورت می*کنه؟ ممنونم اگر شما جای من بودین کودومو انتخاب میکردین؟ مرسی*
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)